A muzika iz cistog razloga sto volim cist i dobar zvuk, dobar bass. Nisam ulozio basnoslovne sume, nego sam nashao fin balans kvalitete i cijene.
To mi i najvise fali u autu koje vozim sada, fakin ugradzeno sve. Al hajde, biche, ima se.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Izvaliti nesto ovako a ne poznavajuci vlasnika i auto, bas je poglupo. O predrasudama je takodjer do sada sve receno, tako da imamo jos jednu potvrdu. I na kraju krajeva, raspravljati (jos javno!) o ukusu, fakat je...zel wrote:http://www.market.ba/oglas/147346
Rezervni motor i 2 mjenjaca cakI kupi francuza onda heheh
Ako nije veliki problem, hajde mi reci koliko si francuskih automobila posjedovao (bez onih "imao od rođaka prijatelj" i slično), pa da vidimo tvoje objektivno zapažanje? =Pmadner wrote:Koji mu je bio motor?zel wrote:Moja orginalna poruka fakat nije nista imala sa autom na slici. Jednostavno sam povezao motor i 2 mjenjaca, sa generalnom francuskom kvalitetom i nabacio. Svaki proizvodjac ima svojih bisera, r21T je ocigledno jedan od njih. Odbrana je bila na nivouRazuvjerili ste me
Madner jarane, sto se tiche stednje, na autu ne stedim, sam bog zna koliko sam love ulozio u svoje staro auto, da bi napravio sebi vozilicu da mogu uzivati kad vozim. http://www.finn.no/finn/car/object?finnkode=14092182 . Srce mi se juche paralo dok sam oglas pravio, al jbg
jos jedan sa oktavijomdr.iver wrote:kakvi talijani i francuzi
to se kvari dok kazes keks
ocam g2d, al stara tipa, cetr brzine, cetres kilovata, ocam kako ide, a ne kvari se nikad, cak ni turski i srbijanski delovi se ne kvare, makbel protekt gume ne pucaju i ne klizu allahami, da naspem eurodizela umjesto loze iso bi i na stritrejs
khmkhmironijakhmkhmd2 wrote:jos jedan sa oktavijom
d2 wrote:jos jedan sa oktavijomdr.iver wrote:kakvi talijani i francuzi
to se kvari dok kazes keks
ocam g2d, al stara tipa, cetr brzine, cetres kilovata, ocam kako ide, a ne kvari se nikad, cak ni turski i srbijanski delovi se ne kvare, makbel protekt gume ne pucaju i ne klizu allahami, da naspem eurodizela umjesto loze iso bi i na stritrejs
naravno, naravnoslavkoimamodilera wrote:Tvoj post je prijavljen, administracija ce vjerujem odraditi svoje...johntra wrote:slavko, jesi ti inače glup kao famozni likovi ili ti ga organi iz pjesme?
čuj Lancia Delta kvarljivo auto...sjedi 1...
A sto se tice tvog komentara, da, Lancia Delta Integrale je izuzetno kvarljiv auto... malo se informisi, prije nego pocnes prozivati druge za neznanje...
Svojevremeno sam navijao za Kankkunena dok je vozio integralku na reliju, vozio prvu seriju (HF turbo), ali sve je to vjerovatno prije nego si znao voziti bicikl bez pomocnih tockova, tako da me ne cudi previse...
madner wrote:To je stvar ukusa, mene recimo ono pimp my ride ne zanima previse.
Jeste sminka, ali ne vozi se bolje zbog alu felgi koje se okrecu kad stojis
I gume i mijenacBeg_Babic wrote:madner wrote:To je stvar ukusa, mene recimo ono pimp my ride ne zanima previse.
![]()
, samo motor
i ja za volanommadner wrote:I gume i mijenacBeg_Babic wrote:madner wrote:To je stvar ukusa, mene recimo ono pimp my ride ne zanima previse.
![]()
, samo motor
madner wrote:Put prema Borackom jezeru je pravi uzitak, samo kad bi covjek mogao biti siguran da sa druge strane nema nikog.