automobil

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

maccarona

#51 Re: automobil

Post by maccarona »

samo nek ne vozi plaho bAciklo :oops: ako ne zeli da upozna gospju impotentnost :D :oops:
ostalo me ne zanima, da vala i ficu vozi :D bitno je ko salta :D a ne sta se salta :oops: :D :-) ovaj, razumijete li vi mene sta ja hocu da kazem? :lol: :lol: :-) :-)
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

#52 Re: automobil

Post by Bea_Trix »

anais_nin

#53 Re: automobil

Post by anais_nin »

Bea_Trix wrote:enjoy bosnia :D

http://www.youtube.com/watch?v=mw5-N9Mmxiw
:lol: :lol: :lol: :lol: :D @Bea je l i ti nesvjesno gledas imovinsko stanje vlasnika kadeta? :D
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

#54 Re: automobil

Post by Bea_Trix »

anais_nin wrote:
Bea_Trix wrote:enjoy bosnia :D

http://www.youtube.com/watch?v=mw5-N9Mmxiw
:lol: :lol: :lol: :lol: :D @Bea je l i ti nesvjesno gledas imovinsko stanje vlasnika kadeta? :D
naraFno :D istom kad ne gleda, prerovim pretince u potrazi za devizama and lancima :D :D
anais_nin

#55 Re: automobil

Post by anais_nin »

Bea_Trix wrote: naraFno :D istom kad ne gleda, prerovim pretince u potrazi za devizama and lancima :D :D
:lol: :D a take smo ti mi zene :D pozuda za sto skupljim autom i sto vecim bankovnim racunom nam je u genetskom materijalu :D ili barem u svijestu o nesvijesti :D
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#56 Re: automobil

Post by Šeherzada »

Nekako su meni najvise seksi oni bez auta....Vidim ih citave....Iz auta samo glava viri,ko zna kakva je guza :D
shown

#57 Re: automobil

Post by shown »

vozim dobro auto znaci preko 15.000 ali brate sto je bilo seksa u g2 ,ponovilo se dabogda ,ova novija auta nemaju dusu i slamu u sicevima :D
dino_xx

#58 Re: automobil

Post by dino_xx »

anais_nin wrote:
dino_xx wrote:ja sam i sam napisao da je to zalosno sto je tako, ali je tako...a to za "imovinski karton" sam rekao da to cure rade nesvjesno

a ja tebi rekoh da je zalosno sto ti imas takvo misljenje o zenskom rodu :D
To nije moje misljenje, vec je to činjenica u koju sam se uvjerio i iz prica konkretno od zenskog roda. Ja ne kazem da su sve takve zene i uopste nemam predrasude bilo koje vrste, ali ovo su cinjenice.
P.S. Ne zelim da se ti prepoznas u ovim cinjenicama, sa tobom nisam pricao, ti si mozda drugacija.
anais_nin

#59 Re: automobil

Post by anais_nin »

dino_xx wrote: To nije moje misljenje, vec je to činjenica u koju sam se uvjerio i iz prica konkretno od zenskog roda. Ja ne kazem da su sve takve zene i uopste nemam predrasude bilo koje vrste, ali ovo su cinjenice.
P.S. Ne zelim da se ti prepoznas u ovim cinjenicama, sa tobom nisam pricao, ti si mozda drugacija.
pa ti si napisao SVE ZENE :D a to su vrlo opasne tvrdnje :) i nisam mozda nego sam sigurno drugacija, a uz to sam sigurna da nisam jedina :D
madner

#60 Re: automobil

Post by madner »

Ja licno mislim da to nije tacno. Vozio sam prije BMW 5 i sad prešo na jaguara i ne primjetim neku razliku. :D
aminchev2

#61 Re: automobil

Post by aminchev2 »

madner wrote:Ja licno mislim da to nije tacno. Vozio sam prije BMW 5 i sad prešo na jaguara i ne primjetim neku razliku. :D
HAHAHAH
slatko me nasmija

usput...
trazim sponzora.
jafize na PP
:run:
madner

#62 Re: automobil

Post by madner »

aminchev2 wrote: HAHAHAH
slatko me nasmija

usput...
trazim sponzora.
jafize na PP

Pif, pa kad natočim mačku neam para ni za kifle, hranim se ko golub. :lol:
scorpion7

#63 Re: automobil

Post by scorpion7 »

dino_xx wrote:
anais_nin wrote:
dino_xx wrote:ja sam i sam napisao da je to zalosno sto je tako, ali je tako...a to za "imovinski karton" sam rekao da to cure rade nesvjesno

To nije moje misljenje, vec je to činjenica u koju sam se uvjerio i iz prica konkretno od zenskog roda. Ja ne kazem da su sve takve zene i uopste nemam predrasude bilo koje vrste, ali ovo su cinjenice.

Batali druze HERKA je to :wink: ...ima da te izvrne naopacke a da ne znas sta te snaslo :D:D:D...
anais_nin

#64 Re: automobil

Post by anais_nin »

scorpion7 wrote: Batali druze HERKA je to :wink: ...ima da te izvrne naopacke a da ne znas sta te snaslo :D:D:D...
:lol: :lol: :lol: :D a ja taman cackalicu izvukla da napravim raznjic od njega :D a ti meni tako :D
nego de ti njemu fino objasni da dok je Sarajevo taxija da za nas nema zime :D :D :D :lol:
scorpion7

#65 Re: automobil

Post by scorpion7 »

anais_nin wrote:
scorpion7 wrote: Batali druze HERKA je to :wink: ...ima da te izvrne naopacke a da ne znas sta te snaslo :D:D:D...
:lol: :lol: :lol: :D a ja taman cackalicu izvukla da napravim raznjic od njega :D a ti meni tako :D
nego de ti njemu fino objasni da dok je Sarajevo taxija da za nas nema zime :D :D :D :lol:
Neka novi je :D:D:D...nije znao da se hvata u djavolje kolo :D:D:D...a ko je sa djavolom tikve sadio,od glavu su mu se opucale :D:D:D
aminchev2

#66 Re: automobil

Post by aminchev2 »

madner wrote:
aminchev2 wrote: HAHAHAH
slatko me nasmija

usput...
trazim sponzora.
jafize na PP

Pif, pa kad natočim mačku neam para ni za kifle, hranim se ko golub. :lol:
unisti mi pojam, Boga mi.

:(
dino_xx

#67 Re: automobil

Post by dino_xx »

anais_nin wrote:
dino_xx wrote: To nije moje misljenje, vec je to činjenica u koju sam se uvjerio i iz prica konkretno od zenskog roda. Ja ne kazem da su sve takve zene i uopste nemam predrasude bilo koje vrste, ali ovo su cinjenice.
pa ti si napisao SVE ZENE :D a to su vrlo opasne tvrdnje :) i nisam mozda nego sam sigurno drugacija, a uz to sam sigurna da nisam jedina :D
Pa sta da ti kazem...pobijedila si...za sebe...mada ja i dalje tvrdim drugacije...u pravu si da u svemu ima izuzetaka...ti si moj izuzetak :D :-) :roll: :P
Dioda

#68 Re: automobil

Post by Dioda »

dino_xx wrote:
anais_nin wrote:

Ti se ocito druzis sa pogresnim "predstavnicama" zenskog roda .
Nemas predrasude,al tvrdis da su cinjenice :lol: :lol: :lol:
A da im tvoj imovinski karton nije primamljiv,pa si se opekao?
Nisu sve zene iste,problem je sto su sve drugacije,al vi to ne kontate :skoljka:
Fiore

#69 Re: automobil

Post by Fiore »

Hoces da kazes.. isti je cilj samo na drugi nacin.. :razz: Za dobru voznju trebaju dobre gume.,pa ti shvati kako hoces.. ali svidja mi se tvoj nick.. :mrgreen:
Furby

#70 Re: automobil

Post by Furby »

aminchev2 wrote:je li vama automobil indikacija seksipilnosti?

to je...
da li u vasim ocima ima razlike kad osoba vozi Audija ili Golfa 2?
:bih:

Da :bih:
Dioda

#71 Re: automobil

Post by Dioda »

Fiore wrote:Hoces da kazes.. isti je cilj samo na drugi nacin.. :razz: Za dobru voznju trebaju dobre gume.,pa ti shvati kako hoces.. ali svidja mi se tvoj nick.. :mrgreen:
Pa nije isti cilj,neke vole muskarce koji vozaju BMW,neke mecku :D
A neke vole kad muskarcina voza "dajca" :lol: :lol: :lol:
Post Reply