Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jesmo - ali ja ti nisam svabo niti sam 100 % bosanac
rekao bi da sam 50 - 50
nisam ja ta vrsta ljudi - koja putuje u bosnu i folira se - i kad se vratim kuci pricam da sam pojeo cevape u bosni -
nisam ni sto posto bosanac - zasto ? mislim da je to zato sto sam odrasto izmedju hans-a i valter-a i ustvari nikad nisam bio ni 100 % prihvacen od naseg naroda - ali ja sam takav kakav jesam - i mozete me odtjerati i neprihvatati ali ponos i ljubav za bosnu moju nemoze mi niko zabraniti
sta bi radila kad upoznas nekog koji je spreman da te odma vodi , spakuj stvari i hajd - sta bi radila ?
jesi li spremna da ili ne ? i nasta si konkretno spremna , to me zanima
ne radi se o udaji ali je to u velicini vezano jedno uz drugo
pozdrav
ako znam da nema sanse da cu se udati za njega, zasto ulagati toliko vremena i para u to?!
ako sam se zaljubila pravo, onda bih trazila da me kompanija prebaci u tu drzavu, ili sebi nasla posao prvo, i onda odmah pakuj stvari.
zasto da ne?
mladi smo jos!
Sta fali?Ako je vec trazi na forumu moze je naci za 5 dana.....Inace kakve su to ljubavi nije mi jasno....Nego drug,nadji ti sebi sta opipljivo-za vezu i brak,forum je samo zabava
lolita_xx wrote:
naravno, samo jos da me neko pita da se udam
ma pitace, za damu tvog kalibra su bili bitke, primjer waterloo hiljadu osamsto i neke, nego, sta ti velis, kakva bi tvoja reakcija bila, kad bi indirektno diskretno reko, hajmo mi pod deke
lolita_xx wrote:
ma pitace, za damu tvog kalibra su bili bitke, primjer waterloo hiljadu osamsto i neke, nego, sta ti velis, kakva bi tvoja reakcija bila, kad bi indirektno diskretno reko, hajmo mi pod deke
cuj indirektno i diskretno pod deke
moja reakcija, znacajno bih ga pogledala
lolita_xx wrote:
cuj indirektno i diskretno pod deke
moja reakcija, znacajno bih ga pogledala
blago se onom, koga grije sjaj tvojih ociju
*iz kompilacije zbirke izabranih djela carabaicus anegdoticus romanticus
snaga tvoga pogleda, topi glecere, razbija oluje, prodire kroz barijere, grije srce, kao sunce zarko, i ostavlja nas gole, s pogledom takvim, sve ce ici glatko