Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
alphonse kauders wrote:Ovo na slici nije ona ulica na Mojmilu na koju se misli. Momak misli na Prvomajsku ulicu koja se nalazi odmah prije one dvorane kod Jetimskog naselja. Te ulice prije rata nije ni bilo, a sada kada se prođe pored nje izgleda tako da bi mogla komotno konkurisati kao dodatna skakaonica u turneji skijaških skokova
Garmiš Parten Moymilo (s)kakaonica?
Mogli bismo organizovati bh. turneju tri skakaonice, Igman, Wlashich and Garmis Parten Moymilo.
Juce sam se bio gore. Zadnjih 10 metara tockovi vrte u prazno ;D Jedva sam izasao.
Zalazak sunca i pogled na grad pravo lijep. Nazalost nisam imao cime da fotkam.
dadoka84 wrote:Juce sam se bio gore. Zadnjih 10 metara tockovi vrte u prazno ;D Jedva sam izasao.
Zalazak sunca i pogled na grad pravo lijep. Nazalost nisam imao cime da fotkam.
Bio si u toj ulici?Pa kakd se popnes gore mislim da vidis vise od Sarajeva,hajde kad si gore lijepo je,ali kad podjes silaziti............Jos pjeske mislim da ti na nogama trebaju kocnice ,stvarno,ali stvarno kada sam silazila jednom doslo mi na pola da sjednem i placem
Stvarno je strmo. Jos gore pri samom vrhu... Srecom, ja sam bio s autom pa se none nisu umorile ;D
Vjerujem ti, zamisli jos slucaj da je djevojka u stiklama.
Mogli bi postaviti voz smrti, zaletis se odatle i zaustavis u Buljakovom hehehe
E onda bih rado u stiklama gore da postave taj voz,da me bar on lansira u Buljakovo
Salim se,onuda ni bosa nemogu a ne u stiklama,nebi te bilo garant.....Ja jednom isla slucajno,spustila se skroz malo,nemas se gdje ni cuvati ni uz kakvu ogradu,pogledam gore(ne mogu se vratiti)i na kraju sidjem za sat ipo jer sam isla korak pa stala da ne padnem na nos.Uzas.....Moracu slikati i okaciti sliku prvom prilikom kada budem prva smjena
Ovo gore prema sedreniku od nossea imaju dvije ulice... ramica banja, to je pravo i to je ne d'o Bog nikom, kuce na stijeni k'o na vjesalici okacene... drugi je odvojak desno, grlicica brdo... katastrofa kuda god krenes...
Pa ovo kod Mladjena na mojmilu sto raja spominje, jednom isao, nikad vise, sve sam imao osjecaj da cu se prevrnut...
Slicna katastrofa je kad se penjes gore na cicin han... uffff...
dadoka84 wrote:Širokača je jedna od najstrmijih ulica kojom je prošla neka biciklistička utrka. Mada ima dosta strmijih u gradu. Da vidiš kod mene na Bostarićima ;D
Uuuu kad smo vec kod bostarica, ima samo s druge strane brda Bogusevac... ooooo kuku majko...
Po ovoj na Mojmilu licno vozio i da svarno je brrr.zatim Svrakino onda ona poslije tunela sa kockama ja tek polozio i vozim jednu nanu u posjetu kcerki gore kad sam tad prezivio ja cu zivjeti jos 150 god.Ali sto sam vidio ulicu sad neznam kako se zove uglavnom kod kasarne Jajce pa strmo.isli mi u svatove kazu nama stavite u gepek jedan panj?Ja konto zajebavaju se kad sam dosao ljudi tu auto nemoze uz ulicu izaci.Dzaba ti kocnica rucna ako nemas kloc pod autom.I sad krenuli mi dole a na svakoj krivini po jedan komsija daje nam znak da je ovaj ispred prosao dabi sledeci krenuo.Katastrofa.