Zašto SDP ne želi napraviti koaliciju?

JohnnyS

#51 Re: Zašto SDP ne želi napraviti koaliciju?

Post by JohnnyS »

Samo da umetnem ovdje post koji je trebao ići na zaključanu temu glede psovanja svevišnjeg...

Dakle, AzraBet, u vlasništvu JohnnyS daje ponudu za danas:

ČLAN.....................BAN...NE...X (možda)
profko...................1.05...17...10
JohnnyS...................3......3....3
[email protected]
epitop.....................17....1.05..10

KOMBINIRATI SA JOŠ MIN. 4 PARA
NE MOŽE SE KOMBINIRATI S 30. KOLOM PREMIJER LIGE

P.S. da sam na epitopovom mjestu, stavio bih 10 maraka na "ban" i onda opsovao nešto :D
turban

#52 Re: Zašto SDP ne želi napraviti koaliciju?

Post by turban »

JohnnyS wrote:Samo da umetnem ovdje post koji je trebao ići na zaključanu temu glede psovanja svevišnjeg...

Dakle, AzraBet, u vlasništvu JohnnyS daje ponudu za danas:

ČLAN.....................BAN...NE...X (možda)
profko...................1.05...17...10
JohnnyS...................3......3....3
[email protected]
epitop.....................17....1.05..10

KOMBINIRATI SA JOŠ MIN. 4 PARA
NE MOŽE SE KOMBINIRATI S 30. KOLOM PREMIJER LIGE

P.S. da sam na epitopovom mjestu, stavio bih 10 maraka na "ban" i onda opsovao nešto :D
Dajem casove(nevidljive i necujne)psovke.Uslov ponjeti veliki flaster... :-)
mostarac

#53 Re: Zašto SDP ne želi napraviti koaliciju?

Post by mostarac »

Patron of Formello wrote:
profko wrote:
valterbranisarajevo wrote:Ne igraj se sa mrtvima i nemoj skupljati jeftine političke poene na račun tragedije naroda kojem vjerovatno pripadaš. :x

Da nisi ti slučajno borcima, prilikom pristupanja u ARBiH pregledavao članske knjižice i ispitivao ih koja su im politička uvjerenja..

Ako ćemo pošteno, Sefer to nije radio, pa nemoj ni ti u njegovo ime..

Hoćeš da ti ja iskeniram svoje knjižice- i jednu i drugu?

Usput da se nisu možda borili Gredić i gredići. Pola članova tvoje stranke do 1996 godine nije znalo gdje je Sarajevo i BiH. :run:
poslije rata je druga prica za svaku stranku pa tako i BPS. uzgred budi receno - nije tako. najvise clanova BPS-a su borci, radnici itd. nemoj da licitiram imenima zlatnih ljiljana itd. a sto se tice vojnih knjizica!? mogu i ja svoju postaviti ovdje. ja ne trazim jeftine politicke poene jer mi ne trebaju, ja samo branim ono za sta mislim da je pravedno i dobro.

p.s. nadji mi 1 sdp-ovca iz vrha danasnjeg koji je bio u Armiji RBiH!?????? ni jedan.
Ti bas puko. :-) :skoljka:
Jel Zeljko Kosmic zlatni ljiljan?
Damir Hadzic sa 16 godina uzeo pusku u ruke.
Slavisa Sucur, zlatni ljiljan

a i ovo nije lose da se vidi

http://www.youtube.com/watch?v=sfy0Vj2Bl3s
edinbug

#54 Re: Zašto SDP ne želi napraviti koaliciju?

Post by edinbug »

profko wrote:nakon 100.000 mrtvih muslimanskih glava za RBiH - mrzim svakog komunistu nakon agresije i genocida nad Muslimanima. to mogu nakon svega biti samo bezobrazni i beozobzirni ljudi.

p.s. sta vam je to rukovodstvo radilo u ratu? alija behmen dje je bio? je l to onaj sto mu se sin zove goran? ili sta vam je radio recimo sabrija pojskic? gdje je bio karlo filipovic? da nije bogicevic mozda bio u Armiji? ne neeeee. a podmladak? magazinovic - je l to onaj sto je u ratu bio u beogradu. a da da da, imate i onu profesorisu malic u drzavnom parlamentu! a znate li da je njen sin clan cetnickog pokreta sjeverne amerike, zove se nebojsa! fuj, gadite mi se, jos malo vam fali da budete kao cetnici.

p.p.s. jedini borac vam je sucur, a on je dosao nakon rata.
Sta tebe boli k...c kako se ciji sin zove, to je krajnji primitivizam, hoce li neko tebi i slicnim budalama polagati racune kako ce se ko zvati.
STO TE ZOVU FASISTA, JER SAMO FASISTA MOZE OVAKVE NEBULOZE PISATI!!! :zzzz:
pitt

#55 Re: Zašto SDP ne želi napraviti koaliciju?

Post by pitt »

e i vi nasli sa jednocelijskim organizmom da se raspravljate :lol: :lol: :lol:
Leonid Breznjev

#56 Re: Zašto SDP ne želi napraviti koaliciju?

Post by Leonid Breznjev »

a nece im ni odgovoriti.. otisao je na druzenje sa ekipom istog razmisljanja.. :D
edinbug

#57 Re: Zašto SDP ne želi napraviti koaliciju?

Post by edinbug »

profko wrote:a izvini, sta je lagumdzijino dijete radilo u beogradu za vrijeme rata?????

da je Seferovo bilo tamo okrenuli bi ga na raznju.
Koje bolan Lagumdzino dijete, sta seres vise, Lagumdzija je sto se tice politike i politickog znanja hiljadu svjetlosnih godina od svih tih tvojih pulena.
Sta mislis ako je neko dobar vojskovoda, da je bogom dan i da upravlja drzavom, jeste ali u k..cu.
edinbug

#58 Re: Zašto SDP ne želi napraviti koaliciju?

Post by edinbug »

pitt wrote:e i vi nasli sa jednocelijskim organizmom da se raspravljate :lol: :lol: :lol:
Moras kada idiot ide ispod svakog ljudskog dostojanstva, vrijeda sve oko sebe, sere i prica bez ikakvih argumenata. Jos malo pa ce zavirivati i u gace da vidi jeli ko osunecen ili nije. Da Sefer zna kakav mu je glasnogovornik, poslao bi u tri p.m. i politiku i stranku i sve oko sebe.
klixober

#59 Re: Zašto SDP ne želi napraviti koaliciju?

Post by klixober »

edinbug wrote:
pitt wrote:e i vi nasli sa jednocelijskim organizmom da se raspravljate :lol: :lol: :lol:
Moras kada idiot ide ispod svakog ljudskog dostojanstva, vrijeda sve oko sebe, sere i prica bez ikakvih argumenata. Jos malo pa ce zavirivati i u gace da vidi jeli ko osunecen ili nije. Da Sefer zna kakav mu je glasnogovornik, poslao bi u tri p.m. i politiku i stranku i sve oko sebe.
Nije to nista novo.Ne tako davno je Avaz virio Lagumdziji u gace i pisao o tome da li je osunecen.Ispod svakog nivoa.
valterbranisarajevo

#60 Re: Zašto SDP ne želi napraviti koaliciju?

Post by valterbranisarajevo »

Ha, uostalom ovi definitivno ne spadaju u ovu priču, ako smo imali sumnju sada je vjerovatno definitivno nemamo..U stvari mislim da je dobro da se s vremena na vrijeme pojave ovakvi likovi, koji mogu narodu otvoriti oči. Ljudi sa ovakvim stavovima nam ionako vladaju, pa se može bolje sagledati ključno pitanje, ove i one druge teme: šta je alternativa?

Alternativa je da nam još godinama vladaju ovakve bahate kvazipatriote - koje su nas gurnule u živo blato u kojem ćemo se svi pogušiti ako nešto ne poduzmemo..
zlatan01

#61 Re: Zašto SDP ne želi napraviti koaliciju?

Post by zlatan01 »

profko wrote:ma covjece, znam ja za komsica, za hocu da ti kazem, da je procenat boraca u sdp-u 5%.

a u BPS-u ima ljiljana, komandanata, boraca...mislim e....

p.s. mi ne trebamo tjerati nas narod. nema frke. ko god dodje dobro je dosao.

p.p.s. ne odgovoriste mi, sta je lagumdzijino dijete radilo u beogradu za vrijeme rata u RBiH?????
Ovo trebas pitati oca licno, a otac je bio skupa sa Alijom I. rahmetli zarobljen na aerodromu pocetkom maja 1992 da bi kasnije kao jedan od rijetkih politicara bio i ranjen od granate u Sarajevu (mislim 1994.). Posto sam ja proveo veci dio rata na sjeveru oko Tuzle, znam da je recimo prvi komandant II Korpusa ABiH Zeljko Knez clan SDP bas kao i pokojni Ivan Mijacevic prvi komndant 107. Viteske Brigade (ma legende zemljace) Gradacac! Ovo su samo dva primjera koje je na zalost SDA sklonio skupa sa Divjakom, Siberom, Seferom...da bi sada pristalice SDA pricale kako clanovi SDP nisu branili BiH! Bijedno. Ovo pricam jer osjecam obavezu da skrenem paznju na cinjenice, a licno i ne glasam u BiH jer zivim posljednjih godina izvan zemlje...
Post Reply