Meshtar wrote:
A mogao bi Alaim ubaciti u nekakva vijeća i komplet vašu zadnju liniju, stariji su to ljudi
FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- veljaca
#51 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
- Meshtar
#52 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Vidi zna znanje, iako su joj bordo slova:-)mIRCerka wrote:Ako ti zivis u krmetnjaku, ili tako komuniciras inace, moja je duznost da ti kazem par stvari, izmedju ostalog na tebe mi se zale i pitari i manijaci, nemas kulture komunikacije, od 20 postova 18 ih je bilo pljuvanje bez razloga.belissima wrote:Ja kad iznesem činjenice to je vrijeđanje,odmah tražite ban...stvarno ste smiješni.Moraju ljudi čitati vaše nebuloze,provokacije bez ikakvog smisla.Pustite da još neko kaže nešto...
Ovdje je bilo tema i tema sa po 100 stranica, svaka stranica 25 postova, prepucavanja pitara i manijaka, i nisu se koristili rjecnikom koji ti koristis.
Juce te je od bana, nakon 16 postova uvreda, spasilo bukvalno samo moje dobro raspolozenje pa sam rekla da ti treba dati sansu da se upoznas sa nacinom komuniciranja na ovome forumu.
Ti se potrudi, nek te raja upozna s pravilima foruma (jedan od njih je kad te moderator upozori, ti ili odes s teme ili se drzis upozorenja, a ne raspravljas se sa moderatorom) i uzivaj na forumu.
Kontas?
-
belissima
#53 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Slušaj ti Mircerko ili kao se već zoveš,pročitao sam ja dosta tvojih JAKO,JAKO uvrijedljivih komentara na račun FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO,NA RAČUN NAVIJAČA FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO...i neznam stvarno šta želiš.Ako imaš veze kod administratora,slobodno im ukaži da me banuju.Ja čvrsto stojim iza svojih riječi i nisam nikome mislila ništa loše,naprotiv, mislim da uopšte nisu ništa više TEŽE od tvojih ili nekih drugih članova ovog foruma.Čuj kontam li???....Hoćeš li mi to isprašiti tur????
P.S.Pozdrav svim onim koji mogu shvatiti da postoji i druga strana medalje,i onim koji shvataju slatke šale!!!
P.S.Pozdrav svim onim koji mogu shvatiti da postoji i druga strana medalje,i onim koji shvataju slatke šale!!!
- nosara
#54 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
belissima, jel tvoja kuca krmetnjak?
- Meshtar
#55 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Hm, meni kako god nikako nije jasno da li je ovo muško ili žensko:-)belissima wrote:Slušaj ti Mircerko ili kao se već zoveš,pročitao sam ja dosta tvojih JAKO,JAKO uvrijedljivih komentara na račun FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO,NA RAČUN NAVIJAČA FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO...i neznam stvarno šta želiš.Ako imaš veze kod administratora,slobodno im ukaži da me banuju.Ja čvrsto stojim iza svojih riječi i nisam nikome mislila ništa loše,naprotiv, mislim da uopšte nisu ništa više TEŽE od tvojih ili nekih drugih članova ovog foruma.Čuj kontam li???....Hoćeš li mi to isprašiti tur????
-
belissima
#56 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Evo čovjek pita za moju kuću...ja odgovorim da moja kuća nije krmetnjak..i sad treba da cmizdrim i tražim ban od administratora..štrumfovi...opustite se ... 
-
belissima
#57 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Meshtar...ja sam TRANS 
- Meshtar
#58 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Trans-pitar, ova vrsta nema ni u Zvjezdanim stazama:-) Hajde neka si, samo nemoj izgubiti identitet:-)belissima wrote:Meshtar...ja sam TRANS
-
belissima
#59 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Mi smo Pitari,najjači smo NAJJAČI!!!! 
- DobroJutroKolumbo
#60 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Cinjenica je da je bellisima nekulturna, ali cinjenica je iz mog citanja svakodnevnih postova da ti Mirci dozvoljavas sebi kao Administrator foruma da potapljujes teme Zeljo - Sarajevo i onda kad se neko "upali" prijetis mu banom ...Moje skromno misljenje je da bi se ti kao Administrator trebala distancirati od teme Že. - Sa. , jer ovako djelujes destruktivno-navijacki! Ne govorim samo za ovu temu , govorim inace!
- Meshtar
#61 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Sad kad tvoj smajli radi to što radi, malo me i strah, hodam ko Pacman,leđima uz zidove!belissima wrote:Mi smo Pitari,najjači smo NAJJAČI!!!!
- zgembo_sa
#62 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
belissima se dobro razumije u krmetnjake 
-
belissima
#63 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
HAHAHAHAHAHAHAAHA...Meshtar dobar fol!ISKRENO!!!!!!
- Meshtar
#64 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Znam! Južna strana:-)belissima wrote:HAHAHAHAHAHAHAAHA...Meshtar dobar fol!ISKRENO!!!!!!
-
tcz
#65 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Jao Kompleksasa, halo zeljeznicari ima li vas jos na temi Sa.
Pa po svojim temama ne pisete kao po nasim.
Nama niko nista ne moze! zivi bili pa vidjeli.
-
belissima
- Meshtar
#67 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Uvijek mi se dopadao vaš imaginarni svijet: naša tema, naš stadion, naš grad...a opet ponavljam, sve kad saberete imate samo grbalalal wrote:Jao Kompleksasa, halo zeljeznicari ima li vas jos na temi Sa.
Nugatino i mašta mogu svašta!
- Meshtar
#68 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Stadiona:-)belissima wrote:Čega?
-
belissima
#69 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
A ha stadiona..hej pa oni imaju svoj stadion,halooooo..stadion!!!Jest da ga i oni plaćaju,jest da nema reflektore,jest da im niti jedna od 4 tribine(ako se mogu nazvati tribinama) nije ni slična a kamoli ista(što kaže Nele Karajlić:Kako neću navijati za zelju kad su im sve četiri tribine različite) 
- Meshtar
#70 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Zjev, činjenice.belissima wrote:A ha stadiona..hej pa oni imaju svoj stadion,halooooo..stadion!!!Jest da ga i oni plaćaju,jest da nema reflektore,jest da im niti jedna od 4 tribine(ako se mogu nazvati tribinama) nije ni slična a kamoli ista(što kaže Nele Karajlić:Kako neću navijati za zelju kad su im sve četiri tribine različite)
1. Stadion je u vlasništvu FK Željezničar
2. Na stadionu su se igrale utakmice Kupa Uefa, znači zadovoljava uslove
3. Reflektore nemamo
4. Citat Neleta Karajlića...dovoljno govori samo o sebi.
Pitanje, šta vi imate od svega ovoga? čak ni Neleta više nemate:-)
-
belissima
#71 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Činjenice,
1.Plačali ste i vi,mi sada plačamo,nekad plačamo što ne znači da u skorijoj budućnosti prestanemo kao i vi!
2.Na stadionu Asim Ferhatović Hase(tako se zove ako niste znali),se igraju pored Kupa UEFA i ostale međunarodne utakmice npr.Champions league 2006/2007,a nastupao je prvak Bosne i Hercegovine,FUDBALSKI KLUB SARAJEVO!
3.Reflektore imamo
4.Citat četnika Neleta Karajlića dovoljno govori o njemu i VAMA!!!!
1.Plačali ste i vi,mi sada plačamo,nekad plačamo što ne znači da u skorijoj budućnosti prestanemo kao i vi!
2.Na stadionu Asim Ferhatović Hase(tako se zove ako niste znali),se igraju pored Kupa UEFA i ostale međunarodne utakmice npr.Champions league 2006/2007,a nastupao je prvak Bosne i Hercegovine,FUDBALSKI KLUB SARAJEVO!
3.Reflektore imamo
- zgembo_sa
#72 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
belissima, kako se zove stadion u visokom 
- Meshtar
#73 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
AFH je gradski stadion, nijedan grad ne bi smio prepisati svoju nekretninu u korist nekoga ili nečega što će biti privatno:-) baš mi je drago da plaČate:-)belissima wrote:Činjenice,
1.Plačali ste i vi,mi sada plačamo,nekad plačamo što ne znači da u skorijoj budućnosti prestanemo kao i vi!![]()
2.Na stadionu Asim Ferhatović Hase(tako se zove ako niste znali),se igraju pored Kupa UEFA i ostale međunarodne utakmice npr.Champions league 2006/2007,a nastupao je prvak Bosne i Hercegovine,FUDBALSKI KLUB SARAJEVO!![]()
3.Reflektore imamo
- nosara
#74 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Koliko puta smo o ovom raspravljali.
Mogli bi oni trazit da im (njihove) vlasti naprave stadion, ali uvijek kroz svoju istoriju voljeli su tudje.
Tudje igrace otimat, prisvajat drzavnu imovinu, kupovat titule... Osim toga, taj stadion bi bio jos dalje od grada, nego sto je ovaj gradski olimpijski stadion Kosevo-Asim Ferhatovic. Zato je frka, ako ih isele, mogu komotno da se razidju.
Kad malo bolje razmislim, kako su formirani, to bi mogla bit neminovnost u buducnosti.
A ideja da igraju na Grbavici - pa moze ali avans 100%! Nije im vjerovat...
Mogli bi oni trazit da im (njihove) vlasti naprave stadion, ali uvijek kroz svoju istoriju voljeli su tudje.
Tudje igrace otimat, prisvajat drzavnu imovinu, kupovat titule... Osim toga, taj stadion bi bio jos dalje od grada, nego sto je ovaj gradski olimpijski stadion Kosevo-Asim Ferhatovic. Zato je frka, ako ih isele, mogu komotno da se razidju.
Kad malo bolje razmislim, kako su formirani, to bi mogla bit neminovnost u buducnosti.
A ideja da igraju na Grbavici - pa moze ali avans 100%! Nije im vjerovat...
- Epitop
#75 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
zgembo_sa wrote:belissima, kako se zove stadion u visokom
Zove se Ivica Pekić Demon