Pogotovo doggy...dastonja wrote:Sex je takodje obavezan, u sto vecim kolicinama!
Skidanje kila po hitnom postupku
Moderator: anex
- slavkoimamodilera
#51 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
- dastonja
#52 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
Ma nek' se jebe, pa kako god

- slavkoimamodilera
#53 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
Ccccc... zar je to fino tako jednoj dami reci?dastonja wrote:Ma nek' se jebe, pa kako god![]()
- SaraLe
#54 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
mamica papucarka wrote:Nek Mirecka namaze guzove, ti Mima stomak, a ja cu sike.mima wrote:Pa zar neko vjeruje u te glupe reklame? Ti se ono namazes i nidje sala..........dje to ima da i ja kupim.......mIRCerka wrote:SALO ON THE MOVE!!!
Mima, hoces da ti namazem pupu ovim Garnier anitsvastanesto losionom? Mamice, tebi sike dirat ne smijem, mogla bih se popaliti![]()
![]()
Ebem ga, valjda ce kojoj upalit
Srecom pa nema Sare
Tu sam ja
Jeste trebale nesto
Mirci zamotaj guzu najlonom i prosetaj kad se vratis, operi guzu
Za 10-15 dana bi trebala da mi se zahvalis
- Bumbar
#55 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
@sara...dodje da ti pokaze 
@mircy...sta ti bolan imas skinuti?
...svijet nije fer, ima noge do vrata, visoka...mrsava...i sad kao ima dupe...aaaaaarrrggggg

@mircy...sta ti bolan imas skinuti?
- video
#56 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
Hajde Mirchich,sliku na forum pa da sud javnosti procijeni treba li ti tesanje .uzova ili neBumbar wrote:@sara...dodje da ti pokaze
@mircy...sta ti bolan imas skinuti?![]()
![]()
...svijet nije fer, ima noge do vrata, visoka...mrsava...i sad kao ima dupe...aaaaaarrrggggg
![]()
-
dogfartbig
#58 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
Hej!
Treninzi masovni treninzi. Za guzu steper i orbitrek. Sat vremena minimum svaki dan.....ili trcanje,,,,,Guzica nece spasti od djete ,........
Treninzi masovni treninzi. Za guzu steper i orbitrek. Sat vremena minimum svaki dan.....ili trcanje,,,,,Guzica nece spasti od djete ,........
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#59 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
Bah mushko sta ti je recslavkoimamodilera wrote:Ccccc... zar je to fino tako jednoj dami reci?dastonja wrote:Ma nek' se jebe, pa kako god![]()
I jos moderator? cccccc...
SaraLe, jel onom pvc folijom za hranu da se obmotam? da se preznoje duzovici? Moracu probat
@video, polako, dok postignem sta zelim pa ce biti ono PRIJE i POSLIJE foto sesHn
- video
#60 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
Dok se to doceka-jal ziv,jal mrtavmIRCerka wrote:@video, polako, dok postignem sta zelim pa ce biti ono PRIJE i POSLIJE foto sesHn
BTW:
Kasni se jutros na posao,aaaa ??
- CLIO
#61 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
Sad se sjetih pricao mi tip da je tako tesao stomak sa tom kuhinjskom folijom (uspio naravno) omotavao se u fitnesu na traci i bajsu,valjda bi trebalo i na guzu da djeluje.mIRCerka wrote:Bah mushko sta ti je recslavkoimamodilera wrote:Ccccc... zar je to fino tako jednoj dami reci?dastonja wrote:Ma nek' se jebe, pa kako god![]()
I jos moderator? cccccc...
SaraLe, jel onom pvc folijom za hranu da se obmotam? da se preznoje duzovici? Moracu probat
@video, polako, dok postignem sta zelim pa ce biti ono PRIJE i POSLIJE foto sesHn
Samo ne treba pretjerati ipak je najbolje zhensko ono za kojim mushki fajfaju (zvizde).
-
mIRCerka
#62 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
video wrote:Dok se to doceka-jal ziv,jal mrtavmIRCerka wrote:@video, polako, dok postignem sta zelim pa ce biti ono PRIJE i POSLIJE foto sesHn![]()
BTW:
Jesam li to upracena, ili cisto nagadjas?
CLIO, ja sam tako davno tesala stomak...naime nakon sto sam kao velika tetka od 16 godina preuzela bejbisitiranje, nisam jos uvijek bila savladala kako se pravi cokolino za MALO DIJETE pa ja napravim brdo toga, pa moram ocistiti da se hrana ne baca
- video
#63 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
mIRCerka wrote:video wrote:Dok se to doceka-jal ziv,jal mrtavmIRCerka wrote:@video, polako, dok postignem sta zelim pa ce biti ono PRIJE i POSLIJE foto sesHn![]()
BTW:
Jesam li to upracena, ili cisto nagadjas?
Sve se vidi,sve se prati,sve se zna
-
mIRCerka
#64 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
Osjecam se kul. Konacno neko i mene da uprativideo wrote:Sve se vidi,sve se prati,sve se znamIRCerka wrote:fata me paranoja trenutno
Jesam li to upracena, ili cisto nagadjas?![]()
-Dont worry,be happy.
- video
#65 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
Samo ti tako-ako ti Cojk ovo procita.....mIRCerka wrote:Osjecam se kul. Konacno neko i mene da uprati![]()
![]()
-
mIRCerka
#66 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
Cita moj cojk sve redovnovideo wrote:Samo ti tako-ako ti Cojk ovo procita.....mIRCerka wrote:Osjecam se kul. Konacno neko i mene da uprati![]()
![]()
sta mislis sto sam pisala o iPhone
- CLIO
#67 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
E sto su ti zene.mIRCerka wrote:Cita moj cojk sve redovnovideo wrote:Samo ti tako-ako ti Cojk ovo procita.....mIRCerka wrote:Osjecam se kul. Konacno neko i mene da uprati![]()
![]()
sta mislis sto sam pisala o iPhonene citas ti redovno
-
mIRCerka
#68 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
CLIO wrote:
E sto su ti zene.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- video
#69 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
ma nisam ja manijak ko timIRCerka wrote:ne citas ti redovno
-
mIRCerka
#70 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
Strumfeta bila i ostalavideo wrote:ma nisam ja manijak ko timIRCerka wrote:ne citas ti redovno
Imas Privatnu poruku, pa ziv bio procitaj!
-
mIRCerka
#71 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
U glavi ima viska, a ne moRe se prebacivat u grudnjak, to sam vec rijesila u Azelu...gurabija25 wrote:prebaci sa guzice tamo gdje najvise fali, il u sise, il u glavu
Evo sam dobila info da cu uskoro dobiti upute za najbrze oblikovanje donjeg trapa
-
mIRCerka
#72 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
KUPILA U AZEL FRANCE - BAGATELA radnji, pet maraka! Jel mislis da ja imam para za te poduhvate? How yes no sto bi reko djuro.gurabija25 wrote:kako se ne moze prebaciti, otkud onda airbags?mIRCerka wrote:U glavi ima viska, a ne moRe se prebacivat u grudnjak...gurabija25 wrote:prebaci sa guzice tamo gdje najvise fali, il u sise, il u glavu
-
juan
#73 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
Ih ko da si rekao: haj prestani zivit ccccKurt_Kombajn wrote:1. prestani jesti hljeb, pecivo, sve slatkise, sokove, totalno.
-
juan
#74 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
Slushaj mirci, neznam dal si udata, ako nisi, udaj se, ako jesi, svaku vecer i svako jutro se ne skidaj sa muza!!!
to je provjereno, lijepo, uzivanje, a i jako ucinkovito!! A jos radis nesto za porast nataliteta u BiH!! Hajr u svaku ruku
to je provjereno, lijepo, uzivanje, a i jako ucinkovito!! A jos radis nesto za porast nataliteta u BiH!! Hajr u svaku ruku
-
mIRCerka
#75 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
Samo sex liniju spasava...juan wrote:Slushaj mirci, neznam dal si udata, ako nisi, udaj se, ako jesi, svaku vecer i svako jutro se ne skidaj sa muza!!!