ako je nevino , odgovrat ce sigurno, jedino mi nebi odgvoaralo ako bi me izbjegavalo, da nece sos sa mnom, onda bi bila noga , niko ziv to ne trpilady midnight wrote: a sushtina problema se sastoji u tome da je svako oslanjanje i pozivanje na etikete kao opipljivedokaze neiskvarenosti originalnog proizvoda ustvari sublimacija potisnutih strahova i nesigurnosti u kvalitet vlastite salate kao i u vlastite kulinarske vjeshtine.
Dali vas muchi ako vam ulje nije bilo nevino prije obroka
Moderator: anex
- Saian
#51 Re: Da li vas muchi ako vam ulje nije bilo nevino prije obroka
- dacina_curica
#52 Re: Da li vas muchi ako vam ulje nije bilo nevino prije obroka
Sta sad hoces da kazes da neko ko postuje svoju religiozni identitet (Tesssa wrote:mislim, nije mi stvarno normalno da je neko sa 22 godine probao samo ricinusovo ulje
- lady midnight
#53 Re: Da li vas muchi ako vam ulje nije bilo nevino prije obroka
Tesssa wrote:mislim, nije mi stvarno normalno da je neko sa 22 godine probao samo ricinusovo uljeSaian wrote:samo ricinusovoTesssa wrote:Saiane, izvini na pitanju, ali koliko je tebi godina?I dali si koristio prije razlicita ulja?
![]()
![]()
![]()
meni je 22![]()
![]()
a to je po tebi sasvim normalno da sa 16 krenesh u testiranje, i da se svaki dan mastish, a do 17.te budesh premazana svakom vrstom ulja
svak ima pravo na vlastito ulje
- Tesssa
#54 Re: Da li vas muchi ako vam ulje nije bilo nevino prije obroka
@lady i dacinalady midnight wrote:a to je po tebi sasvim normalno da sa 16 krenesh u testiranje, i da se svaki dan mastish, a do 17.te budesh premazana svakom vrstom ulja![]()
![]()
i onda se chudimo shto nam je drushtvo naopako, shto fabrike ne rade i shto nam se djeca igraju videoigrica umjesto klikera
![]()
![]()
ne znam zasto me napadate
- pitt
#55 Re: Da li vas muchi ako vam ulje nije bilo nevino prije obroka
kao prvo....mani se KYSaian wrote:pa ja sam i otvorio temu da me stari iskusni uljari posavjetuju, da podijele kako je njima, koji su imali vec ulje na rukama, bilopitt wrote:mene najvise muci otkud pioniru bebano ideja da upoce stavlja ulje po puri, proji ili ti kachamaku:D mi stari uljari znamo da je za to najbolje mladi kajmak
Jel tako breeze
![]()
![]()
![]()
- dacina_curica
#56 Re: Da li vas muchi ako vam ulje nije bilo nevino prije obroka
zaboravih da kazem:lady midnight wrote:a to je po tebi sasvim normalno da sa 16 krenesh u testiranje, i da se svaki dan mastish, a do 17.te budesh premazana svakom vrstom ulja![]()
![]()
i onda se chudimo shto nam je drushtvo naopako, shto fabrike ne rade i shto nam se djeca igraju videoigrica umjesto klikera
![]()
![]()
POTPISUJEM
- Saian
#57 Re: Da li vas muchi ako vam ulje nije bilo nevino prije obroka
Tesssa wrote:
@lady i dacina
ne znam zasto me napadate![]()
Onaj ko nije probao ni u 22 nista osim ricinusovog meni nije normalan
mislim, gdje se potiskuje ta zelja za dobrim zalogajem onda?
meni odgovora, nemoze da ne odgvora , takav sam ja, meni daj nevino a ostalo prepusti meni
- suncica24
#58 Re: Da li vas muchi ako vam ulje nije bilo nevino prije obroka
Je li se pika ako je samo podmazan uljem? Mislim na puter, naravno 
Last edited by suncica24 on 08/04/2008 17:00, edited 1 time in total.
- lady midnight
#59 Re: Da li vas muchi ako vam ulje nije bilo nevino prije obroka
pa znam ja da takvima kao tebi nije normalno, ako neko danas pazi shta prska (Tesssa wrote:@lady i dacinalady midnight wrote:a to je po tebi sasvim normalno da sa 16 krenesh u testiranje, i da se svaki dan mastish, a do 17.te budesh premazana svakom vrstom ulja![]()
![]()
![]()
![]()
takvi kao ti bi dopustili i da se u vrticima jedu mijeshane salate i prskaju svakavim uljem, pa da nam djeca sutra ne znaju ni shta su jela, ni ko su, ni shta su
Last edited by lady midnight on 08/04/2008 16:54, edited 1 time in total.
- dacina_curica
#60 Re: Da li vas muchi ako vam ulje nije bilo nevino prije obroka
cuj za dobrim zalogajemTesssa wrote:@lady i dacina
SAY NO TO PEER PRESSURE
(jasu li nas prebacili na BC?)....vakat je
- Tesssa
#61 Re: Da li vas muchi ako vam ulje nije bilo nevino prije obroka
ako ti tako kazes, iako mislim da dosta toga potiskujes u sebiSaian wrote:
meni odgovora, nemoze da ne odgvora , takav sam ja, meni daj nevino a ostalo prepusti menisredicu ja to sve onda
![]()
![]()
ispravi naslov, spoji da li
- pitt
#62 Re: Dali vas muchi ako vam ulje nije bilo nevino prije obroka
joj .....peglashice unistise jos jednu normalnu musku temu
Dokle vise

- Tesssa
#63 Re: Dali vas muchi ako vam ulje nije bilo nevino prije obroka
@ lady i dacina
Svako ima pravo na svoje misljenje

Svako ima pravo na svoje misljenje
- Tesssa
#64 Re: Dali vas muchi ako vam ulje nije bilo nevino prije obroka
dajemo covjeku dobronamjerne savjete, umjesto da mu pomognespitt wrote:joj .....peglashice unistise jos jednu normalnu musku temu![]()
![]()
Dokle vise
![]()
- Saian
#65 Re: Da li vas muchi ako vam ulje nije bilo nevino prije obroka
Tesssa wrote:
ako ti tako kazes, iako mislim da dosta toga potiskujes u sebimislim, interesantan si mi sa psiholoskog stajalista
![]()
![]()
dajte ljudi da zapjevamo koju
Pitaju me pitajuuuuuuuu, koje ulje toooooooo, to je ulje mog zivota, moja sudbinaaaaaaa , shallaalallaaaaaaaaaaaaaaaaaa
veselo vece, nek ulji kod god koga hoce
- lady midnight
#66 Re: Da li vas muchi ako vam ulje nije bilo nevino prije obroka
dacina_curica wrote:cuj za dobrim zalogajemTesssa wrote:@lady i dacina
......opet ti
to hoces da kazes da nesto sto nije probano, gricnuto, ili ne d'o Bog copnuto ne valja? sta je sa izgledom, prezentacijom i divnim mirisom?
![]()
.....DALI da zanemarimo sve sto smo naucili o koristenju ulja u ukrasne svrhe (vidi ukrasne tackice na tanjiru
) samo zato sto nam "urbano" drusto nalaze tako
![]()
(nemam pojma sta sam napisala)
SAY NO TO PEER PRESSURE![]()
![]()
.....SAY NO TO OIL OVERCONSUMPTION
![]()
![]()
![]()
![]()
(jasu li nas prebacili na BC?)....vakat je
- Tesssa
#67 Re: Da li vas muchi ako vam ulje nije bilo nevino prije obroka
Saian wrote:
veselo vece, nek ulji kod god koga hoce [/i]![]()
![]()
- dacina_curica
#68 Re: Da li vas muchi ako vam ulje nije bilo nevino prije obroka
Hoce Inshallah (ja ovo ne znam napisati)lady midnight wrote:![]()
dabogda te samo jedan uljio
- lady midnight
#69 Re: Da li vas muchi ako vam ulje nije bilo nevino prije obroka
Saian wrote:Tesssa wrote:
ako ti tako kazes, iako mislim da dosta toga potiskujes u sebimislim, interesantan si mi sa psiholoskog stajalista
![]()
![]()
dajte ljudi da zapjevamo koju
Pitaju me pitajuuuuuuuu, koje ulje toooooooo, to je ulje mog zivota, moja sudbinaaaaaaa , shallaalallaaaaaaaaaaaaaaaaaa
veselo vece, nek ulji kod god koga hoce![]()
![]()
ja mislim, Saiane II
nije tebe uopce briga za virginitet ulja koliko da se sluchajno necesh okliznuti kad napokon budesh mijeshao sos
- mrs. zurbrigen
#70 Re: Dali vas muchi ako vam ulje nije bilo nevino prije obroka
Saian wrote:Eh raja , ako moze da se porazgovara ozbiljno o ovoj temi, bas me pravo interesuje, posto ja nisam dosao u tu situaciju pa da cujem vasha misljenja, a niko mi ne garantuje da necu, ako moze ikako bez zajebancije, nisam otvorio ovaj topic da zbijam shale, nego jednostvano da se vodi ozbiljna diskusija, vasha misljenja i prijedlozi itd.
Interesuje me dali je neko od vas dosao u situaciju da je zachinio salatu uljem koje je izgubilo nevinost prije obroka u ranim godinama, a tek se to saznalo pri obroku. Kako ste postupili , kako ste se osjecali, dali prevareno, ili ste presli preko toga. Posto ja sam neznam kako bi postupio da mi oci izvadite![]()
samo znam da mi nimalo nebi bilo drago
dali moze covjek preci preko toga ako se vole, dali to dolazi cesto u mislima , tipa skim je bilo, kad je bilo, sa koliko njih je bilo ???
Ja sam uvjeren da bi meni samo extra vergine maslinovo ulje dolazilo u obzir, ne znam, tu sam beskompromisan
![]()
![]()
i luv ya!
klix!!!
da se vratimo na temu. jeste, muci me ako mi ulje nije bilo nevino. ali ne bih htjela detaljnije o toj muci pricat. to je strasno privatno...
- pitt
#71 Re: Dali vas muchi ako vam ulje nije bilo nevino prije obroka
nego za ljubitelje ulja....da li ga sipate drito iz flashe ili koristite neke dispensere.......ili pumpe gluho bilo

- mrs. zurbrigen
#72 Re: Dali vas muchi ako vam ulje nije bilo nevino prije obroka
pitt wrote:nego za ljubitelje ulja....da li ga sipate drito iz flashe ili koristite neke dispensere.......ili pumpe gluho bilo![]()
![]()

koristim ovo.
- dacina_curica
#73 Re: Dali vas muchi ako vam ulje nije bilo nevino prije obroka
ugursuze jedanpitt wrote:nego za ljubitelje ulja....da li ga sipate drito iz flashe ili koristite neke dispensere.......ili pumpe gluho bilo![]()
![]()
- Saian
#74 Re: Da li vas muchi ako vam ulje nije bilo nevino prije obroka
lady midnight wrote:
ja mislim, Saiane II, da bi ti ustvari pod hitno trebao da vlastitom rukom napravish jedan sendvich sa margarinom
![]()
nije tebe uopce briga za virginitet ulja koliko da se sluchajno necesh okliznuti kad napokon budesh mijeshao sos![]()
KAKO BI SE VI OSJECALI DA SE OMRSITE SA ULJEM KOJe VOLIS I SVE JE OK, ALI JEDNOG DANA CUJES OD RAJE U GRADU KAKO JE ONO IMALO SOS SA RAZNIM MOMCIMA, CAK I SAZNAS DA JE POLILO TOM I TOM PO IMENU I ZNAS KOJE SU TO OSOBE, I SRETAS IH PO GRADU NEKAD. ILI SAZNAS DA SU DVOJICA BILA NAD NJIM ODJEDNOM...
HAJDE SAD MALO RAZMISLITE I KAKO BI SE OSJECALI, DALI BI MOGLI ICI PO GRADU SA TAKVIM ULJEM, A DA VAS STID NE BUDE
- mrs. zurbrigen
#75 Re: Da li vas muchi ako vam ulje nije bilo nevino prije obroka
pa sto ne pazis na svoje ulje. ulje ti je divlja stvar, to moras paziti i dan i noc. najbolje zakljucat, da nemre van sositi se sa nekim drugim tipovima...Saian wrote:lady midnight wrote:
ja mislim, Saiane II, da bi ti ustvari pod hitno trebao da vlastitom rukom napravish jedan sendvich sa margarinom
![]()
nije tebe uopce briga za virginitet ulja koliko da se sluchajno necesh okliznuti kad napokon budesh mijeshao sos![]()
KAKO BI SE VI OSJECALI DA SE OMRSITE SA ULJEM KOJe VOLIS I SVE JE OK, ALI JEDNOG DANA CUJES OD RAJE U GRADU KAKO JE ONO IMALO SOS SA RAZNIM MOMCIMA, CAK I SAZNAS DA JE POLILO TOM I TOM PO IMENU I ZNAS KOJE SU TO OSOBE, I SRETAS IH PO GRADU NEKAD. ILI SAZNAS DA SU DVOJICA BILA NAD NJIM ODJEDNOM...
HAJDE SAD MALO RAZMISLITE I KAKO BI SE OSJECALI, DALI BI MOGLI ICI PO GRADU SA TAKVIM ULJEM, A DA VAS STID NE BUDE, JA ZNAM DA BI EXPLODIRAO KO ATOMSKA BOMBA O MUKE , JA MISLIM DA BI SIGURNO DOSLO DO RASKIDA OBROKA, PA MAKAR NIKAD NE JEO VISE