Specijalno je očajan onaj Emerik Gudelj! On prvo nezna sastavit rečenicu da bude razumljiv,a i ono što kaže razgovijetno je toliko Neprofesionalno i Ogavno da izaziva Frustracije i Stresove kod malobrojnih gledatelja...
Red Carpet-OBN
Moderator: _BataZiv_0809
-
AYAN
#51 Re: Red Carpet-OBN
Specijalno je očajan onaj Emerik Gudelj! On prvo nezna sastavit rečenicu da bude razumljiv,a i ono što kaže razgovijetno je toliko Neprofesionalno i Ogavno da izaziva Frustracije i Stresove kod malobrojnih gledatelja...
-
treger
#52 Re: Red Carpet-OBN
sinoć su proslavili 20tu emisiju??????
torta u studiju
donio je kuhar
majkooooo
jedino što valja je montaža (tehnički dio dakle) i boje na tv
ostalo je fakat nevjerovatno
prilog o smrti dine svornika je hit bio!
beskonačni off "novinara" sa kadrovima Dvornikovih???
jeboteeeeeeeeeeeeee
torta u studiju
donio je kuhar
majkooooo
jedino što valja je montaža (tehnički dio dakle) i boje na tv
ostalo je fakat nevjerovatno
prilog o smrti dine svornika je hit bio!
beskonačni off "novinara" sa kadrovima Dvornikovih???
jeboteeeeeeeeeeeeee
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#53 Re: Red Carpet-OBN
Zasto je uvijek ona rosuljasica u lezecem polozaju kada najavljuje neki novi prilog
A tek koliko mi je ona iritentna sa onim umisljenim pogledom i stavom,ko sam ko ja...a tamo jad i bijeda.
U sustin,i blijeda kopija iste emisije na nova tv.
A tek koliko mi je ona iritentna sa onim umisljenim pogledom i stavom,ko sam ko ja...a tamo jad i bijeda.
- Neelix
#54 Re: Red Carpet-OBN
-LIBERO- wrote:Zasto je uvijek ona rosuljasica u lezecem polozaju kada najavljuje neki novi prilog![]()
![]()
cuj sto, , pa da fedja legne na nju kad pocne prilog..
- chuchumbamayumbe
#55 Re: Red Carpet-OBN
Jebi ti to, dobra ona Rosuljash-ka! 
- Neon_Knight
#56 Re: Red Carpet-OBN
jednom sam pogledao dio ove emisije na OBN-u...nisam mogao vjerovati da neko moze od sebe napraviti retarda...ono je smijesno...nije ni smijesno ustvari, ono je jadno! pokusaj necega, ali neuspio, bolje reci debakl! jos pricaju s nekim likom, ko fol on Albaniji i daje izjavu za emisiju! a lik totalni anonimus! ne znaju mu ni kod kuce kako se zove! fakat mediji kod nas nazor pokusavaju napraviti nesto...stvoriti neke velicine, ali rade to na krivi nacin! fuj! ova emisija je gluplja nego rubrika "jet-set" u avazu! a ja sam mislio da ne moze gore od jet-seta u kojemu su tekstovi o esadu plavom, zijadi povlakic, kemalu malovcicu i slicnim anonimusima! kako neko moze biti poznat kad niko nije cuo za njega a kamoli da je nekim svojim djelom skrenuo paznju na sebe?! mislim na velika djela a ne na lizanje s predstavnicima istog pola ili guranje sebi flase u usta, cmar , oko ili gdje vec...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#57 Re: Red Carpet-OBN
Joj ja sam danas slucajno uhvatila valjda reprizu ovog smeca, i to rubriku "fashion cop"
Kako nas je Emerik napao pa dragi forumasi to nije normalnooooo
Rekao je da smo skupina isfrustiranih zenturaca i nezadovoljenih muskaraca, mi sa internet portala i foruma
Ne moze da se nacudi kako neko moze da pita kako on kaze debilnosti poput zasto se "njihova Deja" presvlaci 10 puta u toku emisije.
Kaze da su oni moderna i urbana tv, i da nema stare propale voditeljice nego elokventne,pametne,bla bla bla bla bla voditeljice. Samo en znam o kome je on govorio
I pravo nas je naljepio
Eh dragi Emeriche
da ti ja kazem, evo pukoh od ljubomore tako mi Fedje Fetahagica
Mi smo ovdje svi ifrustrirani i nezadovolj(e)ni, stari, matori, itd
A vi ste rasadnik talenata
Nego stvarno ne kontam, kako njega nije stid nekome nesto da govori
Covjece pogledaj prvo sebe majketi 
Kako nas je Emerik napao pa dragi forumasi to nije normalnooooo
Rekao je da smo skupina isfrustiranih zenturaca i nezadovoljenih muskaraca, mi sa internet portala i foruma
Ne moze da se nacudi kako neko moze da pita kako on kaze debilnosti poput zasto se "njihova Deja" presvlaci 10 puta u toku emisije.
Kaze da su oni moderna i urbana tv, i da nema stare propale voditeljice nego elokventne,pametne,bla bla bla bla bla voditeljice. Samo en znam o kome je on govorio
I pravo nas je naljepio
Eh dragi Emeriche
Mi smo ovdje svi ifrustrirani i nezadovolj(e)ni, stari, matori, itd
A vi ste rasadnik talenata
Nego stvarno ne kontam, kako njega nije stid nekome nesto da govori
-
Hendrix
#58 Re: Red Carpet-OBN
Ja sam čuo da Emerik diže 120kg na benchu a da je ono na Tv-u samo gluma da je on nježan i sve to , zato ne zajebajite se s njim. 
- Neelix
#59 Re: Red Carpet-OBN
ma on je muskarcina
a mi smo svi peshkiri

- lolita_xx
#60 Re: Red Carpet-OBN
ti ne zachatavajNeelix wrote:ma on je muskarcina![]()
![]()
![]()
![]()
a mi smo svi peshkiri
![]()
![]()
- Neelix
#61 Re: Red Carpet-OBN
da draga 
- RIZVA
#62 Re: Red Carpet-OBN
emerik postao zastitni znak sportske marke "wink",bilo u expresu.
- Ekspanzi
#63 Re: Red Carpet-OBN
potpisCVIKERASH wrote:gudelj me uzasno nervira ..volio bih ga prziti strujom
- Miki123
#64 Re: Red Carpet-OBN
Gledam reprizu u nedelju popodne, kad gost Sejo Boy
Voditeljica razgovara sa njim sa tolikim respektom da sam ja pomislio da ovaj u najmanju ruku puni dvorane, i jedno od pitanja: jel' istina da si nevin i da ćeš ostat nevin sve do braka

Voditeljica razgovara sa njim sa tolikim respektom da sam ja pomislio da ovaj u najmanju ruku puni dvorane, i jedno od pitanja: jel' istina da si nevin i da ćeš ostat nevin sve do braka
- Ekspanzi
#65 Re: Red Carpet-OBN
hu d hel iz sejo boj?Miki123 wrote:Gledam reprizu u nedelju popodne, kad gost Sejo Boy![]()
Voditeljica razgovara sa njim sa tolikim respektom da sam ja pomislio da ovaj u najmanju ruku puni dvorane, i jedno od pitanja: jel' istina da si nevin i da ćeš ostat nevin sve do braka![]()
![]()
- burek_in_space
#66 Re: Red Carpet-OBN
Joooooooooooj ne zna ko je Sejo boy?!Ekspanzi wrote:hu d hel iz sejo boj?Miki123 wrote:Gledam reprizu u nedelju popodne, kad gost Sejo Boy![]()
Voditeljica razgovara sa njim sa tolikim respektom da sam ja pomislio da ovaj u najmanju ruku puni dvorane, i jedno od pitanja: jel' istina da si nevin i da ćeš ostat nevin sve do braka![]()
![]()
- Ekspanzi
#67 Re: Red Carpet-OBN
joj eto sad moram na google 
- Ekspanzi
#68 Re: Red Carpet-OBN
damn.. to bude na red carpetu na obnu?
ja mislio onaj fashion cop najgori shit sto sam vidio 
- ProbuseniDolar
#70 Re: Red Carpet-OBN
Nije ni cudo sto postajemo debilna nacija i sto je sve vise pedera ... Kako nece biti kad vide onog Emerika ( kakvo je to ime u p**** m******* ) ... Ko da je dudlo 3 belengija istovremeno ... usta mu ko u konja ... Ja sam na to sranje jednom nabasao, zapamtio termin i ne pada mi na pamet da vise ikad to pogledam ... Jedino kad ona droljica pocne voditi gole vijesti ... A kakvi su naopaki, jos ce se i Emerik poceti skidati pred "milionskim auditorijumom"

- iinque
#71 Re: Red Carpet-OBN
on ne dize na benchu, on dize u hadzicimaHendrix wrote:Ja sam čuo da Emerik diže 120kg na benchu a da je ono na Tv-u samo gluma da je on nježan i sve to , zato ne zajebajite se s njim.
a dejana je elokventna k'oo cjepanica, desava se da je voditelj neko kome se omakne da ne zna izgovoriti neko slovo, al' dejana ne zna ni L ni R ni G ni F, zafrflja rekao bi covjek da ce se ugusiti... i mislim, ne moze fedja da naskache na nju, koliko god ona zalijegala u oskudnim kombinacijama, da nebi Maja Munda preko koljena prelamala
a vijeko... sta reci nego hot shot
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#72 Re: Red Carpet-OBN
hocel biti snimka "Gole Vijesti" ne snimi a fali mi za kolekcije....hvala pici 
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#73 Re: Red Carpet-OBN
Hajmo se malo informisati, nije zgorega...sunce100 wrote:ProbuseniDolar wrote:Nije ni cudo sto postajemo debilna nacija i sto je sve vise pedera ... Kako nece biti kad vide onog Emerika ( kakvo je to ime u p**** m******* ) ... Ko da je dudlo 3 belengija istovremeno ... usta mu ko u konja ... Ja sam na to sranje jednom nabasao, zapamtio termin i ne pada mi na pamet da vise ikad to pogledam ... Jedino kad ona droljica pocne voditi gole vijesti ... A kakvi su naopaki, jos ce se i Emerik poceti skidati pred "milionskim auditorijumom"![]()
![]()
Za gole vijesti si pogriješio. One idu na RC na Novoj tv, a ne na OBN-u. To što je RC OBN-a ukrao naziv dugogodišnje emisije Nove tv je posebna priča.
Inače, za Emerika pederika se slažem. Iritantnijeg tipa naši "mali ekrani" odavno ne vidješe!!!
vidim po mnogim komentarima da dosta foruma ima memoriju ko zlatna ribica...OBN je u vlasnistvu istog lika kao i NovaTv, tako da covjek nista ne krade, jer ne moze krasti od sebe...
kako me iritira Emerik, jos me vise iritira diskusija bez imalo upucenosti,....
-
treger
#74 Re: Red Carpet-OBN
mIRCerka wrote:Hajmo se malo informisati, nije zgorega...sunce100 wrote:ProbuseniDolar wrote:Nije ni cudo sto postajemo debilna nacija i sto je sve vise pedera ... Kako nece biti kad vide onog Emerika ( kakvo je to ime u p**** m******* ) ... Ko da je dudlo 3 belengija istovremeno ... usta mu ko u konja ... Ja sam na to sranje jednom nabasao, zapamtio termin i ne pada mi na pamet da vise ikad to pogledam ... Jedino kad ona droljica pocne voditi gole vijesti ... A kakvi su naopaki, jos ce se i Emerik poceti skidati pred "milionskim auditorijumom"![]()
![]()
Za gole vijesti si pogriješio. One idu na RC na Novoj tv, a ne na OBN-u. To što je RC OBN-a ukrao naziv dugogodišnje emisije Nove tv je posebna priča.
Inače, za Emerika pederika se slažem. Iritantnijeg tipa naši "mali ekrani" odavno ne vidješe!!!
vidim po mnogim komentarima da dosta foruma ima memoriju ko zlatna ribica...OBN je u vlasnistvu istog lika kao i NovaTv, tako da covjek nista ne krade, jer ne moze krasti od sebe...
kako me iritira Emerik, jos me vise iritira diskusija bez imalo upucenosti,....
Hajmo se malo informisati kažem i ja
Ćale je prodao NOVU još prije 2 godine
i to CME-u (Central European Media Enterprise) koji su nedavno kupili i MTV Adria
CME u sloveniji ima POP TV, kanal A
Nova tv postoji i u češkoj samo što tamo imaju i NOVA SPORT, NOVA FILM....
Pazite ovo : http://www.24ur.com ili http://www.dnevnik.hr
I to je njihovo a prije par dana u HR je putem kabla NOVA tv pokrenula i prvi dječiji kanal MINI TV
a OBN već godina pokušava postati RTL
međutim nikako da ga ćaleta uvali...
a NOVA-OBN ...samo pusta Ćaletova želja da OBN liči na Novu..
eto informacija..
-
nelo
#75 Re: Red Carpet-OBN
Ovo je tacno, mada je bila neka mućka oko nove, čak je ovaj ćaleta upucan u zagrebu prije par godina a nakon toga je prodao novu tv.treger wrote: Hajmo se malo informisati kažem i ja
Ćale je prodao NOVU još prije 2 godine
i to CME-u (Central European Media Enterprise) koji su nedavno kupili i MTV Adria
CME u sloveniji ima POP TV, kanal A
Nova tv postoji i u češkoj samo što tamo imaju i NOVA SPORT, NOVA FILM....
Pazite ovo : http://www.24ur.com ili http://www.dnevnik.hr
I to je njihovo a prije par dana u HR je putem kabla NOVA tv pokrenula i prvi dječiji kanal MINI TV
a OBN već godina pokušava postati RTL
međutim nikako da ga ćaleta uvali...
a NOVA-OBN ...samo pusta Ćaletova želja da OBN liči na Novu..
eto informacija..
A inače emisije tipa RC dno dna............