James Blunt u Sarajevu!
Moderator: _BataZiv_0809
- olduser
#51 Re: James Blunt u Sarajevu!
lik utusi, smori..al eto ima svijeta voli to..
-
gulas
#52 Re: James Blunt u Sarajevu!
Ne bogohuli - Karleusi nema niko slican!!!Eborg wrote:A shto popljuvashe chovjeka to je chudo...![]()
Da je kojim sluchajem Karleusha ili neko slichan mogu misliti koliko bi bilo zagrizhenih fanova...
-
Eborg
#53 Re: James Blunt u Sarajevu!
Srecom pa nema...gulas wrote:Ne bogohuli - Karleusi nema niko slican!!!Eborg wrote:A shto popljuvashe chovjeka to je chudo...![]()
Da je kojim sluchajem Karleusha ili neko slichan mogu misliti koliko bi bilo zagrizhenih fanova...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#54 Re: James Blunt u Sarajevu!
zivota mi nisu normalni, kakve su im ono cijene karata 
-
Sharam
#55 Re: James Blunt u Sarajevu!
Sto kolko je to kera karta???? 
- olduser
#56 Re: James Blunt u Sarajevu!
Karte za ovaj koncert će koštati 35 KM (teren) i 45 KM (tribine).

i jos da popijes sta 10KM, znaci ispod 50KM nista..
za 50KM mozes otic na kakvu planinu, roknut se da ti pred ocima pjeva i blunt i ostali koje pozelis
al eto ko voli nek izvoli..ja samo ovo nako reda radi, iz dosade, komentarisem
i jos da popijes sta 10KM, znaci ispod 50KM nista..
za 50KM mozes otic na kakvu planinu, roknut se da ti pred ocima pjeva i blunt i ostali koje pozelis
al eto ko voli nek izvoli..ja samo ovo nako reda radi, iz dosade, komentarisem
- ladyblue18
#57 Re: James Blunt u Sarajevu!
Al strasno mi je Blunt vece toliko voli Sarajevo aman, pa sto nam onda ne daju neku pristojnu cijenu
Pa ja ne znam jel ovoliko bila za purple
fakat su udareni u glavi, ne znam sta misle ko ce to otic na koncert sa ovolikom cijenom, cao James baaaa
Pa ja ne znam jel ovoliko bila za purple
fakat su udareni u glavi, ne znam sta misle ko ce to otic na koncert sa ovolikom cijenom, cao James baaaa
-
Universal
#58 Re: James Blunt u Sarajevu!
vi bi da vam karta bude 5 KM. ako hocete da dolaze u BiH izvodaci sa svjetske muzicke scene onda cete morati se malo prilagoditi i cijeni karata.
ako je tesko izdvojiti toliko para za koncert onda se nemojte zaliti sto u BiH ne dolaze strani izvodaci
ako je tesko izdvojiti toliko para za koncert onda se nemojte zaliti sto u BiH ne dolaze strani izvodaci
- suncica24
#59 Re: James Blunt u Sarajevu!
Universal wrote:vi bi da vam karta bude 5 KM. ako hocete da dolaze u BiH izvodaci sa svjetske muzicke scene onda cete morati se malo prilagoditi i cijeni karata.
- ladyblue18
#60 Re: James Blunt u Sarajevu!
ja kazem da su definitivno malo preuvelicali cjenu, za deep purple je bila 30 a za njega najjeftinija 35
pa sta misli on da je?
jbg vala mogu ga slusat i dalje u winampu
pa sta misli on da je?
-
ado-šampion
#61 Re: James Blunt u Sarajevu!
On je pjevač čija je muzika aktuelna i popularna, koji je prodao 14 miliona primjeraka svog prvog albuma (najviše u 21. stoljeću), ušao je u Ginisovu Knjigu Rekorda sa najviše prodatih primjeraka albuma u jednoj godini u UK ... a Deep Purple su metuzalemi koji žive na račun stare slave (i idalje praše bolje od bilo koje grupe danasladyblue18 wrote:ja kazem da su definitivno malo preuvelicali cjenu, za deep purple je bila 30 a za njega najjeftinija 35![]()
pa sta misli on da je?![]()
Da me ne shvatiš pogrešno, Deep Purple je meni jedna od dvije najdraže grupe i na njihovom koncertu sam bio, a na Bluntov neću, čisto zato što mi je previše dati 35 maraka da slušam pjevača kojem znam 3-4 pjesme. Ali cijena je itekako realna, čak je i prejeftina karta s obzirom na sve što sam gore naveo. Naš mentalitet je takav da bi da za cenera gledamo Coldplay, ali nažalost ne može.
-
aidaa_princess90
#62 Re: James Blunt u Sarajevu!
Samo ime James Blunt govori sve. Za mene je on najbolji pjavac iz UK!!! Ima glas slavuja i pjesme su mu pune emocija.Svako ko ga je makar jednom cuo zna o kome govorim. Ja da karta kosta 100 KM i vise isla bi.
Nazalost necu moci biti na koncertu jer cu u tom periodu biti na putu .
,ali sta cu,valjda cu aBd imati prikliku slsati ga uzivo.E ovi iz Art-centra kud nadjoste bas15.jun
,bolje bi bilo da je 20 jun

Nazalost necu moci biti na koncertu jer cu u tom periodu biti na putu .
-
Tisina
#63 Re: James Blunt u Sarajevu!
Art Zone ima čast najaviti ekskluzivni koncert velikog muzičara James-a Blunt-a, koji će se održati u Sarajevu 15. juna, ove godine u dvorani Mirza Delibašić!!!
James Blunt, mladi britanski muzičar je u samo nekoliko godina postao fenomenom svjetske pop muzike. Nakon profesionalne vojničke karijere, u kojoj je služio i u snagama KFOR-a, ovaj Englez se odlučuje iskušati u muzičkim vodama i suprotno očekivanjima (vjerojatno i njegovih vlastitih), debitantski rad "Back To Bedlam" napravio je pravu pometnju i promijenio izgled svjetskih (pogotovo europskih) poplista.. Prodat je u nevjerovatnih 11 miliona primjeraka!¸
James Blunt je određene stihove svojih pjesama posvetio i Sarajevu, i poznat je kao veliki prijatelj BIH, te je iz tog razloga njegova izričita želja bila da nastupi u Sarajevu kao jedinom gradu u regionu na balkanskoj turneji!!
Karte za ovaj fenomenalni koncert će koštati 35 KM ( teren) i 45 KM ( tribine)!
Svi zainteresirani već mogu izvršiti rezervaciju karata putem web site-a http://www.art-zone.ba!
James Blunt, mladi britanski muzičar je u samo nekoliko godina postao fenomenom svjetske pop muzike. Nakon profesionalne vojničke karijere, u kojoj je služio i u snagama KFOR-a, ovaj Englez se odlučuje iskušati u muzičkim vodama i suprotno očekivanjima (vjerojatno i njegovih vlastitih), debitantski rad "Back To Bedlam" napravio je pravu pometnju i promijenio izgled svjetskih (pogotovo europskih) poplista.. Prodat je u nevjerovatnih 11 miliona primjeraka!¸
James Blunt je određene stihove svojih pjesama posvetio i Sarajevu, i poznat je kao veliki prijatelj BIH, te je iz tog razloga njegova izričita želja bila da nastupi u Sarajevu kao jedinom gradu u regionu na balkanskoj turneji!!
Karte za ovaj fenomenalni koncert će koštati 35 KM ( teren) i 45 KM ( tribine)!
Svi zainteresirani već mogu izvršiti rezervaciju karata putem web site-a http://www.art-zone.ba!
- Neelix
#64 Re: James Blunt u Sarajevu!
aidaa_princess90 wrote:. Za mene je on najbolji pjavac iz UK!!! Ima glas slavuja
aj pa kad vec spominjemo karleusu, ja bih se zakleo da i ona sa svoja 3 tona ima veci raspon glasa od ovog piskavca
- Miki123
#65 Re: James Blunt u Sarajevu!
Ladyblue18, poređenje sa purplom nije na mjestu. Na stranu kvalitet, ali da je ovo '73 i da purple svira u sa, karta bi bila duplo skuplja od bluntove. opet kažem, sasvim zasluženo.
-
aidaa_princess90
#66 Re: James Blunt u Sarajevu!
Pa tvoje misljenje je ok!!! Ko hoce neka ide ko nece neka ostane doma!!!Neelix wrote:aidaa_princess90 wrote:. Za mene je on najbolji pjavac iz UK!!! Ima glas slavuja
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aj pa kad vec spominjemo karleusu, ja bih se zakleo da i ona sa svoja 3 tona ima veci raspon glasa od ovog piskavcanecu ulazit u kvalitet pjesama, ali covjek NE ZNA PJEVAT, ne mogu da vjerujem da je ovo gore neko napisao
![]()
- ladyblue18
#67 Re: James Blunt u Sarajevu!
a dobro stojiMiki123 wrote:Ladyblue18, poređenje sa purplom nije na mjestu. Na stranu kvalitet, ali da je ovo '73 i da purple svira u sa, karta bi bila duplo skuplja od bluntove. opet kažem, sasvim zasluženo.
-
Tisina
#68 Re: James Blunt u Sarajevu!
Očekuje se značajna posjeta iz susjednih zemalja, uslijed čega obavještavamo sve zainteresirane da I već u Sloveniji, Hrvatsko, Srbiji, Crnoj Gori I Makedoniji mogu obezbjediti ulaznice putem agencije Eventim http://www.eventim . hr koja će svim zaintersiranim obezbjediti I prevoz na ovaj veliki događaj!
- cudnovati kljunas
#69 Re: James Blunt u Sarajevu!
al sto utusi lik, to je nevjerovatno

-
Tisina
#70 Re: James Blunt u Sarajevu!
Zbog velikog interesovanja za ekskluzivni koncert James-a Blunt-a koji će se desiti u Sarajevu 15.06. obavještavamo Vas da će isti biti organiziran u dvorani Zetra umjesto u dvorani Mirza Delibašić kako bi svi poštovaoci ove svjetska pop zvijezde mogli prisustvovati jedinstvenom događaju u regionu!
-
Tisina
#71 Re: James Blunt u Sarajevu!
ZAHVALJUJUCI SANELI JENKINS
Roberto Cavalli dolazi na koncert James-a Blunt-a u Sarajevu!
Poštovani,
Art Zone vas poziva na ekskluzivni koncert velikog muzičara James-a Blunt-a, koji će se održati u Sarajevu 15. juna, ove godine u dvorani Zetra !!!
Osoba koja je najzaslužna za posjete ovih velikih imena glavnom gradu BiH je uspješna Sarajka Sanela Jenkins, inače poznati humanista, osnivač humanitarne fondacije "Irnis Ćatić" koja nosi ime njenog brata, koji je svoj mladi život nesretno izgubio tokom agresije na BiH.
Ova fondacija djeluje već pet godina, tokom kojih je vratila osmjeh na lica mnoge djece, izbjeglica, I svih osoba kojima je bila nužno neophodna lječnička pomoć.
Sanela je inače veliki prijatelj James-a Blunt-a I Robert-a Cavalli-a kao I drugih gostiju čiji posjet očekujemo 15.06. u dvorani Zetra!
Ovom prilikom kao specijalni gost velike pop zvijezde u Sarajevo stiže I jedan od najpoznatijih svjetskih dizajnera- Roberto Cavalli!
Roberto Cavalli je poznat kao veliki prijatelj svjetskih muzičkih I filmskih zvijezda poput Lenny-a Kravitz-a Madonnae Drew Barrymore, Sharon Stone, Jennifer Lopez I mnogih drugih, za koje je I dizajnirao određene odjevne predmete I koji uvijek sa užitkom nose neka od njegovih unitkatnih modnih rješenja.
Roberto Cavalli dolazi na koncert James-a Blunt-a u Sarajevu!
Poštovani,
Art Zone vas poziva na ekskluzivni koncert velikog muzičara James-a Blunt-a, koji će se održati u Sarajevu 15. juna, ove godine u dvorani Zetra !!!
Osoba koja je najzaslužna za posjete ovih velikih imena glavnom gradu BiH je uspješna Sarajka Sanela Jenkins, inače poznati humanista, osnivač humanitarne fondacije "Irnis Ćatić" koja nosi ime njenog brata, koji je svoj mladi život nesretno izgubio tokom agresije na BiH.
Ova fondacija djeluje već pet godina, tokom kojih je vratila osmjeh na lica mnoge djece, izbjeglica, I svih osoba kojima je bila nužno neophodna lječnička pomoć.
Sanela je inače veliki prijatelj James-a Blunt-a I Robert-a Cavalli-a kao I drugih gostiju čiji posjet očekujemo 15.06. u dvorani Zetra!
Ovom prilikom kao specijalni gost velike pop zvijezde u Sarajevo stiže I jedan od najpoznatijih svjetskih dizajnera- Roberto Cavalli!
Roberto Cavalli je poznat kao veliki prijatelj svjetskih muzičkih I filmskih zvijezda poput Lenny-a Kravitz-a Madonnae Drew Barrymore, Sharon Stone, Jennifer Lopez I mnogih drugih, za koje je I dizajnirao određene odjevne predmete I koji uvijek sa užitkom nose neka od njegovih unitkatnih modnih rješenja.
Last edited by Tisina on 03/06/2008 09:19, edited 1 time in total.
- Altsa
#72 Re: James Blunt u Sarajevu!
svaka cast fondaciji ali su mogli dovesti nesto daleko bolje a ne ovog seronju iz nato trupaTisina wrote:ZAHVALJUJUCI SANELI JENKINS
Poštovani,
Osoba koja je najzaslužna za posjete ovih velikih imena glavnom gradu BiH je uspješna sarajka Sanela Jenkins, inače poznati humanista, osnivač humanitarne fondacije "Irnis Ćatić" koja nosi ime njenog brata, koji je svoj mladi život nesretno izgubio tokom agresije na BiH.
- suncica24
#73 Re: James Blunt u Sarajevu!
Neee, Coldplay, neee, sad cu da rezem veneNaš mentalitet je takav da bi da za cenera gledamo Coldplay, ali nažalost ne može.
Poslala sam nekih 1000 prijava na njihovoj stranici za koncer u Brixton Academy, kad bi ih bilo igdje u okolini, iskesirala bih sve sto imam...
Ali...morat ce se na put Barcelone
-
Tisina
#74 Re: James Blunt u Sarajevu!
Od 02.06. počinje prodaja ulaznica za koncert James Blunta!
Kao što je već svima poznato Art Zone organizira jedinstveni događaj u regionu 15.06 u dvorani Zetra, riječ je o ekskluzivnom koncertu svjetske pop-atrakcije James-a Blunt-a, koji u ovaj grad stiže prvenstveno zahvaljujući uspješnoj sarajki Saneli Jenkins, inače poznatom humanisti, osnivaču humanitarne fondacije "Irnis Ćatić" koja nosi ime njenog brata, koji je svoj mladi život nesretno izgubio tokom agresije na BiH.
Sanela je inače veliki prijatelj James-a Blunt-a , kao I renomiranog modnog dizajnera Robert-a Cavalli-a kao I drugih gostiju čiji posjet očekujemo 15.06. u dvorani Zetra!
Karte za ovaj fenomenalni koncert koštaju 35 KM i 45 KM I od 02.06. će se moći naći u prodaji na već poznatim lokacijama- Unitic, plato Skenderija I u ulici Ferhadija!
Svi koji su izvršili rezervacije za ovaj jedinstveni događaj iste će moći preuzeti na platou Skenderije od 04.06. u periodu od 10h 00- 20h 00!
Očekuje se značajna posjeta iz susjednih zemalja, uslijed čega obavještavamo sve zainteresirane da I već u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori I Makedoniji mogu obezbjediti ulaznice putem agencije Eventim : http://www.eventim . hr koja će svim zainteresiranim obezbjediti I prevoz na ovaj veliki događaj!
Kao što je već svima poznato Art Zone organizira jedinstveni događaj u regionu 15.06 u dvorani Zetra, riječ je o ekskluzivnom koncertu svjetske pop-atrakcije James-a Blunt-a, koji u ovaj grad stiže prvenstveno zahvaljujući uspješnoj sarajki Saneli Jenkins, inače poznatom humanisti, osnivaču humanitarne fondacije "Irnis Ćatić" koja nosi ime njenog brata, koji je svoj mladi život nesretno izgubio tokom agresije na BiH.
Sanela je inače veliki prijatelj James-a Blunt-a , kao I renomiranog modnog dizajnera Robert-a Cavalli-a kao I drugih gostiju čiji posjet očekujemo 15.06. u dvorani Zetra!
Karte za ovaj fenomenalni koncert koštaju 35 KM i 45 KM I od 02.06. će se moći naći u prodaji na već poznatim lokacijama- Unitic, plato Skenderija I u ulici Ferhadija!
Svi koji su izvršili rezervacije za ovaj jedinstveni događaj iste će moći preuzeti na platou Skenderije od 04.06. u periodu od 10h 00- 20h 00!
Očekuje se značajna posjeta iz susjednih zemalja, uslijed čega obavještavamo sve zainteresirane da I već u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori I Makedoniji mogu obezbjediti ulaznice putem agencije Eventim : http://www.eventim . hr koja će svim zainteresiranim obezbjediti I prevoz na ovaj veliki događaj!
-
Tisina