otherside wrote:ali madner ce joj kupovati konzerve, nema se sta muciti , on ce i otvoriti ako treba
kao suosjecajan i odgovoran suprug
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
otherside wrote:ali madner ce joj kupovati konzerve, nema se sta muciti , on ce i otvoriti ako treba
cek cek polako da zapisem, dakle - oooociiiigleeeednooo nisiiiii ozeeeeenjeeen.. idemo dalje....mojgrad wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Ocigledno nisi ozenjen, evo svaki ce ti potvrditi ovo sad sto cu reci: svak pametan i iskusan (ozenjen) muskarac je skontao jednu stvar a to je ako ne pomogne u kucnim poslovima i sve natovari zeni na vrat, nema dobrog, kvalitetnog a posebno ne dugog sex-a. Ne zbog toga sto zena hoce da on radi po kuci vec zato sto nema snage poslje svih obaveza jos da bude aktivna u postelji..
Zato podijelis fino poslice medjusobno i da vidis onda derneka uvece![]()
nije bolan to ponizenje, to je normalno stanje stvari (ako imas zenu)madner wrote:Opet propaganda.![]()
Nije to tovaranje na vrat nit su te obaveze ista manje bitne od drugih.
To sto neko misli da je to ponizenje zene, nemam nista sa tim mentalnim sklopom.
Nekako je to prije ferceralo, valjda se ne mora ponovo izmislit tocak.
Kuda ide ovaj svijet.mojgrad wrote:otherside wrote:ali madner ce joj kupovati konzerve, nema se sta muciti , on ce i otvoriti ako treba
kao suosjecajan i odgovoran suprug
Nista im ne vjeruj, prodaju nam zapadni sistem a svi znamo kakav je % razvoda tamo.d2 wrote:nije bolan to ponizenje, to je normalno stanje stvari (ako imas zenu)madner wrote:Opet propaganda.![]()
To sto neko misli da je to ponizenje zene, nemam nista sa tim mentalnim sklopom.
Nekako je to prije ferceralo, valjda se ne mora ponovo izmislit tocak.![]()
Pa jbg jeste tovarenje kad zena sve radi a lola noge na hastal i daj zeno pivu hahaha. Ja to tako gledam.madner wrote:Opet propaganda.![]()
Nekako je to prije ferceralo, valjda se ne mora ponovo izmislit tocak.
madner wrote:Nista im ne vjeruj, prodaju nam zapadni sistem a svi znamo kakav je % razvoda tamo.d2 wrote:nije bolan to ponizenje, to je normalno stanje stvari (ako imas zenu)madner wrote:Opet propaganda.![]()
Nekako je to prije ferceralo, valjda se ne mora ponovo izmislit tocak.![]()
d2 wrote:nesto se moj grad ne javlja, mora da je krenula na pitu
Sistem koji omalazava familiju i ulogu majke = los.mojgrad wrote: a u nas aman zaman opet svi brakovi u sretnom trojstvu hahaha
sve ti je to od slucaja do slucaja, nit je na zapadu sjajno niti je u Bosni bajno
ma to ti je ba jednostavno, smijesas kao za hljeb, brasno, malo soli, malo ulja, ali bez germe i mozes ako hoces malo praska za pecivo. Ispeces i voila..d2 wrote:auuu pogača vidis, to bih volio naučiti da pravim...
Kako ga provali, pa covjek je tolko dugo vjezbao bad copa.otherside wrote:mene u ovoj diskusiji madner i d2 podsjecaju na "dobrog policajca i loseg policajca" (ono kad u filmovima ispituju sumnjivca)![]()
je li ovo neka igrica da zbunite protivnika?
eeeeeeee ja sve cekam hocel se neka javiti i reci - evo ja cu ti napraviti a ono evo napravi sam... kuda ide ovaj svijetmojgrad wrote:ma to ti je ba jednostavno, smijesas kao za hljeb, brasno, malo soli, malo ulja, ali bez germe i mozes ako hoces malo praska za pecivo. Ispeces i voila..d2 wrote:auuu pogača vidis, to bih volio naučiti da pravim...
meni je pravi merak kad ostane dan-dva pa onda od toga napravim poparu...
madner wrote:Sistem koji omalazava familiju i ulogu majke = los.mojgrad wrote: a u nas aman zaman opet svi brakovi u sretnom trojstvu hahaha
sve ti je to od slucaja do slucaja, nit je na zapadu sjajno niti je u Bosni bajno
Nisam rekao da je bajno, ali valjda je jasno sta je bolje.
hoces cigar da zapalis ?otherside wrote:mene u ovoj diskusiji madner i d2 podsjecaju na "dobrog policajca i loseg policajca" (ono kad u filmovima ispituju sumnjivca)![]()
je li ovo neka igrica da zbunite protivnika?
evo ja se javljam da probam kad ti to izvjezbasd2 wrote:eeeeeeee ja sve cekam hocel se neka javiti i reci - evo ja cu ti napraviti a ono evo napravi sam... kuda ide ovaj svijet![]()
odoh odmah treniratiotherside wrote:evo ja se javljam da probam kad ti to izvjezbasd2 wrote:eeeeeeee ja sve cekam hocel se neka javiti i reci - evo ja cu ti napraviti a ono evo napravi sam... kuda ide ovaj svijet![]()
ne smijem, tu obicno bude neka kvakad2 wrote:hoces cigar da zapalis ?
cekaj ba polako...nek' ti da recept za jos kakvo jelo, valja jos nesto uz pogacu pregristid2 wrote:odoh odmah trenirati
ahahaha, ovo ti je slika muza i djece ?otherside wrote:ne smijem, tu obicno bude neka kvakad2 wrote:hoces cigar da zapalis ?
A ko je ovdje omalazavao stari sistem i poredio ga sa nekom robijom?mojgrad wrote:madner wrote:Sistem koji omalazava familiju i ulogu majke = los.mojgrad wrote: a u nas aman zaman opet svi brakovi u sretnom trojstvu hahaha
Nisam rekao da je bajno, ali valjda je jasno sta je bolje.
Najveca greska ne samo nasih vec inace ljudskih svorenja je generalizovati stvari.
Naravno da je lose omalovazavanje bilo kojeg bracnog druga, svejedno da li se radi o muskarcu ili zeni.
Opet kazem kako ce se neko ponasati prema tebi kao suprugu, ocu, prijatelju zavisi samo od tebe i toga kako se postavis prema njima.
Naravno vodeci racuna druge ne povrijediti
Kuda ide ovaj svijetotherside wrote:cekaj ba polako...nek' ti da recept za jos kakvo jelo, valja jos nesto uz pogacu pregristid2 wrote:odoh odmah trenirati