Alfa 147
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Majjah
#51 Re: Alfa 147
Ja samo znam da mi se svalerski ucinak povecao za 500% od kad sam sa VW golfa presao na Alfu i to 145, koja je ruzno pace u odnosu na 147. 
-
schakal
#52 Re: Alfa 147
Ma hebes koncar ako hoces sporet kupis gorenje
nije svabski ali je dobar
Nego pdiddy sta bi jesi li kupio auto,sporet ili ipak bojler? 
-
redondo72
#53 Re: Alfa 147
Planiram da na jesen kupim Alfu 147 i već kao nešto gledam ( mada se slabo razumem
), pa me zanima gde da tražim. Izbor je jako loš i sužen. Uzimao bih od neke auto kuće koja je direktan uvoznik, dakle ne bih već drndanu po bosanskim putevima.
Planiram da platim 14k za neko 2002. godište. Za sada gledam preko neta i razočaran sam izborom. Nisam išao na auto pijacu, kakva je tamo situacija?
Planiram da platim 14k za neko 2002. godište. Za sada gledam preko neta i razočaran sam izborom. Nisam išao na auto pijacu, kakva je tamo situacija?
-
schakal
#54 Re: Alfa 147
Ja na autopijaci nebi kupovao auto samo ce te prevariti, potrazi malo po oglasima mozda izleti nesto fino
-
fastmf
#55 Re: Alfa 147
nije moguće ....Citizen-X wrote:Ndr.iver wrote:cuore sportivo nije motor![]()
i u fici motor iz yuge 45 cini cuda, ali nije pracen ostatkom....
stoga je cuore sportivo cjelokupan paket, od izgleda, lezanja, pa do motora...a to alfa radi najbolje od svih
a sto trosi jebi ga, nije seks ako ne udjee znam zaista sta ti je toliko smijesno? Mase ti neko prstom puno?
Srce u covjeka nije tijelo pod broj jedan, zna se sta je srce.
BTW motorom od juge neces puno dati fici.
Izgled nisam nikad ni osporavao Alfa Romeu osim mozda od preruzne od Guiliette pa do pojave 145.
Ja zaista, za svog zivota, ne pamtim sportske uspjehe Alfa Romea da bi ga se moglo svrstati u kvalifikaciju "uber alles".
Totalna blasfhemija.
a DTM....
znas li koji je tallijan pomeo schwabe na DTM?
155 v6 ti
-
fastmf
#56 Re: Alfa 147
Ti sto se mene tice gradi alfa romeu spomenik, medjutim, za neke ljude izgleda je objasniti operacija bez granica, pogledaj uokolo i vidi kakav je pecat ostavila ta marka u svijetu auta apsolutno nikakav ili beznacajan.
ccccccc
nakon ogromnog napora uloženog u konstruisanje prvpg svog modela... neki enzo reče.....
DANAS SMO UBILI MAJKU
pogodi ko je majka
nećemo o pečatima
dok su bube prvom išle uz brdo
Alfe su imale dvije bregaste....
kocione diskove.....
plocice.....
fergazere od kojih pri punom gasu pa makar i na filmu "Diplomac"
nemoj o pečatima
T
- DoradO
#57 Re: Alfa 147
ma bezze se prepucavate ...npr kad sam ja kupovao auto bile su u kljucene sve opcije ... i da ne duzim uvijek mi je za oko zapinjalo to koliko kojem autu opada cijena i nepobitna cinjenica je da su tu uvijek medju prvim talijanska i cesto francuska auta (kada gledamo godinu za godinu, kilometre, motor...) i to ne samo kod nas nego u vecem dijelu Evrope... a zasto je to tako zakljucite sami ...
-
dr.iver
#58 Re: Alfa 147
a ti si svercer, preprodavac auta??DoradO wrote: ... i da ne duzim uvijek mi je za oko zapinjalo to koliko kojem autu opada cijena i nepobitna cinjenica je da su tu uvijek medju prvim talijanska i cesto francuska auta (kada gledamo godinu za godinu, kilometre, motor...) i to ne samo kod nas nego u vecem dijelu Evrope... a zasto je to tako zakljucite sami ...
- DoradO
#59 Re: Alfa 147
ahaa tako nestodr.iver wrote:a ti si svercer, preprodavac auta??DoradO wrote: ... i da ne duzim uvijek mi je za oko zapinjalo to koliko kojem autu opada cijena i nepobitna cinjenica je da su tu uvijek medju prvim talijanska i cesto francuska auta (kada gledamo godinu za godinu, kilometre, motor...) i to ne samo kod nas nego u vecem dijelu Evrope... a zasto je to tako zakljucite sami ...