BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
klixober

#51 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by klixober »

Evo u Kalmaru koji trenutno igra kup UEFA brani Bosanac Zlatan Azinovic.Kalmar je prosle sezone bio drugi u svedskoj ligi.Momak ima 20 godina i standardan je golman.Da ne bude kao sa Begovicem...
AbU_JamaL_MovE

#52 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by AbU_JamaL_MovE »

awekenings wrote:Sta je s ovim Suboticem(Neven) sto igra za dortumund .. jel' ko zna kakva je situacija s njim ...

Subotić: Neka u BiH ne računaju na mene

Neven Subotić, prvotimac Borusije i miljenik trenera Klopa, poručio je selektoru naše reprezentacije Ćiri Blaževiću da nema potrebe dolaziti u Njemačku jer se ne želi susresti sa našom delegacijom i razgovarati o nastupu za bh. nacionalni tim.

"Već sam dobijao naznake da bi ljudi iz bosanskog Saveza željeli doći u Dortmund i razgovarati samnom o mom nastupu za tu reprezentaciju. Ne želim nikakvu vrstu pritiska i zbog toga ne želim razgovore na tu temu", izjavio je Subotić.

Selektor Blažević samo želi jednu večeru i otvoren razgovor da zna na čemu je. Može li računati na Vas u budućnosti?
Blažević razočaran
Selektora naše reprezentacije "našli" smo u Koprivnici gdje je gledao utakmicu Kupa UEFA između Slaven Belupa i Arisa i saopštili mu Subotićevu odluku.
"Žalostan sam sine moj, jer ne mogu shvatiti da igrači ne žele igrati za zemlju u kojoj su rođeni, domovinu svojih očeva i djedova, ali valjda je to usud ove Bosne. Ipak, u svemu ima i jedna dobra stvar - riješene su naše dileme oko tog momka i sada krećem u potragu za novim štoperima.", rekao je Ćiro.

"I večera je određena vrsta pritiska i slobodno prenesite selektoru da ne želim razgovarati na temu mog nastupa za BiH. Neka me "prekriži" iz svih kombinacija", decidno je rekao Subotić.

Nije nam odogovorio na pitanje da li je njegov izbor reprezentacija Srbije ili neka druga, ali je jedina odluka koju je za sada donio je da ne želi igrati za Bosnu i Hercegovinu.

sportsport.ba
abondanzieri

#53 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by abondanzieri »

A Ibisevica jest manijak,zabio ga i Leverkuzenu :bih: :D
klixober

#54 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by klixober »

I Salihovic dao go :bih:
abondanzieri

#55 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by abondanzieri »

na livescoreu pise da je i drugi go dao Ibisevic,iz penala :?
Aduu

#56 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Aduu »

na livescore pise da je Ibisevic dao 2 gola, drugi iz penala
klixober

#57 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by klixober »

Ja citam na stranici Hoffenheim-a.Nad Ibisevicem je napravljen penal,ali ga je Salihovic sutao.
ketronsd1

#58 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by ketronsd1 »

komeba wrote:Ja citam na stranici Hoffenheim-a.Nad Ibisevicem je napravljen penal,ali ga je Salihovic sutao.
Salihovic je dobar a Vedad nije bas nesto pokazao
klixober

#59 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by klixober »

ketronsd1 wrote:
komeba wrote:Ja citam na stranici Hoffenheim-a.Nad Ibisevicem je napravljen penal,ali ga je Salihovic sutao.
Dao go,izborio penal i nije pokazao :-)
ketronsd1

#60 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by ketronsd1 »

komeba wrote:
ketronsd1 wrote:
Dao go,izborio penal i nije pokazao :-)
Unatoc tome nije bas sjajan bio,dosta lopti je gubio nekad se gubio skroz i previse je padao i trazio faule kojih u stvari nije bilo.Puno losije izdanje u odnosu na prethodna kola.
The 51st State

#61 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by The 51st State »

ima li kakvih odbrambenih igraca od te dijaspore tu smo ko flis.
Ja_Ja

#62 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Ja_Ja »

Na kraju sve sto se gleda i sto ce se vidjeti jeste da je zabio gol i da je izborio penal. Ostalo manje vazno!
iverson75

#63 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by iverson75 »

AbU_JamaL_MovE wrote:
awekenings wrote:Sta je s ovim Suboticem(Neven) sto igra za dortumund .. jel' ko zna kakva je situacija s njim ...

Subotić: Neka u BiH ne računaju na mene

Neven Subotić, prvotimac Borusije i miljenik trenera Klopa, poručio je selektoru naše reprezentacije Ćiri Blaževiću da nema potrebe dolaziti u Njemačku jer se ne želi susresti sa našom delegacijom i razgovarati o nastupu za bh. nacionalni tim.

"Već sam dobijao naznake da bi ljudi iz bosanskog Saveza željeli doći u Dortmund i razgovarati samnom o mom nastupu za tu reprezentaciju. Ne želim nikakvu vrstu pritiska i zbog toga ne želim razgovore na tu temu", izjavio je Subotić.

Selektor Blažević samo želi jednu večeru i otvoren razgovor da zna na čemu je. Može li računati na Vas u budućnosti?
Blažević razočaran
Selektora naše reprezentacije "našli" smo u Koprivnici gdje je gledao utakmicu Kupa UEFA između Slaven Belupa i Arisa i saopštili mu Subotićevu odluku.
"Žalostan sam sine moj, jer ne mogu shvatiti da igrači ne žele igrati za zemlju u kojoj su rođeni, domovinu svojih očeva i djedova, ali valjda je to usud ove Bosne. Ipak, u svemu ima i jedna dobra stvar - riješene su naše dileme oko tog momka i sada krećem u potragu za novim štoperima.", rekao je Ćiro.

"I večera je određena vrsta pritiska i slobodno prenesite selektoru da ne želim razgovarati na temu mog nastupa za BiH. Neka me "prekriži" iz svih kombinacija", decidno je rekao Subotić.

Nije nam odogovorio na pitanje da li je njegov izbor reprezentacija Srbije ili neka druga, ali je jedina odluka koju je za sada donio je da ne želi igrati za Bosnu i Hercegovinu.

sportsport.ba
ma smlata obicna, gledo sam ga par puta nista posebno, sta ga ima moliti j***ga on, spahic je godzila za njega u odbrani
Vaso

#64 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Vaso »

koji centarsut salihovica, pogodi vedu u trepavicu :thumbup:
klixober

#65 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by klixober »

Pjanic igrao zadnjih pola sata u pobjedi Lyona :bih:
papacja

#66 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by papacja »

Gdje se mogu pogledati golovi ove dvojice?
abondanzieri

#67 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by abondanzieri »

papacja wrote:
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... video_news
papacja

#68 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by papacja »

abondanzieri wrote:
papacja wrote:
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... video_news
Hvala :thumbup:
Banja Luka

#69 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Banja Luka »

Zna li neko zasto niti jedan selektor ne poziva Marka Topica? Da li je u pitanju to da ovaj ne zeli da igra za BiH ili svi redom smatraju da momak, koji je trenutno prvi strelac ruskog sampionata i koji je napadac u prvoplasiranoj ekipi tog sampionata, nema kvalitet za reprezentaciju? Ako pogledamo napad, tu su tri razbijaca, Ibisevic, Dzeko, Muslimovic i nedostaje im jedan brz saigrac. Ja bih vise volio da reprezentacija igra sa dva napadaca, ako ne protiv Spanaca, onda bar protiv Estonije i logicno je da onda u napadu igraju jedan razbijac i jedan brz igrac. Odbrana je ionako "ajd zdravo", pa mislim da treba poraditi na jacanju napada. A sto se srednjeg reda tice, mislim da tu BiH mogu zavidjeti i mnogo jace ekipe, samo da momci nisu jos dokazani. Ali doce vrijeme kad ce Pjanic, Salihovic, Stilic igrati veoma vazne uloge u evropskom fudbalu. Miske jeste malo spor, ali ima mozak. Nikad nece igrati u vrhunskom klubu, ali mozda je to i bolje da ne zavrsi kao Bajramovic. Problem je samo, sto svake sezone mijenja sredinu.
abondanzieri

#70 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by abondanzieri »

Banja Luka wrote:Zna li neko zasto niti jedan selektor ne poziva Marka Topica? Da li je u pitanju to da ovaj ne zeli da igra za BiH ili svi redom smatraju da momak, koji je trenutno prvi strelac ruskog sampionata i koji je napadac u prvoplasiranoj ekipi tog sampionata, nema kvalitet za reprezentaciju? Ako pogledamo napad, tu su tri razbijaca, Ibisevic, Dzeko, Muslimovic i nedostaje im jedan brz saigrac. Ja bih vise volio da reprezentacija igra sa dva napadaca, ako ne protiv Spanaca, onda bar protiv Estonije i logicno je da onda u napadu igraju jedan razbijac i jedan brz igrac. Odbrana je ionako "ajd zdravo", pa mislim da treba poraditi na jacanju napada. A sto se srednjeg reda tice, mislim da tu BiH mogu zavidjeti i mnogo jace ekipe, samo da momci nisu jos dokazani. Ali doce vrijeme kad ce Pjanic, Salihovic, Stilic igrati veoma vazne uloge u evropskom fudbalu. Miske jeste malo spor, ali ima mozak. Nikad nece igrati u vrhunskom klubu, ali mozda je to i bolje da ne zavrsi kao Bajramovic. Problem je samo, sto svake sezone mijenja sredinu.
Ako sam dobro shvatio ti hoces da kazes da je Bayern prosjecan,a Schalke vrhunski klub? :? :-)
zecko_kupuz

#71 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by zecko_kupuz »

Banja Luka wrote:Zna li neko zasto niti jedan selektor ne poziva Marka Topica? Da li je u pitanju to da ovaj ne zeli da igra za BiH ili svi redom smatraju da momak, koji je trenutno prvi strelac ruskog sampionata i koji je napadac u prvoplasiranoj ekipi tog sampionata, nema kvalitet za reprezentaciju? Ako pogledamo napad, tu su tri razbijaca, Ibisevic, Dzeko, Muslimovic i nedostaje im jedan brz saigrac. Ja bih vise volio da reprezentacija igra sa dva napadaca, ako ne protiv Spanaca, onda bar protiv Estonije i logicno je da onda u napadu igraju jedan razbijac i jedan brz igrac. Odbrana je ionako "ajd zdravo", pa mislim da treba poraditi na jacanju napada. A sto se srednjeg reda tice, mislim da tu BiH mogu zavidjeti i mnogo jace ekipe, samo da momci nisu jos dokazani. Ali doce vrijeme kad ce Pjanic, Salihovic, Stilic igrati veoma vazne uloge u evropskom fudbalu. Miske jeste malo spor, ali ima mozak. Nikad nece igrati u vrhunskom klubu, ali mozda je to i bolje da ne zavrsi kao Bajramovic. Problem je samo, sto svake sezone mijenja sredinu.
Pa Topić ima 32 godine i ne može biti rješenje na duže staze. Muratović (32) je pozvan jer ga je Osim nahvalio :-? , ali ni on neće dugo ostati naravno. Dialiba je, po meni, najbolja solucija za četvrtog napadača, pod uslovom da ostane u dobroj formi (i da mu se izganjaju papiri prije svega).
Banja Luka

#72 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Banja Luka »

abondanzieri wrote:
Ako sam dobro shvatio ti hoces da kazes da je Bayern prosjecan,a Schalke vrhunski klub? :? :-)
Misimovic nije igrao za Bayern, ako je i igrao tamo igrao je na kasicicu. Moze se reci da je eventualno trenirao u Bayernu, ako ti se tako svidja. Ali, ne pricamo o tome, pricamo o ulozi koju on ima u wolfsburgu, koju nikad nece imati u Bayernu. I mislim da je za BiH bolje da Miske igra u manjem klubu vaazniju ulogu nego da grije klupu u Bayernu.
klixober

#73 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by klixober »

Dzeko asistirao za go,Ibisevic,Salihovic i Misimovic bez golova i asistencija.
Zwanziger

#74 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Zwanziger »

komeba wrote:Dzeko asistirao za go,Ibisevic,Salihovic i Misimovic bez golova i asistencija.
i misimovic je asistirao, prvi gol kad je ubacio iz kornera. ibisevic solidna partija, dva-tri dobra udarca i salihovic jedan udarac iz slobodnjaka, na mukama je bio lehmann.
Vlatko und jaranen

#75 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Vlatko und jaranen »

šta nije i Čustović juče zabio golove? :roll:
Locked