vjerujete li u pomirenja
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
nejla28
#51 Re: vjeruje te li u pomirenja
a sada cu da uzivam u samoci ali necu biti usamljena 
- vjesticanametli
#52 Re: vjeruje te li u pomirenja
ma samo nam jos kazi jel on plako 
- madner
#53 Re: vjeruje te li u pomirenja
od srece mozda.vjesticanametli wrote:ma samo nam jos kazi jel on plako
- otherside
#54 Re: vjeruje te li u pomirenja
Opaaaa....zastekalo se sa strane, a?nejla28 wrote:a sada cu da uzivam u samoci ali necu biti usamljena
-
nejla28
#55 Re: vjeruje te li u pomirenja
na svu srecu nije plakao.... 
- lolita_xx
#56 Re: vjeruje te li u pomirenja
karanana wrote:Cao Nejla,
Ja ti isto ne bih preporucio da pijes kafu sa njim. To moze prerasti opet u neku vezu, sex i problemi ce se ponovo pojaviti, iako ja mislim, i ne slazem se u ovome sa ostalim forumashima, ako ste jos uvijek zagrijani jedno za drugo i ako su osjecanja tu da je moguce opet vasu vezu staviti na pravi put. Mislim da ono sharanje kad ste prekinuli ne igra nikakvu ulogu, jer zaboga, prekinuli ste bili. Ali ti to najbolje znas jeli on za tebe ili nije i obratno.
A za kaficu, kao sto mirci rece, ima bas finih momaka ovdje na forumu. Probavam da se nekih od njihovih nickova....imas ovog jednog nick: karanana...pravi momchina, sharmantan, pametan, pravi dzentlemen, pa vidi i popricaj malo s njim ako si za kakve kafice i tako to...
najbolji si
-
Dobitak
#57 Re: vjeruje te li u pomirenja
Pa zasta sluze virtualni frendaci zar nenejla28 wrote:Ukratko:
-bila na kafi
-objasnila sve nejasnoce koje je imao
-rastali se kao ljudi
-sad sam slobodna kao i on...
Hvala svima jer ste mi pomogli da donesem pravu odluku....tj.ono sto sam i zelila to sam i uradila ali ipak je ljepo imati podrsku virtualnih prijatelja
- 3xa
#58 Re: vjeruje te li u pomirenja
slazem se, jer poenta veze i jeste da budes sa jednom osobommima wrote:Varali ste jedno drugo i uvijek cete varati.......zato svak na svoju stranu.nejla28 wrote:![]()
zaboravih napisati jednu od bitnijih stvari: U TOKU PREKIDA BILA SAM U KRACOJ VEZI SA DRUGIM MUSKARCEM!Nije bilo sex-a niti intimnijih stvari.Moj bivsi dragi kaze kako je spreman da predje i preko te cinjenice da sam bila sa drugim?! Napominjem i on je imao neke u isto vrijeme.
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#59 Re: vjeruje te li u pomirenja
Ne! Jednostavno i kratko. Jednom nerjesiv problem, uvijek nerijesiv problem. I ajmo Jovo na novo. Bolje vjeruj u bolje sutra sa nekim drugim- bez tih problema i varanja i ostalog.
Sretno!
Sretno!
-
Lesli Eldridž
#60 Re: vjeruje te li u pomirenja
Evi ninđa ti nudi rame za plakanje. Fin, kulturan, obrazovan, radi (vala više ne radi, ali je zaposlen), u savršenoj kondiciji, zajeban sa barabama, sve naj... Zato ne misli ni sekunde, život tek počinje... 
-
nejla28
#61 Re: vjeruje te li u pomirenja
Ves se osjecam bolje...hvala na informacijama o svim tim divnim momchinama na forumu

- Nirka
#62 Re: vjeruje te li u pomirenja
ni haljinu ne valja krpiti a kamoli ljubav... reče jednom davno Selimović..... mislim da si donijela pravu odluku.. vrijeme će pokazat 
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#63 Re: vjeruje te li u pomirenja
Nekada ta pomirenja znaju biti jako slatka 
-
Dobitak
#64 Re: vjeruje te li u pomirenja
aida05 wrote:Nekada ta pomirenja znaju biti jako slatka
Narocito ako dvije strane jedan duzi vremenski period apstiniraju u sexualnom odnosu.
-
nako u prolazu
#65 Re: vjeruje te li u pomirenja
hebiga jaranice al ja bih ti predlozio da se toga momka ostavis....ovo sto sad radis je samo zelja da ti neko napise :ma znas nije to tako strasno i drugi su uspjeli itd itd...prevaren je prevaren i gotovo...
-
kenanz
#66 Re: vjeruje te li u pomirenja
za sve postoji vrijeme:
„Vreme za rađanje i vreme za umiranje. i Vreme za sejanje i vreme za zetvu
Vreme za ubijanje i vreme za lecenje.
Vreme za unistavanje i vreme za građenje.
Vreme za plac i vreme za smeh.
Vreme za jecanje i vreme za igranje.
Vreme za bacanje kamenja i vreme za skupljanje kamenja.
Vreme za grljenje i vreme za rastanak.
Vreme za dobitak i vreme za gubitak.
Vreme za cuvanje i vreme za bacanje.
Vreme za cepanje i vreme za sivenje.
Vreme za ~utanje i vreme za razgovor.
' Vreme za ljubav i vreme za mrznju.
Vreme za rat i vreme za mir."
Ovo je zvucalo kao rastanak. Ali jedan od najlepsih koje sam mogla da dozivim.
Zagrlila sam ga, zagrlio me je, i legosmo na tepih pored kamina. Osecaj ispunjenosti bio je i dalje prisutan, kao da sam oduvek bila mudra, srecna i ostvarena žena.
"Coelho"
„Vreme za rađanje i vreme za umiranje. i Vreme za sejanje i vreme za zetvu
Vreme za ubijanje i vreme za lecenje.
Vreme za unistavanje i vreme za građenje.
Vreme za plac i vreme za smeh.
Vreme za jecanje i vreme za igranje.
Vreme za bacanje kamenja i vreme za skupljanje kamenja.
Vreme za grljenje i vreme za rastanak.
Vreme za dobitak i vreme za gubitak.
Vreme za cuvanje i vreme za bacanje.
Vreme za cepanje i vreme za sivenje.
Vreme za ~utanje i vreme za razgovor.
' Vreme za ljubav i vreme za mrznju.
Vreme za rat i vreme za mir."
Ovo je zvucalo kao rastanak. Ali jedan od najlepsih koje sam mogla da dozivim.
Zagrlila sam ga, zagrlio me je, i legosmo na tepih pored kamina. Osecaj ispunjenosti bio je i dalje prisutan, kao da sam oduvek bila mudra, srecna i ostvarena žena.
"Coelho"
-
nejla28
#67 Re: vjeruje te li u pomirenja
[quote="nako u prolazu"]hebiga jaranice al ja bih ti predlozio da se toga momka ostavis....ovo sto sad radis je samo zelja da ti neko napise :ma znas nije to tako strasno i drugi su uspjeli itd itd...prevaren je prevaren i gotovo...[
Da pojasnim: MI NISMO BILI U VEZI kada smo on a i ja bili sa drugom/drugim.
Ja sam samo htjela da se uvjerim da to nije to. I NIJE!!
Sada sam sretnije nego ikad
Da pojasnim: MI NISMO BILI U VEZI kada smo on a i ja bili sa drugom/drugim.
Ja sam samo htjela da se uvjerim da to nije to. I NIJE!!
- Šeherzada
#68 Re: vjeruje te li u pomirenja
Sto si sretnija nego ikada?Sto si bez njega ili....nejla28 wrote: Ja sam samo htjela da se uvjerim da to nije to. I NIJE!!
-
nejla28
#69 Re: vjeruje te li u pomirenja
spavam mirno,nemam vise milion pitanja,sumnji i predrasuda,uzivam u svom slobodnom vremenu...aida05 wrote:Sto si sretnija nego ikada?Sto si bez njega ili....nejla28 wrote: Ja sam samo htjela da se uvjerim da to nije to. I NIJE!!
ne nedostaje mi on
- Šeherzada
#70 Re: vjeruje te li u pomirenja
Blago tebi.Zavidim ti kako si to uspjelanejla28 wrote:
spavam mirno,nemam vise milion pitanja,sumnji i predrasuda,uzivam u svom slobodnom vremenu...
ne nedostaje mi on
- 10101010101
#71 Re: vjeruje te li u pomirenja
It's easy. Muskarci su uzasno jednostavni (ovo ti pise muskarac), jednodimenzionalni, seksualnost im je primitivna, fokusira se samo na jednu tacku, ne mogu da razumiju kompleksnost zene. Ako im je spolovilo malo, ne bi im trebalo dati vozacku dozvolu. Skloni su da zene nazivaju pogrdnim imenima, a da vlastitu majku ukivaju u zvijezde. Ne mogu da odrastu, slabi su, boje se ljekara i zubara, tuku se iz kukavicluka. Zena je hrabrija, psiholoski snaznija, daje zivot i sve u svemu, bolji je boziji proizvod. E, sad sto vi ne mozete bez nas, druga je prica. To vam je valjda jedina slabost. Zato veoma volim i postujem zene.aida05 wrote:Blago tebi.Zavidim ti kako si to uspjelanejla28 wrote:
spavam mirno,nemam vise milion pitanja,sumnji i predrasuda,uzivam u svom slobodnom vremenu...
ne nedostaje mi on
-
KYLIE
#72 Re: vjeruje te li u pomirenja
101..itd pravo mi se svidjas10101010101 wrote:It's easy. Muskarci su uzasno jednostavni (ovo ti pise muskarac), jednodimenzionalni, seksualnost im je primitivna, fokusira se samo na jednu tacku, ne mogu da razumiju kompleksnost zene. Ako im je spolovilo malo, ne bi im trebalo dati vozacku dozvolu. Skloni su da zene nazivaju pogrdnim imenima, a da vlastitu majku ukivaju u zvijezde. Ne mogu da odrastu, slabi su, boje se ljekara i zubara, tuku se iz kukavicluka. Zena je hrabrija, psiholoski snaznija, daje zivot i sve u svemu, bolji je boziji proizvod. E, sad sto vi ne mozete bez nas, druga je prica. To vam je valjda jedina slabost. I zato ja veoma volim i postujem zene.aida05 wrote:Blago tebi.Zavidim ti kako si to uspjelanejla28 wrote:
ne nedostaje mi on
- Šeherzada
#73 Re: vjeruje te li u pomirenja
S obzirom da je pisao muskarac ovo je definitivno najbolji i najtacniji post na forumu10101010101 wrote: It's easy. Muskarci su uzasno jednostavni (ovo ti pise muskarac), jednodimenzionalni, seksualnost im je primitivna, fokusira se samo na jednu tacku, ne mogu da razumiju kompleksnost zene. Ako im je spolovilo malo, ne bi im trebalo dati vozacku dozvolu. Skloni su da zene nazivaju pogrdnim imenima, a da vlastitu majku ukivaju u zvijezde. Ne mogu da odrastu, slabi su, boje se ljekara i zubara, tuku se iz kukavicluka. Zena je hrabrija, psiholoski snaznija, daje zivot i sve u svemu, bolji je boziji proizvod. E, sad sto vi ne mozete bez nas, druga je prica. To vam je valjda jedina slabost. Zato veoma volim i postujem zene.
-
nejla28
#74 Re: vjeruje te li u pomirenja
SVAKA CAST NA RAZMISLJANJU!!!10101010101 wrote:It's easy. Muskarci su uzasno jednostavni (ovo ti pise muskarac), jednodimenzionalni, seksualnost im je primitivna, fokusira se samo na jednu tacku, ne mogu da razumiju kompleksnost zene. Ako im je spolovilo malo, ne bi im trebalo dati vozacku dozvolu. Skloni su da zene nazivaju pogrdnim imenima, a da vlastitu majku ukivaju u zvijezde. Ne mogu da odrastu, slabi su, boje se ljekara i zubara, tuku se iz kukavicluka. Zena je hrabrija, psiholoski snaznija, daje zivot i sve u svemu, bolji je boziji proizvod. E, sad sto vi ne mozete bez nas, druga je prica. To vam je valjda jedina slabost. Zato veoma volim i postujem zene.aida05 wrote:Blago tebi.Zavidim ti kako si to uspjelanejla28 wrote:
ne nedostaje mi on
-
d2
#75 Re: vjeruje te li u pomirenja
evo ga samac, tuspas mene