EP19 ... Poljska - Hrvatska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- rajvosa^
#51 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska
joooooo Runje for president 
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#52 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska
Pranjic je jako vrijedan igrac.rajvosa^ wrote:joooooo Runje for president
-
Umjetnik a
#53 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska
jaooo i zoom je stigao sa avatarom koji dovoljno govori...previše
-
Ali_G
#54 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska
Ovi poljaci putujuci cirkus. I pred svjetsko su odlicno prosli kvalifikacije i onda 0 bodova.
- Mahalac
#55 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska
Po mom misljenju Hrvatska je solidan tim, dobro igraju, trude se,imaju i glavu i rep. Ali prije svega rekao bih najsretniji tim na Euro2008.
Prva tekma protiv Austrije luda sreca i prvi go na guzove, Austrija slaba i bezopasna
Druga tekma Njemci losi po meni nikad ali bas nikad nisam vidio onako losu igru Njemacke otkad gledam fudbal. Nizasta im se nije znalo, Hrvati opet disciplinovani i iskoristili svoje prilike.
Nocas Poljaci malo je rec trubaduri zesci...
Eto im Turaka po meni jos jedna vise sretna nego spretna repka u sustini slabi, sve u svemu srece u Hrvata na sve strane i ta vrata su im napola otvorena.
Samo bih volio vidjeti igru Hrv. repr. protiv jedne prave repr. pa bih onda bio potpuno siguran u gore navedeno, dotada sam siguran samo u prvu recenicu.
Prva tekma protiv Austrije luda sreca i prvi go na guzove, Austrija slaba i bezopasna
Druga tekma Njemci losi po meni nikad ali bas nikad nisam vidio onako losu igru Njemacke otkad gledam fudbal. Nizasta im se nije znalo, Hrvati opet disciplinovani i iskoristili svoje prilike.
Eto im Turaka po meni jos jedna vise sretna nego spretna repka u sustini slabi, sve u svemu srece u Hrvata na sve strane i ta vrata su im napola otvorena.
Samo bih volio vidjeti igru Hrv. repr. protiv jedne prave repr. pa bih onda bio potpuno siguran u gore navedeno, dotada sam siguran samo u prvu recenicu.
- max_power
#56 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska
koja su patnja ovi poljaci, ko da gledam Piriceve pulene 
maarsh kuci i trenirati dodavanja, nabacivanja, i sl.
maarsh kuci i trenirati dodavanja, nabacivanja, i sl.
- 51days
#57 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska
BRAVOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!
Hrvatska je ponovno pokazala kako se igra, kako se igra iako ti pobbjeda ama baš nikaj ne znači..
Hvala Vam dečki što ste ponovno cijelom svijetu pokazali da iako smo mali, srcem smo VELIKI!!!
Jedino kaj mi je zeznulo večer je pobjeda Njemačke ali mislim da domaćini od danas mogu i moraju navijati za nas, jer smo mi svoj dio posla "odradili" ....kud baš Švabe ponovno u četvrtfinale...mislim fakat je Njemačka Njemačka, toliko puta do sada nisu pokazali ništa posebno ali su opet se domogli četvrtfinala i igraju protiv Potugala HAHAHAHAHAAHA...e pa da Vas sada vidimo Njemačka...samo da ne izbace Portugal kaj bi fakat bilo totalno "nepošteno" ali zaista se bojim da će to i uraditi...uvijek nekoga zeznu...
Uglavnom HVALA VAM DEČKI I BILIĆU I SAV STOŽER...Prosinečki, Asanović i svi ostali...

Hrvatska je ponovno pokazala kako se igra, kako se igra iako ti pobbjeda ama baš nikaj ne znači..
Hvala Vam dečki što ste ponovno cijelom svijetu pokazali da iako smo mali, srcem smo VELIKI!!!
Jedino kaj mi je zeznulo večer je pobjeda Njemačke ali mislim da domaćini od danas mogu i moraju navijati za nas, jer smo mi svoj dio posla "odradili" ....kud baš Švabe ponovno u četvrtfinale...mislim fakat je Njemačka Njemačka, toliko puta do sada nisu pokazali ništa posebno ali su opet se domogli četvrtfinala i igraju protiv Potugala HAHAHAHAHAAHA...e pa da Vas sada vidimo Njemačka...samo da ne izbace Portugal kaj bi fakat bilo totalno "nepošteno" ali zaista se bojim da će to i uraditi...uvijek nekoga zeznu...
Uglavnom HVALA VAM DEČKI I BILIĆU I SAV STOŽER...Prosinečki, Asanović i svi ostali...
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#58 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska
Iskreno receno i Turska je imala jednako srece kao i HR do sada pa ce biti interesantno kako ce se te srece odmjeriti. Turci su me pravo impresionirali ali mislim da je HR prejaka za njih. U svakom slucaju imacu za koga navijati u 1/2 finaluMahalac wrote:Po mom misljenju Hrvatska je solidan tim, dobro igraju, trude se,imaju i glavu i rep. Ali prije svega rekao bih najsretniji tim na Euro2008.
- cyprus
#59 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska
Ma ja sam Poljsku i prognoziro kao najlošiju ekipu prvenstva na SAX poolu, al eto izgleda da će ih Grčka ipak preteć
.
Što se tiče utakmice nisam gledo, bile mi interesantnije velike Švabe protiv malih Švaba, a i to priznajem sam dobar dio utakmice prespavo. Čestitke Hrvatima, pokazali su dosad više nego što sam od njih očekivo.
Što se tiče utakmice nisam gledo, bile mi interesantnije velike Švabe protiv malih Švaba, a i to priznajem sam dobar dio utakmice prespavo. Čestitke Hrvatima, pokazali su dosad više nego što sam od njih očekivo.
-
in33sa
#60 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska
Rasturili su Poljake.
I to druga ekipa.
Vukojevic je ludjak, decko trci kao navijen. Pokrivac odlican, Rakitic fenomenalan na lijevoj strani sa Pranjicem. Raste im cijena rapidno, obojici.
Sve u svemu, Hrvati se dizu iz utakmice u utakmicu. Da im je tu Eduardo, konkurisali bi za zlato.
Svaka cast.
I to druga ekipa.
Vukojevic je ludjak, decko trci kao navijen. Pokrivac odlican, Rakitic fenomenalan na lijevoj strani sa Pranjicem. Raste im cijena rapidno, obojici.
Sve u svemu, Hrvati se dizu iz utakmice u utakmicu. Da im je tu Eduardo, konkurisali bi za zlato.
Svaka cast.
-
brk
#61 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska
samo me zanima da li je njemačka u toj utakmici bila loša zbog sebe ili zbog hrvatske...nakon njem-polj su svi govorili kako je njemačka čudo, a kad je izgubila od hrvatske onda je njemačka loša...samo je pitanje zašto je bila loša..Mahalac wrote:Po mom misljenju Hrvatska je solidan tim, dobro igraju, trude se,imaju i glavu i rep. Ali prije svega rekao bih najsretniji tim na Euro2008.
a ovo večeras je igrao b tim hrvatske i dobio poljake...gdje je tu sreća srećo moja...
- rajvosa^
#62 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska
Pa misa mu djecijegMahalac wrote:Po mom misljenju Hrvatska je solidan tim, dobro igraju, trude se,imaju i glavu i rep. Ali prije svega rekao bih najsretniji tim na Euro2008.
-
in33sa
#63 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska
Kolika je Poljska truba, jasno govori podatak da su u kvalifikacijama uzeli prvo mjesto u grupi, ispred Portugala i Srbije.
- baggio
#64 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska
joj pranjica, sta je ono...kako frajer sparta,n ije stao cijelu tekmu...RESPECT!
i cestitka svima za borbenost, tako se igra za reprezentaciju...
bilic je jos jednom pokazao da je VELIKI trener, bez obzira sto su poljaci kite sami od sebe, ali sa prosjecnim igracima onako odigrati...sve cestitke...
i cestitka svima za borbenost, tako se igra za reprezentaciju...
bilic je jos jednom pokazao da je VELIKI trener, bez obzira sto su poljaci kite sami od sebe, ali sa prosjecnim igracima onako odigrati...sve cestitke...
- osa
#65 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska
ovako igramo kad nam igraju juniori, ipak za turke će trebati seniori i naravno malo sreće, nemojmo potcjenjivati taj faktor, niti jedna ekipa ne može bez njega, a zna se sreća prati hrabre.
- Mahalac
#66 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska
Dobro croatici, da niste fulili stranicu?, helem ne znam sto se odmah palite samo sam rekao svoje misljenje i jos dodao da nisam siguran u njega dok ih ne vidim protiv bar jedne prave repke recimo Holandeza....Njemci su u startu bili pod felerom i mislim da Hrvati tu i nisu mnogo doprinjeli mada ponavljam imaju tim i za sve im se zna.
Do polufinala, hmmm ako bude srece kao dosada ...
- osa
#67 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska
svi mi znamo kakva nam je ekipa, i svjesni smo da nije u rangu, nizozemske, španjolske ili portugala, ali borit ćemo se i uz malo sreće ništa nije nemoguće.Mahalac wrote:Dobro croatici, da niste fulili stranicu?, helem ne znam sto se odmah palite samo sam rekao svoje misljenje i jos dodao da nisam siguran u njega dok ih ne vidim protiv bar jedne prave repke recimo Holandeza....Njemci su u startu bili pod felerom i mislim da Hrvati tu i nisu mnogo doprinjeli mada ponavljam imaju tim i za sve im se zna.
-
in33sa
#68 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska
A ja sam nekad mislio da ce nas Music biti igrac tipa ovog Pranjica.
Medjutim, sta se sa njim desilo, ne znam.. puno je obecavao.
Medjutim, sta se sa njim desilo, ne znam.. puno je obecavao.
- osa
#69 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska
Nakolonite se do poda ovom gospodinu. Ivan Klasnić je primjer kako se bori za domovinu i gine za kockasti dres.
Zabio je napadač Werdera u 53. minuti jedini pogodak dvoboja te je tako nagrađena ta njegova silna želja da i dalje živi ono što najviše voli - nogomet. Sjajan je bio i Ivan Rakitić.
Poljska - Hrvatska 0:1 (0:0)
Stadion: Wörthesee, Klagenfurt.
Gledatelja: 33.000.
Sudac: Kyros Vassaras (Grčka).
Strijelci: 0:1 Klasnić (53.)
Poljska: Boruc - Wasilewski, Zewlakov (k), Dudka, Wawrzyniak - Murawski, Lewandowski (od 46. Kokoszka) - Lobodzinski (od. 55 Smolarek), Guerreiro, Krzynowek - Saganowski (od 69. Zahorski).
Hrvatska: Runje, Šimić (k), Vejić, Knežević (od 27. Ćorluka), Pranjić - Leko, Vukojević, Pokrivač, Rakitić - Klasnić (od 74. Kalinić), Petrić (od 75. Kranjčar)
Hrvatska B reprezentacija, ako uopće tako smijemo nazvati tu momčad koja je 90 minuta u ponedjeljak u Klagenfurtu u klinču držala Poljake, ispisala je povijest!
Naime, prvi puta su Vatreni na velikom natjecanju završili nadmetanje u skupini s maksimalnih devet bodova, a pogodak odluke u 53. minuti dao je Ivan Klasnić, prvi igrač u povijesti EP-a koji je nastupio s transplatiranim bubregom.
I bez pretjerivanja, mogli su igrači Slavena Bilića već do poluvremena imati tri ili četiri gola prednosti, doista je toliko Hrvatska bila nadmoćna, te je čitava predstava izgledala tako da se bilo smisleno upitati - kojoj su od dviju reprezentacija zapravo bili potrebni bodovi?
Susret Poljske i Hrvatske uživo!
Osobito je blistao 20-godišnji Ivan Rakitić, ponajbolji mladi igrač svijeta, koji je bio pokretač gotovo svih naših akcija, čime je još jednom upozorio Bilića kakav dragulj posjeduje.
Ivan Rakitić - ponajbolji spielmacher svijeta
Vezni igrač Schalkea najprije je u 20. minuti s desne strane gađao glavu Hrvoja Vejića, da bi potom, 12 minuta kasnije, u krasnu prigodu gurno Ivana Klasnića.
Na žalost, Vejićev je udarac prohujao pored vratnice, dok je Klasnića nadmudrio sjajni Artur Boruc, koji se s napadačem Werdera oči u oči susreo i u 45. minuti.
Pobijedio je vratar Celtica i tada, međutim u 53. mu više nije bilo spasa, kada je akciju započeo - Rakitić - čija je lopta došla do lijeve strane, do također sjajnog Danijela Pranjića.
Vezni igrač Heerenveena ubacio je povratnu loptu u šesnaesterac, odakle je Klasnić neobranjivo pogodio desnu stranu za konačni ishod.
Bog (ne zamjerite što idemo tako daleko) tako kao da je odlučio nagraditi sve njegove muke, tešku borbu za zdravlje, njegovu želju da i dalje živi nogomet.
Poljaci su se, napomenimo, tada počeli probudili, do kraja dvoboja imali i nešto dobrih prigoda, najbolju u 87. minuti, kada je istrčavanje Zahorskog sjajnom intervencijom zaustavio Vedran Runje.
Tako je posao do kraja za odličnu ocjenu odradila i ta čelična hrvatska obrana, koju je nažalost već u 20. minuti napustio Dario Knežević zbog ozljede.
Zabio je napadač Werdera u 53. minuti jedini pogodak dvoboja te je tako nagrađena ta njegova silna želja da i dalje živi ono što najviše voli - nogomet. Sjajan je bio i Ivan Rakitić.
Poljska - Hrvatska 0:1 (0:0)
Stadion: Wörthesee, Klagenfurt.
Gledatelja: 33.000.
Sudac: Kyros Vassaras (Grčka).
Strijelci: 0:1 Klasnić (53.)
Poljska: Boruc - Wasilewski, Zewlakov (k), Dudka, Wawrzyniak - Murawski, Lewandowski (od 46. Kokoszka) - Lobodzinski (od. 55 Smolarek), Guerreiro, Krzynowek - Saganowski (od 69. Zahorski).
Hrvatska: Runje, Šimić (k), Vejić, Knežević (od 27. Ćorluka), Pranjić - Leko, Vukojević, Pokrivač, Rakitić - Klasnić (od 74. Kalinić), Petrić (od 75. Kranjčar)
Hrvatska B reprezentacija, ako uopće tako smijemo nazvati tu momčad koja je 90 minuta u ponedjeljak u Klagenfurtu u klinču držala Poljake, ispisala je povijest!
Naime, prvi puta su Vatreni na velikom natjecanju završili nadmetanje u skupini s maksimalnih devet bodova, a pogodak odluke u 53. minuti dao je Ivan Klasnić, prvi igrač u povijesti EP-a koji je nastupio s transplatiranim bubregom.
I bez pretjerivanja, mogli su igrači Slavena Bilića već do poluvremena imati tri ili četiri gola prednosti, doista je toliko Hrvatska bila nadmoćna, te je čitava predstava izgledala tako da se bilo smisleno upitati - kojoj su od dviju reprezentacija zapravo bili potrebni bodovi?
Susret Poljske i Hrvatske uživo!
Osobito je blistao 20-godišnji Ivan Rakitić, ponajbolji mladi igrač svijeta, koji je bio pokretač gotovo svih naših akcija, čime je još jednom upozorio Bilića kakav dragulj posjeduje.
Ivan Rakitić - ponajbolji spielmacher svijeta
Vezni igrač Schalkea najprije je u 20. minuti s desne strane gađao glavu Hrvoja Vejića, da bi potom, 12 minuta kasnije, u krasnu prigodu gurno Ivana Klasnića.
Na žalost, Vejićev je udarac prohujao pored vratnice, dok je Klasnića nadmudrio sjajni Artur Boruc, koji se s napadačem Werdera oči u oči susreo i u 45. minuti.
Pobijedio je vratar Celtica i tada, međutim u 53. mu više nije bilo spasa, kada je akciju započeo - Rakitić - čija je lopta došla do lijeve strane, do također sjajnog Danijela Pranjića.
Vezni igrač Heerenveena ubacio je povratnu loptu u šesnaesterac, odakle je Klasnić neobranjivo pogodio desnu stranu za konačni ishod.
Bog (ne zamjerite što idemo tako daleko) tako kao da je odlučio nagraditi sve njegove muke, tešku borbu za zdravlje, njegovu želju da i dalje živi nogomet.
Poljaci su se, napomenimo, tada počeli probudili, do kraja dvoboja imali i nešto dobrih prigoda, najbolju u 87. minuti, kada je istrčavanje Zahorskog sjajnom intervencijom zaustavio Vedran Runje.
Tako je posao do kraja za odličnu ocjenu odradila i ta čelična hrvatska obrana, koju je nažalost već u 20. minuti napustio Dario Knežević zbog ozljede.
-
lahor
#70 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska
Tako je,to dovoljno govori.....Hrvatima ce biti tesko sa Turskom jer su i oni veliki borci na terenu.Znam samo da cemo uzivati u dobrom nogometu.Pobjednik ovog susreta je moj favorit za finale i titulu prvaka starog kontinenta.....Zivio fudbal!in33sa wrote:Kolika je Poljska truba, jasno govori podatak da su u kvalifikacijama uzeli prvo mjesto u grupi, ispred Portugala i Srbije.
-
in33sa
#71 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska
Strani sportski mediji (ESPN, Eurosport i da ne abrajam dalje) kao favorite prvenstva navode ovim redom, Holandija, Portugal, Hrvatska.osa wrote:svi mi znamo kakva nam je ekipa, i svjesni smo da nije u rangu, nizozemske, španjolske ili portugala, ali borit ćemo se i uz malo sreće ništa nije nemoguće.Mahalac wrote:Dobro croatici, da niste fulili stranicu?, helem ne znam sto se odmah palite samo sam rekao svoje misljenje i jos dodao da nisam siguran u njega dok ih ne vidim protiv bar jedne prave repke recimo Holandeza....Njemci su u startu bili pod felerom i mislim da Hrvati tu i nisu mnogo doprinjeli mada ponavljam imaju tim i za sve im se zna.
- Mahalac
#72 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska
Poljska je barem po meni na ovom prvenstvu bila malo je rec za nijansu bolja od dubrovackih trubadura...uzas od fudbala...samo su grci losiji od njih.
Sreca prati hrabre i s obzirom da je Turska dosada itekako imala valjda ce i dalje biti, ali to je vec druga tema
Sreca prati hrabre i s obzirom da je Turska dosada itekako imala valjda ce i dalje biti, ali to je vec druga tema
- frakson
#73 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska
1-0
Izfolira Bilić sve redom , i ne zove ga Ćiro đaba sine, samo što se ovaj prvi doooobrrrro iškolovo.
Klapit će i Turke, i garnt su u finalu, a i pored igraća kad čovjek pogleda strućni štab, znate kad će
imat samo takav štab, nikad a možda ni tad ....
Izfolira Bilić sve redom , i ne zove ga Ćiro đaba sine, samo što se ovaj prvi doooobrrrro iškolovo.
Klapit će i Turke, i garnt su u finalu, a i pored igraća kad čovjek pogleda strućni štab, znate kad će
- osa
#74 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska
ruku na srce u bih se još nije rodila takva generacija nogometaša, možda jednom tko zna?frakson wrote:1-0![]()
Klapit će i Turke, i garnt su u finalu, a i pored igraća kad čovjek pogleda strućni štab, znate kad ćeimat samo takav štab, nikad a možda ni tad ....
- frakson
#75 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska
Ne se slažem, ima toga kod nas , ali je "stoka sitnog zuba" na čelu