dodik i zastava bih

Maraschino

#51 Re: dodik i zastava bih

Post by Maraschino »

Real Khan wrote:
in33sa wrote:Da, svakako, Lajcak je tu da stiti drzavne simbole BiH :-)

Ko do sada nije shvatio da se Dodik pokriva onoliko koliko mu je jorgan dug, nece nikada ni shvatiti...

A ko ne konta analogiju, sta cu mu ja.

I dosadni ste sa temama o Dodiku, samo cekam temu "Dodik jutros pojeo jaje na oko, zasto jedno a ne dva?!?!". Pomirite se sa tim da je Dodik pod dirketnom zastitom "visih instanci", bice vam lakse svariti neke stvari.
Ja ovo ne vidim kao temu o Dodiku (od kojih se i sam zgražam i potpuno ignorišem), nego je vidim kao temu o NAPADU NA SIMBOLE DRŽAVE BOSNE I HERCEGOVINE od strane majmuna iz Laktaša.
tacno tako,

treba da reagujemo da je ovaj sramni cin bilo ko uradio a ne jedan krkan iz laktasa
Idun

#52 Re: dodik i zastava bih

Post by Idun »

mostarac wrote:Predizborno vrijeme ili ne ovo je stvar na koju prije svega treba da reaguju pravosudni organi jer po Clanu 6. Zakona o zastavi BiH:
"Nepoštovanje zastave Bosne i Hercegovine predstavlja kaznjivo djelo. "

zatim predizborno vrijeme ili ne ovo je najveci gaf jednog politicara napravljen od rata. Cak ni Paravac i Sarovic i Ivo Miro Jovic nisu gazili zastavu BiH i nisu bili tako hrabri. Ako Lajcak na ovo ne reaguje onda je bolje da ga i nema. Ovaj cin ne samo da zasluzuje smjenu nego je i krivicno djelo i za njega se moze dobiti zatvorska kazna. Na ovo treba da reaguje cijela BiH i ovo je direktno ponizenje ove zemlje i ovo ne smije proci neopazeno pa da je 100 puta izborna kampanja. Sutra ce zapaliti cijelo selo i to pred kamerama i reci cemo da se ne treba reagovati jer je predizborna kampanja. Ovo ne smije proci nekaznjeno i svi ljudi koji vole BiH trebaju zbog ovog cina traziti od medjunarodne zajednice smjenu ovog umno poremecenog manijaka.
Eeeeeee...upravo tako!!! :bih:
GandalfSivi wrote:Christian Schwarz-Schilling je nedavno priznao kako ga je htio jos davno smijeniti, ali mu je americki ambasador rekao da i ne pomislja na to.
Lajcak je isto tako prijetio dok nije dobio naredbu "odozgo" da ohane malo.
I nesto sto jos licno znam, je da Centar za istrazivacko novinarstvo (CIN), ima dovoljno dokaza o Dodikovom kriminalu da ga niko ne moze pokriti (mogu ga ocerupati cetiri puta vise nego Brankovica), ali USAID koji je sponzor CIN-a im je naredio da se ti podatci ne objavljuju, inace nema vise para. Cak im je i jedan projekat propao zbog prikupljanja "previse" dokaza.

Mene samo zanima zasto ga stite. Prva pomisao je da je to zato sto on nije nacionalista, nego pragmaticar koji koristi nacionalizam, ali je Slobo bio isti takav, tako da to pada u vodu. Druga predpostavka je da on radi ovakve sitne gluposti kao predstavu za javnost, dok u pozadini radi konstruktivne stvari, samo sto ja ne mogu da nadjem nista konstruktivno, sem fakta da je svojim ponasanjem sprijecio izbijanje bilo kakvih nemira povodom proglasenja nezavisnosti Kosova (mada mislim da je i Srbima svakako puna neka stvar nemira, generalno govoreci). Sem toga je totalno kontraproduktivan.
Ako ne reagujes i ne pokazes zube, niko te nece shvatiti ozbiljno. Puste price ne piju vode nigdje. Treba voditi brdsko-planinsku politiku RS i njihovih meDJeda. Pretpostavljam da "gospoda" zele bilo kakav takav mir na ovim prostorima. Hajduci iz RS sa svojim stalnim prijetnjama i laktanjem predstavljaju prijetnju tom miru. Janjad iz Federacije ne pretstavljaju nikakvu prijetnju vodeci svoju miroljubivu politiku i cineci ustupke RS...sve dok se ne pojavi isto takav meDJed na drugoj strani i ne reaguje na njihov nacin. Odnosno, kad se desi reakcija doci ce i akcija. :mrgreen:
in33sa

#53 Re: dodik i zastava bih

Post by in33sa »

Cuj zasto ga stite.

Najveca iluzija koja postoji u BiH je iluzija pojedinaca da se oni kao nesto pitaju, da ce kao drzavne institucije nesto... poduzeti... koje institucije??? ovdje je sve korumpirano, premrezeno mafijaskim ili spijunskim krugovima... uostalom, zasto vapite za potezom Svarc Silinga ili Lajcaka, kad su institucije sposobne i spremne za uciniti nesto?

Igramo kako nam maharadza i gospodari narede. Ova drzava je stvorena kao protektorat u Dejtonu, i takva obitava vec godinama.

Sto se tice Dodika i RS-a, ta tvorevina je ozvanicena u Dejtonu i nju vise ni tsunami ne moze izbrisati. Ako su zapadne sile i nakon rata, silnih zlocina, Dejton je bio par mjeseci poslije Srebrenice sjetimo se, ako su i nakon svega toga inzistirali da Republika Srpska MORA postojati, zasto bi danas mislili drugacije?

Doris Pak naglasava, neki dan, "Federaciju treba preurediti, ali Republiku Srpsku ne treba dirati".

Interesi velikih sila su u pitanju, i to nije nikakva teorija zavjere vec cinjenica. Uostalom, nije BiH prva koja je ugradjena u master plan velikih igraca. Takvih primjera je mali milion.
Incub

#54 Re: dodik i zastava bih

Post by Incub »

Dodik pa jeste li mu samo vidjeli pojave,nezgrapan sav a jos kad obuce odjelo isti klaun noge rasiri. Na silu se jadnik trudi a maniri pravog pijacara (da ne uvrijedim spomenute).
Gdje god se pojavio izazvao je zgrazanje ako ne skandal samom pojavom a o drzanju da i ne govorimo.
Covjek politicar a ponasa se k'o zadnji siledzija u KPD-u.
Kako nista ni damu se desi.
Ma zivio Dejton sta drugo reci.
fuXa.ba

#55 Re: dodik i zastava bih

Post by fuXa.ba »

Nije to dodo to to to to to tto to to to jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!

ON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Image

Nisam ja ekspert za preradzivanje slika, ali dao sam moje najbolje bilo bi dobro :) da neko profesionlano preradi slike u ovome obliku!!!!
Real Khan

#56 Re: dodik i zastava bih

Post by Real Khan »

in33sa wrote:Cuj zasto ga stite.

Najveca iluzija koja postoji u BiH je iluzija pojedinaca da se oni kao nesto pitaju, da ce kao drzavne institucije nesto... poduzeti... koje institucije??? ovdje je sve korumpirano, premrezeno mafijaskim ili spijunskim krugovima... uostalom, zasto vapite za potezom Svarc Silinga ili Lajcaka, kad su institucije sposobne i spremne za uciniti nesto?

Igramo kako nam maharadza i gospodari narede. Ova drzava je stvorena kao protektorat u Dejtonu, i takva obitava vec godinama.

Sto se tice Dodika i RS-a, ta tvorevina je ozvanicena u Dejtonu i nju vise ni tsunami ne moze izbrisati. Ako su zapadne sile i nakon rata, silnih zlocina, Dejton je bio par mjeseci poslije Srebrenice sjetimo se, ako su i nakon svega toga inzistirali da Republika Srpska MORA postojati, zasto bi danas mislili drugacije?

Doris Pak naglasava, neki dan, "Federaciju treba preurediti, ali Republiku Srpsku ne treba dirati".

Interesi velikih sila su u pitanju, i to nije nikakva teorija zavjere vec cinjenica. Uostalom, nije BiH prva koja je ugradjena u master plan velikih igraca. Takvih primjera je mali milion.
Dobro, ako je tako, šta onda spriječava Bošnjake da nekad u skorijoj ili daljoj budućnosti počine genocid nad Srbima iz RS-a u namjeri da vrate svoja "vijekovna ognjišta" u istočnoj Bosni, istočnoj Hercegovini i Krajini. Eto, šta bi ih odvratilo od pokušaja... Znam, tada bi to vjerovatno bilo okvalificirano kao terorizam (i to islamski)...

Da li će se i tada respektirati argument sile?
Hoće li se i tada okretati glava u stranu kada se podastru dokazi o zločinačkom projektu, otkopaju masovne grobnice...? Hoće li se i tada popuštati fašističkoj retorici nekom bošnjačkom pandanu Milorada Dodika zarad "mira i očuvanja statusa quo"?
Hoće li i tada neki sud pravde da donese presudu kako nema dokaza da je postojala "namjera"?

Eto, Bošnjaci mogu jednog dana onako "nenamjerno" (jednostavno objave preko TV-a kako "nemaju namjeru") pokrenuti se i udariti na "bolji i mirniji dio BiH", tj. etnički očišćeni dio u kojem vlada jednoumlje i velikosrpski fašizam u kojem Bošnjaci i Hrvati nemaju nikakva ljudska prava sem onih na papiru i ponekoj poziciji ikebane u entitetskim institucijama). Imajući u vidu prag tolerancije među Bošnjacima, mislim da se može Dodik i njegovi četnici još samo malo zajebavati, ali kada pukne film, onda hebiga, teško će to iko zaustaviti... Nije da to želim, ali je očigledno da je vrlo moguće. Pa onda neka ga (Dodika) još uvijek čuva ko god hoće!
klixober

#57 Re: dodik i zastava bih

Post by klixober »

fuXa.ba wrote:Nije to dodo to to to to to tto to to to jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!

ON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Image

Nisam ja ekspert za preradzivanje slika, ali dao sam moje najbolje bilo bi dobro :) da neko profesionlano preradi slike u ovome obliku!!!!
Evo jedna od mene za minutu iz paint-a :D
A moze se to lako u photoshopu dobro uraditi..ko zna(ja ne znam).

Image
fuXa.ba

#58 Re: dodik i zastava bih

Post by fuXa.ba »

Hebeno brate :( stvarno se trudim !!!
ALi imaju dosta slicnosti...... sta velish..
scooter21ba

#59 Re: dodik i zastava bih

Post by scooter21ba »

malo je losa rezolucije slike koju sam skinuo tako da se nisam bas trudio ali evo valjda moze proci
Image
klixober

#60 Re: dodik i zastava bih

Post by klixober »

Svaka slicnost je slucajna :D
Image
Image
Image
Image
scooter21ba

#61 Re: dodik i zastava bih

Post by scooter21ba »

uh vidi ovo treba ovaj razdjeljak na drugu stranu
klixober

#62 Re: dodik i zastava bih

Post by klixober »

scooter21ba wrote:uh vidi ovo treba ovaj razdjeljak na drugu stranu
Ma to se Hitler kamuflirao,konta zalizace se na drugu stranu pa ga necemo prepoznati. :D
GandalfSivi

#63 Re: dodik i zastava bih

Post by GandalfSivi »

scooter21ba wrote:uh vidi ovo treba ovaj razdjeljak na drugu stranu

Nije problem

Image
zgembo_sa

#64 Re: dodik i zastava bih

Post by zgembo_sa »

Zasto ovoj pogani dizete publicitet? Ignorisanje je najbolja borba protiv ovog primitivca. Treba ga totalno ekskomunicirati, potpuno ukloniti svaki spomen na njega. On je jedan obicni medijski manipulant. Koristi to sto se ljudi pale na njegove postupke. Sto ga manje ima u medijima i sto manje o njemu pricamo i razmisljamo, to ce brze nestati sa politicke scene. Samo ga stavite na totalni ignore!
scooter21ba

#65 Re: dodik i zastava bih

Post by scooter21ba »

sad je ja mislim malo bolje :D
Image
scooter21ba

#66 Re: dodik i zastava bih

Post by scooter21ba »

zgembo_sa wrote:Zasto ovoj pogani dizete publicitet? Ignorisanje je najbolja borba protiv ovog primitivca. Treba ga totalno ekskomunicirati, potpuno ukloniti svaki spomen na njega. On je jedan obicni medijski manipulant. Koristi to sto se ljudi pale na njegove postupke. Sto ga manje ima u medijima i sto manje o njemu pricamo i razmisljamo, to ce brze nestati sa politicke scene. Samo ga stavite na totalni ignore!
prijatelju nije ovo lik u raji koje je dosadaan pa ga stavis na ignore i on se izgubi
ovaj svojim postupcima ukopava i mene i tebe i sve nas skupa sa mnom
jennisjoplin

#67 Re: dodik i zastava bih

Post by jennisjoplin »

nihoniho wrote:pored sda i sbih, mi nemamo sta da prigovaramo ronhilu.
potpisujem :thumbup: :thumbup: :thumbup:
scooter21ba

#68 Re: dodik i zastava bih

Post by scooter21ba »

ove mozemo nazvati sulejman drina i zlatko aura :D
zgembo_sa

#69 Re: dodik i zastava bih

Post by zgembo_sa »

scooter21ba wrote:
zgembo_sa wrote:Zasto ovoj pogani dizete publicitet? Ignorisanje je najbolja borba protiv ovog primitivca. Treba ga totalno ekskomunicirati, potpuno ukloniti svaki spomen na njega. On je jedan obicni medijski manipulant. Koristi to sto se ljudi pale na njegove postupke. Sto ga manje ima u medijima i sto manje o njemu pricamo i razmisljamo, to ce brze nestati sa politicke scene. Samo ga stavite na totalni ignore!
prijatelju nije ovo lik u raji koje je dosadaan pa ga stavis na ignore i on se izgubi
Ako ti ne vidis da on ovo radi sve radi predstojecih izbora onda sta ti ja mogu, pali se i dalje na njegove izjave. Meni je sve ovo vise smijesno, scenarij koji se vec godinama ponavlja i opet raja pada na njega. Eto on bacio zastavu, onamo se srbi pale, joj jest nam dobar premijer, pravi srbin, a vamo se zapale bosnje, yebem mu ... vidi sta radi, cetnik, sad bi nas on sve poklao... I onda dodju izbori i ovi koji vode tu zestoku kampanju poberu slag. A recimo da ga stavis na totalni ignore, ne bi nikad saznao da se ovo desilo i apsolutno ne bi uticalo na tvoj glas i sl. I srbi se pale na njega samo zato sto izaziva reakciju kod drugih. Da ga svi lijepo ignorisemo onda bi narod bio prisiljen da se bavi sam sobom, da pogleda sto je ekonomija i pored silnih stotina miliona od privatizacije u rs opet u qrcu.
jennisjoplin

#70 Re: dodik i zastava bih

Post by jennisjoplin »

a sto se bunite, trazili ste dobili ste :-D , zato vam predlazem ovoga dole da vratimo, za ovu trojicu on je osnovao goli otok da nesto korisno rade :razz: :

Image
Idun

#71 Re: dodik i zastava bih

Post by Idun »

I time ga podrzati u njegovim manipulacijama. :zzzz:
Ima on dovoljno na svom racunu: dizanje tri prsta(a svi snamo sto to znaci, pa cak i u svijetu su znaju sta se sve radilo pod tim), bacanje BiH zastave, nepostivanje zrtava genocida njegove RS etc....samo treba zestoko reagovati.
klixober

#72 Re: dodik i zastava bih

Post by klixober »

zgembo_sa wrote:
scooter21ba wrote:
Ako ti ne vidis da on ovo radi sve radi predstojecih izbora onda sta ti ja mogu, pali se i dalje na njegove izjave. Meni je sve ovo vise smijesno, scenarij koji se vec godinama ponavlja i opet raja pada na njega. Eto on bacio zastavu, onamo se srbi pale, joj jest nam dobar premijer, pravi srbin, a vamo se zapale bosnje, yebem mu ... vidi sta radi, cetnik, sad bi nas on sve poklao... I onda dodju izbori i ovi koji vode tu zestoku kampanju poberu slag. A recimo da ga stavis na totalni ignore, ne bi nikad saznao da se ovo desilo i apsolutno ne bi uticalo na tvoj glas i sl. I srbi se pale na njega samo zato sto izaziva reakciju kod drugih. Da ga svi lijepo ignorisemo onda bi narod bio prisiljen da se bavi sam sobom, da pogleda sto je ekonomija i pored silnih stotina miliona od privatizacije u rs opet u qrcu.
Naivno je misliti da je ovo samo predizborna kampanja jer ovo traje cijelo vrijeme,nakon proslih izbora jos gore,a nastavice se i poslije izbora.Naravno,nisam toliko glup da ovo utice na moj glas i da glasam za Hareta,ali brate mora se jednom ovo zaustaviti.Zamisli kakvu poruku ovo Dodikovo bacanje bh zastave salje onom klasicnom cetniku u rs...ti sigurno nece samo zastave bacati.Znas kakva je ovo poruka svima koji su se vratili ili koji bi se vratili...Dodik nece prestati ako ga budemo ignorisali! Jedino sto se moze desiti ako ga ignorisemo jeste da nas rat iznenadi kao 91.,da se ukopaju oko Sarajeva,a da se pitamo "sta nam ovo rade".
scooter21ba

#73 Re: dodik i zastava bih

Post by scooter21ba »

zgembo_sa wrote: Ako ti ne vidis da on ovo radi sve radi predstojecih izbora onda sta ti ja mogu, pali se i dalje na njegove izjave. Meni je sve ovo vise smijesno, scenarij koji se vec godinama ponavlja i opet raja pada na njega. Eto on bacio zastavu, onamo se srbi pale, joj jest nam dobar premijer, pravi srbin, a vamo se zapale bosnje, yebem mu ... vidi sta radi, cetnik, sad bi nas on sve poklao... I onda dodju izbori i ovi koji vode tu zestoku kampanju poberu slag. A recimo da ga stavis na totalni ignore, ne bi nikad saznao da se ovo desilo i apsolutno ne bi uticalo na tvoj glas i sl. I srbi se pale na njega samo zato sto izaziva reakciju kod drugih. Da ga svi lijepo ignorisemo onda bi narod bio prisiljen da se bavi sam sobom, da pogleda sto je ekonomija i pored silnih stotina miliona od privatizacije u rs opet u qrcu.
znam je super da on radi ovo radi izbora ali ne zaboravi da sitnice odlucuju i izbore
a ovo je jedna od "sitnica" koja mu moze odmoci
100 glasova dosta bar smo uspjeli u necemu
boli mene sto se tamo neko pali
samo sto smo mi takvi ljudi da ce pola ovdje pljuvati ovo a sutra da stavim bakir izetbegovic nesto uradio napast ce me neki bosnjak koji ce ga braniti
e u tome je problem
tudje pljujemo a svoje dizemo u nebesa
naravno ne svi ali je tako kod vecine u bih
e kad bi se malo vise pljuvalo po svima onda bi bar u malom broju doveli ljude pameti pa da malo razmisle a ne ko ovce da glasaju kako ko diriguje
Idun

#74 Re: dodik i zastava bih

Post by Idun »

komeba wrote: Naivno je misliti da je ovo samo predizborna kampanja jer ovo traje cijelo vrijeme,nakon proslih izbora jos gore,a nastavice se i poslije izbora.Naravno,nisam toliko glup da ovo utice na moj glas i da glasam za Hareta,ali brate mora se jednom ovo zaustaviti.Zamisli kakvu poruku ovo Dodikovo bacanje bh zastave salje onom klasicnom cetniku u rs...ti sigurno nece samo zastave bacati.Znas kakva je ovo poruka svima koji su se vratili ili koji bi se vratili...Dodik nece prestati ako ga budemo ignorisali! Jedino sto se moze desiti ako ga ignorisemo jeste da nas rat iznenadi kao 91.,da se ukopaju oko Sarajeva,a da se pitamo "sta nam ovo rade".
Oni su vec odavno spremni i samo vrebaju povoljan trenutak. :mrgreen: Zar se to ne vidi iz svih njihovih provokacija? :?
Ispravka-vec su se ukopali oko Federacije. Zar se i to ne vidi na karti? :roll:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#75 Re: dodik i zastava bih

Post by pici »

Idun wrote:
komeba wrote: Naivno je misliti da je ovo samo predizborna kampanja jer ovo traje cijelo vrijeme,nakon proslih izbora jos gore,a nastavice se i poslije izbora.Naravno,nisam toliko glup da ovo utice na moj glas i da glasam za Hareta,ali brate mora se jednom ovo zaustaviti.Zamisli kakvu poruku ovo Dodikovo bacanje bh zastave salje onom klasicnom cetniku u rs...ti sigurno nece samo zastave bacati.Znas kakva je ovo poruka svima koji su se vratili ili koji bi se vratili...Dodik nece prestati ako ga budemo ignorisali! Jedino sto se moze desiti ako ga ignorisemo jeste da nas rat iznenadi kao 91.,da se ukopaju oko Sarajeva,a da se pitamo "sta nam ovo rade".
Oni su vec odavno spremni i samo vrebaju povoljan trenutak. :mrgreen: Zar se to ne vidi iz svih njihovih provokacija? :?
Ispravka-vec su se ukopali oko Federacije. Zar se i to ne vidi na karti? :roll:
:D nisu vec smo mi njima usli u dubinu :D
Post Reply