prijateljica od prijateljice - kako uletjeti?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

elektropotrosac

#51 Re: prijateljica od prijateljice - kako uletjeti?

Post by elektropotrosac »

dobro narode imate zanimljivih zapazanja, samo ne mogu vas sve stic. evo bare da pohvalim fishtriju za nadahnut prilog i moralnu podrsku. jedino sto mogu rec jeste da je ovaj slucaj zamrsen i zapetljan, a uz to i komplikovan. sutra namjeravam opet svratiti kod prijateljice-koja-ima-momka pa cemo vidjeti kako ce se situvacija dalje odvijati. kazem ti ja - ovo je citav krimi.
shown

#52 Re: prijateljica od prijateljice - kako uletjeti?

Post by shown »

nikako ,neka vrijeme ucini svoje,skontaces da niste ni bili jedno za drugo :D
rossoner

#53 Re: prijateljica od prijateljice - kako uletjeti?

Post by rossoner »

dok ti mozgas, neko ce ti je vec i pokupiti ! nema tu nesto plaho cekanja, 'op-cup, nazoves je - opalis neku pricu kako si doznao za nju i kako ti se na prvi pogled jako dopala (vec dovoljno da se ona zainteresuje), objasnis joj kako cesto mislis da bi mogli nekad otic' na kafu i priupitas sta ona veli o tome...mislim da nema neizvjesnosti - jedino ako nije odvec zbrisala s nekim... Samo se ne daj ! Uci od luzera ! hehe... i POZURI !!!!!!
d2

#54 Re: prijateljica od prijateljice - kako uletjeti?

Post by d2 »

Bond_JaneBond wrote:ipak je on jednom davno neke zene nazivao polovnjacama :roll: :)
i neka pati zato ! :)
neprilagodjena

#55 Re: prijateljica od prijateljice - kako uletjeti?

Post by neprilagodjena »

elektropotrosac wrote:eh ovako, malo je zamrseno ali je nadam se lako za skontati. da pojasnim: moja prijateljica ima prijateljicu. moja prijateljica ujedno ima i momka te ja sa njom nemam nista osim poslovne veze. dakle bitna je ona njena prijateljica, koja se meni dopada. e sad u cemu je problem. ne znamo se tj. nismo nikad ni dvije rijeci razmjenili.

sad je pitanje kako da moja malenkost uleti. da napomenem - u pitanju je ozbiljna veza.

nadam ste da je ovo bilo lako za skontati. dakle, kako da uletim, pogotovo sto ne znam gdje se krece njena prijateljica, vidio sam je samo jedanput. jel sad malo jasnije?
Nisi mogao nikako neku komsinicu da sredis :-) :-) nego prijateljicu od prijateljice prijateljicu od njenog momka :? :run:
Prozor

#56 Re: prijateljica od prijateljice - kako uletjeti?

Post by Prozor »

habibi, habibi, habibi ya nour´l ayni
BarbaDue

#57 Re: prijateljica od prijateljice - kako uletjeti?

Post by BarbaDue »

elektropotrosac wrote:eh ovako, malo je zamrseno ali je nadam se lako za skontati. da pojasnim: moja prijateljica ima prijateljicu. moja prijateljica ujedno ima i momka te ja sa njom nemam nista osim poslovne veze. dakle bitna je ona njena prijateljica, koja se meni dopada. e sad u cemu je problem. ne znamo se tj. nismo nikad ni dvije rijeci razmjenili.

sad je pitanje kako da moja malenkost uleti. da napomenem - u pitanju je ozbiljna veza.

nadam ste da je ovo bilo lako za skontati. dakle, kako da uletim, pogotovo sto ne znam gdje se krece njena prijateljica, vidio sam je samo jedanput. jel sad malo jasnije?
Zasto se onda ne sprijateljis sa momkom od svoje prijateljice, preko njega uklizi prijateljici svoje prijateljice!
To je jedna stvar, druga: Posto ti ta tvoja prijateljica i nije neka prijateljica, znaci nesto te bas i ne gotivi, postoji mogucnost da te nece gotiviti ni prijateljica tvoje neprijateljice! :-D
Lakat Jebić

#58 Re: prijateljica od prijateljice - kako uletjeti?

Post by Lakat Jebić »

sta bi bolan na kraju?

angazovo pola foruma da pravi plan akcije ko hitler kad je poljsku osvajao :D

operacija "prijatelji"
Post Reply