Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sta reci nakon sinocne utakmice? Losa pravo.. a jedini krivac za to su valjaci Slobode.. po meni imaju dobru ekipu.. a oni dodju i valjaju se sve do gola.. i onda da mu nogu slomis.. skoci i odma igra.. smijesno.. Penal po meni cist.. dal je bio ofsajd kad su oni postigli gol.. nisam vidio jesam sam bio na drugom kraju terena.. vidjet cemo veceras na pregledu..
Bitna je nova Trica.. ostalo su sitnice.. da je protiv Laktasa barem bod uzeti.. Ali skeptik sam.. ali nadat je se..
manijak1 wrote: I šta možemo ovdje saznati o Čeliku? Da su bili u prvoj ligi bivše SFRJ vazda pri dnu da su išli u Intertoto Kup u poslijeagresijskom periodu , da su proteklih sezona uspješno zadržali status prvoligaša i da sada pokušavaju zadržati prvu poziciju koja bi ih zahvaljujući Želji dovela do nekog San Marina Luxemburga i tako to ....
Dođite na Grbavicu u što većem broju da operemo tribine i natopimo teren , vašim suzama
Bez uvrede molim ali ovo za autobuse besplatno i ostalo. Interesuje me hoće li se i grah dijeliti sutra na tekmi, meni to liči na sindikalno okupljanje. U svakom slučaju ipak očekujem u Laktašima poštenu i fer igru, i nek ne bude repova poslije.
zoka213 wrote:Bez uvrede molim ali ovo za autobuse besplatno i ostalo. Interesuje me hoće li se i grah dijeliti sutra na tekmi, meni to liči na sindikalno okupljanje. U svakom slučaju ipak očekujem u Laktašima poštenu i fer igru, i nek ne bude repova poslije.
Meshtar wrote:Hoće li biti para za kaznu?? Vidim išli vi na sve ili ništa pa se uduplala suma
a nebi se cudio
Nemoj se samo druže čuditi, ovaj put ste dali tačan odgovor i uduplali sumu
Čeliku 9.000 KM kazne
Apelaciona komisija N/FS BiH odlučila je povisiti kaznu zeničkom Čeliku zbog propusta u organiziranju utakmice sa Širokim.
Čelik je prvobitno kažnjen sa 4.500 KM, a na današnjoj sjednici je ta kazna udvostručena, te će sada Zeničani u kasu Saveza morati uplatiti 9.000 KM.
Kazna je povećana i predsjedniku Čelika, koji na račun Saveza mora uplatiti 1.000 KM zbog vrijeđanja i prijetnju sucima u poluvremenu iste utakmice.
Da, jarane evo citam u Avazu pise kao CELIKu se digla kazna na 9.000 KM zbog vrijeđanja igrača Širokog brijega i to po "rasnoj osnovi " zamislite gluposti!! šta to treba da znaći - širokobriježani su pokatoličeni afrikanci!..ja gluposti, to je čisti dokaz kako para a ne sportski talent čine prvake N/F saveza BiH.A i ti u Pirokom brijegu treba da se stide i prestanu da na kukavičluk uzimaju titulu nego kao pravi sportisti nek se bore sportski .
Poduzetnik wrote:Da, jarane evo citam u Avazu pise kao CELIKu se digla kazna na 9.000 KM zbog vrijeđanja igrača Širokog brijega i to po "rasnoj osnovi " zamislite gluposti!! šta to treba da znaći - širokobriježani su pokatoličeni afrikanci!..ja gluposti, to je čisti dokaz kako para a ne sportski talent čine prvake N/F saveza BiH.A i ti u Pirokom brijegu treba da se stide i prestanu da na kukavičluk uzimaju titulu nego kao pravi sportisti nek se bore sportski .
Druze mozemo mi pisati postove 7 dana.. ali neki ili su slijepi.. ili glupi.. pa ne zele da vide i skontaju neke stvari.. ne mogu da shvatim da vise vjeruju nekom tamo Jelicu i namontiranim snimcima.. nego ljudima koji su bili na tekmi.. ja sam objektivan i nemam sta da lazem.. kad nas zakinu reci cu.. kad mi nekog zakinemo.. takodje cu reci.. Tekma sa Sirokim je bila cista za njih dok su vodili.. i sve je bilo okey.. kad su izgubili.. onda drvlje i kamenje na nas.. to se odrazilo na daljni tok takmicenja.. (osvojeni bodovi u Lukavici) znaci njihov golman je trebao dobiti 10 CRVENIH KARTONA.. a on nije dobio ni jedan.. znaci CELIK JE OSTECEN U UTAKMICI SA SIROKIM.. a oni nikako!!! Laktovi koje su prikazali su bili U PRVOM POLUVREMENU.. a oni su rekli da je FANTASTICNO ODSUDJENO. valjda sto su vodili Nije mi jasno da oni ne mogu pobjediti LAKTASE,ORASJE.. a da dodju u Zenicu i da pobjede.. iz dva prekida.. ostalo nista nisu pokazali.. Mi smo im dole otkinuli bod.. a da ih ne pobjedimo na nase terenu.. zalosno..
I sam trener Slobode je priznao da je bilo igranje rukom.. znaci da je CIST PENAL.. a sta oni rade u Tuzli? To znaju svi koji idu na gostovanja i znaju kako se ponasaju njihovi igraci.. tako da to "Rugby Klub" kako ga vi nazivate.. je malo cinicno.. ali shvatam Ljubomoru.. jbga..
Poduzetnik wrote:Da, jarane evo citam u Avazu pise kao CELIKu se digla kazna na 9.000 KM zbog vrijeđanja igrača Širokog brijega i to po "rasnoj osnovi " zamislite gluposti!! šta to treba da znaći - širokobriježani su pokatoličeni afrikanci!..ja gluposti, to je čisti dokaz kako para a ne sportski talent čine prvake N/F saveza BiH.A i ti u Pirokom brijegu treba da se stide i prestanu da na kukavičluk uzimaju titulu nego kao pravi sportisti nek se bore sportski .
Jest. Neka vide od vas - laktom u glavu. Čisto sportski.
Za nas počinje sezona današnjom utakmicom protiv F.K. Grbalja(Grmalja), pa reko da vidim razmišljanja ovog malog broja navijača Čelika na forumu.
MIšljenja sam da ćemo danas pobijediti, ali nisam siguran za prolaz jer stvarno ne znam ništa o ovoj ekipi, a informacija ima stvarno malo.
Čelik-Grbalj 2:0.
Epitop wrote:Za nas počinje sezona današnjom utakmicom protiv F.K. Grbalja(Grmalja), pa reko da vidim razmišljanja ovog malog broja navijača Čelika na forumu.
MIšljenja sam da ćemo danas pobijediti, ali nisam siguran za prolaz jer stvarno ne znam ništa o ovoj ekipi, a informacija ima stvarno malo.
Čelik-Grbalj 2:0.
Ako budes tu macketinu posl'o na utakmicu bice i 4
Celik do sada nije doveo losa pojacanja. Ovaj posljednji Colic je jako dobar igrac. Sto se tice Kuduzovica, o njemu imam najlosije misljenje sto se tice igrackih kvaliteta.
Peppers wrote:Celik do sada nije doveo losa pojacanja. Ovaj posljednji Colic je jako dobar igrac. Sto se tice Kuduzovica, o njemu imam najlosije misljenje sto se tice igrackih kvaliteta.
Dobro u kombinaciji su jos neki igraci.. ali o tome ce se znati kad potpisu.. I to nisu losi igraci.. Bar za nasu ligu