Premijer liga - part IV

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
LSD

#51 Re: Premijer liga - part IV

Post by LSD »

sta ima wrote:sta ko ima da pusta CELIK klub kojeg cjela Bih Mrzi samo zato sto ima najbolje navijace i najljepsi stadion
nama dosta i intertoto kup a sibicari nek se spuste na zemlju i nek i dalje nas nazivaju neprijateljima BiH a siroki i modricu nek dizu i sa njima svercuju KO VAS hm A ZENICA BOSNE DIKA JACA I OD CELIKA pjevo Serif

ima i on SARAJEVSKA RAJA DOK GRADOVI BOSNOM GORE DALEKO STE BILI KAD JE TESKO SARAJEVO OSTAVILI sarajli ja pjevo LJUBAV PREMA CELIKU I ZENICI NIKO NE MOZE DA KUPI

UPRAVO NE KUPUJTE BODOVE NEGO CASNO POZDRAV MOJOJ ROBIJI

WIR SIND DIE BESTEN ALLE ANDERE SIND NICHTS :bih: :bih:
Malo se popilo,jelde :mrgreen:
sta ima

#52 Re: Premijer liga - part IV

Post by sta ima »

LSD wrote:
sta ima wrote:sta ko ima da pusta CELIK klub kojeg cjela Bih Mrzi samo zato sto ima najbolje navijace i najljepsi stadion
nama dosta i intertoto kup a sibicari nek se spuste na zemlju i nek i dalje nas nazivaju neprijateljima BiH a siroki i modricu nek dizu i sa njima svercuju KO VAS hm A ZENICA BOSNE DIKA JACA I OD CELIKA pjevo Serif

ima i on SARAJEVSKA RAJA DOK GRADOVI BOSNOM GORE DALEKO STE BILI KAD JE TESKO SARAJEVO OSTAVILI sarajli ja pjevo LJUBAV PREMA CELIKU I ZENICI NIKO NE MOZE DA KUPI

Malo se popilo,jelde :mrgreen:

uzas je kako vas istina boli

Momak ja ne pijem alkohol ja u alkoholu uzivam i za razliku od tebe vrlo uctivo se ponasam a ne provociram
hali gali halid

#53 Re: Premijer liga - part IV

Post by hali gali halid »

:-) :lol:
since1921
Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije

#54 Re: Premijer liga - part IV

Post by since1921 »

e hajd da vidimo sutra kakav je OBRAZ u komsija
Epitop

#55 Re: Premijer liga - part IV

Post by Epitop »

Sutra šta god bude mi smo svi zadovoljni, kako smo prošlih sezona prolazili. Ivo Ištuk produžio ugovor na dvije godine tako da se može očekivati napredak. Znaš ti da Robija ne izdaje Čelik.
I kad gubiš tu smo mi... :thumbup:
zgembo_sa

#56 Re: Premijer liga - part IV

Post by zgembo_sa »

sta mai :D
savrseni krug

#57 Re: Premijer liga - part IV

Post by savrseni krug »

sta ima u dortmundu :D
svega u Bozijoj basti
nego mobilni hocemo prenocit na kosevu ko ce se ba vracat nazad pa opet sutra za sarajvo
sta mislis da trazimo od ovog fordasa nesto ko imunitet da nas djine i agentura ne polomi :lol: :lol: :D :D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#58 Re: Premijer liga - part IV

Post by pape »

@arze, .... smiri malo loptu, ... stani malo na nju, ... provaljaj je. :D
Molim te da iskljucis Caps Lock, .... eto ga lijevo, ... :oops:
arze

#59 Re: Premijer liga - part IV

Post by arze »

TEBI BI TREBO KOJI LEXILIUM POD HITNO IZGLEDA A MOZDA I KAKVA DOVA ZA SMIRENJE
karanana

#60 Re: Premijer liga - part IV

Post by karanana »

arze, jesi ikad bio na stadionu buducnosti iz banovica? to bi ti mogla biti pripremna tekma prije berlina i milana. koji ti je moj u cipela broj? na cemu si veceras, daj i meni malo, evo ja cugno litru rakije i nista se ne desava. hocu da mi bude dobro ko tebi. ili je u pitanju zrak i gasovi zeljezare?
arze

#61 Re: Premijer liga - part IV

Post by arze »

ma dobro mi u zenici imamo para i za drogu i za zene i za sta god treba ba!
meni je svaki dan vakav ba :lol: :lol: :lol:
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#62 Re: Premijer liga - part IV

Post by pape »

arze wrote:TEBI BI TREBO KOJI LEXILIUM POD HITNO IZGLEDA A MOZDA I KAKVA DOVA ZA SMIRENJE
:-) Evo tebi jos jedna molba i sansa da ugasis Caps. Ako to ne ispostujes ni jedna ti dova nece pomoci. Drogu, pare i zene ostavi za druge teme. Ova je o Premijer ligi.
arze

#63 Re: Premijer liga - part IV

Post by arze »

pape wrote:
arze wrote:TEBI BI TREBO KOJI LEXILIUM POD HITNO IZGLEDA A MOZDA I KAKVA DOVA ZA SMIRENJE
:-) Evo tebi jos jedna molba i sansa da ugasis Caps. Ako to ne ispostujes ni jedna ti dova nece pomoci. Drogu, pare i zene ostavi za druge teme. Ova je o Premijer ligi.
:thumbup:
arze

#64 Re: Premijer liga - part IV

Post by arze »

Toliko se to Sarajvo' ukida u nebesa a nemate da ljudima isplatite premije sto su odigrali u europi(2.kola), neracunajuci ono 3.(tada je samo protivnik igro')
Ma nemam ja nista protiv Sarajva'---pustite nam bodoveeeeeeeeee :-D :-D pllsssssssssssssss
dobicete besplatne ulaznice kad dode milan i sl. :wink:
LSD

#65 Re: Premijer liga - part IV

Post by LSD »

Jeste se naložili bezveze...kako ce vas sutra zvrkovi otresti :mrgreen:
Mobile_Disco

#66 Re: Premijer liga - part IV

Post by Mobile_Disco »

Ma sto je najgore ako sutra pobjedimo.. na Fer i Korektan nacin.. Citava BiH ce misliti da smo kupili.. Eto Sarajevo Real pa se ne moze dobit' :D
Fordas

#67 Re: Premijer liga - part IV

Post by Fordas »

Kako za koga, za vas vjerovatno jeste :D
Mobile_Disco

#68 Re: Premijer liga - part IV

Post by Mobile_Disco »

Fordas wrote:Kako za koga, za vas vjerovatno jeste :D
Da naravno.. To pokazuje i stanje na tabeli :D
elSaik

#69 Re: Premijer liga - part IV

Post by elSaik »

Premijer liga - part I - opći hoas
Premijer liga - part II - Manijaci vs. Horde
Premijer liga - part III - Ultrasi vs. Red Army
Premijer liga - part IV - Horde vs. Robijaši
--------------------------------------------------
@pape - kad će Premijer liga V, pa da se malo Manijaci uključe, nismo odavno... :mrgreen:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#70 Re: Premijer liga - part IV

Post by -LIBERO- »

Neko je od ovih Robijasa,mada ste sigurno vec krenuli put Koseva,zaboravio nase proslo gostovanje na Bilinom.
I sudiju koji je svaki kontakt ,na bilo kojem dijelu terena sudio faul,od toga u 90%slucajeva za Celik.(citaj sistematsko,namjerno prekidanje igre)
Sudija koji je svirao ofsajde ,pa barem 20tak puta za Sarajevo,dva puta su se i ovaj dio tribina gdje su simpatizeri celika,naglas smijali.Jednom kada je Zeka bio sam pred golmanom,a ofsajd sviran 20sekundi poslije primanja lopte,i drugi put sansa malog Handzica.

Znaci bio sam na prosloj utakmici na Bilinom,i ono je cista pljacka bila,toliko o fer i korektnim bodovima Celika i fer borbi za titulu :D

Odkad je dosao u vrh saveza Colakovic,oko kluba se intezivnije vrte Bolic I Hibic,od tada ste i vi "fer" i "korektno" u borbi za vrh tabele :D :D

A da ne pricamo u potvrdjenom desavanju kada se na Bilinom,u svlacionice protivnika i sudija,ulazilo sa PISTOLJIMA (Mladi revolverasi 2dio :D ),i poslije svjedocena sudija i potvrde da se to desavalo,savez kazni celik sa 500KM :D :D

Toliko o kvaliteti celika i fer borbi.

Al' nema veze uzivajte u ovom velikom "uspjehu" i osvajanju treceg mjesta(jer vam je zijan na Kosevu definitivno),uzivajte jer vec od slijedece sezone pored Sirokog,Zrinjskog,Zelje,Sarajeva....pa i Borca u kojeg ce RS uloziti ogromni novac,vas maksimum ce biti "zlatna sredina tabele" :thumbup: :bih:
strong69

#71 Re: Premijer liga - part IV

Post by strong69 »

Da budem konkretan i jasan. Celik ne mrzim niti bilo koga mrzim a vjerujem tako ni ostatak navijaca Sarajeva. Sto se mene tice, ja sam sa Zenicom i Zenicanima (sportskim dijelom Zenice) zavrsio davnih dana nakon psovanja Markala. Taj momenat nikad u zivotu necu zaboraviti i to razocarenje i slika koju imamo o vama nije mrznja nego cudenje sto se identificirate s "njima".

A danas se zna; Samo pobjeda Sarajeva.
laku noć

#72 Re: Premijer liga - part IV

Post by laku noć »

Modriča šampion :-) :lol:
Fordas

#73 Re: Premijer liga - part IV

Post by Fordas »

Mobile_Disco wrote:
Fordas wrote:Kako za koga, za vas vjerovatno jeste :D
Da naravno.. To pokazuje i stanje na tabeli :D
Pa i corava koka nekad nesto ubode u zivotu, pa tako i vi ;-)
elSaik

#74 Re: Premijer liga - part IV

Post by elSaik »

Evo priznajem. Ljubomoran sam na Klub kojem je najveći historijski uspjeh borba za prvaka do posljednje kola, odnosno drugo mjesto na kraju. :)
karanana

#75 Re: Premijer liga - part IV

Post by karanana »

17 i 10. Jos 110 minuta dok Jedinstvo ne kaze alahimanet premijer ligi.
Post Reply