Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fina tema.
Ja sam na selu odrastao i zivio na selu i mogu vam rece za mene nema nista ljepse.Jos nam je ljepse od kako seoska mafija odlazi u gradove da zivi.Gotovo svaki sokak smo sebi asfaltirali da nam ne bi prigovarali ne znamo sta je asfalt (ono sa opstinom marka na marku)
Prije par godina sam otisao u inostranstvo i zivio jednu godinu u gradu kad nisam poludio.Ali hvala bogu pa i ovdje ima selo.Ovu godinu dok sam zivio u gradu, imao sam osjecaj da su mi i ruke i noge vezane jednostavno nisam imao prostora da zivim kako sam navikao.
Zato se nigdje ne stidim raci da sam sa sela cak se i ponosim tim.
rikardoreis wrote: (zauzvrat se odužim ljeti pomažući u kupljenju sijena, al' i to zna biti zanimljivije od gradskih podnevnih kafica, naročito ako se iskupi dobra ekipa ).
:
ja kad odem kupit sijeno isto kodar odem na generalnu skupstinu kakve kontraobavjestajne sluzbe, znaju na cem nebo i zemlja stoji
Shoshana wrote:
New Brunswick... Jedina bilingualna provincija u Kanadi. Hocu da zivim blizu okeana (doduse ima i Quebec izlaz na okean, al' oko Gaspea pingvini zimi padaju od hipotermije ), nije tako hladno, nema velegradova, nekretnine su smijesno jeftine, a narod jako prijazan
Ovakvi podaci se u najstrožijoj tajnosti čuvaju...
Ko da gledam, Shoshana ce tu osnovati lokalni hokejaski klub da ne ide do Montreala po kvalitetnu pakijadu mozda ga nazove New Brunswick Trapers ili po nekom lokalnom svecu
Kupit ce par mladih igraca sa istoka Evrope, rodjacko-udadbenim vezama Erica Lindrosa te deaktivirati Maria Lemieuxa i Vejna Greckog (ovom ne znam ime napisat u originalu da mi das pola Ottawe ) i s njima se prosetati kroz sve medjuzonske ACB i BHL lige, sve do finala NHL-a protiv Pittovog Pittsborugha
Wayne Gretzky i vec je deaktiviran ima 8 godina..... na zalost
sulesavic wrote:
Ko da gledam, Shoshana ce tu osnovati lokalni hokejaski klub da ne ide do Montreala po kvalitetnu pakijadu mozda ga nazove New Brunswick Trapers ili po nekom lokalnom svecu
Kupit ce par mladih igraca sa istoka Evrope, rodjacko-udadbenim vezama Erica Lindrosa te deaktivirati Maria Lemieuxa i Vejna Greckog (ovom ne znam ime napisat u originalu da mi das pola Ottawe ) i s njima se prosetati kroz sve medjuzonske ACB i BHL lige, sve do finala NHL-a protiv Pittovog Pittsborugha
Wayne Gretzky i vec je deaktiviran ima 8 godina..... na zalost
Bice da je greska trebalo je, valjda, stajati: reaktivirati.
Shoshana wrote:
New Brunswick... Jedina bilingualna provincija u Kanadi. Hocu da zivim blizu okeana (doduse ima i Quebec izlaz na okean, al' oko Gaspea pingvini zimi padaju od hipotermije ), nije tako hladno, nema velegradova, nekretnine su smijesno jeftine, a narod jako prijazan
Rikardo - ti si genije
Priznajem da mi nije padalo na pamet , al' sad kad vec spomenu .....
Odo' da razradjujem taktiku za nove sampione - Les Acadiens de Nouveau-Brunswick