EP na TV
Moderator: anex
- AfromMann
#51 Re: EP na TV
Zaboravih reci poslije svake tekme na RTS sat imaju strucni komentari tekmi i zanimljivi gosti pa ko hoce nek okrene ionako nam hrt2 ni tad ne pustaju!!!Sinoc su bili Pantelic iz Herhe i Zilic golman Rijeke i nisu bili loshi a tek studio za razliku od naseg ko da gledas BBC a srbi nisu na Euru!!!

-
in33sa
#52 Re: EP na TV
Upravo si pogodio sustinu.Amsterdammer wrote:Naša stoka neće da se potrudi, jer znaju da smo osuđeni gledati ih..
Sto bi se trudili, kad je lakse ukinuti konkurenciju, i onda ohaaaj, raspleti kolo sa voditeljima koji su svi od reda posao dobili jer imaju babu, tetka, ledja.
-
LongDong
#53 Re: EP na TV
Sto se tice Tuzle, svi kod Milanke na Brcanskoj... tri LCD monitora, digitala tj gledanje tekmi na HRT-u, kafica markica... ma rahatluk zivi 
-
b@tto
#54 Re: EP na TV
ali nikako mi nije jasno,u mostaru se gleda hrt jer su blizu granice pa se u kab. sisteme smije ubaciti ht 2,a šta je sa autorskim pravima za područje države bih,a baš me zanima da li je i u vitezu,žepču,n. travniku u kab. sistemima hrt 2 zatamnjen,dao bi ruku da nijein33sa wrote:Upravo si pogodio sustinu.Amsterdammer wrote:Naša stoka neće da se potrudi, jer znaju da smo osuđeni gledati ih..
Sto bi se trudili, kad je lakse ukinuti konkurenciju, i onda ohaaaj, raspleti kolo sa voditeljima koji su svi od reda posao dobili jer imaju babu, tetka, ledja.
-
in33sa
#55 Re: EP na TV
HRT2 ovih dana (odnosno EP na tom kanalu) mogu gledati samo oni koji imaju zemaljski signal HRT-a ili digitalni satelitski signal.
To znam jer je i u Sloveniji i u Srbiji HRT2 za vrijeme utakmica prvenstva zatamnjen odnosno skremblovan (kod nas u africi se zatamnjuje, kod njih se skrembluje kao u svakoj normalnoj drzavi, imas ton nemas slike)
To znam jer je i u Sloveniji i u Srbiji HRT2 za vrijeme utakmica prvenstva zatamnjen odnosno skremblovan (kod nas u africi se zatamnjuje, kod njih se skrembluje kao u svakoj normalnoj drzavi, imas ton nemas slike)
-
in33sa
#56 Re: EP na TV
Inace, potez dana na BHT-u je zvuk sa tekme Francuska-Rumunija... dok susjedi gledaju u HD formatu, nasi imaju mikrofoniju i jeku tokom cijele utakmice 
A ova odvratna Kokakolina reklama je posebna prica, svaki put mi se zivot ogadi jer je neka nudaletina mislila da je inovativna...
A ova odvratna Kokakolina reklama je posebna prica, svaki put mi se zivot ogadi jer je neka nudaletina mislila da je inovativna...
-
b@tto
#57 Re: EP na TV
ali nisam siguran da se i u vitezu,žepču,n. travniku hrt 2 zatamnjuje,čuo sam da oni normalno gledaju,oni koji imaju kab. televizijuin33sa wrote:HRT2 ovih dana (odnosno EP na tom kanalu) mogu gledati samo oni koji imaju zemaljski signal HRT-a ili digitalni satelitski signal.
- karanana
#58 Re: EP na TV
ma sve je ovo politicki nastimano gdje se hrt moze hvatati a gdje ne moze.
evo ja gledam euro show na tv srbiji. ipak je puno bolji i dovode fudbalere i ljude koji znaju o cemu pricaju.
evo ja gledam euro show na tv srbiji. ipak je puno bolji i dovode fudbalere i ljude koji znaju o cemu pricaju.
-
b@tto
#59 Re: EP na TV
prije 2 godine RAK je pričao kako oni koji imaju mogućnost da zemaljskim putem gledaju hrt mogu i imaju pravo i putem kab, operatora gledati sport mna hrt 2,malo mi to šuplje,gdje su tu autorska prava,ali otkud u vitezu hrt zemaljskim putem,jajcu.karanana wrote:ma sve je ovo politicki nastimano gdje se hrt moze hvatati a gdje ne moze.
- karanana
#60 Re: EP na TV
....ili zepchu? zepche ima a zenica nema zemaljski signal?b@tto wrote:prije 2 godine RAK je pričao kako oni koji imaju mogućnost da zemaljskim putem gledaju hrt mogu i imaju pravo i putem kab, operatora gledati sport mna hrt 2,malo mi to šuplje,gdje su tu autorska prava,ali otkud u vitezu hrt zemaljskim putem,jajcu.karanana wrote:ma sve je ovo politicki nastimano gdje se hrt moze hvatati a gdje ne moze.
- alen_zenica
#61 Re: EP na TV
Koliko kosta hrt ova kartica da je kupim i gdje ima kupiti?
Stvarno sam pobudalio slušajući ove naše komentatore.
Išao sam danas u apoteku da apaurina kupim da se ne nerviram.
Neznam čita li iko ovo iz uprave bhrt ...
Nabijem vas , samo da znate ...... ako čitate.....
I isto želim onom konju iz raka koji je tamo glavni, lako je nad nama Bošnjacima trenirati strogoću.
Nek ode malo u tzv. većinska hrvatska područja pa nek isključi htv.
Hoće da nebi ..nesmije ni nos da pomoli a kamoli šta drugo.
Pih.
treba Dodika podržati da se ukine ovaj cirkus od tv-a.
I isto želim onom konju iz raka koji je tamo glavni, lako je nad nama Bošnjacima trenirati strogoću.
Pih.
-
b@tto
#62 Re: EP na TV
tačno,a što je najzanimljivije,u žepču u sred bosne se hrt može gledati i bez kab. televizije.karanana wrote:....ili zepchu? zepche ima a zenica nema zemaljski signal?b@tto wrote:prije 2 godine RAK je pričao kako oni koji imaju mogućnost da zemaljskim putem gledaju hrt mogu i imaju pravo i putem kab, operatora gledati sport mna hrt 2,malo mi to šuplje,gdje su tu autorska prava,ali otkud u vitezu hrt zemaljskim putem,jajcu.karanana wrote:ma sve je ovo politicki nastimano gdje se hrt moze hvatati a gdje ne moze.
RAK tu ima posla ali neće da radi
-
b@tto
#63 Re: EP na TV
koliko god mi topalbećerović nekada ide na živce i to dobro,drukčije je gledati tekmu uz njega nego uz ahmetovića,ili onog sa RTRS sinoć
- alen_zenica
#64 Re: EP na TV
Ma bježi zaboli me glava.
-
b@tto
#65 Re: EP na TV
alen_zenica wrote:Koliko kosta hrt ova kartica da je kupim i gdje ima kupiti?
Pih.
slažem se ,hrvat sam i siguran sam da u gradovima gdje su hrvati većina normalno u kab. sistemima gledaju hrt 2 i to u srednjoj bosni isto kao prije 2 i 4 godine
-
cuturica
#66 Re: EP na TV
Baho je koma. Imam osjećaj kao da ima zatvor pa se nateže da progovori. Majko moja, ovo je paćenje uz FTV. Katasrofaaaaa!!!!

-
piskerernest
#67 Re: EP na TV
siguran sam da će u idućem broju dana biti tri crne tačke u bosanskom barometru za bht
- karanana
#68 Re: EP na TV
pa dobro, nekako sam se naviko na bahu i ok mi je. koji su lopovi oni iz rak-a, puno smo pricali da se oni kurche samo na podrucju sarajevskog i eventualno ze-do kantona i to u opcinama gdje su bosnjaci u vecini. karinashi a posebno ti huseinovicu sto onu duplo mladju i dobru macu za zenu zgrabi: ili primjeni iste principe za sve ili nemoj ni za koga, a ja predlazem da ih ne provodis ni za koga.
- alen_zenica
#69 Re: EP na TV
ovaj baho je totalni idiot...galami nesuvislo......jadna njegova zapostavljena žena
-
piskerernest
#70 Re: EP na TV
poznat je po tome,aut a on zagalami kao da je kraj finala lige prvakaalen_zenica wrote:ovaj baho je totalni idiot...galami nesuvislo......jadna njegova zapostavljena žena
- alen_zenica
#71 Re: EP na TV
čovjek je manijak što se fudbala tiče a debeo je da te Bog sačuva,,,
-
The__Doctor
#72 Re: EP na TV
Neka nam Dodick ucini uslugu i ukine ovu bruku od televizije, koji levati studio 99 bi napravio bolje emisije o Euru 
-
in33sa
#73 Re: EP na TV
Stvarno ne znam kako je u Zepcu, ali znam da u Ljubljani, Beogradu ili Nisu recimo nemaju HRT2 dok traju utakmice EP-a
Pretpostavljam da bi u Zepcu izbila pobuna kad bi ugasili HRT2, sto je samo plus za zepcake, ko nas jebe kad se damo jebat u zdrav mozak... kablovski operateri nas ubjedjuju da im HRT brani reemitiranje signala, HRT (onaj Remer) opet tvrdi da oni nemaju nista sa tim, svi zajedno znamo ko stoji iza svega toga (RAK-Hayat-BHT mafija) i svi se pravimo blesavi.
Kad postavim pitanje debilima iz Eloba u kojoj drzavi je Zenica pa kod njim ima HRT2 sporta, oni ne odgovore na mail... premda su na prethodna dva maila uredno odgovorili sa "nije do nas, HRT nam zabranjuje reemitiranje signala"
Inace, i sinoc tokom utakmice, Bahin glas je normalan, mislim, "normalan", ali zvucna pozadina sa stadiona odjekuje, mikrofonija.
Pretpostavljam da bi u Zepcu izbila pobuna kad bi ugasili HRT2, sto je samo plus za zepcake, ko nas jebe kad se damo jebat u zdrav mozak... kablovski operateri nas ubjedjuju da im HRT brani reemitiranje signala, HRT (onaj Remer) opet tvrdi da oni nemaju nista sa tim, svi zajedno znamo ko stoji iza svega toga (RAK-Hayat-BHT mafija) i svi se pravimo blesavi.
Kad postavim pitanje debilima iz Eloba u kojoj drzavi je Zenica pa kod njim ima HRT2 sporta, oni ne odgovore na mail... premda su na prethodna dva maila uredno odgovorili sa "nije do nas, HRT nam zabranjuje reemitiranje signala"
Inace, i sinoc tokom utakmice, Bahin glas je normalan, mislim, "normalan", ali zvucna pozadina sa stadiona odjekuje, mikrofonija.
- karanana
#74 Re: EP na TV
Ili recimo neki gradovi sa velikom hrvatskom populacijom kao sto su kiseljak, busovaca, prozor itd....oni garant imaju hrt2. kako to da kiseljak recimo ima zemaljski signal a sarajevo nema? ma kakvi zemaljski signali i fazoni. politicki se gleda ko ce sta dobiti i gledati.
-
cuturica
#75 Re: EP na TV
Ma i HRT je naspram evropskih tv-kuća obična karanana. To što su dali HD rezoluciju na format 4:3 je fakat priča za malu djecu. U Hrvatskoj ima 1% ljudi koji imaju TV koji podržava HD. Ali ipak se trude,a ovi naši hem im slika grozna, hem emisije grozne, komentatori kriza. Ništa ni s čim.