Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja sam čuo da je govrio Manu, a Ginobili je i usro, onaj zadnji napad je previše odugovlačio i onda beze šutao i fulao, tek se u drugom poluvremenu "probudio", navijao sa za argentinu
Umjetnik a wrote:samo da pitam
zna li iko kako se zove ona sportašica i gdje se takmiči što je nosila zastavu JORDANA, nju treba za miss olimpijade
p.s.
danas košarka
Jel' gledao neko mozda odbojku jucer Srbija-Rusija? Igraju Ruje k'o zmajevi, a i Srbi su se dobro drzali. Dobra odbojka. Najsmjesnije mi je bilo kad su se medjusobno dogovarali (i Srbi i Rusi) drzali su ruku preko usta da ovi drugi ne cuju jer se razumiju
A sta reci za Radoncica, "u igru ulazi Sulic, imao je nekih problema sa ozljedama, a ovo mu je prvi nastup na olimpijskim igrama, prije cetiri godine u Ateni nije nastupio zbog bizarne ozljede, ostao je bez noge pred prvenstvo u saobracajnoj nezgodi"
in33sa wrote:A sta reci za Radoncica, "u igru ulazi Sulic, imao je nekih problema sa ozljedama, a ovo mu je prvi nastup na olimpijskim igrama, prije cetiri godine u Ateni nije nastupio zbog bizarne ozljede, ostao je bez noge pred prvenstvo u saobracajnoj nezgodi"
Hahhahahhahahah
A ja drzala Radoncica za ponajboljeg od ovih nasih sposobnih sportskih komentatora!
Sto ne otvorite temu na forumu Elektronski mediji i tamo ne birate vaseg najdrazeg komentatora?
Vecina forumasa ne gleda sport na bosanskim TV kanalima
dobro je, lagano se zakuhava... dobra košarka danas (Litva - Argentina), dobar rukomet (Hrvatska - Španija), neloš fudbal (Srbija - O.Bjelokosti)... i to je samo ono što smo mi mogli vidjeti na našim kanalima.
Nego, 0otkud onoliki otkazi na teniskom turniru? I to većinom sa Balkana? Moj brat ima teoriju o izbjegavanju doping kontrole... ko će ga znati, možda je i u pravu
Bambi u borbi za medalju Ivan Kljaković Gašpić je nakon četiri kvalifikacijska plova u klasi Finn na odličnom šestom mjestu i ima sjajnu priliku za plasman u finale. Bambi je istaknuo kako još ništa nije odlučeno...
"Dobro sam jedrio. U prvom plovu sam bio među vodećima u trenutku kad sam dobio penal. Bilo je to u prvoj stranici niz vjetar, ima sam super poziciju. Iz toga se izrodila prva pogreška, ali uspio sam ući kao deseti", misli Ivan Kljaković Gašpić o prvom nedjeljnom plovu.
Manjih problema je bilo i u drugom plovu: "Sve je bilo dobro od starta, međutim u nekim trenucima nisam bio dovoljno strpljiv. Bio sam nesiguran u prvoj stranici uz vjetar, ali mislim da ću to otkloniti i da će sve ostalo biti dobro. Imamo još tri dana, odnosno šest plovova do finala i tu je sve moguće. Treba odjedriti do kraja, pokazati zrelost i ozbiljnost, te ne napraviti niti jednu grešku." sportnet
van Basten wrote:dobro je, lagano se zakuhava... dobra košarka danas (Litva - Argentina), dobar rukomet (Hrvatska - Španija), neloš fudbal (Srbija - O.Bjelokosti)... i to je samo ono što smo mi mogli vidjeti na našim kanalima.
Nego, 0otkud onoliki otkazi na teniskom turniru? I to većinom sa Balkana? Moj brat ima teoriju o izbjegavanju doping kontrole... ko će ga znati, možda je i u pravu
Mislim da su ipak pare u pitanju, odnosno nedostatak istih, to jeste sportiste koji su navikli na velike novcane nagrade ne zadovoljava tamo neka medalja.
Nego, Radoncic, ma on je ocito htio reci da je Sulic dozivio ozljedu noge u saobracajki, ali eto tako je to izjavio kao da je Sulic na minu stao
Nema spora, Radoncic je najbolji komentator na nasim tv stanicama.
1. J. Koreja
2. Kina
3. Francuska
---------------------------------------------------------------- Biciklizam - utrka (Ž)
1. N. Cooke (V. Britanija) 2. E. Johansson (Švedska) 3. T. Guderzo (Italija)
---------------------------------------------------------------- Skokovi u vodu - daska 3m sinhronizirano (Ž)
1. J. Guo/M. Wu (Kina) 2. J. Pakhalina/A. Pozdnyakova (Rusija) 3. D. Kotzian/H. Fischer (Njemačka)
---------------------------------------------------------------- Mačevanje - floret (M)
1. M. Tagliariol (Italija) 2. F. Jeannet (Francuska) 3. J. Abajo (Španija)
---------------------------------------------------------------- Džudo - 66kg (M)
1. M. Uchishiba (Japan) 2. B. Darbelet (Francuska) 3. Y. Arencibia (Kuba) 3. C. Pak (Sj. Koreja)
---------------------------------------------------------------- Džudo - 52kg (Ž)
1. D. Xian (Kina) 2. K. An (Sj. Koreja) 3. S. Haddad (Alžir) 3. M. Nakamura (Japan)
---------------------------------------------------------------- Streljaštvo - zračni pištolj 10m (Ž)
1. W. Guo (Kina) 2. N. Paderina (Rusija) 3. N. Salukvadze (Gruzija)
---------------------------------------------------------------- Streljaštvo - trap (M)
1. D. Kostelecky (Češka R.) 2. G. Pellielo (Italija) 3. A. Alipov (Rusija)
---------------------------------------------------------------- Plivanje - 400m mješovito (M)
1. M. Phelps (SAD) 2. L. Cseh (Mađarska) 3. R. Lochte (SAD)
---------------------------------------------------------------- Plivanje - 400m slobodno (M)
1. T. Park (J. Koreja) 2. L. Zhang (Kina) 3. L. Jensen (SAD)
---------------------------------------------------------------- Plivanje - 400m mješovito (Ž)
1. S. Rice (Australija) 2. K. Coventry (Zimbabve) 3. K. Hoff (SAD)
---------------------------------------------------------------- Plivanje - štafeta 4x100m slobodno (Ž)
1. P. Jaroenrattanatarakoon (Tajland) 2. J. Yoon (J. Koreja) 3. N. Novikava (Bjelorusija)
---------------------------------------------------------------- Dizanje tegova - 56 kg (M)
1. Q. Long (Kina) 2. A. Hoang (Vijetnam) 3. E. Irawan (Indonezija)
pirmin wrote:Ima li gdje spisak nasih fukara koji ucestvuju da sad ne guglam...pitanje ima li i na google.com koliko smo marginalni?
Valjda su fukare oni koji nisu na OI Hamza ima peti najbolji rezultat ove godine u bacanju kugle.
Apsolutno se ne slazem da su sportasi iz BiH koji su otisli na olimpijadu fukare, al gdje ti iskopa ovaj podatak da Hamza Alić ima peti rezultat sezone u bacanju kugle?
Najbolji rezultat sezone mu je 20,54 m, sto je 76. rezultat sezone, kad su u pitanju natjecanja na otvorenom. U dvorani mu je najbolji rezultat sezone 20,23 m, sto je 50. rezultat sezone.
Atletika: Hamza Alić popravio lični rekord za 83 cm
Bosanskohercegovački bacač kugle Hamza Alić je na Međunarodnom atletskom mitingu bacača u Podgorici ostvario senzacionalan rezultat od 21 metar i sedam cm, što je peti najbolji rezultat na svijetu ove sezone.
Alić je za 83 cm popravio lični rekord s kojim je ušao među velikane svjetske atletike, javlja FTV. Rezultat je za četiri cm slabiji od rekorda BiH, koji je Zlatan Saračević postavio 1984. u Zagrebu.
Hoce li konacno pasti medalja?
Baci je Hamza
Sam sebe citiram. 21,07 je bacio u aprilu. Vjerovatno je od aprila neko bacao i bolje.
Atletika: Hamza Alić popravio lični rekord za 83 cm
Bosanskohercegovački bacač kugle Hamza Alić je na Međunarodnom atletskom mitingu bacača u Podgorici ostvario senzacionalan rezultat od 21 metar i sedam cm, što je peti najbolji rezultat na svijetu ove sezone.
Alić je za 83 cm popravio lični rekord s kojim je ušao među velikane svjetske atletike, javlja FTV. Rezultat je za četiri cm slabiji od rekorda BiH, koji je Zlatan Saračević postavio 1984. u Zagrebu.
Hoce li konacno pasti medalja?
Baci je Hamza
Sam sebe citiram. 21,07 je bacio u aprilu. Vjerovatno je od aprila neko bacao i bolje.
Ili se to nikad nije desilo, ili je to bilo neko natjecanje koje nije sluzbeno priznato od strane IAAF-a (prije ovo drugo). Na njihovoj stranici se to ne spominje, a oni su za moj pojam relevantni!
Go Hamza
Mislim da mu je još uvijek ovaj rezultat kao 5. na svijetu ove godine. Ovo može biti varka jer mnogo Olimpijaca smanji broj nastupa u Olimpijskoj godini da bi se maksimalno pripremali za Olimpijadu.