Odlicna analiza, kolega
broj telefona
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
amizun
#51 Re: broj telefona
@sinus
Odlicna analiza, kolega
A ona cak i zapamtila broj telefona (ako se ne varam, pristala je da ga posalje na PP, ako ima zainteresovanih) 
Odlicna analiza, kolega
- scorpion7
#52 Re: broj telefona
Ma ako se ti i ja nismo zabavljali Bog me ubioTiDamJa wrote:moj bivsi se odlicno snalazio i sa jednim brojem i jednim telefonom, i to prilicno dugo vremena, prejako balansirao i radio u ilegali...svaka mu cast na spretnosti i umjesnosti, kapu mu skidam, fakat je legenda-LIBERO- wrote:Ja dosta rijetko trazim brojeve.
Obicno zavrsi bacanjem na koljena,pojedinih djevojaka,i trazenje mog broja,uz preklinjanje,dakako![]()
![]()
I da,imam dvije kartice,samim tim dva broja,i to jedan za "legalne",a drugi za "ilegalne" veze.
![]()
osladi se valjda sve sto s predznakom je ne, sto bi saran rek'o
-
brecko
#53 Re: broj telefona
hahahahascorpion7 wrote:Ma ako se ti i ja nismo zabavljali Bog me ubioTiDamJa wrote:moj bivsi se odlicno snalazio i sa jednim brojem i jednim telefonom, i to prilicno dugo vremena, prejako balansirao i radio u ilegali...svaka mu cast na spretnosti i umjesnosti, kapu mu skidam, fakat je legenda-LIBERO- wrote:Ja dosta rijetko trazim brojeve.
Obicno zavrsi bacanjem na koljena,pojedinih djevojaka,i trazenje mog broja,uz preklinjanje,dakako![]()
![]()
I da,imam dvije kartice,samim tim dva broja,i to jedan za "legalne",a drugi za "ilegalne" veze.
![]()
![]()
![]()
-
d2
#54 Re: broj telefona
ne radi se to tako, nego scepas njegov mobitel i nazoves sebe (ovo sam naucio sinoc od Anais_nin)otherside wrote:Upravo skontah da sam u zadnjih deset minuta tri puta prošla pored jednog momka koji nešto čeka u hodniku. garant on sad konta da mu saljem signale razbuktale strasti. Odoh sad trznut' mobitel i turit' mu pod nos
ostace "paf" sigurno
- zena21
#55 Re: broj telefona
d2 wrote:ne radi se to tako, nego scepas njegov mobitel i nazoves sebe (ovo sam naucio sinoc od Anais_nin)otherside wrote:Upravo skontah da sam u zadnjih deset minuta tri puta prošla pored jednog momka koji nešto čeka u hodniku. garant on sad konta da mu saljem signale razbuktale strasti. Odoh sad trznut' mobitel i turit' mu pod nos
ostace "paf" sigurno
a javis li se kad se nazoves
- madner
#56 Re: broj telefona
Odat cu vam moj fol, dosad me nije iznevjerio:
Ja je prvo onesvestim, pa ga onda mirno smestim.
Ekavica je cudo.
Ja je prvo onesvestim, pa ga onda mirno smestim.
Ekavica je cudo.
- Deleter
#57 Re: broj telefona
Kiki...ocito te "glodju" 
Nego, evo konkretno - ja ozenjen, malo stariji od tebe (po tvom ukusu), dakle vrlo je jasno sta mozes ocekivati.
Ajd sad daj broj
:):)
Nego, evo konkretno - ja ozenjen, malo stariji od tebe (po tvom ukusu), dakle vrlo je jasno sta mozes ocekivati.
Ajd sad daj broj
- TheWatcher
#58 Re: broj telefona
ima li koja iz sarajeva,cirka 30-35 kuka da joj tutnem svoj brojkiki-miki wrote:crn,visok,mogao bi proći da ima više godine
a broj zapamtila ako nekom treba neka se javi daću
- Meshtar
#59 Re: broj telefona
Ovo mi je najbolje.
Daj mi broj telefona. Enter
-
didgeridoo
#60 Re: broj telefona
na tvoj enter, ona stiska F1Meshtar wrote:Ovo mi je najbolje.
- madner
#61 Re: broj telefona
ESCapefuruna wrote:na tvoj enter, ona stiska F1Meshtar wrote:Ovo mi je najbolje.
-
didgeridoo
#62 Re: broj telefona
alternativamadner wrote:ESCapefuruna wrote:na tvoj enter, ona stiska F1Meshtar wrote:Ovo mi je najbolje.
- Meshtar
#63 Re: broj telefona
Ma samo je bitno da se klikće pa šta bilo 
-
didgeridoo
#64 Re: broj telefona
mozda "dizanje" sistemaMeshtar wrote:Ma samo je bitno da se klikće pa šta bilo
- madner
#65 Re: broj telefona
Ja sam isto Mac, kad se jednom dignem...
-
didgeridoo
#66 Re: broj telefona
ni virus mi nis' ne meremadner wrote:Ja sam isto Mac, kad se jednom dignem...
- madner
#67 Re: broj telefona
Nema escapafuruna wrote:ni virus mi nis' ne meremadner wrote:Ja sam isto Mac, kad se jednom dignem...
- TiDamJa
#68 Re: broj telefona
hahahaha, da, prava rijec je "zabavljanje" kad su u pitanju takve aktivnosti....scorpion7 wrote:Ma ako se ti i ja nismo zabavljali Bog me ubioTiDamJa wrote:moj bivsi se odlicno snalazio i sa jednim brojem i jednim telefonom, i to prilicno dugo vremena, prejako balansirao i radio u ilegali...svaka mu cast na spretnosti i umjesnosti, kapu mu skidam, fakat je legenda-LIBERO- wrote:Ja dosta rijetko trazim brojeve.
![]()
![]()
![]()
![]()
a nesto mislim i tjesim samu sebe da se takav ne radja dvaput, al sad se mogu bas slatko nasmijati svojoj coravoj naivnosti, sirom otvoriti oci i izostriti njuh da i ovaj sad ne krene istim putem....
- savrseni krug
#69 Re: broj telefona
nije bona
bolje je iz predostroznosti nacini prvi korak
pa da ti poslije ne bude krivo

bolje je iz predostroznosti nacini prvi korak
pa da ti poslije ne bude krivo
- madner
#70 Re: broj telefona
Ehvo ja sam poptuno drugaciji, otvoreno cu ti rec da se mozemo samo zabavljat. 
-
didgeridoo
#71 Re: broj telefona
i bootat sistem i igrati se po tipkovnicimadner wrote:Ehvo ja sam poptuno drugaciji, otvoreno cu ti rec da se mozemo samo zabavljat.
ti INSERT, a ona caps LOCK, ti enter, ona pause,
- madner
#72 Re: broj telefona
Dok su tipke tvrde, treba to iskoristit.furuna wrote:i bootat sistem i igrati se po tipkovnicimadner wrote:Ehvo ja sam poptuno drugaciji, otvoreno cu ti rec da se mozemo samo zabavljat.
Poslje omlohavi.
- zena21
#73 Re: broj telefona
vi sto se segacite sa zenom.. ste samo ljubomorni
nego... neki dan na semaforu.. stade auto pored mene... audi nakav.. napucan... veeelikim brojevima ispisan broj telefona i zaljepljen za prozor... cak me ciko uz kola pogledao par puta...
hm.. mozda sam ga trebala nazvati
doduse... iznad broja telefona pise.. prodaje se

nego... neki dan na semaforu.. stade auto pored mene... audi nakav.. napucan... veeelikim brojevima ispisan broj telefona i zaljepljen za prozor... cak me ciko uz kola pogledao par puta...
doduse... iznad broja telefona pise.. prodaje se
- vjesticanametli
#74 Re: broj telefona
i bude ko spagete na tabutu 
- madner
#75 Re: broj telefona
Dobro, ovo je sad vec ozbiljno.zena21 wrote:vi sto se segacite sa zenom.. ste samo ljubomorni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nego... neki dan na semaforu.. stade auto pored mene... audi nakav.. napucan... veeelikim brojevima ispisan broj telefona i zaljepljen za prozor... cak me ciko uz kola pogledao par puta...hm.. mozda sam ga trebala nazvati
![]()
doduse... iznad broja telefona pise.. prodaje se![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koje auto i kolko konja?