Welcome to Neum
- fa84
#51 Re: Welcome to Neum
ja sam samo jednom bio u nemu i to davne 2002 na jednodnevnom izletu sa fakultetom
more mi je ocajno bilo, nema plaza, a ljudi su naravno neljubazni kao i u vecini mjesta u dalmaciji
sto mi nikada nije bilo jasno, cemu tolika neljubaznost,ako je.te zivis od toga,daj barem malo se potrudi da ostavis dobar utisak, da ti neko ponovo dodje,a ne da ponese ruzne slike
more mi je ocajno bilo, nema plaza, a ljudi su naravno neljubazni kao i u vecini mjesta u dalmaciji
sto mi nikada nije bilo jasno, cemu tolika neljubaznost,ako je.te zivis od toga,daj barem malo se potrudi da ostavis dobar utisak, da ti neko ponovo dodje,a ne da ponese ruzne slike
-
sugar_tits
#52 Re: Welcome to Neum
lalemali wrote:I meni je dobro u Neumu!
Možda ima poneka sitnica koju bih rado promijenio, ali sve u svemu drag mi je Neum.
A papci su papci. Isti su, bili oni iz Neuma ili iz ostatka svijeta. Ima ih guta, ali se uvijek može naći mali kutak za sebe.
Volim vidjeti da Neum napreduje i nešto mi govori da će sve ići nabolje, pa i u pogledu opadanja količine netrpeljivosti.
U Neumu nisam imao problema, a grafiti mi ne smetaju niti ih gledam. (očekujem da će se neko sad nešta ljutit, ali ne bendam!).
Iz Sarajeva sam i ovim putem želim pozdraviti sve Neumljane, pa čak i one koji zbog fjake ili nekog drugog razloga ne znaju biti ili neće da budu ljubazniji. No oni su manjina. Obično su to neki, od rada i vrućine, umorni ljudi koji možda šljakaju za nekog novopečenog kapitalistčića koji ih onako momački dere za malu lovu. (Ha, ako im se kulturno obratiš, dobiješ uglavnom ono što ti treba. Budi pristojan, pa će i drugi biti pristojni s tobom).
Ah da, još ovo: doista bi cijene mogle biti umjerenije. Ne da nemam para, ali bezze se osjećam kad za nešto plaćam više no što vrijedi.
word!
ja se i dan danas znam provesti u neumu. more je cisto i prelijepo, a ribe ima ko zna pecati.
- Amazonka27
#53 Re: Welcome to Neum
a vala ni ulici Franjo Tudjmankomi wrote:samo da vam javim kako šahovnici ovdje nije mjesto u ovom kontekstu
ajde još da počinje bijelim poljem možda bih i...
-
riko-ga
#54 Re: Welcome to Neum
Bio u Neumu i nisam dozivio ni jednu neugodnost.Jedina neugodnost koju sam dozivio je vrijeme.Bilo je lose a ja mislim da za to nisu krivi Neumljani.

-
ksarajlija
#55 Re: Welcome to Neum
Prebojeni su fašistički grafiti u Neumu.
Ostaje još diskriminacija vlasnika vikendica i apartmana u neumu po pitanju parkirnog mjesta. Navodno, općina je naložila da se vlasnici nekretnina u Neumu ne izuzimaju od naplate parkinga, osim onih čija su vozila registrirana u Neumu.
Svi mi uredno plaćamo porez, komunalne službe cijele godine i sada kad koristimo svoje nekretnine u ova dva mjeseca sezone, Općina Neum vrši navedenu diskriminaciju tako da su sva vozila sa dubrovačkim (DU) tablicama, naravno, domaća i ne podliježu plaćanju astronomskog parkinga, a svi sa BH tablama koji nisu registrirani u Neumu trebaju platiti ili će dobiti "lisice".
Ne postupa se Općino tako sa svojim susjedima!!! Zamislite da se svi mi (po katastru većina) "za potrebe parkiranja" registriramo u Neumu pa na izborima izaberemo vlast koja će imati više sluha za one sa BH tablicama ??? Razmislite...
Ostaje još diskriminacija vlasnika vikendica i apartmana u neumu po pitanju parkirnog mjesta. Navodno, općina je naložila da se vlasnici nekretnina u Neumu ne izuzimaju od naplate parkinga, osim onih čija su vozila registrirana u Neumu.
Svi mi uredno plaćamo porez, komunalne službe cijele godine i sada kad koristimo svoje nekretnine u ova dva mjeseca sezone, Općina Neum vrši navedenu diskriminaciju tako da su sva vozila sa dubrovačkim (DU) tablicama, naravno, domaća i ne podliježu plaćanju astronomskog parkinga, a svi sa BH tablama koji nisu registrirani u Neumu trebaju platiti ili će dobiti "lisice".
Ne postupa se Općino tako sa svojim susjedima!!! Zamislite da se svi mi (po katastru većina) "za potrebe parkiranja" registriramo u Neumu pa na izborima izaberemo vlast koja će imati više sluha za one sa BH tablicama ??? Razmislite...
-
riko-ga
#56 Re: Welcome to Neum
Vidis ja gdje sam bio vlasnik je imao svoj parking i ja nisam platio ni marku za parkiranje.I to zavisi valjda od kvarta do kvarta.
-
ksarajlija
#57 Re: Welcome to Neum
Nisi pročitao temu od početka. U tvom slučaju se radi o privatnom zemljištu na kojem je parking. Tekst koji nisi pročitao glasi: "Svaki pedalj javne površine se tretira kao mjesto za parkiranje, po skoro pa dubrovačkim cijenama od kojih sada nisu izuzeti ni vlasnici vikend kuća i apartmana koji uredno plaćaju porez i komunalije cijelu godinu, a koriste samo u sezoni! "riko-ga wrote:Vidis ja gdje sam bio vlasnik je imao svoj parking i ja nisam platio ni marku za parkiranje.I to zavisi valjda od kvarta do kvarta.
Nezmjerno sam sretan što ti je u Neumu bilo lijepo i nisi platio parking, ali ovaj put tema topic-a nisi ti nego fašistički grafiti koji su, nakon objavljivanja, nestali.
-
riko-ga
#58 Re: Welcome to Neum
Joj izvini molim te sto mi je u Neumu bilo lijepo.Ne kontam te, ja sam otisao po prvi put u Neum i nisam dozivio neugodnos a time ja ne demantujem one sto su ih imali niti negiram fasisticke grafite.
-
ksarajlija
#59 Re: Welcome to Neum
Ovo je BILA ozbiljna tema, za odrasle, koja je sada završena jer grafita više nema. O tome kako je bilo tebi, piši na podforumu npr. Ljubav & Sex i budi fin.
-
riko-ga
#60 Re: Welcome to Neum
Tema je bila Dobro dosli u Neum na BHS-u.Ja bio prenio svoje utiske a tebi sto se ne svidja drugacije misljene je tvoj problem a ne moj.I sta ima ja svrljati po podforumu Ljubav & Sex ja sam to prevaziso ja imam svoju ljubav koju nemam namjeru djeliti sa forumasima vac to dijelim sa svojm jednom i jedinom ZENOM.Haj uzivaj
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#61 Re: Welcome to Neum
Zatvoreno do daljnjeg, .... 
-
ins
#62 Re: Welcome to Neum
Potpuno netacno!ksarajlija wrote:Prebojeni su fašistički grafiti u Neumu.![]()
![]()
![]()
Parking su obavezni placati svi, s tim da se nudi godisnja parking-karta, koja kosta 25 KM, ako zivis ili imas nekretninu u Neumu. Bez ogranicenja broja vozila po adresi. Ja imam vikendicu, i te naljepnice imamo na 3 auta...
-
ludacha
#63 Re: Welcome to Neum
da ne otvaram novu temu, a grafiti su svejedno ofarbani - kako rekoste, pa da priupitam.
sta se vama zapravo najvise dopada u neumu? da li je to raja, turisti kao i vi? (vidim da se zalite na domacine), jel to plaza (ja sta se sjecam sve je zabetonirano ili kamenito), blizina neuma? cinjenica da je u BiH? ili sta drugo?
meni se nikad nije dopadao. imam nekih dragih uspomena iz djetinjstva na taj kraj jer mi je kum neumljanin. ali se recimo nikad nismo isli kupati u neum. i osobno mi je bezveze. vrvi narodom. vise umor nego odmor.
stoga me bas zanima sta se vama tamo dopada.
sta se vama zapravo najvise dopada u neumu? da li je to raja, turisti kao i vi? (vidim da se zalite na domacine), jel to plaza (ja sta se sjecam sve je zabetonirano ili kamenito), blizina neuma? cinjenica da je u BiH? ili sta drugo?
meni se nikad nije dopadao. imam nekih dragih uspomena iz djetinjstva na taj kraj jer mi je kum neumljanin. ali se recimo nikad nismo isli kupati u neum. i osobno mi je bezveze. vrvi narodom. vise umor nego odmor.
stoga me bas zanima sta se vama tamo dopada.
-
ins
#64 Re: Welcome to Neum
Kao neko ko u Neumu ljetuje nekih 30-ak godina i ko i danas voli to mjesto i rado ide, kazem ovo:
U julu i avgustu, Neum preplave nevjerovatni primitivci iz bosanske i hercegovacke provincije, skoro podjednako Bosnjaci i Hrvati, koji tamo dolaze samo zato da jer se osjecaju kao u svojoj sredini gdje provode preostalu 51 sedmicu tokom godine, i gdje sa nesmanjenim zarom mogu nastaviti bacati smece svuda oko sebe, derati se na i udarati djecu na plazi, baljezgati po kafanama, supruge nazivati kurvom pred 250 ljudi, itd, itd, itd....
Takvih je 10-20%, nekih 50-60% je neki "obican svijet", neka tiha vecina, kojima je "bitno da se ne puca i da je ziva glava", dok su nekih 20% fini ljudi koji su sokirani onim sto se desava oko njih, i koji nakon sto jednom dodju vise nikada nece doci. U ove zadnje ubrajam i pokojeg Slovenca, Poljaka, Ceha, itd, itd...

U julu i avgustu, Neum preplave nevjerovatni primitivci iz bosanske i hercegovacke provincije, skoro podjednako Bosnjaci i Hrvati, koji tamo dolaze samo zato da jer se osjecaju kao u svojoj sredini gdje provode preostalu 51 sedmicu tokom godine, i gdje sa nesmanjenim zarom mogu nastaviti bacati smece svuda oko sebe, derati se na i udarati djecu na plazi, baljezgati po kafanama, supruge nazivati kurvom pred 250 ljudi, itd, itd, itd....
Takvih je 10-20%, nekih 50-60% je neki "obican svijet", neka tiha vecina, kojima je "bitno da se ne puca i da je ziva glava", dok su nekih 20% fini ljudi koji su sokirani onim sto se desava oko njih, i koji nakon sto jednom dodju vise nikada nece doci. U ove zadnje ubrajam i pokojeg Slovenca, Poljaka, Ceha, itd, itd...
-
klixober
#65 Re: Welcome to Neum
Prije par godina okupila se skupina starijih ustasa,piju u konobi kraj plaze i pjevaju,na mikrofon: "Sarajevo ispod Trebevica,bices opet Ante Pavelica".Od tada vise ne idem u Neum.
-
fukara_tz
#66 Re: Welcome to Neum
Press konferencija povodom napada na dječaka Rifeta Musića u Neumu
Napad je bio rasistički i nacionalistički
U povodu napada na učenika osmog razreda Rifeta Musića (15) u Neumu, danas je održana press konferencija koju je sazvao Mehmed Mujić, referent za pitanje obrazovanja Roma pri Ministarstvu obrazovanja, nauke i kulture i sporta TK. Konferenciji je prisustvovao i prof. Hazim Hodžić, direktor Pedagoškog zavoda, te povrijeđeni dječak i njegova majka.
Mehmed Mujić je rekao da se napad na dječaka desio u Neumu gdje su učenici OŠ Kiseljak boravili na redovnoj ekskurziji i bili smješteni u hotelu "Zenit". U Neumu su se nalazili od srijede, a nemili događaj se desio u petak 12.09.2008. godine oko 19, 00.

Povrijeđeni dječak Rifet Musić ispričao je da je sa svojim drugovima i pedagogicom škole Almom Đedović izašao da igra basketa. Prije toga njegov rođak je nosio dres bh reprezentacije (neposredno nakon pobjede naše reprezenatcije nad Estonijom). Njegovi napadači su ustvari tražili dječaka sa dresom i greškom su pretukli Rifeta uz rasističke uvrede. Rifet je govorio da im ništa nije uradio, da on nije nosio dres, sjeća se da su ga oborili na zemlju i šutali. Pedagogica i ostala djeca su vrištali, dozivali u pomoć i nisu znali šta da rade. Rifet kaže da je napadača bilo desetak i da su bili stariji, po njegovoj procijeni imali su oko 25 godina.
Nakon što je dječak prebačen do hotelske recepcije pripadnici neumske policije rekli su da su već uhapsili jednog napadača i da će i druge pronaći.
Ljekari u Neumu su rekli da dijete mora hitno do Mostara jer mu oni ne mogu pomoći. Oko 2:15 ujutro dječak je u komi dovezen u Mostar gdje su mu ljekari u mostarskoj bolnici pružili pomoć i zadržali na liječenju.
Iako je dječak izgubio svijest, povraćao krv, krvario, ima bolove u grudnom košu, njegove povrede su ocijenjene kao lakše, a o nemilom događaju iz Neuma se nije niko oglasio.
Druga strana ove priče odnosi se na postupke onih koji su bili odgovorni za dječaka, a to su pedagog škole Alma Đedović i njegov razredni starješina Zdravko Stuhli. Refet Musić je dovezen u Mostar i nakon što je predat ljekarima ostavljen je sam u bolnici. Dječak kaže da mu je bilo najgore što je bio sam, probudio se u nepoznatoj bolnici i nije niko bio pored njega, ostavili su mu novac koji su skupili.
Pedagogica Alma Đedović u telefonskom razgovoru koji je s njom, dok su novinari čekali, obavio direktor Pedagoškog zavoda, potvrdila je dječakovu priču. Rekla je da su bili oko sat u bolnici sa svom djecom, a kada su roditelji dječaka obavješteni šta se desilo, uputili su se prema Tuzli.
Majka povrijeđenog Rifeta, vidno potresena rekla je da je dijete poslala zdravo a vratilo se pretučeno, da su doživjeli šok kada su im iz mostarske bolnice rekli da dođu po dijete. Posudili su novac i auto te su se uputili po dječaka. Ogorčena je i na huligane iz Neuma, nemusku policiju, ali i pedagogicu, razrednika i školu jer su dijete ostavili samo u Mostaru niti su se pobrinuli za njegov povratak kući.
Gospodin Mujić je za ovaj napad na dječaka dao ocjenu da nije samo huliganski već da je rasistički i nacionalistički, što cijelom događaju daje posebnu težinu. S druge strane, prof. Hodžić je rekao da će u skladu sa ingerencijama Pedagoškog zavoda provjeriti ostale okolnosti vezane za ovaj događaj.
Na kraju treba reći da nije objašnjeno zašto na ovu press konferenciju nisu pozvani i nastavnici koji su mogli dati više informacija i objašnjenja, posebno u onim dijelovima događanja kojih se napadnuti dječak ne sjeća ili ne zna jer je bio bez svijesti.
http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzla ... p?id=25466

Napad je bio rasistički i nacionalistički
U povodu napada na učenika osmog razreda Rifeta Musića (15) u Neumu, danas je održana press konferencija koju je sazvao Mehmed Mujić, referent za pitanje obrazovanja Roma pri Ministarstvu obrazovanja, nauke i kulture i sporta TK. Konferenciji je prisustvovao i prof. Hazim Hodžić, direktor Pedagoškog zavoda, te povrijeđeni dječak i njegova majka.
Mehmed Mujić je rekao da se napad na dječaka desio u Neumu gdje su učenici OŠ Kiseljak boravili na redovnoj ekskurziji i bili smješteni u hotelu "Zenit". U Neumu su se nalazili od srijede, a nemili događaj se desio u petak 12.09.2008. godine oko 19, 00.

Povrijeđeni dječak Rifet Musić ispričao je da je sa svojim drugovima i pedagogicom škole Almom Đedović izašao da igra basketa. Prije toga njegov rođak je nosio dres bh reprezentacije (neposredno nakon pobjede naše reprezenatcije nad Estonijom). Njegovi napadači su ustvari tražili dječaka sa dresom i greškom su pretukli Rifeta uz rasističke uvrede. Rifet je govorio da im ništa nije uradio, da on nije nosio dres, sjeća se da su ga oborili na zemlju i šutali. Pedagogica i ostala djeca su vrištali, dozivali u pomoć i nisu znali šta da rade. Rifet kaže da je napadača bilo desetak i da su bili stariji, po njegovoj procijeni imali su oko 25 godina.
Nakon što je dječak prebačen do hotelske recepcije pripadnici neumske policije rekli su da su već uhapsili jednog napadača i da će i druge pronaći.
Ljekari u Neumu su rekli da dijete mora hitno do Mostara jer mu oni ne mogu pomoći. Oko 2:15 ujutro dječak je u komi dovezen u Mostar gdje su mu ljekari u mostarskoj bolnici pružili pomoć i zadržali na liječenju.
Iako je dječak izgubio svijest, povraćao krv, krvario, ima bolove u grudnom košu, njegove povrede su ocijenjene kao lakše, a o nemilom događaju iz Neuma se nije niko oglasio.
Druga strana ove priče odnosi se na postupke onih koji su bili odgovorni za dječaka, a to su pedagog škole Alma Đedović i njegov razredni starješina Zdravko Stuhli. Refet Musić je dovezen u Mostar i nakon što je predat ljekarima ostavljen je sam u bolnici. Dječak kaže da mu je bilo najgore što je bio sam, probudio se u nepoznatoj bolnici i nije niko bio pored njega, ostavili su mu novac koji su skupili.
Pedagogica Alma Đedović u telefonskom razgovoru koji je s njom, dok su novinari čekali, obavio direktor Pedagoškog zavoda, potvrdila je dječakovu priču. Rekla je da su bili oko sat u bolnici sa svom djecom, a kada su roditelji dječaka obavješteni šta se desilo, uputili su se prema Tuzli.
Majka povrijeđenog Rifeta, vidno potresena rekla je da je dijete poslala zdravo a vratilo se pretučeno, da su doživjeli šok kada su im iz mostarske bolnice rekli da dođu po dijete. Posudili su novac i auto te su se uputili po dječaka. Ogorčena je i na huligane iz Neuma, nemusku policiju, ali i pedagogicu, razrednika i školu jer su dijete ostavili samo u Mostaru niti su se pobrinuli za njegov povratak kući.
Gospodin Mujić je za ovaj napad na dječaka dao ocjenu da nije samo huliganski već da je rasistički i nacionalistički, što cijelom događaju daje posebnu težinu. S druge strane, prof. Hodžić je rekao da će u skladu sa ingerencijama Pedagoškog zavoda provjeriti ostale okolnosti vezane za ovaj događaj.
Na kraju treba reći da nije objašnjeno zašto na ovu press konferenciju nisu pozvani i nastavnici koji su mogli dati više informacija i objašnjenja, posebno u onim dijelovima događanja kojih se napadnuti dječak ne sjeća ili ne zna jer je bio bez svijesti.
http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzla ... p?id=25466
-
hard_rocker
#67 Re: Welcome to Neum
e fukara_tz aj ne seri, ja sam iz neuma i znam ko je tuko tog dečka, nisu bila desetorica već četvorica i jedan ide sa mnom u razred i nemaju 25 godina, ja mislim da su dvojica '92 godište jedan je '93 a moj frend iz razreda je '94 godište, rekao mi je da je on njih vrijeđao i zvao ih "ustaše", moj frend je imao doc. martens čizme (sluša punk pa ih nosi) a imao je i bokser al ga je dao ovome što je '92 godište, rekao mi je da su mu skakali po glavi, da su ga cipelarili, i rekao mi je da će zbog toga na sud, tako mu je i trebalo kad voli zajebavati, nisu oni nikog išli mlatiti zbog b-h dresa namlatili su ga zato što ih je vrjeđao na nacionalnoj osnovi, zato što su Hrvati, pa sad je vidio kako Hrvati mlate ja mislim da mu više neće pasti napamet da se drugi put tuče s Hrvatima, samo da ih nije vrjeđao ne bi dobio batine. HARD_ROCKER-METALHEAD FROM NEUM
-
hard_rocker
#68 Re: Welcome to Neum
SMEČE CIGANSKO, JA NE MRZIM BOŠNJAKE ZBOG NJIHOVE NACIONALNOSTI VEĆ ŠTO SE KURČE S ISLAMOM, KAD GOD DOĐU U NEUM VEĆINA NJIH NOSE OKO VRATA POLUMJESEC I ZVJEZDU OD POLA METRA S OKO 10 KG, SVE ONE ŽENE SU ZAMOTANE OD GLAVE DO PETE ČAK I MALU ŽENSKU DJECU TAKO ZAMOTAVAJU, I JOŠ ŠTO VOLE ZAJEBAVATI ONDA MI POPIZDIMO I NAMLATIMO IH, NAJTEŽI SLUČAJ JE BIO KAD JE JEDAN LIK IZ NEUMA BOŠNJAKU NA GLAVU BACIO KAMENI BLOK, TAJ ODMA PAO U KOMU I BIO JE U KOMI 2 MJESECA, A IZ BOLNICE JE IZAŠAO NAKON 6 MJESECI......... DRAGI GOSTI ČUVAJTE KOSTI-------NEUM ALTRENATIVNI GRAD-------4EVER
-
delightful
#69 Re: Welcome to Neum
ban zbog krsenja pravila foruma.
-
hard_rocker
#71 Re: Welcome to Neum
Ne zajebavajte vi iz bosne kad dođete u neum, pa vas mi nečemo tuči
-
Eborg
#72 Re: Welcome to Neum
Sine,vrati se u shkolu i stidi se kako se ponashash tako mlad.Da si iole chitao objektivne izvore ne bi bio tako zatrovan nacionalizmom,rasizmom i anti-islamizmom...hard_rocker wrote:Ne zajebavajte vi iz bosne kad dođete u neum, pa vas mi nečemo tuči
Shteta onako lijepog BH grada da ima takvu omladinu...
- Sunrise00
#73 Re: Welcome to Neum
Nije Neum jedini grad u BiH koji ima takvu omladinu..Eborg wrote:Sine,vrati se u shkolu i stidi se kako se ponashash tako mlad.Da si iole chitao objektivne izvore ne bi bio tako zatrovan nacionalizmom,rasizmom i anti-islamizmom...hard_rocker wrote:Ne zajebavajte vi iz bosne kad dođete u neum, pa vas mi nečemo tuči![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#74 Re: Welcome to Neum
hard_rocker wrote:SMEČE CIGANSKO, JA NE MRZIM BOŠNJAKE ZBOG NJIHOVE NACIONALNOSTI VEĆ ŠTO SE KURČE S ISLAMOM, KAD GOD DOĐU U NEUM VEĆINA NJIH NOSE OKO VRATA POLUMJESEC I ZVJEZDU OD POLA METRA S OKO 10 KG, SVE ONE ŽENE SU ZAMOTANE OD GLAVE DO PETE ČAK I MALU ŽENSKU DJECU TAKO ZAMOTAVAJU, I JOŠ ŠTO VOLE ZAJEBAVATI ONDA MI POPIZDIMO I NAMLATIMO IH, NAJTEŽI SLUČAJ JE BIO KAD JE JEDAN LIK IZ NEUMA BOŠNJAKU NA GLAVU BACIO KAMENI BLOK, TAJ ODMA PAO U KOMU I BIO JE U KOMI 2 MJESECA, A IZ BOLNICE JE IZAŠAO NAKON 6 MJESECI......... DRAGI GOSTI ČUVAJTE KOSTI-------NEUM ALTRENATIVNI GRAD-------4EVER
koliko lazi i neistina.
Pa sine dragi, ja zivim u Sa koji je navodno iskljucivo Bosnjacki grad, ali jos u zivotu svom nisam vidjela nekoga da nosi mjesec i zvijezdu oko vrata a jos manje "od pola metra s oko 10kg". Stidi se
Nama nisu potrebni znaci isticanja vjere.
Ovo stvarno nije normalno, 14,15 godina i pogledaj cime se ono bavi.
Sto se tice ostalog vrijedjanja necu ni da pocnem, jer bih svasta rekla.
Stidi se!
Gdje je ona grupa na fejsbuku
Tuzno je da Bosanci i Hercegovci ne mogu, ne smiju i nisu u stanju putovati po svojoj domovini jer te negdje neko moze zaklati, i ubiti.
-
Eborg
#75 Re: Welcome to Neum
Nazhalost,nazhalost...Umjesto da taj nacionalizam odumire sada se samo usadjuje od malih nogu pa je i efikasniji...Sunrise00 wrote:Nije Neum jedini grad u BiH koji ima takvu omladinu..Eborg wrote:Sine,vrati se u shkolu i stidi se kako se ponashash tako mlad.Da si iole chitao objektivne izvore ne bi bio tako zatrovan nacionalizmom,rasizmom i anti-islamizmom...hard_rocker wrote:Ne zajebavajte vi iz bosne kad dođete u neum, pa vas mi nečemo tuči![]()