Moj prvi macic

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

ma samo ja

#51 Re: Moj prvi macic

Post by ma samo ja »

Lady Saray wrote:evo hin par dok spava... inace ne mogu Zucu da stignem, nigdje ne miruje pa mi sve slike mutne :lol:

Image

Image

Image

Image

Image

i vidis Mirci da je zeMsko... cita Cosmo :D

Image

lady saray ti kao da si moja sestra :? :? :? imas isti cosmoplitan ,imas isti pokrvac ko ona :-) :-) :D :D :D aman zaman
TiDamJa

#52 Re: Moj prvi macic

Post by TiDamJa »

eh, macan je za deset...inace obozavam ovu kombinaciju boja...
ako sam dobro informisana, 99.9% naranzdasto-bijelih su muzjaci, a opet samo zenka moze biti trobojna...jel moze to neko potvrditi il opovrgnuti, jer nisam 100% sigurna...to je neka geneticka varijanta....
cio zivot zivim s mackama, i znam da bi zivot bez tih bica bio prazan...svojevremeno sam u dvoristu imala copor od 20-tak avlijanerki koje su se tu naselile...ludilo...
a buhe i to, sto mirci rece, one zive svuda i na mackama se samo hrane, i to osjetim na svojoj kozi katkad ljeti, kad je vrijeme zamijeniti ogrlicu...jer one ce vrlo rado iskoristiti priliku i nahraniti se tvojom krvlju u nedostatku macije :) no, eto, nova ogrlica i neki sprej ubica pomognu u eliminaciji krvopija....
Lace

#53 Re: Moj prvi macic

Post by Lace »

moj cici vise nije macic...20. septembra je prva godina kako sam ga uzela od mirci mami za rodjendan i on joj je radost samo takva...lutka moja :)

ovo je slikano prije par mjeseci...volim zute mace :)

Image

Image
duboka_misao

#54 Re: Moj prvi macic

Post by duboka_misao »

:-) :-) :-) :-D

Image

Image
Lady Saray

#55 Re: Moj prvi macic

Post by Lady Saray »

zuco narastao :)

Image

izlezavanje u saksiji

Image

zasjeda iz saksije

Image

odbrana rucka

Image
rumFo

#56 Re: Moj prvi macic

Post by rumFo »

Imal ko da poklanja malog crnog macica?
luna09

#57 Re: Moj prvi macic

Post by luna09 »

rumFo wrote:Imal ko da poklanja malog crnog macica?
Ja imam potpuno crnu macu staru oko 6 mjeseci, vrgolanku pravu. Iskreno poklonila bih je samo u dobre i sigurne ruke.Našla sam je na ivici smrti i zato je razumljiva moja vezanost za ovu vragolastu vješticu.
rumFo

#58 Re: Moj prvi macic

Post by rumFo »

Jel maca il macak? Izvini, al volio bi da je macak... Ako je, ne brini, imao bi topal dom
luna09

#59 Re: Moj prvi macic

Post by luna09 »

rumFo wrote:Jel maca il macak? Izvini, al volio bi da je macak... Ako je, ne brini, imao bi topal dom
Maca je :-) :-) rekoh već moja vještica. Nema veze želim ti sreću u pronalasku kakvog momčića. I kad ga nađeš kastriraj ga jer kad nastupe ludi dani zbrisat će ti u potrazi za ljubavi svog života ili će ti obilježit svaki čošak stana :-D :-D da se zna ko je gazda u kući
Post Reply