EP15 ... Svedska - Spanija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Better Man

#51 Re: EP15 ... Svedska - Spanija

Post by Better Man »

karanana wrote:
komeba wrote:Samo Zlatan ne pjeva himnu.
fino bi se kod nas uklopio sa cijelim timom.
cuj po mechu sudci 1000 evra?! ja pametnjakovica, pa ne sude u nasoj premijer ligi. zaboravio je dodati jos jednu 0.
Nije 1000, već 10.000 Eura.
callmethebreeeze

#52 Re: EP15 ... Svedska - Spanija

Post by callmethebreeeze »

Saian wrote::lol: :lol: :lol: :lol: svedjani se kao povukli cuvat ce kao 1:1, za uhar je :lol: :lol: :lol: al nisu pitali Villu jel se slazhe :D :D :D
Saian wrote:Utakmica br. 15 ...... Svedska - Spanija 1 : 2

prvi petak :oops: :D
jezik pregriz'o.
:oops: :evil: :D :x :run:
ludak_

#53 Re: EP15 ... Svedska - Spanija

Post by ludak_ »

Dobra utakmica pravo.Jes' mi drago sto je Zlatan dao go,al' ipak sam igro na Spaniju :D...Napokon da se i meni desi pobjeda u 90+ :)

Ceka se pobjeda BiH :bih:
madalen

#54 Re: EP15 ... Svedska - Spanija

Post by madalen »

callmethebreeeze wrote:jes mi krivo u tri picke materine.
:-)
ali ruku na srce, spanci su imali jedno dva cista penala.
potpisujem
Mikado

#55 Re: EP15 ... Svedska - Spanija

Post by Mikado »

JohnnyS wrote:
Mikado wrote:Spanci su igrali ljepse i cijelo vrijeme napadali dok su svedjani cuvali samo svoj gol kao i inace i na kraju su zasluzeno izgubili. Holandija sa svedima nece izac lako na kraj, jer ovi igraju klasican bunker ili ti ga catenaccio.
Izašli su na kraj sa Talijanima :D
I Piricev tim bi izasao na kraj sa azzurima :mrgreen:

Salu na stranu, :mrgreen: Holandija odlicno razvija igru kroz kontranapade i svaka repka koja se otvori protiv njih, moze proc poput talijana i francuza. Ja bi iskreno volio da Svedska ispadne vec u ovoj rundi jer ubijaju ljepotu ove igre.
Po do sada vidjenom, Portugal, Hrvatsku, Holandiju i Spaniju bi volio u 1/2 finalu, al opet u 1/4 finale se sve moze okrenut, pa da nijedna od ove 4 repke neode u 1/2 finale, al to je i najveca car ove igre.
Last edited by Mikado on 14/06/2008 20:19, edited 1 time in total.
cyprus

#56 Re: EP15 ... Svedska - Spanija

Post by cyprus »

cyprus wrote:Uh, mislim da bi Španija trebala pobjedit, ali to je još u domenu futura sumnjivog. Švedska iako mislim da je dosta lošija nego prethodnih godina, mislim da Špancima neće bit lako. No, bilo kako bilo Torres mora pogodit bar jednom.
Haj da se i ja jednom pohvalim nečim što se može nazvat približno ispravna prognoza :D

Da iskren budem, ja prespavah drugo poluvrijeme (ne što je dosadna utakmica bila nego što sam ja bio pospan :D ), a tek me Villa u 92. minuti probudi, tako da ne mogu u potpunosti komentarisat igru na utakmici. Ipak rezultat pokazuje da je bilo tijesno. Što se tiče prolaska dalje, za Španiju je i teoretski jasno, a što se tiče Švedske, mislim da će ih ipak Rusija pobjedit, jer čisto sumnjam da će samo zbog Zlatana i treći put postić solidan rezultat. A u ovoj reprezentaciji nisam vidio nikog ko nije svjetlosnim godinama iza Ibrahimovića. Mislim da su Rusi jači gledajući tim u cjelini.
callmethebreeeze

#57 Re: EP15 ... Svedska - Spanija

cyprus wrote:
cyprus wrote:Uh, mislim da bi Španija trebala pobjedit, ali to je još u domenu futura sumnjivog. Švedska iako mislim da je dosta lošija nego prethodnih godina, mislim da Špancima neće bit lako. No, bilo kako bilo Torres mora pogodit bar jednom.
Haj da se i ja jednom pohvalim nečim što se može nazvat približno ispravna prognoza :D

Da iskren budem, ja prespavah drugo poluvrijeme (ne što je dosadna utakmica bila nego što sam ja bio pospan :D ), a tek me Villa u 92. minuti probudi, tako da ne mogu u potpunosti komentarisat igru na utakmici. Ipak rezultat pokazuje da je bilo tijesno. Što se tiče prolaska dalje, za Španiju je i teoretski jasno, a što se tiče Švedske, mislim da će ih ipak Rusija pobjedit, jer čisto sumnjam da će samo zbog Zlatana i treći put postić solidan rezultat. A u ovoj reprezentaciji nisam vidio nikog ko nije svjetlosnim godinama iza Ibrahimovića. Mislim da su Rusi jači gledajući tim u cjelini.
upRavo to i jeste problem sto su totalno drugi tim bez ibrahimovica. kad je on izasao totalno su grohnuli. nadam se samo da ce mu koljeno izdrzati utakmicu sa rusijom. i nadam se da ce rusi zijaniti od grka....
callmethebreeeze

#58 Re: EP15 ... Svedska - Spanija

pirmin wrote:Kako su samo kulturni oni svedski navijaci - nema dalje.
Kod njih nema toliko seljakluka men`s`cini. :D

Grijesim li svedska dijasporo?
grijesis.
mozda su ti koji su ti kulturni, ali ima medju navijacima stoke i huligana samo takve.
:D
madalen

#59 Re: EP15 ... Svedska - Spanija

Post by madalen »

callmethebreeeze wrote:
pirmin wrote:Kako su samo kulturni oni svedski navijaci - nema dalje.
Kod njih nema toliko seljakluka men`s`cini. :D

Grijesim li svedska dijasporo?
grijesis.
mozda su ti koji su ti kulturni, ali ima medju navijacima stoke i huligana samo takve.
:D

po mom ne grijesis ,u uporedbi sa englezima svedi su mali mravi :D
Gandalf

#60 Re: EP15 ... Svedska - Spanija

Post by Gandalf »

Španci su dobri , igraju lijep fudbal , takme s njima su pravo zanimljive , Švedi nisu loši , ali sva igra im se svodi na Zlatana tako da neće dugo trajat na ovom EP
van Basten

#61 Re: EP15 ... Svedska - Spanija

Post by van Basten »

španci se, očekivano, pate čim nalete na tvrđu odbranu... kako će to dalje ići vidjećemo. Švedska sve više liči na D.J.L - šta Zlatan uradi , uradila je i reprezentacija... nema Zlatana, nema ni igre i samo mole Boga da barem ne prime gol. Ovaj su primili u 92., ali svakako nema neke štete od njega, jer im opet odgovara remi protiv rusa u zadnjem kolu. Bez Zlatana, realno, do tog remija mogu samo uz sadaku da odigraju 0:0... inače, patnja teška
Post Reply