pjo wrote:kijameta wrote:
Ti si dakle jugonostalgicar, ja nisam. Valjda sad shvacas koji su "mi" a koji "oni".
Dok nisam otisao u vojsku ja nikad nisam bio u Srbiji, Kosovu. Kroz Bosnu sam prolazio autom, u druge dijelove Jugoslavije me ne nesto ne privlaci tamo, pa ne vidim za cim trebam zaliti. Sa druge strane svi sukupovali zemlju, vikendice i ostali u Hrvatskoj.
Stice se dojam kako vi ustvari zalite sto ne mozete vise kupovati u Hrvatskoj ali pod drugim nazivom - Jugoslavija.
HAHAHAHAHA

HAHAHA

Ti si poludija,skroz
Ja sam jugonostalgicar,jer volim svoju juznoslovensku bracu(Srbe,Hrvate,Slovence,Crnogorce,Makedonce) i svo ljudsko i kulturno bogatstvo koje ti ljudi posjeduju.Osjecam se kuci i u Sloveniji i u Vojvodini i u Hrvatskoj(posebno Zagrebu,Istri).svugdje se osjecam kao kod kuce(osim u Hercegovini i rs-u).
Jer smo udruzeni,sto nam je btw opet sudbina,nepojmljivo,mocni,silni i nepobjedivi.Jer ja ta Jugoslavija,svima nama davala prava posjedovanja i vlastite drzave i jedne mnoge vece,lijepe i mocne zajednice.
Svako moze i danas istresti pare i kupiti,sta hoce u Hrvatskoj i prije su mogli ali su jugosloveni bili u povoljnijem polozaju.Sto ce Hrvatskoj donijeti samo to da ce sve pokupovati Rusi a od toga Hrvatska nece nista imati,mada to je globalizacija,to je iznad bilo-cijih moci.
Samo da te naucim necemu o Hrvatima.Hrvati zive u Hrvatskoj,BiH,Srbiji,Sloveniji i bili su tamo kao punopravni gradzani a sada su po svim tim zemljama nacionalne manjine ili omrznute manjine.