PREVARA ZENE....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
airwest
#51 Re: PREVARA ZENE....
Suzi ti vise nemas prolaza tu.
Iako ti oprosti-uvijek ce ti nabiti na nos svaku tvoju i najmanju gresku,
a s tim se ne moze zivjeti
-
ninili
#52 Re: PREVARA ZENE....
Ne kontam...prevarila si ga i sad hoces da ti oprosti
Bas si smijesna. Uglavnom djevojke koje varaju ne vole momka s kojim se zabavljaju jer kad djevojka prevari to je vise emotivna prevara. U slucaju da ga vole, a j... se sa drugim u mojim ocima one su kurave. Kako god, ako je on imalo pametan okrenut ce si i otici drugim putem. Tebi ako je stvarno zao, neka ti ovo bude lekcija i drugi put dobro razmisli. Sretno!
-
d2
#53 Re: PREVARA ZENE....
oprostiti nakon sto si sama rekla - možda.suzana20 wrote: uhvatio me,nisam htjela priznati nisam zeljela kvariti zeljela sam sve da prodje i da oddje na svoje mjesto,saznao je ,mislish da bi nesto pormijneilo da sam rekla,opet bi bio kraj svemu:(
oprostiti nakon sto nisi sama rekla - teško.
- Op3r4t0r
#54 Re: PREVARA ZENE....
Slicna situacija mi se desila poznaniku, prevarila ga cura a onda ga kasnije proganjala pricama kako ga voli, kako bi voljela da joj oprosti, kako bi uradila SVE samo da joj se vrati, pitao on nju jel bas SVE, kaze ona uradicu SVE samo mi se vrati, kupi lik pakovanje od 500 komada A4 format papira, na sred papira stavi njenu veliku sliku, iznad slike napise PREVARILA SAM MOMKA, ispod slike napise JA SAM KURVA, donese njoj i kaze evo ovo polijepi po gradu i opet cemo biti zajedno.
Nakon toga je prestala da ga proganja
-
brecko
#55 Re: PREVARA ZENE....
a sto me nasmijaOp3r4t0r wrote:Slicna situacija mi se desila poznaniku, prevarila ga cura a onda ga kasnije proganjala pricama kako ga voli, kako bi voljela da joj oprosti, kako bi uradila SVE samo da joj se vrati, pitao on nju jel bas SVE, kaze ona uradicu SVE samo mi se vrati, kupi lik pakovanje od 500 komada A4 format papira, na sred papira stavi njenu veliku sliku, iznad slike napise PREVARILA SAM MOMKA, ispod slike napise JA SAM KURVA, donese njoj i kaze evo ovo polijepi po gradu i opet cemo biti zajedno.
prejako
-
d2
#56 Re: PREVARA ZENE....
sta bi se desilo da je ona to uradila, pisala gore i dole i polijepila po gradu ? da li bi on odrzao rijec... sumnjam jer bi on onda hodao sa kurvom tj njegova djevojka bi bila kurva i svi bi znali za to...
ovdje svako malo kurva vako kurva nako, koliko muskih švera ? isto broj kao i zena, one su kurve a oni su ? kurvari mozda ? oni su cool a one su prezrene ?
haj ne serite
ovdje svako malo kurva vako kurva nako, koliko muskih švera ? isto broj kao i zena, one su kurve a oni su ? kurvari mozda ? oni su cool a one su prezrene ?
haj ne serite
-
onako
#57 Re: PREVARA ZENE....
Koliko ja znam nisam na nacin na koji je to ona opisala, a to sto ne znam, ne mora znaciti da nisamNekoIzMase wrote:@ suzana20: Oprostiti moze svako ali zaboraviti niko. Uvijek ce tvoj postupak stajati medju vama, bez obzira na vrijeme, ti ces i dalje biti ona koja nije postovala sve sto je za tebe ucinio. A vremenom i osjecanja izblijede, tako da nema smisla da ga trazis nazad. Potrazi svoju srecu negdje drugo a njemu ostavi prostora da i on pronadje osobu koja ce cijeniti sve sto je za nju, isto kao i za tebe bio, u stanju uciniti.
@onako: Lijepo sroceno ali da li si ikada bio prevaren i da li je ta osoba uspjela zadobiti tvoje potpuno povjerenje nakon svega?
Iskrene suze srca znaju ispisati staze sutrašnjice. Staze koje zalijevaju cemprese zeljenog i snivane puteve srece...Znaju ispisati staze odlaska i povratka...Suze znaju tajnu kako umiru ptice i kako ce jednom presušiti more. Suze znaju ono što mi ne znamo. Znaju suze u nama sve cvijetove ljubavi još ljepsim uciniti i latice njeznosti neopisivo carobnim stvoriti, ali znaju i svu nasu nutrinu otvoriti nudeci nam stazu na kojoj joj nam samo dopustaju u nocima i danima pred nama, da njima natapamo i zalijecimo sve tnase strepnje poraze i greske, tuge i sjete, pa da srastemo s nasom boli.,. noseci dalje u svakom nasem sutra taj krvavi cvijet...Da odživimo vrijeme ljubavnog bumeranga poput ptice kojoj je sudeno na otvorenom sacekati razeno suncano zrnce i jutarnju milostinju ljubavne topline.
Srce se može istociti kroz dlanove i dusa moze iskrvariti more ucinjenih pogresnih koraka, i sve ceznjom obojene netaknute svjetove i nedostizne sokake... Srce se moze iskorijeniti na mahove i dusa moze iscijediti rijeke tuge iz njega kroz korjenove cvijeca i latica, suzama kajanja zaljevanim, kroz grcevite brsljane da se sacuva san mjesto stavrnosti, da se dalje zivi i voli, znajuci da nikada vise nista za sebe ostaviti se nece... Srce se može izbijeliti u magle zeljenog zivota i dusa moze presahnuti u jezerima tuge, u slikama neprolazne bolne spoznaje o onom sta smo svojim postupcima voljenom i sebi ucinili...
Oprost je ako ga ima jedino i samo u njegovom srcu, a tebi ostaje ako ga istinski volis da se nadas i da se radujes njegovoj sreci ma s kim izabrao da je odzivljava...
Pozdrav.
Last edited by onako on 29/04/2008 08:21, edited 1 time in total.
-
ludacha
#58 Re: PREVARA ZENE....
ne stoji ti bas ova.ninili wrote:Ne kontam...prevarila si ga i sad hoces da ti oprostiBas si smijesna. Uglavnom djevojke koje varaju ne vole momka s kojim se zabavljaju jer kad djevojka prevari to je vise emotivna prevara. U slucaju da ga vole, a j... se sa drugim u mojim ocima one su kurave. Kako god, ako je on imalo pametan okrenut ce si i otici drugim putem. Tebi ako je stvarno zao, neka ti ovo bude lekcija i drugi put dobro razmisli. Sretno!
vecina ljudi prica da kad zena vara, u to su ukljuceni i osjecaji.
suzana20 ne znam kakva je tvoja situacija bila, i iskreno ne zanima me pretjerano, ali šta vi mislite, da to ne može biti čisto sex? bez emocija?
naravno da može!
da, i s naše strane. ne morate sad biti sokirani. to je savrseno prirodna pojava. nisam ja tu nista izmislila
-
ludacha
#59 Re: PREVARA ZENE....
hahaha ma sta ja znam..neki me djavo povuce za jezik hahaha
- sadmire
#60 Re: PREVARA ZENE....
Kako kaže ona pjesma: Gdje ponos dođe po svoje, tu ljubav kofere pakuje...
Gdje god ljubav nije toliko jaka da sve drugo potisne u drugi plan, tu nema zajedničke budućnosti!
Kakva je i korist od oprosta ako ta veza po svom sadržaju nije ono što bi trebala biti? Nekom je možda jedino važno da je pored osobe sa kojom želi biti, ali za stvarni život je potrebno više od toga!
Gdje god ljubav nije toliko jaka da sve drugo potisne u drugi plan, tu nema zajedničke budućnosti!
Kakva je i korist od oprosta ako ta veza po svom sadržaju nije ono što bi trebala biti? Nekom je možda jedino važno da je pored osobe sa kojom želi biti, ali za stvarni život je potrebno više od toga!
-
KYLIE
#61 Re: PREVARA ZENE....
Op3r4t0r wrote:Slicna situacija mi se desila poznaniku, prevarila ga cura a onda ga kasnije proganjala pricama kako ga voli, kako bi voljela da joj oprosti, kako bi uradila SVE samo da joj se vrati, pitao on nju jel bas SVE, kaze ona uradicu SVE samo mi se vrati, kupi lik pakovanje od 500 komada A4 format papira, na sred papira stavi njenu veliku sliku, iznad slike napise PREVARILA SAM MOMKA, ispod slike napise JA SAM KURVA, donese njoj i kaze evo ovo polijepi po gradu i opet cemo biti zajedno.
ja ga ne bi prestala proganjati ionako je nestasica tih kreativnih
- SsTtEeLlAa
#62 Re: PREVARA ZENE....
Naravno da covjek grijesi i naravno da se skoro svakome to moze desiti... medjutim mene zanima ako ste s nekim koga istinski volite i onda ga prevarite gdje je tu postovanje ??? postovanje i sebe, a i te voljene osobe ??? Uz ljubav u vezama treba da bude i velika doza postovanja, a samim tim ako ste vi spremni to uradit ( prevarit) ili ga ne volite ili ga ne postujete dovoljno...ludacha wrote:ne stoji ti bas ova.ninili wrote:Ne kontam...prevarila si ga i sad hoces da ti oprostiBas si smijesna. Uglavnom djevojke koje varaju ne vole momka s kojim se zabavljaju jer kad djevojka prevari to je vise emotivna prevara. U slucaju da ga vole, a j... se sa drugim u mojim ocima one su kurave. Kako god, ako je on imalo pametan okrenut ce si i otici drugim putem. Tebi ako je stvarno zao, neka ti ovo bude lekcija i drugi put dobro razmisli. Sretno!
vecina ljudi prica da kad zena vara, u to su ukljuceni i osjecaji.
suzana20 ne znam kakva je tvoja situacija bila, i iskreno ne zanima me pretjerano, ali šta vi mislite, da to ne može biti čisto sex? bez emocija?
naravno da može!
da, i s naše strane. ne morate sad biti sokirani. to je savrseno prirodna pojava. nisam ja tu nista izmislila
Znaci draga Suzana ....trazi srecu negdje drugo
-
KYLIE
#63 Re: PREVARA ZENE....
ako si mu priznala to je ogromna greska, a ako te uhvatio, eh *ebiga onda je to mnogo komplikovanijesuzana20 wrote:sta da kazem,prevarila sam momka na pocetku planiranja veze i braka,nastavila sa dopisivanjem na pocetku zajednickom zivota,nista mi nije znacilo ali sam napravila glupost kao malo ko na ovoj plaeti,zasto pitam sama sebe'?nemam odgovor ,zavoljela sam ga jako i uvijek sam zeljela biti s njim ali ne moze da mi oprosti...pitam se postoje li slucajvi kad muskarac oprosti,kako,imam li ikakve sanse,bilo sta da uradim...ako je neko bio u slicnoj situaciji,molim savjete..iako ja mislim da je kraj i da nemam cemu da se nadam,unistila sam sama sebe i svoju srecu ne vjeruje da ga volim i da ga zelim ,da je to bila glupost ....da li postoji oprost?
- NekoIzMase
#64 Re: PREVARA ZENE....
Nekada je bolje i da ne saznas da je osoba zbog koje si bio spreman hodati po trnju bosim nogama sa osmjehom na licu, zbog koje bi isao na Mlijecni Put donijeti mlijeka da ti kaze da ga zeli, bacila sve pod noge kao dotrajalu cigaretu. Ali kada saznas, pitas se gdje si pogrijesio, krivis sebe umjesto nju i zbog toga bjezis od te osobe. Srecom, vrijeme ti donese zaborav i kada se to desi opet vratis vjeru u ljude, tacnije zene, posto svi volimo generalizirati spolove kao jedinku. Ostane samo jedno neslavno sjecanje na ljubav koja je zrtvovana da bi ojacala karakter kroz ciju prizmu biramo neke ljubavi nove.Koliko ja znam nisam na nacin na koji je to ona opisala, a to sto ne znam, ne mora znaciti da nisam
Hvala Bogu da si imala kvalitetna ramenaHvala Bogu pa on nju nije oženio.
Moze, ali zasto joj je potreban dok usporedo sa drugim planira brak? I ako se ne varam, nastavila se dopisivati sa tipom s kojim je varala momka tako da sumnjam da je bilo bas bez emocija... i da joj momak nije saznao za sve, do kad bi se 'dopisivali'?ali šta vi mislite, da to ne može biti čisto sex? bez emocija?
- seln
#65 Re: PREVARA ZENE....
Je li ovo godisnji summit placipi*ki ili sta vec?
Bosanski momci, koji kao likovi u americkim sapunicama oprastaju droljama "jer ih vole"?
Greske, qrci-palci,razmisljanja...ne cini to ni jedna zato sto voli ili ne voli nekog: radi to zato sto ima sklonost ka takvim stvarima.
Inace, tema je zesci supljak i mislim da je suzana trol.
Bosanski momci, koji kao likovi u americkim sapunicama oprastaju droljama "jer ih vole"?
Greske, qrci-palci,razmisljanja...ne cini to ni jedna zato sto voli ili ne voli nekog: radi to zato sto ima sklonost ka takvim stvarima.
-
KYLIE
#66 Re: PREVARA ZENE....
a kad se bosanski momci kurvaju onda su cooleri jelde? e to se zove zestoko licemjerjeseln wrote:Je li ovo godisnji summit placipi*ki ili sta vec?
-
onako
#67 Re: PREVARA ZENE....
Nekada je bolje i da ne saznas da je osoba zbog koje si bio spreman hodati po trnju bosim nogama sa osmjehom na licu, zbog koje bi isao na Mlijecni Put donijeti mlijeka da ti kaze da ga zeli, bacila sve pod noge kao dotrajalu cigaretu. Ali kada saznas, pitas se gdje si pogrijesio, krivis sebe umjesto nju i zbog toga bjezis od te osobe. Srecom, vrijeme ti donese zaborav i kada se to desi opet vratis vjeru u ljude, tacnije zene, posto svi volimo generalizirati spolove kao jedinku. Ostane samo jedno neslavno sjecanje na ljubav koja je zrtvovana da bi ojacala karakter kroz ciju prizmu biramo neke ljubavi nove.NekoIzMase wrote:Koliko ja znam nisam na nacin na koji je to ona opisala, a to sto ne znam, ne mora znaciti da nisam
@NekoIzMase
Zasto bi krivio sebe, ako si iskreno volio i vjerovao..Nije pogrijesio sto je volio...Ona sa svojim postupkom uz svoju necistocu, ponijela je dalje i svu njegovu...Covjek se u ljubavi uljuljka, i tek kada je izgubi, shvati svu ljepotu i vrijednost onog sto je imao...Zasto da sebe krivi? Sto je vjerovao, sto je volio, sto je snivao...Ljudski je to svaki put kada se voli...Ko smije sa sigurnoscu reci da se to bilo kome od nas ne moze nikada desiti? I desava se, samo je razlika da neko sazna, a neko ne...
Ona pita ima li nacina da joj on oprosti i na to pitanje samo on joj moze dati odgovor...Moze nikada je vise ne pogledati, pozdraviti i zauvijek prezirati, ici dalje dajuci sve svoje nekoj drugoj...Samo on zna odgovore na njena pitanja...
- seln
#68 Re: PREVARA ZENE....
Halo ba, jesam li ja nesto rekao u vezi toga? Prevara je prevara, bez obzira ko vara.KYLIE wrote:a kad se bosanski momci kurvaju onda su cooleri jelde? e to se zove zestoko licemjerjeseln wrote:Je li ovo godisnji summit placipi*ki ili sta vec?
U ovom slucaju nam trol prica kako je zensko koje se guzilo sa drugim, zato sam i spominjao zenski rod.
- milivoje
#69 Re: PREVARA ZENE....
d2 wrote:sta bi se desilo da je ona to uradila, pisala gore i dole i polijepila po gradu ? da li bi on odrzao rijec... sumnjam jer bi on onda hodao sa kurvom tj njegova djevojka bi bila kurva i svi bi znali za to...
haj ne serite
Bravo majstore.
Potpisujem navedeno...ni sam bolje ne bih srocio.
- seln
#70 Re: PREVARA ZENE....
Jeste li primjetili da se tema zove "Prevara zene"? Zasto, ako vec zenska prica kako je prevarila momka?
Zasto govori o sebi u trecem licu?
Zasto govori o sebi u trecem licu?
- Prozor
#71 Re: PREVARA ZENE....
i ja se slazem sa boldiranim.seln wrote:Je li ovo godisnji summit placipi*ki ili sta vec?
- milivoje
#72 Re: PREVARA ZENE....
Da li pojam ''serioznost'' ima veze sa pojmom ''preseravanje''?Prozor wrote:i ja se slazem sa boldiranim.seln wrote:Je li ovo godisnji summit placipi*ki ili sta vec?
SVI imaju TU sklonost.
Sex je osnovna ljudska potreba, kao i hrana i pice. Ne kaze se dzaba ''basic instict''.
Smisao sexa je produzenje vrste.
Samo smo mi to doveli do savrsenstva i onda sve fino upakovali u ETIKU i MORAL.
I tako nastadose kurve i jebachi.
Selo moje ljepse od Pariza.
-
KYLIE
#73 Re: PREVARA ZENE....
Da li pojam ''serioznost'' ima veze sa pojmom ''preseravanje''?milivoje wrote: i ja se slazem sa boldiranim.
SVI imaju TU sklonost.
Sex je osnovna ljudska potreba, kao i hrana i pice. Ne kaze se dzaba ''basic instict''.
Smisao sexa je produzenje vrste.
Samo smo mi to doveli do savrsenstva i onda sve fino upakovali u ETIKU i MORAL.
I tako nastadose kurve i jebachi.
Selo moje ljepse od Pariza.[/quote]
ma mili opet stojim pri onoj od juce svaka ti dala
- milivoje
#74 Re: PREVARA ZENE....
Svaka?
Ja bih OPET da biram (mada znam da je probirac=otirac)

Ja bih OPET da biram (mada znam da je probirac=otirac)
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#75 Re: PREVARA ZENE....
seln wrote:Je li ovo godisnji summit placipi*ki ili sta vec?
u svim ovim temama covjek uglavnom vara samog sebe...
lijepo brate moj prekines i ides dalje...i gotovo...