suti ne pitaj, ja se nalozio ko levat i na kraju, nakon mjesec dana oblijetanja skontam da cura tako odabere levata, nalozi ga i onda ide dalje, valjda dobro djeluje na njen ego sta liJa_Ja wrote:Ne kontam! Kakva je sema bila? Da nije "transvestite"d2 wrote:uh mene je jednom pozvala najbolja koka firme gdje radim a velika je firma i sirok je izbor sto znaci da je ona stvarno bila nesto posebno
ne da sam naletio ko blećak pravi, nego mi je trebao mjesec da skontam da sam dalabu kakve nema
tj ispostavilo se kasnije da nisam jedina dalabu, svi odradjeni po istoj šemi
od tada kazem knowledge is power, power is knowledge
pozvala vas je van
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
d2
#51 Re: pozvala vas je van
- milivoje
#52 Re: pozvala vas je van
Pusti romaniku...je li bilo erotike, ba??d2 wrote: suti ne pitaj, ja se nalozio ko levat i na kraju, nakon mjesec dana oblijetanja skontam da cura tako odabere levata, nalozi ga i onda ide dalje, valjda dobro djeluje na njen ego sta linikad necu razumjeti zene - to je jedino u sta sam siguran
-
d2
#53 Re: pozvala vas je van
respect, tacno nisam zelio avanturicu nego vezu (fin, posten, sta cesljubav_aha wrote:znaci nisi zelio avanturicu,vec ozbiljnu vezu ,ili si samo zelio da budes poseban,drugaciji od prethodnih njenih ljubavnikad2 wrote:uh mene je jednom pozvala najbolja koka firme gdje radim a velika je firma i sirok je izbor sto znaci da je ona stvarno bila nesto posebno
ne da sam naletio ko blećak pravi, nego mi je trebao mjesec da skontam da sam dalabu kakve nema
tj ispostavilo se kasnije da nisam jedina dalabu, svi odradjeni po istoj šemi
od tada kazem knowledge is power, power is knowledge
djevojka jednostavno uziva,a vi prosto svi dahcete oko nje,pa nije uopce neobicno da vas iskoristava,pa i muskarci,kao ona,cesto tako delaju,zar ne
ne znam da li muskarci tako delaju, ja ne delam, kod mene na putu nema krivina, samo pravo
Last edited by d2 on 14/05/2008 01:15, edited 1 time in total.
- Irm@
#54 Re: pozvala vas je van
ovak je bilo... bila ja za 1. maj na odmoru... i tak bili smo zajedno... i vratili se u Sarajevo... on poslao poruku i tako se dopisujemo 7 dana... onda se slucajno vidimo u Slogi navecer i sve super... i opet se dopisujemo... i meni vishe d.... ja napishem: "tek da ti javim da ti i ja sutra pijemo kafu... u 3 budi na klupici u Velikom parku" ... on napisao: vazi, vidimo se...
mada ja to ne praktikujem i ne volim... ovaj je bash zanovijetalo pa moradoh... strpljenje je vrlina koje nemam

mada ja to ne praktikujem i ne volim... ovaj je bash zanovijetalo pa moradoh... strpljenje je vrlina koje nemam
Last edited by Irm@ on 14/05/2008 01:16, edited 1 time in total.
-
d2
#55 Re: pozvala vas je van
to je bas super, podrzavam tvoj nastup, nego nadjoste li se posto klupa u velikom parku ima jedno 50Irm@ wrote:ovak je bilo... bila ja za 1. maj na odmoru... i tak bili smo zajedno... i vratili se u Sarajevo... on poslao poruku i tako se dopisujemo 7 dana... onda se slucajno vidimo u Slogi navecer i sve super... i opet se dopisujemo... i meni vishe d.... ja napishem: "tek da ti javim ja ti i ja sutra pijemo kafu... u 3 budi na klupici u Velikom parku" ... on napisao: vazi, vidimo se...![]()
![]()
mada ja to ne praktikujem i ne volim... ovaj je bash zanovijetalo pa moradoh... strpljenje je vrlina koje nemam![]()
-
d2
#56 Re: pozvala vas je van
kod mene nije, mozda je bilo kod ovog za kojeg se nedavno udalamilivoje wrote:Pusti romaniku...je li bilo erotike, ba??d2 wrote: suti ne pitaj, ja se nalozio ko levat i na kraju, nakon mjesec dana oblijetanja skontam da cura tako odabere levata, nalozi ga i onda ide dalje, valjda dobro djeluje na njen ego sta linikad necu razumjeti zene - to je jedino u sta sam siguran
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mislim da je ovim sistemom provozala vise raje nego sto gras provoza prije tekme zeljo sarajevo
-
d2
#57 Re: pozvala vas je van
nije problem, smijem li i ja doci ?aida05 wrote:Hoces me upoznati s mamom?d2 wrote:mene je neki dan mama zvala na kolace, kaze evo nas u palmi pa svrati...ljubav_aha wrote:kako ste reagovali
reagovao sam pozitivno, pojeo havanu, vocnu korpicu i popio kafu
vrlo pozitivno
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#58 Re: pozvala vas je van
Aaaaaaaaaaa,ide se u Slogu?E onda te znam dusice,srediu ti ga ja,nis ti ne briniIrm@ wrote: onda se slucajno vidimo u Slogi navecer i sve super..
- Šeherzada
#59 Re: pozvala vas je van
Ako si siroke ruke ko mama,ona nam nece trebatid2 wrote:nije problem, smijem li i ja doci ?aida05 wrote: Hoces me upoznati s mamom?
-
d2
#60 Re: pozvala vas je van
iver ne pada daleko od klade ma kako to zvucalo u ovom romanticnom trenutkuaida05 wrote:Ako si siroke ruke ko mama,ona nam nece trebati
- Irm@
#61 Re: pozvala vas je van
d2 wrote:to je bas super, podrzavam tvoj nastup, nego nadjoste li se posto klupa u velikom parku ima jedno 50Irm@ wrote:ovak je bilo... bila ja za 1. maj na odmoru... i tak bili smo zajedno... i vratili se u Sarajevo... on poslao poruku i tako se dopisujemo 7 dana... onda se slucajno vidimo u Slogi navecer i sve super... i opet se dopisujemo... i meni vishe d.... ja napishem: "tek da ti javim ja ti i ja sutra pijemo kafu... u 3 budi na klupici u Velikom parku" ... on napisao: vazi, vidimo se...![]()
![]()
mada ja to ne praktikujem i ne volim... ovaj je bash zanovijetalo pa moradoh... strpljenje je vrlina koje nemam![]()
- Šeherzada
#62 Re: pozvala vas je van
Onda te upravo pozivam van.....I kako se osjecas?d2 wrote:iver ne pada daleko od klade ma kako to zvucalo u ovom romanticnom trenutkuaida05 wrote:Ako si siroke ruke ko mama,ona nam nece trebati
- Irm@
#63 Re: pozvala vas je van
sredjen je on vec... no sikiriki... ja kad nest hocu to i dobijem... u svakom slucaju imat cu te na umu kad budem lijena da si nekog sredimaida05 wrote:Aaaaaaaaaaa,ide se u Slogu?E onda te znam dusice,srediu ti ga ja,nis ti ne briniIrm@ wrote: onda se slucajno vidimo u Slogi navecer i sve super..
- milivoje
#64 Re: pozvala vas je van
aida05 wrote:Onda te upravo pozivam van.....I kako se osjecas?d2 wrote:iver ne pada daleko od klade ma kako to zvucalo u ovom romanticnom trenutkuaida05 wrote:Ako si siroke ruke ko mama,ona nam nece trebati
Vjerovatno kokuzno.
-
d2
#65 Re: pozvala vas je van
ma vidim da mu kontanje u pocetku nije islo pa reko' da pitam kako zavrsiIrm@ wrote:pa toliko ima u glavi da je skontao da ne treba ici u dubinu Parka i da to treba ostaviti za po mraku
- Šeherzada
#66 Re: pozvala vas je van
S obzirom da ide samnom-bice takavmilivoje wrote: Vjerovatno kokuzno.
![]()
![]()
- Šeherzada
#67 Re: pozvala vas je van
Ako je neko ko izlazi u Slogu u igri-samo zoviIrm@ wrote: sredjen je on vec... no sikiriki... ja kad nest hocu to i dobijem... u svakom slucaju imat cu te na umu kad budem lijena da si nekog sredim![]()
-
d2
#68 Re: pozvala vas je van
Milivoje Milivojemilivoje wrote:aida05 wrote:Onda te upravo pozivam van.....I kako se osjecas?
Vjerovatno kokuzno.
![]()
![]()
NIje problem, mjesto znamo, koje vrijeme ?
-
d2
#69 Re: pozvala vas je van
aida05 wrote:S obzirom da ide samnom-bice takavmilivoje wrote: Vjerovatno kokuzno.
![]()
![]()
- milivoje
#70 Re: pozvala vas je van
Ima jedna...u stvari vise njih...ma da budem iskren- bilo koja.aida05 wrote: Ako je neko ko izlazi u Slogu u igri-samo zovi
Da te zovem?
- Šeherzada
#71 Re: pozvala vas je van
Pusti ti Milog,njemu milo da te odvrati od izlaska samnomd2 wrote: Milivoje Milivoje
NIje problem, mjesto znamo, koje vrijeme ?
Palma,sto prije to bolje,ako se tech pojavi-garant vise neces imati zelju izaci samnom.....Napricace ti svasta.
- Šeherzada
#72 Re: pozvala vas je van
Nemoj sada,kasno je.Zovu sutramilivoje wrote:Ima jedna...u stvari vise njih...ma da budem iskren- bilo koja.aida05 wrote: Ako je neko ko izlazi u Slogu u igri-samo zovi
Da te zovem?
- Irm@
#73 Re: pozvala vas je van
ma kako nije islo moj ti... pa cim je on mene doveo do tog stadija da meni vishe dojadilo cekati...d2 wrote:ma vidim da mu kontanje u pocetku nije islo pa reko' da pitam kako zavrsiIrm@ wrote:pa toliko ima u glavi da je skontao da ne treba ici u dubinu Parka i da to treba ostaviti za po mraku
hajd drago mi je da je happyend
@milivoje: legendo
-
d2
#74 Re: pozvala vas je van
OK, danas je kisa, cetvrtak iza 5, recimo u 6 posto ce biti suncano ?aida05 wrote:Pusti ti Milog,njemu milo da te odvrati od izlaska samnomd2 wrote: Milivoje Milivoje
NIje problem, mjesto znamo, koje vrijeme ?![]()
Palma,sto prije to bolje,ako se tech pojavi-garant vise neces imati zelju izaci samnom.....Napricace ti svasta.A laze,necu ja pojesti pola Palme samo par havana,vocnih kupova i nekoliko boema.....a a,i onaj rolat od kokosa
Ako je zelja za kolacima toliko velika nije problem...
- Šeherzada
#75 Re: pozvala vas je van
d2-moj si tip!Moze u cetvrtak,mada ja ne vidim kisu,vjerovatno od silne srece zbog kolaca-ogrija me sunce