Hoću malog bjelog cuku

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

mirna-x

#51 Re: Hoću malog bjelog cuku

Post by mirna-x »

a šta ako porastu kako ću onda?
ProbuseniDolar

#52 Re: Hoću malog bjelog cuku

Post by ProbuseniDolar »

Imam ja kera, ali je malo poveci ... :D :sax:
Baby

#53 Re: Hoću malog bjelog cuku

Post by Baby »

e nevjerujem da ce jos puno porasti...ako hoces stavicu ti slike jos cuka..
Baby

#54 Re: Hoću malog bjelog cuku

Post by Baby »

od malih cuka jos samo imas džekija struju koji ima dvije godine,mada ja mislim da bi ti zeljela stene...
Baby

#55 Re: Hoću malog bjelog cuku

Post by Baby »

pogledaj na market.ba neka cura poklanja tibbetske trijere,jeste da budu malo veci kad odrastu al et..
luciferino

#56 Re: Hoću malog bjelog cuku

Post by luciferino »

Baby wrote:Evo dva muskarca,em su mali,slatki a bgm nisu dosadni...samo su mjesanci,sto im daje prednost..
Image
Image
Jao kako su pepi mali. I ljepši su od mnoooogih rasnih. Ovaj smeđi ima fačicu ko terijer.
Kako se "određuje" koliko će neki cuko narasti ako se ne zna tačno ko su roditelji? Postoji li neki pouzdan način?
Baby

#57 Re: Hoću malog bjelog cuku

Post by Baby »

to se vidi,inace po sapama i nogama...
Last edited by Baby on 03/08/2008 11:57, edited 1 time in total.
Amazonka27

#58 Re: Hoću malog bjelog cuku

Post by Amazonka27 »

ma kakav bona pekinezer :D joj...nemam balkona da skocim :D...pekinezer nema ni najodraslijoj varijanti ovoliku njusku ni rep ni noge :D
luciferino

#59 Re: Hoću malog bjelog cuku

Post by luciferino »

Mirna (i čika tajo), vidi kako su medeni. Ja da nemam gazdaricu, sad bih se isla dragom umiljavat da uzmemo jednog. A još kao ne volim malecke pse, pa opet ne mogu prestati da ih gledam.

Inače volim tornjake i šarplanince. :D
tech10

#60 Re: Hoću malog bjelog cuku

Post by tech10 »

Image
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#61 Re: Hoću malog bjelog cuku

Post by dr.gog »

:lol: :lol: :lol:
Baby

#62 Re: Hoću malog bjelog cuku

Post by Baby »

tajo bogati uzmi svojoj ćerci Mirni jednog cuku,vidi ovih sto su krasni :D :D :D :D :D :D :D
mirna-x

#63 Re: Hoću malog bjelog cuku

Post by mirna-x »

Ne ja imam i papagaja i ribice a i imala sam mačku,kornjaču koja je završila u wc šolji. :sleep: :lol:
mirna-x

#64 Re: Hoću malog bjelog cuku

Post by mirna-x »

jeste mi našli cuku bijelog crno bijelog smeđe aaaaaaaaaa aa aaaaa aaaaaaaa ;-)
Baby

#65 Re: Hoću malog bjelog cuku

Post by Baby »

nek ti tata nazove cika velju...
mirna-x

#66 Re: Hoću malog bjelog cuku

Post by mirna-x »

ja vas u dever bacila hahaha.
i jeste li mi našli cuku jeliiiiii :-x :-x :-x :-x
Amazonka27

#67 Re: Hoću malog bjelog cuku

Post by Amazonka27 »

mirna-x wrote:ja vas u dever bacila hahaha.
Mirna duso, vjeruj mi da cekam da dobijes cuku kao da ga i ja trebam dobiti. Ali moras biti strpljiva, jer cuko kakvog ti trazis kosta puno para i malo je ljudi koji bi ga poklonili. Cuke koje traze dom su mjesanci i nikad se kod njih ne zna tacno koliko ce da naraste. Zato budi strpljiva i gledaj i u oglasima da li neko poklanja cuku.
Ljubi te teta Amazonka :kiss: :kiss:
tinchy

#68 Re: Hoću malog bjelog cuku

Post by tinchy »

mirna-x wrote:ja vas u dever bacila hahaha.

'em sto si mlada, 'em sto lako popustas na zivcima.. Smiri se kao sto je rekla Teta Amazonka :D Imaj strpljenja :-)
homo_sapiens

#69 Re: Hoću malog bjelog cuku

Post by homo_sapiens »

mirna-x wrote:jeste mi našli cuku bijelog crno bijelog smeđe aaaaaaaaaa aa aaaaa aaaaaaaa ;-)
ima jedan smedji :D

dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#70 Re: Hoću malog bjelog cuku

Post by dr.gog »

Sorry raja,Mirna ostane sama kod kuce ,zna upaliti komp.i malo cackati po racunaru,uloguje se ovdje i onda ovako galami :D ,dok sam ja na poslu.Poslije ne upratim sta je bilo,pa me docheka shta me docheka.Nash stan je zapravo u visinu pregradjeni stari austrijski stan s dosta chudnim razmjestajem ,a pas je bice kojem treba neki kutak i njega.
Ako je preveliki,bice mu tjeskoba,a s obzirom da skola ponovo pocinje uskoro,baka mora pazit na ljubimca preko dana,sto je zeni narushenog zdravlja ponekad problem(ne moze potrchati ili bit autoritet da je pas poslusa).To je poenta Mirnine mashte da je pas manji(za maltezera ne mogu dat novce ove godine nikako i slichne "high/level cuke").
Ja se ne razumijem nazalost u pse,i jedino mogu od mIRCerke potrazit savjet(jer Mirna cesto zuji biciklom oko njene zgrade :D ),tako da mi ostaje samo Forum.
Neka razumna suma novca je takodjer moguca,jer je Mirna skromno djete koje voli biciklo i zivotinje i njoj dosta :) i obicni cuko .
Ako neko ima pametnu ideju( a Velju ne znam,to moram pitat Mircerku..)bichu zahvalan,dakle,nije u pitanju specijalna zelja i slicno,ako bude sta bude,ako ne potrudichemo se nekako vech :)

Josh jednom hvala na supportu maloj forumashici.. :sax:
SanYava

#71 Re: Hoću malog bjelog cuku

Post by SanYava »

luciferino wrote:
Baby wrote:Evo dva muskarca,em su mali,slatki a bgm nisu dosadni...samo su mjesanci,sto im daje prednost..
Image
Image
Jao kako su pepi mali. I ljepši su od mnoooogih rasnih. Ovaj smeđi ima fačicu ko terijer.
Kako se "određuje" koliko će neki cuko narasti ako se ne zna tačno ko su roditelji? Postoji li neki pouzdan način?
slika boga pitaj odkad, ima je i na onom sajtu "POMOZIMO IM".
Glupljeg sajta dugo vidjela nisam, sve kao udomljavaju, a na kraju se zakače oko toga da li je mačka lijepa ili nije, da li je pas mali ili veliki i t d...... :lol:

Mirna dušo,
(i tatici naravno) nipošto (joj) psa u kuću ne uzimaj(te).
Ako može van onda ok.
Evo imam jednog u kući, da bog sačuva, još je mali, pa mi sve usra ( :oops: ), a da nisam dobrog zdravlja - nikako ne bih mogla počistiti. Sreća pa i djeca hoće čistiti, a i zbog njih ga nabavih. :roll:
To je užas, ma užas - cvili po noći NE PRESTAJE!
Komšije mi lupaju sa sprata, oni odozdo viču, tako da čitavu zgradu dignem u trans :-)
Evo, malena ga je izvela van pa mogu kucati na miru - inače - u krilo mi se uvali i ne izlijeće.
No, ne mogu poreći da ga volim.
Ma šta volim - volim ga kao djecu svoju. :-D
Ono će te voljeti, paziti, maziti, naravno i ti njega moraš,ali je posao ogroman.
Još je kod mene mješanac koji ne raste mnogo, tek kao pekinezer. :)

PS. Mješanca po rođenju treba u pijesak odmah staviti, tako kažu stare bake - inače sve popiški i pokaka :mrgreen:
E moj nije bio u pijesku :lol:
:sax:
tinchy

#72 Re: Hoću malog bjelog cuku

Post by tinchy »

SanYava wrote:
luciferino wrote:
Image
Image
Glupljeg sajta dugo vidjela nisam, sve kao udomljavaju, a na kraju se zakače oko toga da li je mačka lijepa ili nije, da li je pas mali ili veliki i t d...... :lol:
:oops: :oops: :oops: Izvinut cete Vi, ali sajt nije glup bolje bi Vam bilo da ste pogledali koliko je zivotinja samo udomljeno preko tog "glupog" sajta nego sto pricate gluposti tipa "sve kao udomljavaju", nije kao vec udomljavamo. :oops:
Amazonka27

#73 Re: Hoću malog bjelog cuku

Post by Amazonka27 »

Nemojte pred djecom :D :run:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#74 Re: Hoću malog bjelog cuku

Post by mIRCerka »

SanYava wrote:

Mirna dušo,
(i tatici naravno) nipošto (joj) psa u kuću ne uzimaj(te).
Ako može van onda ok.
Evo imam jednog u kući, da bog sačuva, još je mali, pa mi sve usra ( :oops: ), a da nisam dobrog zdravlja - nikako ne bih mogla počistiti. Sreća pa i djeca hoće čistiti, a i zbog njih ga nabavih. :roll:
To je užas, ma užas - cvili po noći NE PRESTAJE!
Komšije mi lupaju sa sprata, oni odozdo viču, tako da čitavu zgradu dignem u trans :-)
Evo, malena ga je izvela van pa mogu kucati na miru - inače - u krilo mi se uvali i ne izlijeće.
No, ne mogu poreći da ga volim.
Ma šta volim - volim ga kao djecu svoju. :-D
Ono će te voljeti, paziti, maziti, naravno i ti njega moraš,ali je posao ogroman.
Još je kod mene mješanac koji ne raste mnogo, tek kao pekinezer. :)

PS. Mješanca po rođenju treba u pijesak odmah staviti, tako kažu stare bake - inače sve popiški i pokaka :mrgreen:
E moj nije bio u pijesku :lol:
:sax:
Po nekim tvojim komentarima nesto kontam da tebi treba plisana zivotinja...niposto ziva...

Mirna, samo reci tati da zovne Velju Psa i trazi MALOG PSA! :D
Baby

#75 Re: Hoću malog bjelog cuku

Post by Baby »

SanYava wrote:
Ma daj,jako smijesno,samo da znas koliko je cuka pronaslo dom preko tog foruma,a ta svadja jeli macka lijepa ili ne,jeli zasluzuje da joj se pomogne ili ne,je najgluplja stvar koju je izjavila jedna clanica foruma,prema tome ne sudi kakav je forum :x :x :x :-x :-x :-x :-x
Locked