Renault vs. Volkswagen

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

kaubojstina

#51 Re: Renault vs. Volkswagen

Post by kaubojstina »

@ Clio

Nevjerovatan si. :lol: Pa ti si covjece otvorio temu i ponudio si neki papnski video kao dokaz da je jedno auto > od drugog. Ja sam sam samo udar'o kontru i nastavio ludost. Vikend je, pada kisa, nema se sta bolje radit' :D
Clio, slika za tebe stari, mozda je zelis staviti na licnu kartu kad izvadis. A do tada...nastavi se furati na zvucnike i sulunare.
Image

@ johntra

Zao mi je da to cujem. Ja zelim reci da ljudi kupuju auta za razlicite razloge...ne samo zbog perfekcije, neprikosnovene performance i
cijene. Auta srastu emocionalno sa gazdom/gazdaricom i taj aspekt prelazi sve racionalne razloge. Originalni post je toliko polariziran da sam ga odmah svatio kao salu, te bas i nisam hito prosirivati temu. Nad'o sam se da ce se vise clanova pridruziti diskusiji, ali to se nije desilo. :(
Svi mi mamo omiljene pantalone ili haljine...ali uvijek postoji jedna sto ti je draza, komotnija i tu ces normalno vise i nositi. Tako ide i sa autima. Zar ne?
Taj isti slucaj nije kod Clia. Njemu je neki majstor rek'o da je Reno sveto pismo, te da ukoliko odstupis od njega, bit' ces silovan. Vjerujem da ima VW pristalica sa istim ponasanjem...ali o tome drugi put, jer nesmijem govoriti protiv VW.
:| :roll: :)

Admin. Pod kljuc.
CLIO

#52 Re: Renault vs. Volkswagen

Post by CLIO »

Johntra nemoj molim te vise da odgovaras na njegove .... da ne kazem.Fuj. Ja vise necu, sto se mene tice admin ne mora ovo pod kljuc za mene je ovo veec zakljucano.
Post Reply