Bilo bi odlicno a narocito ako bi potpisao duzi i cvrst ugovor sa konkretnim obestecenjem. No, cisto sumnjam da ce bilo koji klub u PL platiti obestecenje za njega koje je kako kazu 50.000 €.and1medjed wrote: ja mislim da je spalevic jedan od boljih igraca premier lige i ako bi on doso bilo bi dobro...
Premijer liga - prelazni rok
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- strong69
#51 Re: Premijer liga - prelazni rok
-
herbion
#52 Re: Premijer liga - prelazni rok
Kajtaz i Rascic iz Veleza potpisali za OLIMPIK : 
- DicaTM
#53 Re: Premijer liga - prelazni rok
Olimpik će dogodine u Premier ligu
-
stari_sarajevski_gospodin
#54 Re: Premijer liga - prelazni rok
dje su ti navijaci?DicaTM wrote:Olimpik će dogodine u Premier ligu
-
herbion
#55 Re: Premijer liga - prelazni rok
Tipicno dusmanski,neka komsiji crkne krava,nije to dobro.Meti ispred svojih vrata jer ima previse smeca i smrada.stari_sarajevski_gospodin wrote:dje su ti navijaci?DicaTM wrote:Olimpik će dogodine u Premier ligu
-
volume
#56 Re: Premijer liga - prelazni rok
Jeli Olimpik usao ove godine u Prvu ligu Federacije ?
-
stari_sarajevski_gospodin
#57 Re: Premijer liga - prelazni rok
nidje veze.herbion wrote:Tipicno dusmanski,neka komsiji crkne krava,nije to dobro.Meti ispred svojih vrata jer ima previse smeca i smrada.stari_sarajevski_gospodin wrote:dje su ti navijaci?DicaTM wrote:Olimpik će dogodine u Premier ligu
-
elSaik
#58 Re: Premijer liga - prelazni rok
Jest.volume wrote:Jeli Olimpik usao ove godine u Prvu ligu Federacije ?
- Šibicar
#59 Re: Premijer liga - prelazni rok
Hoce i opstina Novi Grad da ima respektabilan klub.elSaik wrote:Jest.volume wrote:Jeli Olimpik usao ove godine u Prvu ligu Federacije ?
-
belissima
#60 Re: Premijer liga - prelazni rok
FK Sarajevo dobilo jos jednog fudbalera,Emir Obuca...velika mogucnost postoji da Rajovic i Matko za koji dan potpisu za FK Sarajevo.
- slucajan
#61 Re: Premijer liga - prelazni rok
Ako je to tacno, a i ja sam cuo slicno... uz Ihtijarevica i Maksumica koji dolaze 99%, trebaju nam jos Colic i Mackic... i to je to za ovu sezonu.belissima wrote:FK Sarajevo dobilo jos jednog fudbalera,Emir Obuca...velika mogucnost postoji da Rajovic i Matko za koji dan potpisu za FK Sarajevo.
-
belissima
#62 Re: Premijer liga - prelazni rok
Mackic ima ozbiljnu povredu koljena i zbog toga je pauzirao 6 mjeseci,tesko da ce uopste nastaviti karijeru.
- Peppers
#63 Re: Premijer liga - prelazni rok
Olimpik je klub u vlasnistvu Nijaza Gracica koji je odlucan da Olimpik vrati u Premier ligu i nakon sto to uradi da ulozi velika sredstva da taj klub postavi u vrh lige. Jedno vrijeme je trazio koncesiju za rekonstrukciju stadiona na Otoci, medjutim nije mu dozvoljeno. Primanja igraca u Olimpiku su veca i redovnija nego onima u Zelji i Sarajevu.
Ali s obzirom da je tema transferi u Premier ligi, dosta o Olimpiku.
Navodno je Zeljo postigao usmeni dogovor sa Milosevicem da dodje u Zelju ukoliko ne pronadje inostrani angazman. Koliko tu ima istine, vrijeme ce pokazati. Istina je da bi nam on nakon odlaska Vugdalica veoma dobro dosao.
Navodno je Zeljo postigao usmeni dogovor sa Milosevicem da dodje u Zelju ukoliko ne pronadje inostrani angazman. Koliko tu ima istine, vrijeme ce pokazati. Istina je da bi nam on nakon odlaska Vugdalica veoma dobro dosao.
- strong69
#64 Re: Premijer liga - prelazni rok
Ja mislim da od toga nema nista... Ali sve je moguce naravno. Od raje koja ga licno poznaju cuo sam da Semjon kaze da od Zelje nema nista...Peppers wrote:
Navodno je Zeljo postigao usmeni dogovor sa Milosevicem da dodje u Zelju ukoliko ne pronadje inostrani angazman.
Jbg, mogu reci samo da bi nas oslabio a i razocarao ako bi presao komsijama.
-
shadow
#65 Re: Premijer liga - prelazni rok
Ako pustimo Semjona onda nam dzaba dovodjenje ovih ostalih, nista nismo napravili, korak naprijed-nazad dva. Njega zadrzati po svaku cijenu.
-
elSaik
#66 Re: Premijer liga - prelazni rok
A šta je s pričom da bi Olimpik trebao igrati na Koševu?Peppers wrote:Olimpik je klub u vlasnistvu Nijaza Gracica koji je odlucan da Olimpik vrati u Premier ligu i nakon sto to uradi da ulozi velika sredstva da taj klub postavi u vrh lige. Jedno vrijeme je trazio koncesiju za rekonstrukciju stadiona na Otoci, medjutim nije mu dozvoljeno. Primanja igraca u Olimpiku su veca i redovnija nego onima u Zelji i Sarajevu.
- Peppers
#67 Re: Premijer liga - prelazni rok
Zavisi od uslova koje mora zadovoljavati stadion za igranje u rangu takmicenja u kom igra Olimpik. Ne znam kakve uslove trebaju ispunjavati stadioni u Prvoj ligi FBiH gdje je sada Olimpik, ali vec sljedece sezone kada udju siguran sam da ce morati igrati na Grbavici ili Kosevu. Ja se nadam da ce to biti na Grbavici jer ce time Zeljo dobiti dodatna sredstva za rentu, a imacemo i dvije domace utakmice protiv njihelSaik wrote:A šta je s pričom da bi Olimpik trebao igrati na Koševu?Peppers wrote:Olimpik je klub u vlasnistvu Nijaza Gracica koji je odlucan da Olimpik vrati u Premier ligu i nakon sto to uradi da ulozi velika sredstva da taj klub postavi u vrh lige. Jedno vrijeme je trazio koncesiju za rekonstrukciju stadiona na Otoci, medjutim nije mu dozvoljeno. Primanja igraca u Olimpiku su veca i redovnija nego onima u Zelji i Sarajevu.
BTW, Kurto jucer posmatrao trening Zelje....mozda i tu nesto ima
-
belissima
#68 Re: Premijer liga - prelazni rok
Semjon Milosevis ostaje u FK Sarajevo,nije uopste niti bilo upitno,puste mahalske!
- strong69
#69 Re: Premijer liga - prelazni rok
E to je pojacanje...Peppers wrote: BTW, Kurto jucer posmatrao trening Zelje....mozda i tu nesto ima
- Peppers
#70 Re: Premijer liga - prelazni rok
...za Zeljustrong69 wrote:E to je pojacanje...Peppers wrote: BTW, Kurto jucer posmatrao trening Zelje....mozda i tu nesto ima
Istina je da nije bas sklon pretjeranom trcanju
-
Fordas
#71 Re: Premijer liga - prelazni rok
Nikog Matko ne dribla, sve nas driblaju menadzeri i pojedinci u klubovima. Jedan od njih ima dva trofeja u svom restoranu pa ti vidi 
-
herbion
#72 Re: Premijer liga - prelazni rok
Opstina Novi Grad investira u stadion tri miliona maraka i otvorenje je iduce godine gdje se planira igrati premijer liga.Gracicu je uslov da stvori ekipu i udje u premijerku.Ulaze u ovu godinu jako puno i vjerujem mu da ce uspjeti.Trenirati ce na Kosevu,pomocnom terenu,glavne tekme van Koseva.Peppers wrote:Zavisi od uslova koje mora zadovoljavati stadion za igranje u rangu takmicenja u kom igra Olimpik. Ne znam kakve uslove trebaju ispunjavati stadioni u Prvoj ligi FBiH gdje je sada Olimpik, ali vec sljedece sezone kada udju siguran sam da ce morati igrati na Grbavici ili Kosevu. Ja se nadam da ce to biti na Grbavici jer ce time Zeljo dobiti dodatna sredstva za rentu, a imacemo i dvije domace utakmice protiv njihelSaik wrote:A šta je s pričom da bi Olimpik trebao igrati na Koševu?Peppers wrote:Olimpik je klub u vlasnistvu Nijaza Gracica koji je odlucan da Olimpik vrati u Premier ligu i nakon sto to uradi da ulozi velika sredstva da taj klub postavi u vrh lige. Jedno vrijeme je trazio koncesiju za rekonstrukciju stadiona na Otoci, medjutim nije mu dozvoljeno. Primanja igraca u Olimpiku su veca i redovnija nego onima u Zelji i Sarajevu.
Navodno je Zeljo postigao usmeni dogovor sa Milosevicem da dodje u Zelju ukoliko ne pronadje inostrani angazman. Koliko tu ima istine, vrijeme ce pokazati. Istina je da bi nam on nakon odlaska Vugdalica veoma dobro dosao.Realnija opcija je naravno Kosevo jer je gradski stadion, a sto se tice price da je FK sarajevo bilo protiv toga, oni se o tome pitaju isto koliko se ti i ja pitamo
![]()
BTW, Kurto jucer posmatrao trening Zelje....mozda i tu nesto ima
-
pOZz
#73 Re: Premijer liga - prelazni rok
Peppers wrote: ...ali takodjer je istina da ima jedan od najboljih suteva u Premier ligi.
Ima li još?
- Peppers
#74 Re: Premijer liga - prelazni rok
Govorimo o aktuelnom igracu FK Sarajevo, tako da cu to shvatiti kao salu na vas vlastiti racunpOZz wrote:Peppers wrote: ...ali takodjer je istina da ima jedan od najboljih suteva u Premier ligi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ima li još?![]()
![]()
-
herbion
#75 Re: Premijer liga - prelazni rok
Kurto 100.000% u Olimpiku