Pa dobro nije bas da se cudom cudim, a i odvajanje se dogodilo pre rata tako da ta ubistva ne racunam u ono sto se desavalo ranije._studio54 wrote:Imam s Hrvatskom to što ljetujem u njoj:) Koji dio mog posta tebe iritira?Tullius Iustinius wrote:
Ajde sada da te ja kao covek coveka pitam: sta si ovim postom hteo da postignes ? mozda novi rat i nove nemire ?
Ja Hrvate vise nekomentarisem zato sto su dobili drzavu i sada u njoj mogu da uzivaju a koliko vidim njihova mrznja nema kraja i njihovo izazivanje nemira. Ako mislite da to nije tacno onda ja pitam: U cijem glavnom gradu se odrzavaju masovni skupovi protiv one druge strane, Zagrebu ili Beogradu ? Sta je predstavljao onaj skorasnji organizovani skup u Zagrebu sa uzvicima "ubi ubi srbina, ko ne skace taj je pravoslavac" ? Predpostavljam da ti imas nesto sa Hrvatskom.
Mislim da nije uredu da posle ovoliko vremena mira na ovoj temi ti sve promenis...
A ti meni sad ko čovjek reci kako to da se čudom čudiš razlazu BiH i Srbije, a ne pada ti napamet da se zapitaš ko je to pobio stotinjak hiljada Bošnjaka? Jebo granice i države..al ajde probaj brojati do 100.000..a onda mi reci jesi li se umorio...
Dobro, tvoj odgovor se iz svega ovoga sto si napisao razume, ali ako tako nastavis da razmisljas nece biti nista od unitarne BiH, zbog takvih govora RS zeli svim sretstvima da postane sastavni deo Srbije. Da bi ostvario tvoj san o potpuno ne zavisnoj BiH moras pre toga da kazes: RS idi u Srbiju i ne vracaj se nikada, ostavi nas Bosnjake da zivimo na miru u nasoj drzavi.
Ovaj razgovor ne treba nastavljati zato sto bi mogao da u kasnijim postovima izazove lock za temu.
@ Dumosh
OK, to je vasa politika ali samo kazem da od saradnje sa Turskom nema nista dok ste u bilo kakvom odnosu sa srbima, to ne znaci da ako budete u savezu sa turcima da ce vas Srbija gledati kao velikog protivnika nego jednostavno nece imati nista sa vama.