BHFanaticos

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

nako u prolazu

#51 Re: BHFanaticos

Post by nako u prolazu »

eto ciro doso...majko radosti moje :D
stari_sarajevski_gospodin

#52 Re: BHFanaticos

Post by stari_sarajevski_gospodin »

Nacijo budi se vise. 8-)
MPC

#53 Re: BHFanaticos

Post by MPC »

Eh vala ovo je sramota.............. :x :x :x :x :x
d2

#54 Re: BHFanaticos

Post by d2 »

sad ce akcija, samo sto nije :D
simonese

#55 Re: BHFanaticos: Ako Kodri i Boliću

Post by simonese »

karanana wrote:
nikad_izvini wrote:
karanana wrote:vi smjenili krme pasalica, dosao kodro i mislite da ste oslobodili banjaluku pa se bili smirili nekoliko tekmi. e ovo vam je samo budilnik da vas napomene da nista niste odradili i da su ostala ista govna u savezu a vi pisite hiljade pisama ako hocete.
Ovaj,a šta si ti uradio,osim konstatacije da ljudi nisu uradili ništa :roll: :roll: :-) :-) De reci nam svega ti ;-) Lako je sa odstojanja K A K I T I :skoljka:
Konkretno - ja nisam nista uradio.
Nekonkretno - Nisam otiso ni na jednu tekmu ni poslije "promjena", moj TV je i dalje ugasen ili prebacen na drugi program kad igra "nasa" reprezentacija
Konkretno ova tema nije za tebe
sl@ven

#56 Re: BHFanaticos

Post by sl@ven »

belissima

#57 Re: BHFanaticos

Post by belissima »

Halo amnestijasi,dijaspora...imala je BiH reprezentacija u svim sportovima i prije vas podrsku i navijace...ispada da jedini vi nesto sad...gdje ste bili 94,95,96 god....
BosnaFanatic

#58 Re: BHFanaticos

Post by BosnaFanatic »

belissima wrote:Halo amnestijasi,dijaspora...imala je BiH reprezentacija u svim sportovima i prije vas podrsku i navijace...ispada da jedini vi nesto sad...gdje ste bili 94,95,96 god....
Belisimma nelupaj kad nemas pojma , BHF je najveca Navijacka Skupina u Bosni i Hercegovini i izvan nje. BHF Do Groba!!! :bih:

Ponosan sam Stara Majko , Fanaticos bit je dika. gdje god Bosna bitku bije, tu je Vojska Fanatika!!!!
neko iz mase

#59 Re: BHFanaticos

Post by neko iz mase »

belissima wrote:Halo amnestijasi,dijaspora...imala je BiH reprezentacija u svim sportovima i prije vas podrsku i navijace...ispada da jedini vi nesto sad...gdje ste bili 94,95,96 god....
de nam reci gdje si ti bila :)
Meshtar

#60 Re: BHFanaticos

Post by Meshtar »

BosnaFanatic wrote:
Belisimma nelupaj kad nemas pojma , BHF je najveca Navijacka Skupina u Bosni i Hercegovini i izvan nje. BHF Do Groba!!! :bih:

Vidim nije se išlo u školu na nekom od ovdašnjih jezika.

Hm, kladio bih se da mogu nabrojati "par" većih skupina.

BHF do groba? Mojne tako, valja insanu vaditi vizu da položi cvijeće.
elSaik

#61 Re: BHFanaticos

Post by elSaik »

Jel' ovo opet rasprava domaći - dijaspora? :mrgreen:

Fascinira me činjenica da uvijek kad se treba nešto organizovati u Bosni i Hercegovini kontra Saveza, ovi domaći navijači pozivaju "Gdje je BHF? Zašto ne stupe u kontakt sa domaćim navijačkim grupama? Što BHF ne urade ovo? Što BHF ne uradi oni?", a čim se nešto desi oko reprezentacije što navede ove domaće navijače da veoma brzo i lahko zaborave na svoje ideale (tipa: slučajne pobjede protiv Turske i Norveške, ili dolaska velikog Bosanca Ćire), odmah počne spika "Šta vi BHF imate s nama? Otkud vama pravo glasa? Gdje ste bili u periodu 92-96?". Tipična bosanska posla. Znam ja nas, jebo ti nas. :thumbup: :bih:
belissima

#62 Re: BHFanaticos

Post by belissima »

Svaka cast pojedincima u toj skupini,ali vecina ih je u "nemogucnosti" :D da u najtezim trenutcima ove napacene drzave ,pokusaju dati neki vid podrske...eh ti kompleksi... sada su oni najvece patriote,Bosanci i Hercegovci...ma daj...dosta je vise ubleha...nema rjesavanja niti jednog problema dok sav narod BiH ne ustane i pokaze zube svima koji zele zlo BiH...jedino tada...nikakve skupine...pogotovo amnestijaske!!!!
abdulvehab

#63 Re: BHFanaticos

Post by abdulvehab »

elSaik wrote:Jel' ovo opet rasprava domaći - dijaspora? :mrgreen:

Fascinira me činjenica da uvijek kad se treba nešto organizovati u Bosni i Hercegovini kontra Saveza, ovi domaći navijači pozivaju "Gdje je BHF? Zašto ne stupe u kontakt sa domaćim navijačkim grupama? Što BHF ne urade ovo? Što BHF ne uradi oni?", a čim se nešto desi oko reprezentacije što navede ove domaće navijače da veoma brzo i lahko zaborave na svoje ideale (tipa: slučajne pobjede protiv Turske i Norveške, ili dolaska velikog Bosanca Ćire), odmah počne spika "Šta vi BHF imate s nama? Otkud vama pravo glasa? Gdje ste bili u periodu 92-96?". Tipična bosanska posla. Znam ja nas, jebo ti nas. :thumbup: :bih:
:thumbup: ;-)

@bijeli sima, krivo ti je sto nisi dio bhf-a, hajde priznaj :D i ako mislis nesto zaguzvat medju rajom sa takvim izjavama onda je to jadno :run: zato run for your life :run: :D

chill out
belissima

#64 Re: BHFanaticos

Post by belissima »

Naprotiv,drago mi je sto nisam..clan sam jedne veoma zanimljive navijacke grupe :D ...iskreno ti kazem..nemam lose namjere...iznosim svoj stav..ovo je demokratska drzava...zar ne?
niskoprofilni

#65 Re: BHFanaticos

Post by niskoprofilni »

BHF - Semper Fidelis :) :D :thumbup:
sl@ven

#66 Re: BHFanaticos

Post by sl@ven »

pozdrav iz dijaspore.............. moja belissima........ ;)
belissima

#67 Re: BHFanaticos

Post by belissima »

Ostanite gdje i jeste..ili se vratite gdje ste bili...i uzivajte u rezervnim reprezentacijama... :wink: :D !
sl@ven

#68 Re: BHFanaticos

Post by sl@ven »

uzivamo mi moja belissima, a i uvijek smo gdje jesmo, nazalost sa takvima kao ti :D....
belissima

#69 Re: BHFanaticos

Post by belissima »

Ostali smo na srecu,i zivi i zdravi (neki i nisu :sad: ) dok ste vi gore bili...prebrodit cemo i ove sitne probleme bez vas...sretno i prijatno!!!
amidža Idriz

#70 Re: BHFanaticos

Post by amidža Idriz »

Raja nemojte da se dijelimo na ove ovdje i ove tamo, mi smo jedno. Sa Ćirom ili Murinjom nastaviću bojkot u smislu da neću ići na utakmice sve dok aktuelna postava iz saveza ne ode. Nikakav uspjeh reprezentacije koji svakako priželjkujem ne može opravdati ostanak ovih iz saveza.
megahead

#71 Re: BHFanaticos

Post by megahead »

belissima wrote:Ostali smo na srecu,i zivi i zdravi (neki i nisu :sad: ) dok ste vi gore bili...prebrodit cemo i ove sitne probleme bez vas...sretno i prijatno!!!
mnogi clanovi BHF su osjetili rat i to debelo i to ovdje i to od 92 do 96.....al to je nebitno..bitno je da se mi promjenimo i ne alajshemo stvari koje se ticu u ovom slucaju NS/FS BIH poput tebe
i evo one starorimske "Ceterum censeo NS/FS BiH delendam ese"
Semper Fidelis BHF
Ventola

#72 Re: BHFanaticos

Post by Ventola »

belissima wrote:Ostali smo na srecu,i zivi i zdravi (neki i nisu :sad: ) dok ste vi gore bili...prebrodit cemo i ove sitne probleme bez vas...sretno i prijatno!!!
Zasto protiv saveza?

Zato sto imamo igrace zrele za nekog od velikih takmicenja, imamo navijacku scenu zrelu za neku od smotri najboljih, samo jos nemamo ljude u savezu koji ce staviti interese igraca i navijaca prije svojih licnih interesa..

bellisima> Tataratira...
mostarac

#73 Re: BHFanaticos

Post by mostarac »

i nemamo navijacke grupe koji ce to isto uraditi sa svojim licnim interesima. Dakle nemamo nista, ni vodstva klubova, ni vodstva saveza, ni navijace i logicna posljedica je da smo tu gdje jesmo, a sta bolje i ocekivati od sprege krupne i sitne mafije i huligana. Ovo je samo rezultat svega toga.
direktor77

#74 Re: BHFanaticos

Post by direktor77 »

moji prijatelji su po evropi razbacani i tamo rade od 95g., ovdje u ratu su bili na linijama i mozda cak i bolje branili i odbranili ovu drzavu. Kad je prosao rt spakovali se i otisli za hljebom i sad ces ti njima reci ko vise voli BiH i da oni puse q jer su gore. Ma nemoj molim te. Ljudi idu na sve tekme i ponosno nas predstavljaju, te zahvaljujuci njima smo jedna od respektabilnijih navijackih skupina repki u evropi. Svi nam zavide na tome. Stotine i hiljade eura bacaju na hiljadekilometarska putovanja, a onda nazad u fabriku i crnci. A kad dodju svojim kuci oni im seru zasto bacaju pare na nesto zbog cega kada odu u svoju drzavu na tekmu i sjede na Bilinom polju, seljacine i klocevi ih prozivaju j.... im mater i sakuse im prave da ih razbiju. U Tuzli ce uvijek biti docekani onako kako zasluzuju ( to smo i pokazali ) i svaka im cast.
P.S. nisu BHF samo iz dijaspore ljaxe :bih: :bih: BHF
belissima

#75 Re: BHFanaticos

Post by belissima »

repka??? :-) :-) ,ljaxe??? :-) :-),trans?? :-) :-) ...amnestijasko-dijasporaski vokabular...niti jedna normalna drzava reprezntacija ne treba i nema organizovanu navijacku grupu,tada sve navijacke skupine navijaju za SVOJU REPREZENTACIJU... to je bespotrebna furka izgubljenih "navijaca" koji svoju kvazipatriotsku frustraciju ne mogu furati(zato sto bi tu bili preofirni) ,u dobro organizovanim navijackim grupama u BiH,pa onda stvore takvu kakva jest "svoju navijacku" grupu...cast izuzetcima u istoj...ali...furka vam je preofirna i besmislena...pozz
Locked