Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ne pada mi na pamet kome smeta... nek kupi cepove za usi
pa dovedi mi u vezu tvoj "neupitni obraz" i gornju konstataciju!
p.s. inace, nemoj ovo shvatiti licno, obraz je davno zaboravljena kategorija kod svih...demokratija, sta li je...
ne pada mi na pamet da objasnjavam bilo sta o sebi bilo kome na forumu... ovo je samo jedna vrsta zajebancije da prodje vrijeme (meni), ali drugi se ocito pronalaze u ovom virtualnom svijetu...svakom svoje
malo se samo zapitah kakve veze ima to da li sam ja (ili bilo ko drugi) pokrivena.. ne vidjoh razlog da se takvo sto uopce spominje na ovakvoj temi
test01 wrote:Dali pazite i koliko da susjedi ne cuju kada ste u strastvenom zagrljaju s dragom/im ili vam to nije bitno.
Dali pozelite da uopce nemate susjede tada?Ili ovo rjesavate na nacin da pustite muziku ili....?
Narocito u sitnim satima,kad je potpuna tisina i sve se cuje.
pa dobro prica o obrazu na stranu, nije toliko strasno kada su to ljudi koje ne znas (npr. zivis u jednom stanu godinu dana i odselis se) ali kada gazda stana zivi iznad, a losa zvucna izolacija, a tebi lijepo...........
Kako se posexati u 1 ujutro,napaljen si,ona se namjestila,a necu da budem tih.Pa nisam drvo,
a u 1 ujutro se cuje kad susjed pisa ili hoda.Ne samo prvi susjed vec i drugi i treci.
Ima li ko ovde koga nije briga i ko neda cijelom komsiluku da spava, koga nije stid?
Evo,zena se u Izraelu rastala zato sto je muz bio pretih?