Evo sebe da citiramcampa_xxx wrote:Meni se cini da smo svi zaboravili na Spaniju i slabo ko prognozira da ce oni osvojiti EP, ja nesto kontam da im to i odgovara i da bi mogli iznenaditi ako se to moze tako reci...
Sto se tice tekme mislim da ce biti slicna ovoj vecerasnjoj sa dosta golova...naravno pobjeda Spanije
EP7... Spanija - Rusija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- campa_xxx
#51 Re: Spanija-Rusija- - Grupa D
- stulic
#52 Re: EP7... Spanija - Rusija
I to na gol iz ofsajda, uzese meni $170rajvosa^ wrote:nooooooooooooooooooooooo Joj jadova uzese mi 5 poena u zadnjoj minuti.
- Gandalf
#53 Re: EP7... Spanija - Rusija
Španci su konačno pokazali snagu - imali su je i prije al' čini mi se da su psihičlki jači nego prije - Španija i Holandija igraju pravi fudbal - zbog ovakvih partija se i gleda fudbal 
- van Basten
#54 Re: EP7... Spanija - Rusija
Španiji svaka čast... izgledaju vrlo ozbiljno... Aragones je značajno ubrzao igru davši prednost Toresu i Villa-i u odnosu na Raula i to se vidjelo danas. Dvojac koji je haman pa sam razmontirao ruse.
Mogu daleko, čisto igrački gledajući... vidjećemo kakvi će biti u eliminacionoj fazi, kada obično ispušu kao dušica
Mogu daleko, čisto igrački gledajući... vidjećemo kakvi će biti u eliminacionoj fazi, kada obično ispušu kao dušica