ja kolko vidim na onom gore picijevom linku sa elob-digi cjenovnikom: 40 KM je prikljucak, 16,90 mjesecna pretplata, 6 KM receiver mjesecno (ili ga mozes kupiti za 200).Compos_Sui wrote:hmm po mojoj racunici ispada puno isplatnije uzeti elob digitanukaranana wrote:ja sam prije tek nekih 4 mjeseca platio 150 km i uveo HS kablovsku, ali mi nece biti ni sekunde zao tih para kad ih nazovem oko 1.oktobra da ih otkazem. uzet cu elob digitalnu pa nek sve ide u p.m. znam da za pare koje cu dati za elob digitalnu, instalaciju, reciever + mjesecna pretplata, mogu uzeti ove dodatne pakete ali necu uzainat jer na hinjski nacin skidaju kanale i prebacuju ih u dodatne pakete. opet kazem, ne bi mi bilo mrsko da su povisili pretplatu marku-dvije, ali ovo je kranji lopovluk. a nadam se da je elob digitalna i malo bolja slika.
pretplata kablovske HS=11.50KM
pretplata digitalne Elob = 11.90KM
prikljucak je 1KM...a reciever cini mi se ne placas ako potpises ugovor na 15 mjeseci![]()
nek me neko ispravi ako grijesim...zanimaju me podaci jer namjeravam preci na digitalac
jeli to ima neka akcija za 1km prikljucak i 11,90 mjesecno? odakle ta informacija?