Ako moze Azerbejdzan..mozemo i mi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

live

Post by live »

nineac wrote:
A ti live za zeničke papke, nije to bez razloga! Posebno mi je drago što su sad to vikali! Ne drago u smislu da uživam, li zbog Tihić i reisa na tribinama! Koji će k.... reis na utakmici?
Ipak, umjesto poruka protiv sarajevo, trebali su pjevat "druže tito mi ti se kunemo" pa tipovi kao Tihić, Cerić, Čović više nebi zagađivali bilino polje!
libo me racku za politicare i onako su svi papci
meni je krivo sto mene prozivaju
violentjack

Post by violentjack »

Banja Luka put bez povratka je snasao Hrvatske Srbe..da skratim jer nije za politike

Ali nema povratne karte :D
violentjack

Post by violentjack »

kijametdedo wrote:hocel doci onaj jednooki dzek, da mu vratimo oko? :lol:
Jel onaj iz Zagora :D
violentjack

Post by violentjack »

Realna ako zasluzeno pobjedite Bosnu za mjesec dana....onda svaka cast

Ali ti Magnifico ..Banja Luka..i ostali..Mala Azija je fina ali je ipak u Aziji..a mi smo Europljani

Nepostovanje drzave u kojoj zivis te vodi do Hrvatske Oluje 95..znaci svaka drzava ima pravo da se obracunava sa domacim i stranim neprijeteljima

Ps oni zadnji su se spakovali traktorima..ostavili ono malo graha

Drzite se sporta..a ovi Srbijanci prvi bacaju politiku u sport

Kazem ako pobjedite svaka cast..ali ako izgubite cestitajte kao ljudi boljim..ali nemojte ko misevi se izvlaciti i sanjati neke pobjede koji su bili porazi Oluja..Kosovska bitka..itd
nineac

Post by nineac »

Ja stvarno ne kontam likove poput tog magnifica!
Ako mu se nesvidja ovdje koji k.... ne ode u srbiju ako mu je bolje? Tamo stalno ima kvizeve o srpskom ustanku, može se naoružavati do mile volje, gazit ljudska prava, pljuvat druge narode, palit bogomolje drugih naroda, na utakmici spominjat ratne zločince a da mu niko ništa neće itd!
Stoga, koji ćeš ti k.... u Bosni? banja Luka je uvjek bila u Bosni, stoga, put pod noge ako ti se nesviđa pa fino živi svoj život!
Što su vikali protiv sarajeva?
Pa ja došo dva dana prije tekme u sarajevo, i sveukupno izbrojo 10 plakata za utakmicu! Izgleda ako se tekma neigra u SA, onda nema potrebe da se sarajlije zamaraju time! Ko one, neće biti navijača, nećemo zaraditi!
A u zenici se igra nemožeš kupiti zapad, al zato u Sarajevu možeš! kakva je to selekcija matereti, de mi objasni???
Stoga, kada takve gluposti i propuste pojedinci iz SA prestanu praviti onda nešto se možete žalit!
Još onaj klošar varešanović nas prozva lopovima u zadnjem Startu, i kada Škoro izađe na teren raja zviždi, vi se pitate što!
Eto pitajte varešanovića!
manijak1

Post by manijak1 »

GAzi pitare :D čuo sam :D pa neka :D baš lijepo zvuči :D
nepoznat

Post by nepoznat »

zasto ja vidim slicnost

izmedju

Kosovo polje = Bilino polje :D

:D :D
manijak1

Post by manijak1 »

:D Zamisli i meni se ukazuje :D scena 1 :D scena 2 :D pa da budemo neskromni :D scena 4 i tuše :D scena 5 .
= banjaluka šokiran
= čudesni nestao u kutiji
= deki ponavlja osmi razred osnovne škole
= ostali razmišljaju kako da se oporave :D
live

Post by live »

volim te SARAJEVO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
live

Post by live »

zna li iko ko je taj pirke, gledo sam na srpskim forumima kazu dobar igrac a jos se nezna za koga ce igrati za bih ili sicg
DOBOJLIJA

Post by DOBOJLIJA »

live wrote:zna li iko ko je taj pirke, gledo sam na srpskim forumima kazu dobar igrac a jos se nezna za koga ce igrati za bih ili sicg
Nadam se da nije neki papak i da ce da odigra za BIH..
Ovako sport radi vise za BIH nego sto ce ovi nasi fuckati politicari moci ikad da urade.
violentjack

Post by violentjack »

Nece on igrati za nas a i nije vrijedan jarane

Nego ova utakmica je jps vaznija za nas....doci ce nam jos i Belgija..i tu ce biti vruce..pa onda Litvanija...ali ja stvarno vjerujem da mozemo tuci Belgiju i Litvaniju..njih smo tukli jos kad smo bili slabi

Srbija ce biti prepreka..i nerijeseno ide Srbijancima..znaci igra se samo na pobjedu
Vedran Cizmic

Post by Vedran Cizmic »

Ja sam student iz SA i istina je da sam kartu nabavio bez problema, nikakva guzva na "blagajnama", a kad se igralo ovdje protiv Danske morao sam na kisi stajati 2-3 sata da dodjem na red. Istina, kada se ne igra u SA malo ih ide u Zenicu na utakmicu! Medjutim, nemaju se sta klubovi spominjatiu, kada igra reprezentacija, pa nijedan igrac nije iz ta dva kluba u repki.

Sto se tice utakmice, ma bit ce dobro, a.B.d., nisu sada SiCG nesto, mogu se pobijediti. Trebalo bi se pripaziti nkod navijanja, ipak ima dosta pravoslavaca (Sraba) u8 nasem timu!
A, ne znam zasto se uopste prepirete sa ovim kretenima koji podrzavaju SiCg, a Bosanci su! Pustite da oni pricaju svoje i ignorisite ih, pa nmoraju ljudi nekako komplekse lijeciti.

Neko rece da se ne moramo ni plasirati, ali da pobijedimo SiCG. vala neka izgubimo od njih, ali da prodjemo dalje!!!
Post Reply