mIRCerka wrote:PA ON UOPSTE NIJE ONLINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE![]()
![]()
![]()

Moderator: anex
mIRCerka wrote:PA ON UOPSTE NIJE ONLINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE![]()
![]()
![]()

nemoj me ljutiti, napucacu Husniju na tebedamir-ze wrote:ma nediraj te covjeka, dajte mu sansu, nismo u obdanistu, nezelim nikoga da uvrijedim, ali nemojmo da nas egoizam savlada..
Maca je koliko sam uspio primijetiti...damir-ze wrote:slusaj prijatelju sa tim hemijskim sredstvima protiv buha OPREZNO, ja sam jednom svoje tako malo mace zamalo ubio, al bukvalno, namazao sam ga tom nekom tecnoscu, toliko ga je osamutilo, sreca pa sam se sjetio ga u prasinu valjati, tako da mu je spala ta tecnost, nestavljaj mu nista u toj sada fazi, kad je tako slab, nece ti akoBogda nista biti od tih buha VJERUJ MI, poslije cemo se baviti time, ako maca prezivi, prioritet je da se ona ustabili, moras biti uporan, slijede upute provjerene i drzi ga stalno u toplome, ako mu spadne temperatura hmm, a moj prijedlog za ime mace "Bosanac"posto smo sa svih lokacija ukljuceni u projekt "pomoc Bosancu":)))))sretno i obavjestavaj nas
dakle, taman za uslikati!Eborg wrote:Maca je koliko sam uspio primijetiti...damir-ze wrote:slusaj prijatelju sa tim hemijskim sredstvima protiv buha OPREZNO, ja sam jednom svoje tako malo mace zamalo ubio, al bukvalno, namazao sam ga tom nekom tecnoscu, toliko ga je osamutilo, sreca pa sam se sjetio ga u prasinu valjati, tako da mu je spala ta tecnost, nestavljaj mu nista u toj sada fazi, kad je tako slab, nece ti akoBogda nista biti od tih buha VJERUJ MI, poslije cemo se baviti time, ako maca prezivi, prioritet je da se ona ustabili, moras biti uporan, slijede upute provjerene i drzi ga stalno u toplome, ako mu spadne temperatura hmm, a moj prijedlog za ime mace "Bosanac"posto smo sa svih lokacija ukljuceni u projekt "pomoc Bosancu":)))))sretno i obavjestavaj nasMa ustabilila se poprilichno,sutra cu joj pokushati dati malo sitno isjeckane tune pa cemo vidjeti shta ce biti.Ma pravo da ti kazhem imam osjecaj da je jedan od glavnih problema upravo zbog buha.Maca se sva trese kada pochnu da trchkaraju po njoj kada je cheshljam te je zati i iscrpljena...Isto tako tabletu (tj. chetvrtinu iste) nikako da joj stavim u usta.Ogrebala me par puta kada sam joj pokushavao dati tabletu,dakle zhivnula je!
NE DAVAT TABLETU MALOM MACETU JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJEborg wrote:Maca je koliko sam uspio primijetiti...damir-ze wrote:slusaj prijatelju sa tim hemijskim sredstvima protiv buha OPREZNO, ja sam jednom svoje tako malo mace zamalo ubio, al bukvalno, namazao sam ga tom nekom tecnoscu, toliko ga je osamutilo, sreca pa sam se sjetio ga u prasinu valjati, tako da mu je spala ta tecnost, nestavljaj mu nista u toj sada fazi, kad je tako slab, nece ti akoBogda nista biti od tih buha VJERUJ MI, poslije cemo se baviti time, ako maca prezivi, prioritet je da se ona ustabili, moras biti uporan, slijede upute provjerene i drzi ga stalno u toplome, ako mu spadne temperatura hmm, a moj prijedlog za ime mace "Bosanac"posto smo sa svih lokacija ukljuceni u projekt "pomoc Bosancu":)))))sretno i obavjestavaj nasMa ustabilila se poprilichno,sutra cu joj pokushati dati malo sitno isjeckane tune pa cemo vidjeti shta ce biti.Ma pravo da ti kazhem imam osjecaj da je jedan od glavnih problema upravo zbog buha.Maca se sva trese kada pochnu da trchkaraju po njoj kada je cheshljam te je zati i iscrpljena...Isto tako tabletu (tj. chetvrtinu iste) nikako da joj stavim u usta.Ogrebala me par puta kada sam joj pokushavao dati tabletu,dakle zhivnula je!
Vec uslikana mada su slike u limbu!mrs. zurbrigen wrote:dakle, taman za uslikati!Eborg wrote:Maca je koliko sam uspio primijetiti...damir-ze wrote:slusaj prijatelju sa tim hemijskim sredstvima protiv buha OPREZNO, ja sam jednom svoje tako malo mace zamalo ubio, al bukvalno, namazao sam ga tom nekom tecnoscu, toliko ga je osamutilo, sreca pa sam se sjetio ga u prasinu valjati, tako da mu je spala ta tecnost, nestavljaj mu nista u toj sada fazi, kad je tako slab, nece ti akoBogda nista biti od tih buha VJERUJ MI, poslije cemo se baviti time, ako maca prezivi, prioritet je da se ona ustabili, moras biti uporan, slijede upute provjerene i drzi ga stalno u toplome, ako mu spadne temperatura hmm, a moj prijedlog za ime mace "Bosanac"posto smo sa svih lokacija ukljuceni u projekt "pomoc Bosancu":)))))sretno i obavjestavaj nasMa ustabilila se poprilichno,sutra cu joj pokushati dati malo sitno isjeckane tune pa cemo vidjeti shta ce biti.Ma pravo da ti kazhem imam osjecaj da je jedan od glavnih problema upravo zbog buha.Maca se sva trese kada pochnu da trchkaraju po njoj kada je cheshljam te je zati i iscrpljena...Isto tako tabletu (tj. chetvrtinu iste) nikako da joj stavim u usta.Ogrebala me par puta kada sam joj pokushavao dati tabletu,dakle zhivnula je!
![]()
UNINSTALL sve te PC suites, ustekaj usb kabl, idi na fonu FILE TRANSFER i lijepo ga ucitaj ko obicni dze8eni stick!Eborg wrote:Jao pa ljudi moji...Tri verzije Sony Ercisson PC Suitea instalirah a ono nishta...Doshlo je do toga da idem prchkati po sistemskim fileovima da editujem neke stvari...Skrshio sam card reader na laptopu pokushavajuci ga natjerati da prochita karticu,ma uzhas!
Tableta je za parazite,da...OK,pokusham sutra tako sa mijeshanjem...Ono shto me najvishe chudi je shto machka nikako nece da jede sama iako znam da mozhe (prvi put kada sam je donio tako je jela) pa sve moram na shpricu...mIRCerka wrote:NE DAVAT TABLETU MALOM MACETU JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJEborg wrote:Maca je koliko sam uspio primijetiti...damir-ze wrote:slusaj prijatelju sa tim hemijskim sredstvima protiv buha OPREZNO, ja sam jednom svoje tako malo mace zamalo ubio, al bukvalno, namazao sam ga tom nekom tecnoscu, toliko ga je osamutilo, sreca pa sam se sjetio ga u prasinu valjati, tako da mu je spala ta tecnost, nestavljaj mu nista u toj sada fazi, kad je tako slab, nece ti akoBogda nista biti od tih buha VJERUJ MI, poslije cemo se baviti time, ako maca prezivi, prioritet je da se ona ustabili, moras biti uporan, slijede upute provjerene i drzi ga stalno u toplome, ako mu spadne temperatura hmm, a moj prijedlog za ime mace "Bosanac"posto smo sa svih lokacija ukljuceni u projekt "pomoc Bosancu":)))))sretno i obavjestavaj nasMa ustabilila se poprilichno,sutra cu joj pokushati dati malo sitno isjeckane tune pa cemo vidjeti shta ce biti.Ma pravo da ti kazhem imam osjecaj da je jedan od glavnih problema upravo zbog buha.Maca se sva trese kada pochnu da trchkaraju po njoj kada je cheshljam te je zati i iscrpljena...Isto tako tabletu (tj. chetvrtinu iste) nikako da joj stavim u usta.Ogrebala me par puta kada sam joj pokushavao dati tabletu,dakle zhivnula je!
ako je za parazite, onda uzmrvi u malo mlijeka i uspricaj maci u grlo, NIPOSTO DAVAT TAKO...
sto se tune tice, ako je maca fakat tako mala, NIPOSTO DAVAT MESO JOS, nece moc svarit.
trece GDJE SU SLIKE NESRECO JEDNA
To je prvo shto sam uradio no kazhe da ga ne mozhe prepoznati!mIRCerka wrote:UNINSTALL sve te PC suites, ustekaj usb kabl, idi na fonu FILE TRANSFER i lijepo ga ucitaj ko obicni dze8eni stick!Eborg wrote:Jao pa ljudi moji...Tri verzije Sony Ercisson PC Suitea instalirah a ono nishta...Doshlo je do toga da idem prchkati po sistemskim fileovima da editujem neke stvari...Skrshio sam card reader na laptopu pokushavajuci ga natjerati da prochita karticu,ma uzhas!
e to ti je narode VISTA!!!Eborg wrote:To je prvo shto sam uradio no kazhe da ga ne mozhe prepoznati!mIRCerka wrote:UNINSTALL sve te PC suites, ustekaj usb kabl, idi na fonu FILE TRANSFER i lijepo ga ucitaj ko obicni dze8eni stick!Eborg wrote:Jao pa ljudi moji...Tri verzije Sony Ercisson PC Suitea instalirah a ono nishta...Doshlo je do toga da idem prchkati po sistemskim fileovima da editujem neke stvari...Skrshio sam card reader na laptopu pokushavajuci ga natjerati da prochita karticu,ma uzhas!
a joj, pa jel to sad znaci da slika nece biti?mIRCerka wrote:e to ti je narode VISTA!!!Eborg wrote: To je prvo shto sam uradio no kazhe da ga ne mozhe prepoznati!![]()
kakvih je boja_
nemoj davati jos slanu hranu, ako je tako mala, al slusaj otidji u nasu trznicu na pijaci,tamo gdje se prodaje suho meso i sirevi na prvom spratu je bila veterinarska kancelarija-ordinacija, ja sam tamo isao par puta kad mi je trebao savjet za macu, naravno besplatno je, ako imadnes srece da bude dr.Gladan fini jedan gospodin sa kojim mozes se posavjetovati, naravno ako imas vremena i maca ako prezivi noc odmah sutra ujutro otidji..p.s.ako se sjecam da si napisao da si iz ZeniceEborg wrote:Jao pa ljudi moji...Tri verzije Sony Ercisson PC Suitea instalirah a ono nishta...Doshlo je do toga da idem prchkati po sistemskim fileovima da editujem neke stvari...Skrshio sam card reader na laptopu pokushavajuci ga natjerati da prochita karticu,ma uzhas!
probaj nacu "my phone exporer Vista" preko googleEborg wrote:Mislim da joj zhivot vishe nije u pitanju,barem se nadam...Kada je doshla bila je samo hrpa mesa koja dishe...Sada ipak malo prosheta,pokaki se i vrati u svoju kutijicu...![]()
Elem,odoh da shtimam Vistu...
Shto je najzhalosnije moja mIRCi verzija za Vistu ne radi na istoj...I to je poznati problem pa pokushavam pratiti pokushaje drugih da natjeraju ovaj program da radi...mIRCerka wrote:probaj nacu "my phone exporer Vista" preko googleEborg wrote:Mislim da joj zhivot vishe nije u pitanju,barem se nadam...Kada je doshla bila je samo hrpa mesa koja dishe...Sada ipak malo prosheta,pokaki se i vrati u svoju kutijicu...![]()
od srca savjet, Instaliraj XP sa service pack 3...neces se pokajat...Eborg wrote:Shto je najzhalosnije moja mIRCi verzija za Vistu ne radi na istoj...I to je poznati problem pa pokushavam pratiti pokushaje drugih da natjeraju ovaj program da radi...mIRCerka wrote:probaj nacu "my phone exporer Vista" preko googleEborg wrote:Mislim da joj zhivot vishe nije u pitanju,barem se nadam...Kada je doshla bila je samo hrpa mesa koja dishe...Sada ipak malo prosheta,pokaki se i vrati u svoju kutijicu...![]()
Da mi nije zhao licence triput bih to dosad uradio...mIRCerka wrote:od srca savjet, Instaliraj XP sa service pack 3...neces se pokajat...