koja patetika covjece
lov na lapsuse - ep 2008
Moderator: anex
- Neelix
#51 Re: lov na lapsuse - ep 2008
moguce da sam se zeznuo, ali eto nisam fulio bit "provale"
hvala na ispravci 
koja patetika covjece
koja patetika covjece
- JThomas
#52 Re: lov na lapsuse - ep 2008
arshavinu svaka čast...ali "novi maradona"? baho malo tripuje
a srećom nije ni povodljiv 
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#53 Re: lov na lapsuse - ep 2008
Pita novinar Šenera Bajramovića šta misli o euru,a on kaže:euro je jedan valiki spektakl koji traje evo već 15 dana,a trajat će još toliko!Kakav mudrac
!!!
-
AdnanSA
#54 Re: lov na lapsuse - ep 2008
MAJA JE KRALJICA. Mislio sam da je Ivana Vidmar glavna ali ispade da i mi imamo konja za trku, pardon ko...a.
-
b@tto
#55 Re: lov na lapsuse - ep 2008
AdnanSA wrote:MAJA JE KRALJICA. Mislio sam da je Ivana Vidmar glavna ali ispade da i mi imamo konja za trku, pardon ko...a.
ko mi,pa i ivana je naša
-
AdnanSA
#56 Re: lov na lapsuse - ep 2008
Pa naši federalni partneri sa juga su oni a mi smo drugi dio federacije.b@tto wrote:AdnanSA wrote:MAJA JE KRALJICA. Mislio sam da je Ivana Vidmar glavna ali ispade da i mi imamo konja za trku, pardon ko...a.
ko mi,pa i ivana je naša
- Meshtar
#57 Re: lov na lapsuse - ep 2008
Igor Kristić Turska VS Hrvatska
Na tribinama puno više crveno bijele boje od crvene.
Na tribinama puno više crveno bijele boje od crvene.
- veljaca
#58 Re: lov na lapsuse - ep 2008
Igor Kristić
- Odredjeni igrac je pretrcao 9 kilometara i 53 metra ( na statistickom podatku pise 9,53 km ). Treba njega ponovo u osnovnu - 530 metara .....

- Odredjeni igrac je pretrcao 9 kilometara i 53 metra ( na statistickom podatku pise 9,53 km ). Treba njega ponovo u osnovnu - 530 metara .....
-
b@tto
#59 Re: lov na lapsuse - ep 2008
AdnanSA wrote:Pa naši federalni partneri sa juga su oni a mi smo drugi dio federacije.b@tto wrote:AdnanSA wrote:MAJA JE KRALJICA. Mislio sam da je Ivana Vidmar glavna ali ispade da i mi imamo konja za trku, pardon ko...a.
ko mi,pa i ivana je naša
ko vi,pa ja sam iz zenice,čiji bi ja trebao biti i po čemu
-
AdnanSA
#60 Re: lov na lapsuse - ep 2008
ko mi,pa i ivana je naša[/quote]
Pa naši federalni partneri sa juga su oni a mi smo drugi dio federacije.[/quote]
ko vi,pa ja sam iz zenice,čiji bi ja trebao biti i po čemu[/quote]
Znam ja šta ti govoriš i u pravu si ti 100%.
I ja bih volio da smo u BiH svi "Mi" a ne kao sad mi,vi i oni.No surova realnost je posve drugačija nažalost svih nas i ja bi prvi volio da se to stanje konačno promijeni.
Pa naši federalni partneri sa juga su oni a mi smo drugi dio federacije.[/quote]
I ja bih volio da smo u BiH svi "Mi" a ne kao sad mi,vi i oni.No surova realnost je posve drugačija nažalost svih nas i ja bi prvi volio da se to stanje konačno promijeni.
-
b@tto
#61 Re: lov na lapsuse - ep 2008
Pa naši federalni partneri sa juga su oni a mi smo drugi dio federacije.[/quote]AdnanSA wrote:ko mi,pa i ivana je naša
I ja bih volio da smo u BiH svi "Mi" a ne kao sad mi,vi i oni.No surova realnost je posve drugačija nažalost svih nas i ja bi prvi volio da se to stanje konačno promijeni.[/quote]
ta surova realnost se neće promijeniti dok god ima onih koji za ivanu govore da nije naša, a za maju ili emelu da jesu naše.
- amrica
#62 Re: lov na lapsuse - ep 2008
imala sam (ne)srecu da sam utakmice zadnjih destak dana gledala na HRT-u. Totalno razocarenje, Baho je za vecinu kralj, a tek za goste komentatore, to je uzas.
Samo par bisera NL-Rusija:
Ovo je bilo MARADONSKI
Ako su Nizozemci tulipani, onda su Rusi doktori hortikulture
(pred kraj) Cetvrti sudac smiruje Ruse da sjede na klupi, a Nizozemci sjede... sami od sebe
Samo par bisera NL-Rusija:
Ovo je bilo MARADONSKI
Ako su Nizozemci tulipani, onda su Rusi doktori hortikulture
(pred kraj) Cetvrti sudac smiruje Ruse da sjede na klupi, a Nizozemci sjede... sami od sebe
-
nikad_izvini
#63 Re: lov na lapsuse - ep 2008
Da si čuo kako hvali Milu Budaka, zapitao bi seb@tto wrote:AdnanSA wrote:MAJA JE KRALJICA. Mislio sam da je Ivana Vidmar glavna ali ispade da i mi imamo konja za trku, pardon ko...a.
ko mi,pa i ivana je naša
-
nelo
#64 Re: lov na lapsuse - ep 2008
Vecears Baho, povodom prekida prenosa utakmice:
"dragi gledaoci, znam da vam je tesko, ali ja vec 10 min pricam u prazno, mozetel misliti kako je meni. sad mozete vidjeti kako je ovo stresan posao"

"dragi gledaoci, znam da vam je tesko, ali ja vec 10 min pricam u prazno, mozetel misliti kako je meni. sad mozete vidjeti kako je ovo stresan posao"
-
b@tto
#65 Re: lov na lapsuse - ep 2008
mislio sam na to da je iz bih,zar nijenikad_izvini wrote:Da si čuo kako hvali Milu Budaka, zapitao bi seb@tto wrote:AdnanSA wrote:MAJA JE KRALJICA. Mislio sam da je Ivana Vidmar glavna ali ispade da i mi imamo konja za trku, pardon ko...a.
ko mi,pa i ivana je našaNe trči pred rudu, udahni duboko
- _belafonte_
#66 Re: lov na lapsuse - ep 2008
http://www.youtube.com/v/TCrXs_w_h9U&hl=en
Prejako, posebno onaj dio ...Turci nece vidjeti Svicarsku i ... o ne, ma ne, ovo je bio faul u napadu

Prejako, posebno onaj dio ...Turci nece vidjeti Svicarsku i ... o ne, ma ne, ovo je bio faul u napadu
-
radeljas
#67 Re: lov na lapsuse - ep 2008
covjek koji uvijek kad prenosi utakmice istice samo sebe i samo o sebi misli, jer tu smo mi radi njega, a ne on radi nas. tesko mu je u pm. valjace mjesec dana primati dnevnice i provesti u hotelima, a pri tome ne prenijeti elementarne informacije. o prenosu u kome mozete cuti "ja mislim da je trebao uci roben ... ma ovo je cisti faul (samo sto ga sudija nije dosudio), kad sam ja prenosio 98., ja sam ubjedjen da ovaj igrac vrijedi ... i ja vam garantujem to ..." i da ne nabrajam dalje. ima milion primjera, on pa on. da ne spominjem sinoc ono kad je rekao "bas me zanimaju korijeni ovog topala (turski igrac)" ko eto mozda je topal, neko ko je bio topalbecirovic, pa otisao u tursku i ostao samo topal, da ga lakse prepoznajunelo wrote:Vecears Baho, povodom prekida prenosa utakmice:
"dragi gledaoci, znam da vam je tesko, ali ja vec 10 min pricam u prazno, mozetel misliti kako je meni. sad mozete vidjeti kako je ovo stresan posao"![]()
![]()
nepismenost, neelekvontenost, deranje bez potrebe, isticanje sebe, isto kao da je on igrao (pa u jednom je intervjuu rekao da je iza njega 6 finala lige prvaka
jedini komentator koji se moze slusati je igor kristic. sa nesto nedostataka on je zaista prihvatljiv, mada mu moram zamjeriti dovodjenje gorana milica u spec. emisiju. gorana milica, tudjmanovog covjeka, covjeka koji potpuno podrzava hrvatsku desnicu, perfidnog, ljigavog, odvratnog ... osobu koja po svemu negira bosnu. osobu koja je nekad bila veliki jugosloven citaj jna covjek ... ali to je druga tema
-
belissima
#68 Re: lov na lapsuse - ep 2008
Baho glupan sinoc:Njemcima ne bi bilo drago da veceras ispadnu od Turske!!!!
Koji debil,lihvar,dupelizac...fujjjjjjj!!!!!!!!!!!
Koji debil,lihvar,dupelizac...fujjjjjjj!!!!!!!!!!!
- accent
#69 Re: lov na lapsuse - ep 2008
*****************************nelo wrote:Vecears Baho, povodom prekida prenosa utakmice:
"dragi gledaoci, znam da vam je tesko, ali ja vec 10 min pricam u prazno, mozetel misliti kako je meni. sad mozete vidjeti kako je ovo stresan posao"![]()
![]()
jes, jes,
sad neznam koja je tekma bila uglavnom prenosio je baho, bio faul a on ce da je bila licna greska
toliko je to tuzno da se morm smijati od muke
- Lakat Jebić
#70 Re: lov na lapsuse - ep 2008
accent wrote:*****************************nelo wrote:Vecears Baho, povodom prekida prenosa utakmice:
![]()
jes, jes,![]()
![]()
baho je kralj, toliki je kralj da glup ko neka stvar,
sad neznam koja je tekma bila uglavnom prenosio je baho, bio faul a on ce da je bila licna greska![]()
![]()
![]()
toliko je to tuzno da se morm smijati od muke![]()
a dobro, tu se sam sebi nasmijao, i rekao "licna greska..(smijeh onaj sebi u bradu) cuj licna greska"
- Neelix
#71 Re: lov na lapsuse - ep 2008
kakav god da je, boljeg ga nemamo ni mi, ni hrvati, ni srbi 
- van Basten
#72 Re: lov na lapsuse - ep 2008
da fakat... nisam mogao vjerovati kad sam to čuonelo wrote:Vecears Baho, povodom prekida prenosa utakmice:
![]()
ta izjava nije lapsus, ona je bezobrazluk čisti
- Layne
#73 Re: lov na lapsuse - ep 2008
Kakav glup komentar "djed mu je bio fudbalski sudija i otac"

- max_power
#74 Re: lov na lapsuse - ep 2008
to se baho malo zaje8avaovan Basten wrote:da fakat... nisam mogao vjerovati kad sam to čuonelo wrote:Vecears Baho, povodom prekida prenosa utakmice:
![]()
![]()
![]()
ta izjava nije lapsus, ona je bezobrazluk čisti
- ProbuseniDolar
#75 Re: lov na lapsuse - ep 2008
Dobar je Baho, ´ocam ...