Ma znam za ovaj post. A zašto sam pio?and1medjed wrote:sta li si ti pio???cyprus wrote: Ne, nego Brazil koji se bori sa Njemačkom, Italijom, Argentinom, Engleskom itd. za prvaka svijeta.
A Čile, Paragvaj, Peru itd. su rang prosječnog učesnika ovog EP.
A što se tiče ove utakmice, očekujem relativno zatvorenu utakmicu, ali punu trke, sa ne baš previše prilika i rezultatom ili 1:0 za Španiju, ili 0:0 pa šta Bog da u produžecima ili penalima.
![]()
evi ti osta na rvoj strani![]()
![]()
EURO2008 - Finale: Njemacka - Spanija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- cyprus
#51 Re: EURO2008 - Finale: Njemacka - Spanija
- madalen
#52 Re: EURO2008 - Finale: Njemacka - Spanija
Da i ja sam gledala i cula.Jos postoje spekulacije da nije ni povridjen vec da nece da igra da se ne ponovi ista stvarmax_power wrote:Sad na TV-u rekose da je Balack u karijeri igrao 9 raznih finala (kupovi, liga sampiona i slicno; neznam jeli istina) i da je svaki put izgubio
A mozda je bas deseto sretno:-D
-
Shoshana
#53 Re: EURO2008 - Finale: Njemacka - Spanija
Ja se pridruzujem ovom pesimizmu... Nijemci ce pobijediti - uglavnom zato sto ja danas navijam za Spanijukijameta wrote:Spanci su iz top klubova,sve svjetska klasa,odlicni tehnicari,znalci umjetnici ali i borci,ratnici.Trce,sta trce, lete,od prve do zadnje sekunde.Osim toga uigrani,dobra atmosfera,dobar trener.Odlicno igraju na prvenstvu,cak su i Italiju izbacili.
Docim Svabe,kloc do kloca,iz karina klubova,tehnika kao Berjan i Milak zajedno i to oni bolji,veze sa vezom nemaju,nivo babe Stane.Rezultati nula,drugorazredna Hrvatska im dere guzove a jedva prolaze treci tim Turske i to samo uz pomoc svog lobija.
Znaci Svabe uzimaju sigurno.![]()
Sta ces ovaj svijet je napravljen od nepravde,red male nepravde,pa red velike nepravde i tako od rodjenja do smrti.
- Edin H.
#54 Re: EURO2008 - Finale: Njemacka - Spanija
Ocekujem 0 - 0 nakon produzetaka

- -danTe-
#55 Re: EURO2008 - Finale: Njemacka - Spanija
ja mislio da se ovo odnosi na onaj post sto maloprije stavih pa zato reko da nisi sta popio i da ga nisi vidiocyprus wrote:Ja meščini napisah već post na ovoj temi (ako nisam sanjao), al ga sad nema. Nema veze da se parafraziram
. Dakle, očekujem večeras jednu ne toliko atraktivnu utakmicu sa puno golova (više od jednog neće bit gotovo sigurno), ali će biti dosta dinamična. Mislim da će oba trenera uć opreznije u ovaj susret nego što su ulazila u dosadašnje susrete. Prognoza rezultata 1:0 za Španiju
![]()
![]()
. (Torres)
- Better Man
#56 Re: EURO2008 - Finale: Njemacka - Spanija
Izgleda da nemaš blage veze sa nogometom i da nisi uopće gledao Španiju protiv Italije. Ako neko nekog naigrao u toj utakmici onda su to uradili Španci TaIijanima. Nemoj se vadit falio 5 standardnih nogometaša. Falilo je i Turskoj 9 igrača, pa su igrali i bili bolji od Njemačke, dok Italija protiv Španije nije pokazala ništa, ustvari pokazali su jednu veliku nulu i samo su čekali penale. Ili još bolje rečeno na čitavom Euru su bili grozni, izuzev protiv Francuske. Španija večeras ima jedinsztvenu priliku i ako ponove igru koju su igrali protiv Rusije mogu biti prvaci, a i zaslužuju.elSaik wrote:Momčad koja jedva savlada Švedsku i Grčku i to golovima u posljednjim trenucima, ekipa koja bude nadigrana od Italije kojoj fali 5 prvotimaca ne zaslužuje da bude europski prvak.and wrote:nadam se da večeras neće biti iznenađenja i da će španija pobijediti jer je na ovom euru najviše pokazala.
reprezentacija koja je tako nadigrana i pobijeđena od hrvatske,jedva pobijedila jednu austriju i tursku,ne zaslužuje da bude evropski prvak
- Better Man
#57 Re: EURO2008 - Finale: Njemacka - Spanija
reklo bi se da nogomet neshvataš ti, jer po tebi reprezentacije koje ništa nepokažu i koje igraju mrtvo i zatvoreno su igrale bolje od ekipa koje igraju napadački nogomet i zabijaju golove.elSaik wrote:Samo neko ko ne shvata fudbal može nešto takvo napisati.Better Man wrote:Samo onaj ko mrzi ljepotu nogometne igre može večeras navijati za Njemačku.
- Better Man
#59 Re: EURO2008 - Finale: Njemacka - Spanija
and1medjed wrote:de ba ne pricaj gluposti,njemacka sigurno igra najdisciplinovaniji fudbal i ekipa su koja igra do zadnje sekunde,a ako se nekima to ne svidja...Better Man wrote:Samo onaj ko mrzi ljepotu nogometne igre može večeras navijati za Njemačku.
ne znam sta je tu ruzno...
Igraju do zadnje sekunde, ali krkanski nogomet i na sliu, bez imalo draži i ljepote.
-
peglinator
#60 Re: EURO2008 - Finale: Njemacka - Spanija
ocekujem 5:5 da se sta vidi
a zatim u produzetcima 1:1
pobjednik naravno España
jest da bi imao veci dernek kad bi svabe pobjedile

a zatim u produzetcima 1:1
pobjednik naravno España
jest da bi imao veci dernek kad bi svabe pobjedile
- max_power
#61 Re: EURO2008 - Finale: Njemacka - Spanija
oo oooo can you hear me... nije losa pjesma 
- max_power
#62 Re: EURO2008 - Finale: Njemacka - Spanija
evo ga igra..... svoje deseto jubilarno gubitnicko finalemadalen wrote:Da i ja sam gledala i cula.Jos postoje spekulacije da nije ni povridjen vec da nece da igra da se ne ponovi ista stvarmax_power wrote:Sad na TV-u rekose da je Balack u karijeri igrao 9 raznih finala (kupovi, liga sampiona i slicno; neznam jeli istina) i da je svaki put izgubio![]()
A mozda je bas deseto sretno:-D
-
peglinator
#63 Re: EURO2008 - Finale: Njemacka - Spanija
España goooooooooooooooool
-
rihakm
#64 Re: EURO2008 - Finale: Njemacka - Spanija
Nista jos nije gotovo.Igraju protiv 'SVABA'.Oni se nikad ne predaju!Nadam se bar jos 2-3 gola!
- max_power
#65 Re: EURO2008 - Finale: Njemacka - Spanija
nije gotovo ali ne izgleda bas dobro za svabe, Balack krvari, Lahm i Svajni izgledaju ko pocetnici, Klose i Podolski se ne vide...
a spanci su mogli voditi i sa vise od jednog gola da se nije onaj Iniesta zajebavao
a spanci su mogli voditi i sa vise od jednog gola da se nije onaj Iniesta zajebavao
- Better Man
#66 Re: EURO2008 - Finale: Njemacka - Spanija
Koja majstorija Toresa. Lam je bio ispred njega, ali ga je ovaj lijepo pretrčao i prebacio loptu preko Lemana za 1:0. Mogli su Španci odmah nakon gola dati još jedan, ai u finišu poluvremena su mogli da zabiju još jedan čist gol.
-
Shoshana
#67 Re: EURO2008 - Finale: Njemacka - Spanija
Odlicno prvo poluvrijeme
Ono dijete trci k'o ludo. A i Iniesta ga je odlicno nasao par puta duz lijeve strane.
Ostaje se nadati da se spanci nece poceti valjati po terenu i cuvati rezultat u drugom poluvremenu.
Ostaje se nadati da se spanci nece poceti valjati po terenu i cuvati rezultat u drugom poluvremenu.
- rIder
#68 Re: EURO2008 - Finale: Njemacka - Spanija
Treba javiti njemcima da se ne igra viktorije 
-
ludak_
#69 Re: EURO2008 - Finale: Njemacka - Spanija
El Nino
Samo da ne bude zutih kartona
Samo da ne bude zutih kartona
-
Borej
#70 Re: EURO2008 - Finale: Njemacka - Spanija
po ovom do sad 68 min, spanci bili bolji ali aragones cini se s ovim izmjenama lagano zatvara utakmicu iako su imali par pravo dobrih napada od izmjena ali mislim da ce nijemci uskoro utrpat gol iako svajnija i podoloskog nema nigdje i da ce ih uzet onako njemacki.....spanci su fulali bar tri zicera.....
aragones stvarno zna neutrazlirati protivnicke kljucne igrace arshavin, a sad podoslki, svajni, balack....
aragones stvarno zna neutrazlirati protivnicke kljucne igrace arshavin, a sad podoslki, svajni, balack....
-
KuRbLa_
#71 Re: EURO2008 - Finale: Njemacka - Spanija
Bahin biser... Prica o Casillasu....Casillas rekao da je osvajao ligu prvaka sa Real Madridom ali ovo veceras je nesta posebno....
biti prvak Spanije (Bahin komentar)

biti prvak Spanije (Bahin komentar)
- karanana
#72 Re: EURO2008 - Finale: Njemacka - Spanija
jeli se samo meni cini ili su nijemci katastrofalni?
-
Borej
#73 Re: EURO2008 - Finale: Njemacka - Spanija
ma jesu katastorofa ali sam ocekivao neki smecarski gol nijemaca....
- max_power
#74 Re: EURO2008 - Finale: Njemacka - Spanija
ja bih rekao ovako, nijemci nisu nista losiji nego ranije ali su ovaj put naletili na puno boljeg protivnika od sebe.karanana wrote:jeli se samo meni cini ili su nijemci katastrofalni?
steta samo sto su spanci ovako neefikasni...
- Fresh_Prince
#75 Re: EURO2008 - Finale: Njemacka - Spanija
Zao mi je Njemaca,izubise...........