zasto su neki ljudi toliki peh?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

fixer

#51 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by fixer »

zar je bitno jesam li to izvukao iz neke pjesme? :-) cak i da sam izvukao, zasto ta pjesma ne bi mogla da ti kaze ono sto ja u svoj ovoj zaljubljenosti nisam u stanju? moram koristiti tudje rijeci da izraze moje osjećanja prema tebi, jer ja nisam nadaren dovoljno od Boga, da bi ti mogao riječima opisati kako se moje srce zaista osjeća. svaki put, kad pokušam da ti objasnim koliko mi zaista značiš, ostanem suh, rijeci jednostavno ostaju zarobljene u dubini mog grla, a osjećaj gorčine polako prolazi mojim tijelom. teško je živjeti sa spoznajom da ti nikad necu moci reci koliko te volim, koliko mi je stalo do tebe, koliko bi te nekad volio poljubiti, kako se nekad osjećam nemoćno jer te ne mogu zagrliti... teško, moja aurora. rane su jos previše svježe,a pa bi te molio da - iako je opravdana sumnja po pitanju izvora mog texta - moje namjere su vise nego iskrene. molim te nemoj sumnjati u njih.
Layne

#52 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by Layne »

Dru Hill :D :? :D :lol: :lol: :lol:
Layne

#53 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by Layne »

mišica wrote:sorijam se ako šta pogrešno skonta......odo ja na spavanje..meni je sutra četvrtak :D da vas ne brčem temu....... :lol:
a ti lejne.....uh.....ništa od lolite :D
Šta sam sad uradio :?
Ya ove mišice, ne smijem ni pričat s drugim ljudima. Ništa onda, odo spavat :D
fixer

#54 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by fixer »

si vidjo sta su ti zene? krivo te shvate i odmah idu da spavaju :-) . kao sad se one zrtvuju, popustaju,a u biti sve ovo rade da se ne bi morale .. tu vecer :D :D
konacno smo vam dohakali. zar ne layne?
Layne

#55 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by Layne »

Samo smo ih skontali, a dohakat im nikad nećemo :-) :D (tu večer one ipak ne daju joj šta sam sad reko, sjećate se teme :D :D )
Aurora Borealis

#56 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by Aurora Borealis »

. . .
Last edited by Aurora Borealis on 07/01/2009 12:08, edited 1 time in total.
fixer

#57 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by fixer »

Layne wrote:Samo smo ih skontali, a dohakat im nikad nećemo :-) :D (tu večer one ipak ne daju joj šta sam sad reko, sjećate se teme :D :D )
joj sto me tako surovo vrati u realnost. :cry: :cry:
Layne

#58 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by Layne »

Ma ne varam ja nikog, nego me ova mišica sve šmeka neću li pogrešan korak napravit :D
Ne bi jaaaa prevariooo, ma nema šaMse :-) :D (jes to raskinula s fixerom?)

Fixeru brate, mor'o sam, ne zamjeri, al mi nešto puno slušaš one srcelomske pjesme :D
Bolje da ti ja kažem, nego da sam doživiš neko neukusno iskustvo, misleći da si im dohak'o :-D
Aurora Borealis

#59 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

. . .
Layne

#60 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by Layne »

Jok ja, ja sam častan momak (čitaj, opeko se jeNom :oops: ) i pazim na ženska osjećanja.
Prevara je nešto zadnje što bi uradio, u trijeznom stanju, poslije 10-ak piva....khm :D :D
fixer

#61 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by fixer »

Aurora Borealis wrote:
fixer wrote:zar je bitno jesam li to izvukao iz neke pjesme? :-) cak i da sam izvukao, zasto ta pjesma ne bi mogla da ti kaze ono sto ja u svoj ovoj zaljubljenosti nisam u stanju? moram koristiti tudje rijeci da izraze moje osjećanja prema tebi, jer ja nisam nadaren dovoljno od Boga, da bi ti mogao riječima opisati kako se moje srce zaista osjeća. svaki put, kad pokušam da ti objasnim koliko mi zaista značiš, ostanem suh, rijeci jednostavno ostaju zarobljene u dubini mog grla, a osjećaj gorčine polako prolazi mojim tijelom. teško je živjeti sa spoznajom da ti nikad necu moci reci koliko te volim, koliko mi je stalo do tebe, koliko bi te nekad volio poljubiti, kako se nekad osjećam nemoćno jer te ne mogu zagrliti... teško, moja aurora. rane su jos previše svježe,a pa bi te molio da - iako je opravdana sumnja po pitanju izvora mog texta - moje namjere su vise nego iskrene. molim te nemoj sumnjati u njih.
Ostaneš šta? :shock: :lol: :lol: Eh svašta i s tobom sine dragi :mrgreen: Ma hajd, prepisivo' ili ne, svjedoci su tu, istina takođe, a riječi su suvišne 8-) Mada moja vjera u tebe je sve manja i manja, a onaj kurS sve dalja misao od stvarnosti, oh.. :D Duboki uzdah se otrgnuo iz ovih napaćenih grudi, jer ih izjeda sumLja da je tvoja ljubav neiskrena :cry:

Nego Layne, je l' to varaš Lolitu? :mrgreen: Nemoj da mi padneš u ovim mojim forumskim očima, taman kad iznova gradim vjeru u muškinje :mrgreen: dabome, poljuljanu fixerovim zamajavanjem moga krhkog srca :sad:
:D
Vidi što te hoće ukopati, a ti ni kriv ni dužan :mrgreen: Čuj da se ne bi morale tu veče... c c c :lol: Nije zbog toga, nego što nas..boli glava :mrgreen:
Layne ne daj da te slome, uz tebe sam :D Imam osjećaj da je fixer prošlost :D
od svega ovog, ti izvuces neku izjavu koja, lisena konteksta, izgleda poprilicno vulgarno. zalim te, zalim tvoje napaceno srce, srce koje iz nepoznatih razloga nije u stanju da voli onoliko koliko drugi vole njega.
imas osjecaj da sam proslost... ti meni nikad neces moci biti proslost... sve sto sam u zivotu radio, sam radio zbog tebe.
kad je ovoj zemlji prijetio udar asteroida, ja sam se javio u riskantnu akciju, akciju u kojoj sam mogao izgubiti svoj zivot, a zasto mislis da sam to uradio? zbog civilizacije? kako da ne. zbog ljubavi prema ovom svijetu? jos manje. riskirao sam svoj zivot samo zbog toga sto sam smatrao da je izuzetna nepravda da ovaj svijet ne uziva u tvom prelijepom osmjehu. ja bi mogao podnijeti da me nema, ali da se ugasi nesto tako lijepo kao tvoj osmijeh - ne, takva ljepota zasluzuje da ostavi dublji trag u zivotima ostalih ljudi.
i sta sad cujem od tebe? da sam proslost. djevojka zbog koje sam riskirao svoju buducnost, mi kaze da sam samo prasina u njezinom sjecanju. nakon ovog mi bude zao sto me bruce willis gurnuo u lift i vratio na zemlju. :cry: :cry: bolje da sam izgorio u bespucima svemira, nego da sam izblijedio u tvom srcu.... :cry:
Layne

#62 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by Layne »

Nemoj više majke ti, postaću gej :oops: :D :D Laka vam noć :sleep:
fixer

#63 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by fixer »

Layne wrote:Nemoj više majke ti, postaću gej :oops: :D :D Laka vam noć :sleep:
hahahahahhahahhahahahahahahahh :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
laku noc
Aurora Borealis

#64 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

. . .
fixer

#65 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by fixer »

Aurora Borealis wrote: A jooj duša draga :) vidi ti koliko se on uživi, još ću stvarno pomisliti :-D Blago tvojoj stvarnoj djevojci, imaš šlifa za romaNiku :)
Čuj Bruce Willis ga gurnuo u lift :lol: :lol: E pa stvarno, odakle izvire to više :-D
Evo jedan mali, iskreni.. :kiss: zaslužio si :)
wauuu impresioniran sam. uspjela si da quotas kako treba. :thumbup: naucila si, svaka cast.
jesi sigurna da joj se blago???? :D sigurno joj je zanimljivo, ali da bas uziva... :-) zednu preko vode, ako to zelim :D :D :D
hvala na kissu. i tebi jedan :kiss:
lijepo spavajte
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#66 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by Bobi »

@aminchev2

vise srece iduce godine :sax:
scooter21ba

#67 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by scooter21ba »

prvo ne kontam zasto dolazis ovamo trazeci decka
cim ocekujes nesto velika je mogucnost i da se razocaras
mozda iduci put da dodjes da se odmoris a sve neocekivano prigrlis sebi i neces imati razocarenja
fa84

#68 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by fa84 »

eh dodje cura preko bare u bosnu da trazi momka ;)
svakako pridruzujem se zeljama da vise srece imas iduce ljetne sezone ;)
aminchev2

#69 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by aminchev2 »

scooter21ba wrote:prvo ne kontam zasto dolazis ovamo trazeci decka
cim ocekujes nesto velika je mogucnost i da se razocaras
mozda iduci put da dodjes da se odmoris a sve neocekivano prigrlis sebi i neces imati razocarenja
kako cu se drugacije udati, nego da nekog od tamo uspijem sa svojim pasosem zacarati?
ccc
o skuteru
fa84

#70 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by fa84 »

ma ko ce te trpiti 5 godina i vise dok ne dobije i on drzavljanstvo hehehhe sala mala
aminchev2

#71 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by aminchev2 »

fa84 wrote:ma ko ce te trpiti 5 godina i vise dok ne dobije i on drzavljanstvo hehehhe sala mala
HA!
to je poenta
on mora trpiti
to mi je jedina strategija
:(
fa84

#72 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by fa84 »

ma nemoras se sikirati naces ba nekoga
puna drava ljudi sto bi volili negdje ispariti preko bare ;)
nace se i onaj pravi ali koji te nece samo radi papira lol
aminchev2

#73 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by aminchev2 »

fa84 wrote:ma nemoras se sikirati naces ba nekoga
puna drava ljudi sto bi volili negdje ispariti preko bare ;)
nace se i onaj pravi ali koji te nece samo radi papira lol
hahaha
:)
scooter21ba

#74 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by scooter21ba »

pa sto se nisi potrudila da upoznas mene :P
pa drugi put dodji ne nadajuci se da ces upoznati decka on ce sam naici ne boj se i nece ti trebati pasos da ga dobijes dovoljna ces biti ti
sheilak

#75 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by sheilak »

fa84 wrote:eh dodje cura preko bare u bosnu da trazi momka ;)
svakako pridruzujem se zeljama da vise srece imas iduce ljetne sezone ;)
opasni su ovi bosanski " galebovi " :-D
Post Reply