Vehabije hoće svoju džamiju u Banjoj Luci

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

medaaa

#51 Re: Vehabije hoće svoju džamiju u Banjoj Luci

Post by medaaa »

ma vehabije su zakon 8-) 8-)
nako u prolazu

#52 Re: Vehabije hoće svoju džamiju u Banjoj Luci

Post by nako u prolazu »

ako bude vise ovih eksperta ispasce i Vucko terorista zesci...
fantom slobode

#53 Re: Vehabije hoće svoju džamiju u Banjoj Luci

Post by fantom slobode »

nako u prolazu wrote:ako bude vise ovih eksperta ispasce i Vucko terorista zesci...
A da ne pricamo da je pahuljica ustvari stilizovani krst sa 4C
Image
Cryptoman

#54 Re: Vehabije hoće svoju džamiju u Banjoj Luci

Post by Cryptoman »

BornInHell wrote:http://www.fokus.ba/vidi.php?rub=2&vijest=11176
On dodaje da se, simbolično, nastojanje ekstremnih islamista odavno može vidjeti u centru Sarajeva gdje najveća sportska dvorana nosi naziv "Zetra", što je skraćenica od "zelena transverzala".
Vehabije
Ujedinjene
Čitaju
Kur'ansku
Objavu
Maraschino

#55 Re: Vehabije hoće svoju džamiju u Banjoj Luci

Post by Maraschino »

Evo nesto iz prve ruke :

Premijer RS Milorad Dodik najavio je, kako saznaje nas izvor, finansiski pomoci gradnju vehabijske dzamije u Banja Luci. On je izjavio da mu se gradnja dzamija bas i ne svidja ali da mu je ova nesto bas simpaticna.

Kupusni list
LadyBear

#56 Re: Vehabije hoće svoju džamiju u Banjoj Luci

Post by LadyBear »

Soul_Sista wrote:
Arminovski wrote:
Soul_Sista wrote:
Drug,
pricaj za sebe!
:D
Zaboravio sam da dodam "cast izuzecima" ali mislim da je ovo sto sam rekao vecinom tacno. Na zalost.... nas svih.

dado jesam govorio sam o glasanjima jer i pored te silne ljubavi (znam o cemu govoris) kad dodje stani-pani nigdje nikoga. Neka je teze, ko ga sisa nije vise od jednom u godinu/dvije. Jedna je stvar druziti se po sastancima banjalucana i pjevati o BL a druga uraditi nesto konkretno. Da mi tu BL istinski volimo bilo bi sigurno drugacije. Barem malo a ono sto sam do sad vidio je lose, vrlo lose. Izvini, hebga.. trenutno sam pesimista. :sad:
Ovo o cemu mi pricamo nije tema ali hajd nece nama Vehabije zamjeriti :D
Sve sto si rekao je tacno, i ne da je lose vec je stanje katastrofalno kad je rijec o odnosu Banjalucana prema svom gradu. Ako cemo se usmjeriti na nesto konkretno, osim glasanja, sta drugo moze da se uradi? Mene dosta stvari zbunjuje mogu ti reci odmah. Nije da ja nisam razmisljala o ovom. Da me ne bi pogresno shvatio, nemam ja nista protiv izgradnje porusenih dzamija, ono sto mene nekad zbunjuje je da se sva prica svodi na to hoce li se izgraditi dzamija, kako ne daju ili daju da se izgradi..ima li nesto drugo na cemu mi mozemo da radimo a da se ne svodi na izgradnju dzamija?? I sta je to? Vidimo li sebe tu u buducnosti? I na koji nacin? Nekad ja nas same ne razumijem jer kad cujes da su mnogi rasprodali svoje kuce, stanove i ostalo to je valjda i neki znak da su digli ruke od povratka. I pored ove sve price o rasprodatim kucama, strahovima iz rata, bjezanjima imas ovo sto je danas...kad prodjem pored svoje osnovne skole i vidim onu zastavu da vijori na skoli, vjeruj mi da ne osjetim da mi je tu mjesto. Ili mojoj djeci.
Ja licno nisam pesimista, mislim da samo treba biti realan i traziti izlaze i nacine..korak po korak.
Ima i dosta slucajeva onih koji su odmah poslje rata rasprodali svu svoju imovinu, pa se danas kaju. Odu u BL a nemaju gdje da borave, osim kod eventualno svojih prijatelja na par dana.
gradska toplana

#57 Re: Vehabije hoće svoju džamiju u Banjoj Luci

Post by gradska toplana »

Hebali ih oni koji ih prime u "goste".Karakter tih ljudi bas na 0. :run:
Soul_Sista

#58 Re: Vehabije hoće svoju džamiju u Banjoj Luci

Post by Soul_Sista »

Ima i dosta slucajeva onih koji su odmah poslje rata rasprodali svu svoju imovinu, pa se danas kaju. Odu u BL a nemaju gdje da borave, osim kod eventualno svojih prijatelja na par dana.
Znam za par slucajeva, poslije se pokajali jer to nije to :D whatever they were expecting :D :run:
ahmed_dv

#59 Re: Vehabije hoće svoju džamiju u Banjoj Luci

Post by ahmed_dv »

Vehabije hoće svoju džamiju u Banjoj Luci
Jah, jer svi znamo da Banja Luka vrvi od vehabija. :-)
user_friendly

#60 Re: Vehabije hoće svoju džamiju u Banjoj Luci

Post by user_friendly »

vehabijsko - masonsko - vatikanska zavjera. 100%!
aidaa_princess90

#61 Re: Vehabije hoće svoju džamiju u Banjoj Luci

Post by aidaa_princess90 »

hoce vehabije svasta,ali pitanje je da li ce dobiti to
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#62 Re: Vehabije hoće svoju džamiju u Banjoj Luci

Post by dr.gog »

Prvo mi je pozlilo na naslov teme,a kada sam opet,nakon čitanja nečeg drugog,pročitao tekst i posebice link na koji se neautor neteme poziva kako bi potakao komentare...posegnuo sam za reglanom,što zbog samog nebuloznog teksta,što zbog proklete omare koja je nalegla na Sarajevo.Ko ne zna ,reglan je lijek za suzbijanje nagona na povraćanje.
Niz neugodnih medicinskih manifestacija nastavio se prilikom citiranja stručnjaka koje se ,nažalost još uvijek odaziva na ime Dževad Galijašević.I to ,odaziva se svakom novinarskom smeću koje je proteklih deceniju i po postalo gnojni čir medijske scene.
Duhovni sljedbenici von Djoge,na sreću pokojnog tv Goebbelsa,prosto se utrkuju ko će pozvati najopskurnijeg lika koji se ikad pojavio na tv,sve sa svojim seljačkim ego tripom i tamnim naočarama,od čije je šizofrenije i kompleksa jedino možda uzoritiji Fatmir Alispahić Fekalix,maligni tumor medija u Bošnjaka(s metastazom na Hadžifakfejsa).
Dobro,pošto pretjerujem sa ovim sanitetskim opisima,izvinjavam se zbog neugodnosti tona..reglan već djeluje :) ,pa da nastavim.
S sjetom se prisjećam jednog bivšega forumaša,čije bi postove veoma rado sad ponovio,i to izravno autoru teme,ali nema smisla :( ,jer ih ipak cjenim kao autorske performanse bez obzira na njihovu morbidnost..ukratko nije mi jasna motivacija nekog ko iskopa ovakvo đubre od teksta i to kao dvocifreni post,i zatim ga postavi sa linkom na tabloidno smeće od sajta.Kome,čemu...
Nije bitna ni debilna manipulacija koja je tema teksta,već samo djelovanje ovih tema na javnost.To djelovanje dobro poznaju pojedini novinari kako iz Sarajeva,tako i iz Banjaluuke,braća po poganom i nepismenom peru,koji ubiraju honorare na istoj priči kao i 93-e,koristeći isti tip klovnova sa scene kako bi svoje nebuloze i pisanu onaniju dodatno potvrdili.
Ja im rado dajem,cijele ili u komadima,fekalixa,slavka jovičića slavuja,mirnesa ajanovića,sejfu tokića,ratka perića,sve portparole stranaka zaključno sa sdp-om(ove lijeve ljigave kukavice posebno),te njihove stranačke šefove.
Osobno ću zamoliti herr Milorada Dodika,ministerpresidenta Republike SS,da im velikodušno udjeli jednu od štala na svom imanju,sa priključkom na internet,pisaćim mašinama,klaonicom za vježbanje,zidom za diplome iz žurnalistike,i prostorijom za posjete Forumskih parazita koji žive od ponavljanja njihovog pisanog smeća na web-forumima.
Tu će moći da ižive svoje frustracije uz tipkovnicu,balegu,noževe,divljenje diplomama i slikama svojih idola od Radovana K. i Alije I. pa do modernih Grigorija Kachawendi,Šejhova iz Saffa,Ibn-ova X i Y,i prelepih Zlatkovih Čegevarica Buntovnika Protiv Sistema i Taje :) ..

velikodušan kakav jeste,Von Dodik će im možda platiti hostanje jednog malog foruma gdje neće postojati autobuska linija za Banoviće,te će moći slobodno da uživaju u širenju svojih web-infekcija..i oni i njihovi idoli(pod zemljom i iznad zemlje)..

..kakav primjer trasha,dodajmo smajliju lopatu :dance:
Post Reply