Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
profi25 wrote:ljudi ko je od vas trenutno solo i kako se osjecate
jel sjedite i cekate sudbinu u fazonu super mi ovako ili trazite partnera
ja sam ponovo solo i nekako mi nedostaje da imam curu, mada se tjesim da je dobro biti i sam, ali...
dosadili mi vise jarani svaku noc, ubise me pricama koje napamet znam
neku noc preko puta nas sjedi jedna slatka mala, kontam joj kako bi se sada bilo dobro ljubiti
ali eto nisam nista poduzeo, nekako mi glupo bilo
ne znam sta se desava sa mnom, jel ovo sunce ili sto su svi u vezama, ali fakat se cudno osjecam
nego ako imate kakav savjet gdje i kako naci curu...eto pisite
na faxu i poslu nema ni jedna, sve neke starke ili u vezama... u kaficu ne znam kako prici nekoj, kada je sve to nafurano
Nego da se ja malo osvrnem na temu...
Profi25, nisi jedina osoba koja ima te silne dileme... Jako je teško solirati kada si okružen sretnim i zaljubljenim parovima... Gdje god se okreneš, svi se grle i ljube. I nekako to najviše primjećuješ upravo kada si solo.
Nego, ako ti odgovara da malo soliraš... Onda soliraj! Ako osjećaš da si spreman za akciju... Onda u akciju
Mada ja nisam pobornik "veza zbog veze", ako ti i to odgovara, bujrum.
U svakom slučaju, pravu osobu nećeš naći ukoliko ne počneš tražiti... Jedan pametan čikica jednom je rekao: "Neuspijeh je iskušenje koje prethodi uspijehu"
aaaa nemojte mi suditi ...nego nisa ja htjela pametovati i govorit cekaj docice...al sta da kazem "lupaj glavom od zid dok ne shvatis sta zelis"...vrijeme je lijek...sutra novi dan...nova nafaka...glavu gore i hrabro naprijed...radi nesto sto te volja a sve ce ostalo doci po sebi...
baj d vej...mozda necu nidokle dogurati ako mislim i razmisljam da mi je samo on u srcu i da ce tako biti oduvije...al nas raskid se desio prije 3 dana, ne mogu glavom krzo zid...a znam koliko smo bili super...a tek koliko smo super sad...rastali smo se ko ljudi...ko prijatelji i dalje smo tu jedno za drugo
svaka situacija je individualna,i nema garancije da je moguce da ce svako od nas naci osobu za duge i solidne veze,sto se tice afera i kracih veza,to je je prica drugacijeg sardzaja
Daphna wrote:
Profi25, nisi jedina osoba koja ima te silne dileme... Jako je teško solirati kada si okružen sretnim i zaljubljenim parovima... Gdje god se okreneš, svi se grle i ljube. I nekako to najviše primjećuješ upravo kada si solo.
Solo sam i okružena sam ljudima u vezi. Ali da su svi zalubljeni i sretni...to nekako najmanje primjećujem:( Možda već dugo, ali samo primjećujem negativne strane veze I to mi samo "produbljuje" osjećaj ljepote što sam sama, ali opet me strah
sve ima svoje prednosti i mane,ali je činjenica da ne možeš "nazor" naći nekog koga ćeš da voliš i ko će tebe da voli,to se samo desi ili ...ne,jedino što možemo da uradimo da uživamo u onom što imamo i ostanemo otvoreni za nova druženja.
Hej,zar ne vidiš koliko nas je?!!!
njeka wrote:sve ima svoje prednosti i mane,ali je činjenica da ne možeš "nazor" naći nekog koga ćeš da voliš i ko će tebe da voli,to se samo desi ili ...ne,jedino što možemo da uradimo da uživamo u onom što imamo i ostanemo otvoreni za nova druženja. Hej,zar ne vidiš koliko nas je?!!!
ipak sam se morala nasmijati na ovaj komentar,iako nije uopce smijesan
profi25 wrote:ljudi ko je od vas trenutno solo i kako se osjecate
jel sjedite i cekate sudbinu u fazonu super mi ovako ili trazite partnera
ja sam ponovo solo i nekako mi nedostaje da imam curu, mada se tjesim da je dobro biti i sam, ali...
dosadili mi vise jarani svaku noc, ubise me pricama koje napamet znam neku noc preko puta nas sjedi jedna slatka mala, kontam joj kako bi se sada bilo dobro ljubiti
ali eto nisam nista poduzeo, nekako mi glupo bilo
ne znam sta se desava sa mnom, jel ovo sunce ili sto su svi u vezama, ali fakat se cudno osjecam
nego ako imate kakav savjet gdje i kako naci curu...eto pisite
na faxu i poslu nema ni jedna, sve neke starke ili u vezama... u kaficu ne znam kako prici nekoj, kada je sve to nafurano
Kako znas da je ufurana?Trebo si joj "uletit" klizeci...
"igrac koji puca dat ce go, igrac koji ne pucaa neceeeee dat go"