dobili zemljiste na poklon cca 300m2 ( nama vala dosta, kucica 110m2, 2 sprata ) samo smo morali prijaviti struju, odes u elektroprivredu i prijavis se, pa oni izadju na lice mjesta, pa posalju nekog da ti sve prikopca, pa opet nekog da to primi i tek nakon zivaca i hodanja i ganjanja tih ljudi da pozure dobijes racun na svoje ime...kanalizaciju isto tako cekamo, jer moraju izaci geometri da nekakve padove mjere da bi mogli napraviti ubod na glavnu cijev....voda i ostale dozvole su od prije rata....Moonlight & Magnolia wrote:@semmy i ostale koji prave kuće
koliko ste plaćali zemljište, koliko m2 i kako ste se snašli za priključke voda, struja, plin, telefon, asfalt itd. i građevinske/urbanističke dozvole...koliko to košta i koliko se čeka?
na otesu je sad dulum oko 60000km, jer se pravi aleja i setaliste uz zelejznicu...ako neko neko zeli nek se javi na pp, znam ko prodaje cca300m2 blizu nas
@lamija_SA i mi smo kontali montaznu, ali sve to lijepo tako izgleda dok ne sjednes s njima i nepitas sve ali bas sve...bili su prosle godine na sajmu u skenderiji, pa smo fino bili na razgovoru i sa promo, pa milici i krivaja...
cifra koja je u katalogu i koju ti na pocetku kazu nije krajnja...dodaj najmanje jos 30% na to...
tako da smo s eodlucili za cvrstu gradju jer nam je bilo isplatnije...e sad cijene od prosle godine do danas su skocile za neki gradjevinski materijal i do 100% pa ne znam sta je ipslatnije od toga...