Mushke torbe-gdje kupiti?
-
Eborg
#51 Re: Mushke torbe-gdje kupiti?
Mobitel, novčanik, ključevi od kuće, ključevi od auta, još ako pušiš cigare i upaljač. Pa izgledam k'o kauboj kad stavim stvari u džepove. 
-
manki
#52 Re: Mushke torbe-gdje kupiti?
Možda u Lacoste trgovini u BBI centru?w4nted wrote:veliki pozdrav, gdje u Sa mogu naci ovakvu torbicu ?link je ispod, hvala...
http://imageshack.us/photo/my-images/7/ ... slika5.jpg
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#53 Re: Mushke torbe-gdje kupiti?
A kako si to sve isto nosao kada te torbice nisu bile "IN"?Eborg wrote:Mobitel, novčanik, ključevi od kuće, ključevi od auta, još ako pušiš cigare i upaljač. Pa izgledam k'o kauboj kad stavim stvari u džepove.
Ja samo po BiH i Srbiji i CG sam vidio ovoliku kolicinu likova sa torbicama,i to raznih oblika i velicina.
BTW. pitaj svog buraza ,staroga ili nekoga malo starijeg..kako su se u raji zvale te torbice
- mrtva kokoš
#54 Re: Mushke torbe-gdje kupiti?
meni su ove torbice, male bas ono gej

- mrtva kokoš
#55 Re: Mushke torbe-gdje kupiti?
a u isto vrijeme i sabanske, u zavisnosti ko ih nosi, valjda 
-
Ambrozija
#56 Re: Mushke torbe-gdje kupiti?
Splinter wrote:meni su ove torbice, male bas ono gej![]()
Uopce nisu, bas mi je lijepo vidjeti...I ima bas dobrih torbica...Vidjela sam u onom Avatru u BBI-u, u Oviesse-u bude dobrih....Slazem se s jednim od prethodnih komentara, ruzno je po dzepovima nosat stvari, a ova male torbice su bas prakticne....
-
saabsa
#57 Re: Mushke torbe-gdje kupiti?
http://www.511tactical.com/All-Products ... Pouch.html#Eborg wrote:Mobitel, novčanik, ključevi od kuće, ključevi od auta, još ako pušiš cigare i upaljač. Pa izgledam k'o kauboj kad stavim stvari u džepove.
jos ponesto
-
Eborg
#58 Re: Mushke torbe-gdje kupiti?
@-LIBERO-: Znam, znam, zato i ne nosim "pederuše".
Ja nosim onu veliku torbu preko ramena kada idem na fax ili preko dana u grad tako da nije frka. Što se tiče noćnih izlazaka uspijem nekako to svesti na minimum i staviti u džepove tako da nije tako strašno.