znaci ,njihova LAZ je od korijena.
ljudi koji su jedan period imali buldoga,pa kobru,kao amblem njihove navijacke grupe.
sad TRENUTNO imate,sta? TrEjD Mark?
na sjevernoj tribini su djevojke imale trans,prije nego vi na jugu
bruka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ne laprdaj,kakve veze ima i da smo nastali te je.ene ´88 i grobari i delije su nastali ´89 pa jeste li vi mozda jaci ili brojniji od njih?jeste li ikad bili?hocete li ikad biti? how yes noPITARKA_SA wrote:ljudi se oforme na RIJECIMA 87 godine,na tribinu sa transom MANIJAKA dodju 88
znaci ,njihova LAZ je od korijena.![]()
ljudi koji su jedan period imali buldoga,pa kobru,kao amblem njihove navijacke grupe.
sad TRENUTNO imate,sta? TrEjD Mark?samo taj sitni detalj govori kako ustvari nikada niste ni imali jak pecat,jake korijene jer da jeste takve stvari se ne bi desavale.
na sjevernoj tribini su djevojke imale trans,prije nego vi na jugu![]()
bruka![]()
Šibicar wrote:Ne laprdaj,kakve veze ima i da smo nastali te je.ene ´88 i grobari i delije su nastali ´89 pa jeste li vi mozda jaci ili brojniji od njih?jeste li ikad bili?hocete li ikad biti? how yes noPITARKA_SA wrote:ljudi se oforme na RIJECIMA 87 godine,na tribinu sa transom MANIJAKA dodju 88
sad TRENUTNO imate,sta? TrEjD Mark?samo taj sitni detalj govori kako ustvari nikada niste ni imali jak pecat,jake korijene jer da jeste takve stvari se ne bi desavale.
bruka![]()

Vama je najveci uspjeh grupe sto je jedan nas clan sa vasom ekipom zbo dva grobaraMikado wrote:http://img86.imageshack.us/img86/2043/u ... a6mbj5.jpgŠibicar wrote:Ne laprdaj,kakve veze ima i da smo nastali te je.ene ´88 i grobari i delije su nastali ´89 pa jeste li vi mozda jaci ili brojniji od njih?jeste li ikad bili?hocete li ikad biti? how yes noPITARKA_SA wrote:ljudi se oforme na RIJECIMA 87 godine,na tribinu sa transom MANIJAKA dodju 88
bruka![]()
I 2x unistili tu ekipu kojoj su se "ulizivali"Fordas wrote:Sta si htio ovim reci??? Opet neka bajka? Ta vas ekipa je redovna bila na NASIM utakmicama. Da su bili toliko zeznuti ne bi podvijali rep i prisustvovali nasim tekmama, zato suti i ne provaljuj seTM1987 wrote: Vi ste najbolje osjetili da li smo mi imali jacu ekipu prije rata
Ti si u svom postu lupio dvije glupostitestament wrote:TM1987 wrote:Vi ste najbolje osjetili da li smo mi imali jacu ekipu prije rataPITARKA_SA wrote:zalosni ste.
to sto se desava s nasim navijacima znaju vise i ptice na grani
samo tup covijek moze likovat zbog toga.
a usput recno da ste vi imali(osim rahmetli dzilde)jacu ekipu prije rata(a ne javu i ostale luzere)vjerujem da bi vas slicna stvar zadesila.
prema tome...![]()
samo vi likujte i uzivajte,ali i sami ste svjesni da i ovakvi kakvi smo(u totalnom rasulu)opet vase navijacke podgrupe bivaju da kazem rasformirane?ili je to prejaka rijec?
vjerujem da nije.
Sine dragi ti lupi NAJVEĆU glupost i osta živ.Samo par info za tebe pošto si mlad,nisi gledao uživo tu vašu ekipu prije rata pa slušaš LAŽI onih malo starijih od tebe koji su bili šegrti đildi rahmetli i zemi,paša moj prvi je zema(vođa predratnih joint union-a) išao skoro svako gostovanje sa nama beograd 1990 npr,a zapitaj se što??
The 51st State wrote:
E hajd ti reci ZAŠTO? (i laz je da išao skoro svako gostovanje)...cekam odgovor...odgovori zašto je Zema išao na gostovanje sa vama.[/quote]testament wrote:Sine dragi ti lupi NAJVEĆU glupost i osta živ.Samo par info za tebe pošto si mlad,nisi gledao uživo tu vašu ekipu prije rata pa slušaš LAŽI onih malo starijih od tebe koji su bili šegrti đildi rahmetli i zemi,paša moj prvi je zema(vođa predratnih joint union-a) išao skoro svako gostovanje sa nama beograd 1990 npr,a zapitaj se što??

haveru ne uporedjujem ih sa vama ili sa nama jer bi to bilo smijesno,nego samo kazem da ta godina osnivanja NISTA ne znaci kolko ste zapeli za njupudlica wrote:on uporedjuje grobare i delije sa nama...pa stvarno kud ces dalje pricat i jos kad kaze mislim po postu ja sam skontao da nismo jaci od manijaka
I cura nije rekla istinupudlica wrote:niko uopste nije zapeo za nju,pitarka cini mi se rece da ste vi 88 nastali mi 87 i upravu je cura,da smo zapeli pa svaki bi post bio "horde zla 1987"
elSaik wrote:Vi ste bleda kopija, Delija sa severa...
http://www.delije-caffe.co.yu/
http://www.bordocaffe.com/
a vama najveci uspjeh sto ste zajedno sa nama prebili delije pred holiday inomTM1987 wrote:Vama je najveci uspjeh grupe sto je jedan nas clan sa vasom ekipom zbo dva grobara
lazpudlica wrote:a vama najveci uspjeh sto ste zajedno sa nama prebili delije pred holiday inomTM1987 wrote:Vama je najveci uspjeh grupe sto je jedan nas clan sa vasom ekipom zbo dva grobara
Za razliku od tebe vijernog navijača.Osim kad Sarajevo igra loše,gubi,ispada iz Kupa il kad je skupa karta.I takobelissima wrote:Strumfovi dragi,vi ste kopija svega...sad ste nk,sad fk,sad vam je buldog,pa kobra(ili lezite ili bjezite),onda transparent je 100 % bio u 88 god,pa ste provodili vrijeme sa nama,na sjeveru,na nasim gostovanjima,divili se nasim orginalnim furkama...NE ZNAM KAKO VAS NIJE STID SPOMINJATI,BAREM KAKO NIJE STID STARIJE MOMKE KOJI SU PRATILI ZELJU ...hajde ovi mladji internet navijaci,njima i nije zamjeriti...shvatit ce...nadam se hi hi hi!!!!!
Nego,jel ti štopo net ovih danabelissima wrote:Citaj strumfu...citaj hi hi hi
Ne mogu vjerovati da je ovdje ovakobelissima wrote:Citaj strumfu...citaj hi hi hi