Jesu li se oglasili BH Fanaticos, je li definitivno sutra okupljanje ispred saveza u 11h?
Izgleda da su ovoj zemlji potrebni svakodnevni protesti dok se sva ova bagra ne nauci postenju, picka li im materina korumpirana!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Odmah treba odrediti cilj, a to je vracanje Kodre, i to treba biti i jedini cilj!Krigla_Sa wrote:Scenarij koji ja u sebi prizeljkujem je sljedeci :
da se zakaze okupljanje , da se pozovu sve navijacke grupe i svi ljudi koji bh reprezentaciju osjecaju u srcu i da se napravi nezapamcen protest pred njihovom zgradom,ako treba za vrat hvatati hvatat cemo,ali da se ne odustaje dok se kodro ne vrati na funkciju ili dok se neke promjene ne naprave u ns.
postojiuhljupce wrote:Jebem im sve debilsko .... Znam nas, a znaju nas i oni. Nista mi necemo promjeniti silom i neredima. Cuvat ce ih drotovi, nas ce nazvat ruljom, placenicima ...
Nego postoji li mogucnost da klubovi fino odjebu NS. I da se osnuje novi Fudbalski savez, Narodni Fudbalski savez Bosne i Hercegovine.
Ma ja, najlakse je tako, odmah dici ruke i reci 'ne mozemo nista promjeniti' i nastavimo fino biti glupi Bosanci, nek nas guzi ko stigne i gdje stigne. Dajte ljudi, ustanite vise protiv ove stoke, pa vidite li sta nam rade?!?uhljupce wrote:Jebem im sve debilsko .... Znam nas, a znaju nas i oni. Nista mi necemo promjeniti silom i neredima. Cuvat ce ih drotovi, nas ce nazvat ruljom, placenicima ...
Nego postoji li mogucnost da klubovi fino odjebu NS. I da se osnuje novi Fudbalski savez, Narodni Fudbalski savez Bosne i Hercegovine.
Fazon je sto ce se ljudi "koji bi rusili, smjenjivali..." proglasiti ruljom. Mnogo je placenih novinara koji ce veoma lagano i nasu javnost staviti u situaciju osudjivanja "rulje".vedderedi wrote:Ma ja, najlakse je tako, odmah dici ruke i reci 'ne mozemo nista promjeniti' i nastavimo fino biti glupi Bosanci, nek nas guzi ko stigne i gdje stigne. Dajte ljudi, ustanite vise protiv ove stoke, pa vidite li sta nam rade?!?uhljupce wrote:Jebem im sve debilsko .... Znam nas, a znaju nas i oni. Nista mi necemo promjeniti silom i neredima. Cuvat ce ih drotovi, nas ce nazvat ruljom, placenicima ...
Bravo,ako ne bude promjena bojkotovati i sljedecu sezonu premijer lige,ocito je da nam je i liga svake godine sve slabija,ne znam ni sto se igra ali ako se vec mora igrati nemojmo je pratitiherbion wrote:Mislim da problem posmatramo pogresno i sebicno.Ko sacinjava IO NS BIH,ljudi iz premijerligaskih klubova i zato dobijaju mjesecno 1500 KM.Njima su neophodne utakmice protiv bilo koga da mogu podijeliti sebi naknade.Odluku o smjeni donio je IO i ti ljudi ce sutra mirno posmatrati svoje klubove mi cemo pljuvati Dominkovica,Colakovica,Usketa i ja im sve na kamaru ali ni ova djubrad nisu nista manje vrijedna a nabrojati cu ih nekoliko koje znam,Menso Basic iz FK Sarajevo i Predsjednik Kantona FS,Rascic(otac igraca iz Sarajeva) iz Gorazda,Jelic Siroki Brijeg,Tigar iz Bihaca,Colakovic Zenica i dr.Protesti ce biti protiv nezasticenih cistacica,cuvara a ovi ce iz loza posmatrati svoje klubove.Gospodo Bojkotujmo zadnja kola premijer lige dok ovi clanovi IO ne odu a sa njima ce otici i Predsjednistvo Saveza.Obavezno Bojkotovati i repku,kada ponestane novaca svi ce se razbjezati.Zaboravimo navijanje spasimo Fudbal.
To je skoro pa nemoguće izvesti, nek se neki od probosanski timova sljedeće sezone bude borio za trofej, odmah ništa od bojkota. Sem toga puno je čekati da prođe još jedna godina, još jedne kvalifikacije. Treba nešto odmah radikalno poduzeti, a to su protesti, nasilniKrigla_Sa wrote:Bravo,ako ne bude promjena bojkotovati i sljedecu sezonu premijer lige,ocito je da nam je i liga svake godine sve slabija,ne znam ni sto se igra ali ako se vec mora igrati nemojmo je pratitiherbion wrote:Mislim da problem posmatramo pogresno i sebicno.Ko sacinjava IO NS BIH,ljudi iz premijerligaskih klubova i zato dobijaju mjesecno 1500 KM.Njima su neophodne utakmice protiv bilo koga da mogu podijeliti sebi naknade.Odluku o smjeni donio je IO i ti ljudi ce sutra mirno posmatrati svoje klubove mi cemo pljuvati Dominkovica,Colakovica,Usketa i ja im sve na kamaru ali ni ova djubrad nisu nista manje vrijedna a nabrojati cu ih nekoliko koje znam,Menso Basic iz FK Sarajevo i Predsjednik Kantona FS,Rascic(otac igraca iz Sarajeva) iz Gorazda,Jelic Siroki Brijeg,Tigar iz Bihaca,Colakovic Zenica i dr.Protesti ce biti protiv nezasticenih cistacica,cuvara a ovi ce iz loza posmatrati svoje klubove.Gospodo Bojkotujmo zadnja kola premijer lige dok ovi clanovi IO ne odu a sa njima ce otici i Predsjednistvo Saveza.Obavezno Bojkotovati i repku,kada ponestane novaca svi ce se razbjezati.Zaboravimo navijanje spasimo Fudbal.
To je sigurno bolji način, ali koliko realan. lakše je skupiti 500 ljudi, ja mislim da je dovoljno, da fino utjera strah u kosti pojedincima, nego da se cijela navijačka scena ujedini u bojkotuherbion wrote:Zasto da se tucemo sa njima kada ih mozemo lagano i strpljivo odraditi,nema publike,nema sponzora,nema Tv prava,klubovi ce biti ti koji ce traziti smjenu a ne MI,radi se o njihovoj kozi,ovako imaju svi zajednicke interese i lijepo svima,Evropa i Svijet idu bez nas i to ce trajati duuuuuugo.Kakve titule i bakraci u ovoj ligi ako ne pocistimo Savez i clanove IO koji su u klubovima.Ne ucestvujem i ne zelim navijati dok se ovaj cirkus ne zavrsi.Pardon gledacu Bracu i Vrbanjusu.
to je to brate,ako se vruce glave ovog trenutka,sad,odma,pod hitno ne napravi nesto ,bojim se da ce za nekoliko dana Kodro samo da se spomene ponekad onda rijedje dok ne padne totalno u zaborav,a nama je zaborav 10-15 dana takvi smo mi...djaba...gulas wrote:U truloj drzavi ne moze ni sporedna stvar biti bolja pa makar to bila i ona najvaznija sporedna.
Bojim se da ce Kodro biti samo jos jedna zrtva u nizu, mi cemo ga ko fol malo podrzavati, malo mu aplaudirati i...to je to...
BHF nije jos uvijek sazvao nikakve protesteBosanski_kralj wrote:Ja se bojim ništa sutra od protesta, barem da bude 100ak ljudi.
Sad se pozivaju Fanaticosi šta će uraditi, a masa ih je pljuvala