Muzaferija wrote:Vi kako hocete mozete da me vrijedjate.
I da moj nick je po legendi Zaimu.
Valjda zato postoji demokracija.
Za sve koji se cude "inozemstvu" rodjen sam u Rijeci i ne bi vjerovali koliko muslimana zivi tamo.
Posebno rukometasa sa medaljam koji igraju za Hrvatsku doduse.
Ali opet sam ponosan.
Jadno je to sto malo od vas osudi one jadnike sto djecu pobise.
Da vjeru mijenjam , mijenjam i to je moaj stvar.
Mnogo mi je lakse sada.
Moja porodica i ja idemo redovno u Baptisticku crkvu sada, i svima se svidja.
Nikada u svom zivotu vise svijeta nisam vidi o nedeljom.
Moram da priznam da je Islam dozvolio bez osude ono sto nije smio.
Dobro je to nas priest formulirao na misi nedeljnoj.
jarane, vec sam ti jutros rekao da si poput izgleda preizglancanih prozora u hotelu Ritz-dakle, superprovidan
naravno da nisi musliman, niti si kad bio, provokator si koji mrzi islam, da li ga se i bojis, to me i ne zanima...kao prvo ne znas sta je islam, niti znaju ti ocajni Ceceni...a za tvoj strah...jedini mis koji iskreno zavredjuje moju paznju se zove Jerry...a sad, da ne vrijedjas nasu inteligenciju, objasni mi kako si to za jedan dan (Osetija je bila prije par dana) i za jednu nedjelju uspio da, skupa sa porodicom, promijenis vjeru i pocnes
REDOVNO ici u crkvu...zar redovno ne podrazumijeva izvjestan broj nedjeljnih misa i period od barem par mjeseci da bi se moglo reci redovno...naravno da je vjera svacija privatna stvar, pa i to hoce li je promijeniti i to Boga mi jedinog postujem da ne mogu vise, beskrajno...ali, ti si, ocito, to sam ti jutros rekao (REDOVNO

se odajes, svakim postom), a sad si se tom recenicom i definitivno odao...samo si provokator kojem je jedina veza za citava zivota sa islamom fasisticka mrznja...HOCE JEZIK (PRST) PRAVO...NE LAZE ROG AKO KOZA LAZE...Kron29, je li tako? svejedno i ako je ko drugi, nije nikakva razlika
malo vjezbaj inteligenciju, pa se javi za par godina ako dobro navjezbas i naucis da sam sebe djecije providno ne odas
pozdrav