Farma - Nova TV

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#51 Re: Farma - Nova TV

Post by ladyblue18 »

Hmm cek da skontam sta hocu da napisem :D
Deena eto izabrali glasanjem...steta sto se i kroz ovakve emisije proteze nacionalizam, jer da je on Stipe il Marko pobjedio bi jer je jedini od svih originalan mora mu se priznat sto jest jest.
Al mogao je brate znanje izabrat :roll: zar nije mogao skontat da u izdrzljivosti nece pobjedit...e moj Deen
Al Hanifa...ovo je vrijedilo gledat samo zbog nje, covjece Hanifa place :lol: :lol: :lol: :lol: jos ce mi postat draga :shock: :D
Better Man

#52 Re: Farma - Nova TV

Post by Better Man »

Deen se u dvoboju dobro isprovaljivao i neka ispao. Hanifa plaće ko godina. Predviđam da će ona sljedeća da ispadne i tako će u frmi biti dvoje kretena manje. Onda bi trebalo Josipu, Ivanu, pa ovog tipa što je bio gazda u ovoj sedmici izbaciti. Volio bih da pobjedi Dvina Meler, jer je jedna od rijetkih normalnih u farmi, a i izgleda odlično.
Irm@

#53 Re: Farma - Nova TV

Post by Irm@ »

a meni zao bi Hanife... krokodilske suze... a dzaba sto je to Deen nas je pa bih voljela da nije ispao ali et... nervira me onaj Boris praaavo :-?
Prolaznik

#54 Re: Farma - Nova TV

Post by Prolaznik »

...
Last edited by Prolaznik on 11/05/2023 22:41, edited 1 time in total.
Neelix

#55 Re: Farma - Nova TV

Post by Neelix »

fudo je shupak koji se sam sebi smije, i prica drugima iza ledja, i da je 10 puta nash zasluzio je da ispadne :-)
Irm@

#56 Re: Farma - Nova TV

Post by Irm@ »

x0z0y0

#57 Re: Farma - Nova TV

Post by x0z0y0 »

pa neelix kako ces tako! :D
jel on isao s tobom u razred? :-) :D
Neelix

#58 Re: Farma - Nova TV

Post by Neelix »

srecom nije :D odjeljenje drugo bio :D
Tesssa

#59 Re: Farma - Nova TV

Post by Tesssa »

Jel to ispo Deen?
Skyfox

#60 Re: Farma - Nova TV

Post by Skyfox »

Tesssa wrote:Jel to ispo Deen?

jest, al nije se uopste ni trudio

koga li ce izbaciti kad ne bude vise bosanaca, vald splicane :roll:
Neelix

#61 Re: Farma - Nova TV

Post by Neelix »

Skyfox wrote:

kakve veze ima to sto je fudo bosanac MAJKE TI?

sta je sad trebao pobijedit da se ti ne bi nasao uvrijedjen??

sto ne mogu prikrivenog jebenog nacionalizma :evil: :evil: :x
ladyblue18

#62 Re: Farma - Nova TV

Post by ladyblue18 »

Prolaznik wrote:Boris je ispao pravi ljigo. Prvo ide okolo i plače svima kako bi da ide van jer mu sve skupa nije onako kako je zamišljao, a onda se k'o konj trudi da ostane u ringu. Vrlo dvolično.

Čudna mi je ova igra. Kakva je onda igra snage ako je ovo izdržljivost? Ovo je čista snaga. Treb'o ga je Deen trznuti da se složi na pod.

Svaki od muškaraca tamo ima neku karakternu osobinu kojom se nameće i postaje zapažen. Jedini Deen je nekako bezličan. To je razlog (pored nacionalizma) što su ga odabrali. Dok ga nisam vidio u ovom ambijentu bio mi je pravo mrzak. Sada mi je žao što ispada jer u suštini i nije tako loš momak. Ponekad pomislim da smo gori mi koji ga osuđujemo jer smo veći papci i primitivci. Tip jednostavno ima svoj stil koji se ne uklapa u kliše naše mahale i zato ga mrze. Nije mu lako šta sve pišu o njemu i lažu po medijima. Valja to sve izdržati. Iako sam prilično stariji ne znam kako bih ja opstao u ovoj sredini.
Jea somethin' like that...Boris mi se bas zgadio. A Deen je meni bio sasvim ok, istina sa onim svojim na silu smijehom iritira al skroz normala mi je bio.I trudio se stvarno.
A sinoc rece onaj voditelj da ce Deen morati da napise pismo gdje imenuje novog gazdu za sljedecu sedmicu. (bas se pitam koga ce izabrat :D ) tako da Hanifa vjerovatno ne ispada sljedece sedmice ako bude gazda jer gazda ne more ispast.
Iako ja da sam ona pokupila bih se i otisla sa Deenom. Zaboli me za igru i pravila...bjez' ba :-)
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#63 Re: Farma - Nova TV

Post by Romeo 80 »

I tako on odeeee... :D Super, jedan peder manje. Još da Hanifa ode za njim pa će se Farma možda moći i gledati! :-D
Definitivno dvoje najodvratnijih osoba na Farmi koje me tjeraju na povraćanje...

PS: Nije bitno je li igra snage ili izdržljivosti, Deen i tako i tako ne bi imao šanse! Pa jeste li ga vidjeli ljudi moji? Isto ko depilirana kokoš skače! :D
Skyfox

#64 Re: Farma - Nova TV

Post by Skyfox »

Neelix wrote:
Skyfox wrote:

kakve veze ima to sto je fudo bosanac MAJKE TI?

sta je sad trebao pobijedit da se ti ne bi nasao uvrijedjen??

sto ne mogu prikrivenog jebenog nacionalizma :evil: :evil: :x
super sada znam cega ti ne mozes :roll:

ja ipak i dalje stojim iza svog misljenja i mogu to reci sto sam rekao jer sam nepristrasan...
al koga briga uostalom, bolje ti je prosetaj Mensuru...
Amazonka27

#65 Re: Farma - Nova TV

Post by Amazonka27 »

Sram vas bilo! Ko je zguzio dina pa moze sa sigurnoscu tvrditi da je peder? On je dobar covjek i dobar muzicar. To sto ne izgleda rmaplijski ne znaci da je homoseksualac. I u ostalom sta i da jeste?

Ono sinoc je bila velika nepravda, evo kako ukucani reagiraju

Romeo 80

#66 Re: Farma - Nova TV

Post by Romeo 80 »

Čuj da me bude sram? :shock: A što živa bila? Ako ti se sviđa vodi ga kući!
Normalno da je peder. Heteroseksualci se ne ponašaju onako! Spasi me bože takvih ljudi i još više muzičara...
I ne znam o kakvoj prevari govorite? Izabrao je igru izdržljivosti, izgubio je (kao što je i bilo za očekivati), kraj priče! :-)
Samo još Hanifa da ode...
Amazonka27

#67 Re: Farma - Nova TV

Post by Amazonka27 »

hana i deen su neuporedivi, jer deen nikoga nikad nije uvrijedio niti koga omalovazavao, sam zaradjuje novac i jako je pametan momak, a sve to Hana nije.
Romeo 80

#68 Re: Farma - Nova TV

Post by Romeo 80 »

Amazonka27 wrote:hana i deen su neuporedivi, jer deen nikoga nikad nije uvrijedio niti koga omalovazavao, sam zaradjuje novac i jako je pametan momak, a sve to Hana nije.
Tu se već u potpunosti slažemo! :)
Jedino nisam siguran u Deen-ovu pamet, jer da je pametan na bi ni bio sa onom glupačom. Kako god, Deen je otpao, zanima me ko je slijedeći...
Amazonka27

#69 Re: Farma - Nova TV

Post by Amazonka27 »

Ko ima pravo nekome suditi skim je? Nebi valjalo da svi imamo iste tipove muskaraca ili zena koji/e nas privlace. Njihova stvar jesu li ili nisu skupa. A takodjer mislim da je Fudo jedna od rijetkih osoba koji ima zivaca biti prijatelj toj izmishljenoj jet-seterici. Mozda se covjeku jednostavno sazalilo.
ladyblue18

#70 Re: Farma - Nova TV

Post by ladyblue18 »

ja stvarno ne znam zasto se Deen uvijek spominje u kontekstu pedera. Jel ko od vas kad vidio i ima dokaz da je on peder? :roll:
To sto je momak drugaciji od ostalih ne daje nikome za povoda da mu priljepi etiketu pedera.
U svijetu je miliona Deenova al ih niko brate ne naziva pederima.
Kod nas cim si drugaciji il si peder il glup, mediokritet, seljak tipa Laka i Deen...
A istina Hana i Deen se ne mogu poreditiiiii.
A sad stvarno sta ima medju njima u to ne bih zalazila.
Istina jest da je sinoc ogromna nepravda ucinjena.
Citala sam nesto danas komentare na forumu farminom i hrvati su ogorceni, vidi se da je sve ovo skovala nova...svakim danom nova mi se sve vise gadi :x
Hendrix

#71 Re: Farma - Nova TV

Post by Hendrix »

Amazonka27 wrote:hana i deen su neuporedivi, jer deen nikoga nikad nije uvrijedio niti koga omalovazavao, sam zaradjuje novac i jako je pametan momak, a sve to Hana nije.
Kakva je to pametna mladost imaju stanove po milion kvadrata snimaju albume spotove imaju sluge voze superauta plaćena kešom , stvarno idoli , i onda odu u nekakvu farmu i raja ih gleda i bude im žao njih , jer jadni oni moraju se vratit u svoj rodni kraj i opet tulumarit vazdan i zajebavat se dok normalna raja mora da radi i konta kako će dići kredit da kupi neki stančić na Dobrinji ako mogne i to a tamo nekad skontat auto nekakvo polovno , ali hej to ti je pamet , naravno nećemo biti bezobrazni pa reći da njihovi roditelji imaju udjela u toj njihovoj sreći , ma kakvi , sve su to oni sami zaradili , stvarno mi je žao Fude , nije on zaslužio da neko spomene da on apsolutno ne bi nikad ništa snimio a kamoli bio "elokventni mladi pametni moderni frajer kojeg mahala ne razumije" da ga nije poguro babo i ostala familija , ma nije on takav a i Hana mu hanuma pa to je duša od djevojke završila je fax i sada može da bira šta će da radi , tata i mama će da nađu svom djetetu neki vjerovatno PR posao , iako njoj to ne treba ali će biti na Tv-u uvijek da nas podsjeti koliko mi nemamo sreće a možda i batleru uveže radni staž pa da čoek u pemziju ode ranije.

Deen = Hana = Razmažena djeca sa puno love ...

Ili su možda stvarno pametni toliko? :shock:
Kjajević Majko

#72 Re: Farma - Nova TV

Post by Kjajević Majko »

Sinoć sam malo gledao kraj..ima zajebancije ali ne volim te reality emisije. :thumbup:

Kakva im je ono igra izdržljivosti? :D
Čista snaga ko će više potegnuti! :dance:
ProS

#73 Re: Farma - Nova TV

Post by ProS »

Znaci,ovako se vi lijecite i osjecate dobro vrijedjajuci druge...

Mislim da je trebalo zanemariti status njihov i zivot prije ulaska na farmu,te naci oblik zabave u njoj.Fudo i Hana meni i jesu najzabavniji,jer su mi ostali anonimusi,a ne mogu povjerovati u odabir fude,kao suparnika onom plasticnom,jer novatv nije prikazala statistike ili barem pokusala uvjeriti nas da je narod bas njega odabro (opet,mozda ja nisam vidio samo).
Odabro je igru izdrzljivosti,gdje se nisu takmicili ko ce duze drzati snjuru,nego ko ce koga uspjeti i moci povuci :? dakle,nije uredu ni igra bila,jer je ocigledna simulacija snage :)
Sir Charles

#74 Re: Farma - Nova TV

Post by Sir Charles »

Ma ljudi moji, covjek se regularno sminka i vi se cudite sto ga vecina ljudi naziva pederom!? OK je biti drukciji, ali toliko drukciji!?
Prolaznik

#75 Re: Farma - Nova TV

Post by Prolaznik »

...
Last edited by Prolaznik on 11/05/2023 22:42, edited 1 time in total.
Post Reply